|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  959 960 [961] 962 963   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009/2010
29.6.2010 12:11:52   
marinčii
ma jok kakva kiša ,dosta je više padala...nama je pedijatar rekao da napravimo pauzu od uzimanja željeza pa da onda radimo nalaze da je tako bolje ,a mi ćemo tortu da bude što šarenija jer je to Mateju baš zanimljivo..valjda ova teta kod koje ćemo uzeti ispuni naša očekivanja ,a mislim da oće jer i IV@NČICA je uzimala kod nje i baš je torta bila super

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24001
29.6.2010 12:12:21   
Hannica
Vec sam pitala na temi o torticama da li neka od mama pravi ove divne ,sarene torte i niko mi nije odgovorio.Ako nije problem da mi kazete ovdje,i nama ce brzo rodjendan pa se moramo  polako pripremat.

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24002
29.6.2010 12:21:55   
zvecka
jao zar se vec o tortama prica,,,ej pa kao da je to juce bilouser posted image

Procita ja gore negdje za mlijeko,,koje davati,,To 3,2 je masno za djecu a i za odrasle,,,ovdje samo preporucuju da se daje djeci 1,5 masnoce da ima,,mada naj bolje opet doktore pitati kad uopce3 pocet davati jeci mlijeko obicno,moja starija curca pije vec dugo 1,5

Lejla 18-09-2006
Emana 29-01-2010
Moja dva pileta dosadna:)

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 24003
29.6.2010 12:27:14   
Anoniman
zvecaka sad se sjeti,jednom mi je ped.rekla da probam sa 2,5%
A to,mlijeko dajem u lino proizvode i nema reakcijauser posted image .....al opet vas pitam sta vi mislite
Hannica ja tek sad vidi dole,potpisuser posted image ejj,jesam ja njakava ja mislila Hana starija tako mi izgleda Bogami nisam gledala potpis
Pa tad smo se mi trebali roditi prema trud.kaled.tj.po ginicevom racunanju tad nam termin bio 2.8.eto,dan razlike al anel pozurio prije 3.7. kao da ce mu sta umaciuser posted image nije mogao cekat vise u pupi sigurno mu nije bilo dobrouser posted image ....

(odgovor članu zvecka)
  Neposredna veza do poruke: 24004
29.6.2010 12:42:16   
zvecka
naj bolje da slusas doktore-pedijatre,,oni znaju naj bolje,,,ja inace uzimam uvijek polu masno(1,5) jer je i za mene bolje da ne ljepim dalje vet na mene
user posted image ,,a Lejla ga pije od 2 godine ili je mozda i mlada bila a do tada je pila dijeciju hranu(mlijeko).

kako je to sada lijepo,rodendan i puno djece na rodendanu,,kako ja to volimuser posted image

Lejla 18-09-2006
Emana 29-01-2010

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24005
29.6.2010 12:44:47   
Anoniman
zvecka dojisliuser posted image ???Kako slusa?

(odgovor članu zvecka)
  Neposredna veza do poruke: 24006
29.6.2010 12:50:01   
zvecka
Dojim felix,,user posted image pomalo imam mlijeka,,,ne bas puno pa je dohranjujem flasicom a sada i hapice rucka,,ma velika curica je moja emana,,spava vec od dva mjeseca po citavu noc,,i u svojoj sobi sama spava,,,prava dobrica,,,preko dana imam vise obaveze jer njih dvije a obadvije vole da ih mama mazukauser posted image

Lejla 18-09-2006
Emana 29-01-2010

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24007
29.6.2010 13:00:26   
Anoniman
dvije seke bas lijepouser posted image
Imam i ja dvije sestre.....Masallah user posted image user posted image user posted image dobrica mala slusa.....

(odgovor članu zvecka)
  Neposredna veza do poruke: 24008
29.6.2010 13:01:22   
Hannica
IZVORNA PORUKA: felix

zvecaka sad se sjeti,jednom mi je ped.rekla da probam sa 2,5%
A to,mlijeko dajem u lino proizvode i nema reakcijauser posted image .....al opet vas pitam sta vi mislite
Hannica ja tek sad vidi dole,potpisuser posted image ejj,jesam ja njakava ja mislila Hana starija tako mi izgleda Bogami nisam gledala potpis
Pa tad smo se mi trebali roditi prema trud.kaled.tj.po ginicevom racunanju tad nam termin bio 2.8.eto,dan razlike al anel pozurio prije 3.7. kao da ce mu sta umaciuser posted image nije mogao cekat vise u pupi sigurno mu nije bilo dobrouser posted image ....

Moja Hanci tacno na termin,ni prije ni poslije.Ja sam svaki dan molila Boga da bude prije termina jer mi je bas bilo dosadilo,prevruce bilo.Od moje setre sin je rodjen 3.7. samo godinu prije.
A meni opet niko ne odgovori za tortice. user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24009
29.6.2010 13:49:08   
megi
hannice
ja sam citajuci RR naisla na pohvale za elmu i da su joj torte odlicne
ima profil na FB (elmini)  tamo imas i kontakt tel, moja torta je bila super cokoladna i pravo ukusna a i na izgled je bila za deset
ako hoces poslacu ti njen broj na PP

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 24010
29.6.2010 16:39:26   
Meri29
Gdje ste nam mame nase i bebice slatke, mi samo setamo i uzivamo, nemamo vremena ni za kompjuter, pozelili smo sunceuser posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 24011
29.6.2010 16:41:48   
Anoniman
pozzzz
A.je spavao 2 sata.posle u setnji bili.Kupila sam mu sorc al malo vise ide na zenskiuser posted image stacu boze kad nema nema,bjel sorc sa roze dugmicima i kajs trazila jer nam malo spadaju pa sam nasla tregerice kajs,al opet rozo jedan jedini kajs takav ostouser posted image
Ojo,boze sto mi se da u takvim bojama sve ja stvarno neznam sta cu,ja kupila meni se svidilouser posted image .......
Ovaj vrag ziva mira nema samo trcim za njim evo otisao pod stouser posted image user posted image user posted image user posted image samo belaja trazi penje se uza svasta  stalno stalno,,a jos nije stabilan sam stojat

(odgovor članu megi)
  Neposredna veza do poruke: 24012
29.6.2010 21:29:51   
rose 87
pozdrav i od nas,kako ste nam
mi hodamo,setamo,uzivamo...svratili malo da vidimo ima li sta novo,sutra moramo na bocuuser posted image user posted image user posted image ,nadam se da ce dobro proci
felix ja kad vidim tebe samo gledam u potpis ima li kojeg zubauser posted image ,a sta fali za odijelce slavljenicko ako se tebi svidja to je to,uzivaj dok ne mogne aBd sam birati
mya djevojcica je med medeniuser posted image user posted image user posted image
apotekarko nadam se da je A. ozdravio da moze proslaviti raspolozen svoj prvi rodjendan
ostalim bebicama pusice saljemo

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24013
29.6.2010 22:30:56   
Mya_81 RR
Apotekarko, nadam se da pripreme idu dobro i da je mali slavljenik bolje user posted image  user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 24014
29.6.2010 22:39:26   
R&T@
Ja se vratila....
Pozeljela sam svoje curice, ali i sve RR bebe i mame...

Zao mi sto ne bih "na rođendanima" ovih dana...
ali Minja zna da mi nju puuuno volimo...
(Tortica je mrak, bravo Myauser posted image )

Sad pocinje sezona novih rođendana...
Radujemo se zajedno sa vama...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 24015
29.6.2010 22:46:29   
Mya_81 RR
Taaaaaaaaaaaaaajraaaaaaaaaaaaaa, vratila si nam seeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image

Baš smo vas poželili user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 24016
29.6.2010 22:57:51   
R&T@
Znas onu: Krivo je mooooreeee.....

Kako prođe slavlje? Ti? Princeza? Osjecaji? Je li kisa smetala?
Jedan brzinski osvrt za mene, da ne listam stranice trazeci izvjestaj...
Molim lijepo.....
Ima li gdje slicica sa derneka?

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

Neposredna veza do poruke: 24017
29.6.2010 23:03:24   
Apotekarka
Vecer...Antonio je bolje ili se meni cini...uglavnom nema nikako temp 37,2 stalno u guzii...ali nocu ga nos budi ropti mu u nosu i nakaslje se par puta...Ali dans je teta ostala iznenađena spavao 3 h u komadi ovih dana sve po pola sata...Evo s pripremama sam koliko toliko pri kraju ujutro sam prva pa kad dođem iz smjee ici cu jos malo pripremiti i onda slavlje...torta spremna,i sve ostalo samo sam u dilemi sta obuci A ne znam kako ce nas vrijeme popsluziti...
Malo sam uzbudjena,poimal tuzna ,emocije me obuzele,dijete mi nije skroz mala beba,polako raste u jednog djecaka i to mazu kako radim on se samo mazi...Prosle godine u ovo doba vec me pomalo bolilo trudovi poceli a ja mislila nista kontrakcije...Joj kako vrijeme leti...ljuboim vas sve i pozz

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 24018
29.6.2010 23:06:06   
Mya_81 RR
Ma, za tebe uvijek user posted image Eh, imaju dvije sličice na prošloj stranici ili stranici iza na ovoj temi...sve je prošlo stvarno super user posted image Baka i deda su se potrudili da urede dvorište kako treba, nabavili dva velika suncobrana koja su nas štitila od kiše (padala je ipak u nekoliko navrata, ali vjeruj da niko to nije ni primijetio). Jednostavno smo valjda svi bili u nekom dobrom raspoloženju da nam nije smetalo. A sva sreća nije bilo ni hladno. Eto jedino što je brzo proletilo. A od silnog uzbudjenja nisam bila pekmezasta kao što sam cijelo vrijeme mislila da hoću...uglavnom, sad već planiram idući user posted image user posted image user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 24019
30.6.2010 0:45:11   
iv@ncica
marinci  i  apotekarko-  drzimo  fige  za  pripreme   rođendana user posted image user posted image

sve  ostale  mame user posted image

mi  smo  vam  zlocesti  i  mrzimo  spavati  i user posted image daljeeeeee  i  imamo jos  jedan  zub  ..gornju 4..eto  9-ti  zub  dosao.

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

Neposredna veza do poruke: 24020
30.6.2010 8:57:45   
Apotekarka
Jutro evo uzbuđena mama na poslu...Joj veliki nam je da,prosle godin u ovo doba bila sam u Sar.papala sendvic krenula zene na poroduser posted image
Antonio se cjelu noc budio nocas kaze mm on se izgleda hoce opet roditiuser posted image muci ga nosko ma mu se spusti u grlo pa kasljuca od toga vjertovatno,eto nije mi dao nikako spvati kao i prosle godine...
Eh sa svojih 12 mj A je velika maza,jos smo na 5 zuba,zna reci mama,tta,baba,dedo,ade,cao,to,ne ne ne,nou(engleski ne)user posted image
Puze,dize se uz stvari ali hodnje nista...i eto prehlađeni smo po prvi put pravo i to na rođendan ali hval bogu bez temp.
Nadam se da ce danas biti toplo da obucemo bermude i majicu sto smo planirali...pozz

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 24021
30.6.2010 9:05:56   
Mya_81 RR
Antonio, sretan ti 1. rodjendan!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 24022
30.6.2010 9:10:22   
Zoe
Jutrouser posted image , evo i nas nakon male stankeuser posted image
Mya, Minjica ti je preslatka, ona druga fotka je za 10user posted image user posted image user posted image
Antoniu sretan rođendan i želimo mu sve naj, najuser posted image user posted image user posted image user posted image
S obzirom da nas nije bilo a bili su tu veliki i mali roćkasi, čestitamo svim slavljenicima i slavljenicamauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , eeee pa i nama je danas mali roćkas, tačno 2 mjeseca kako nam se Farah rodilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Prije 2 dana bili smo na kontroli, primili smo drugu dozu Hepagerixa, sad nam je na redu DiTePer( ovdje sam malo zbunjitis jer nam je pedijatrica rekla da za mjesec dana dođemo da primimo ovu vakcinu a dr.epidemiolog je kazala da može i za par dana nakon ove dr.doze Hepagerixauser posted image , helem malo sam čačkala po netu, kao dr.doza vakcina protiv Hepatitisa i Di Te Per mogu sa navršena 2 mjeseca, tako da sam sad totalna zbunjoza, pedijatrica jedno veli, epidemiolog i internet drugo, hmm šta sad da radimuser posted image )...Teški smo 5,5 kg, hB lijepo napredujemo i dojimo mljac, mljacuser posted image user posted image
Pozz za sve naše drugove i drugariceuser posted image user posted image user posted image

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
Mudar čovjek s podjednakom mirnoćom prima pohvale i podnosi uvrede.
Naša mala slatka krofnica Farah došla mami i taji 30.04.10...a pahuljica Asli se pridružila 05.12.11.

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 24023
30.6.2010 9:35:19   
Anoniman
ANTONIO sretan 1.rodjendanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zoe)
  Neposredna veza do poruke: 24024
30.6.2010 9:50:36   
Meri29
Sretan prvi rodendan nasem Antoniju

user posted image

user posted image

user posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 24025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  959 960 [961] 962 963   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  959 960 [961] 962 963   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *