|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  961 962 [963] 964 965   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009/2010
30.6.2010 17:20:30   
škorpija

IZVORNA PORUKA: dadada

Atarka...hepi mali brzdejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja sad iz TL na ilidzi...kad ono nemaju vise bodija 92...sve kazu pokupovala skorpijauser posted image user posted image ...hebemu misa...ti fakat zadnji kupila, i sad ce jadno moje dijete golo hodati...skorpija...skorpija

user posted image user posted image user posted image  eh da znaš da sma bila i u onom TL u BBI i tamo sma uzela sve bodije što je bilo broj 92user posted image user posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24051
30.6.2010 17:27:19   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: škorpija

IZVORNA PORUKA: dadada

Atarka...hepi mali brzdejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja sad iz TL na ilidzi...kad ono nemaju vise bodija 92...sve kazu pokupovala skorpijauser posted image user posted image ...hebemu misa...ti fakat zadnji kupila, i sad ce jadno moje dijete golo hodati...skorpija...skorpija

user posted image user posted image user posted image  eh da znaš da sma bila i u onom TL u BBI i tamo sma uzela sve bodije što je bilo broj 92user posted image user posted image
...e grozna siuser posted image user posted image user posted image user posted image ...jesi li i dobrinju vec odradila ili tamo imam sanseuser posted image

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 24052
30.6.2010 18:09:42   
delly
pozdrav drage  neznam dali me se sjecate  uopce user posted image user posted image
ja se izvinajem sto nedolazim i kad  dodem bahnem user posted image  pocela sam da radim ,pa  i zdravstveni problemi ,pa kuca,djete sve to uzme svoje , sto se kaze "nema se kad  ni prdnuti" user posted image  

bebare masanlah rastu , svima cestitamo koji su punili rodendane, zubice. jeli ko i prohodao ?? moja  pici uz namjestaj a sama  se boji odma sjedauser posted image

25.07 -dosla je nasa princezica

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24053
30.6.2010 19:54:19   
dafri
Sretan prvi rođendan našem drugu Antoniuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 24054
30.6.2010 20:10:33   
rose 87
pozdrav na brzinu svima
Antonio sretan rodjendan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
bambi ne iciuser posted image user posted image user posted image
delly ja se tebe uvijek sjetim ustvari tvog avatara jer si bila aktivna jako kad sam se ja tek uclanila pa si mi eto ostala u sjecanjuuser posted image user posted image
mi danas nismo primili bocu sinoc se budio u placu svakih sat vremena pa ped. nije htjela da rizikujemo,ici cemo opet za 2-3 dana,snimili smo kukove sve okuser posted image ,imamo 9,900kg i dugi smo 74 cm,dobili smo 1 kg za 2 mjeseca i udvostrucili smo porodjajnu tezinuuser posted image
pusice

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 24055
30.6.2010 20:21:19   
zvecka
Antonio srecan ti 1.rodendan,,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lejla 18-09-2006
Emana 29-01-2010
Moja dva pileta dosadna:)

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 24056
30.6.2010 20:32:12   
Anoniman
Antonio, sretan ti prvi rodjendanuser posted image
user posted image user posted image

(odgovor članu zvecka)
  Neposredna veza do poruke: 24057
30.6.2010 20:46:10   
Anoniman
Draga teta sahara...I'm sorry...i kasno sam poruku vidjela...ja kontala, kako mi se ne javljas to odpada za danas...a mi bili u titi

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 24058
30.6.2010 21:57:15   
Srculence
Čestitamo Antoniu 1. rođendanuser posted image

Mi bili u šetnji malo i vratili se oko pola 10 .Beban nije htio u kolica pa sam ga morala prebaciti u MT i on do kuće zaspaouser posted image user posted image user posted image user posted image .
Još samo da vam kažem da smo počeli da jedemo jeeeeeuser posted image .user posted image user posted image user posted image user posted image
Jutros mama bila na Lukavici i kupila bebanu ogrlicu od čilibara...e sad ne znam jel do ogrlice al on je počeo da jedeuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Pozdrav za sve mame i bebe!!!

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24059
30.6.2010 22:05:38   
Honey3
Antoniu sretan 1.rodjendanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image evo mi se spremamo za spavanje mislim bebi je u krevetu,evo nesta  nam prica a mi je ignorisemouser posted image danas smo skoro citav dan vani bili,samo kad je vrijeme spavanju odspava i opet vanka,napokon citav dan bez kiseuser posted image .................bas nam nema Bambiuser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Srculence)
Neposredna veza do poruke: 24060
30.6.2010 22:21:21   
Anoniman
vece
A.zaspo oko 21.davno znaciuser posted image Pupo se i paja.Idem i ja samo da vam pozelim laku noc.
Sutra moramo raniti idemo,vaditi nalaz krviuser posted image nadam se da ce zeljezo biti dobro abd.
Ljubimo vas....
Bambiuser posted image dje,si zenouser posted image .....

(odgovor članu Honey3)
  Neposredna veza do poruke: 24061
1.7.2010 0:14:34   
iv@ncica
user posted image Čestitamo Antoniu 1. rođendan user posted image  user posted image
ps. gledala  sam ti  slike  na  FB-u..ma  pravo  ste  mi  oboje  poznati...odnekud  vas  znam..eto  takouser posted image

marinči-i  mi  imamo  od  neki  dan  tek  9-ti  zub...nama  poceli  na  vrijeme  pa  polako  uh...muko  moja...mogu  ti ja  pokazati  gdje  tete Ruza  ako  zapnes..svejedno s am  dosta  blizu  nje...ja  na BB  ona  dolje  preko puta  skole  na  Brijegu

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24062
1.7.2010 0:25:38   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara

Antonio, sretan ti prvi rodjendanuser posted image
user posted image user posted image

mi se pridruzujemo ovoj veseloj cestitki od tete sahare

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 24063
1.7.2010 8:06:57   
Meri29
Jutrouser posted image
Nas termin ustajanja je definitivno pola 8. Jutros se ja ranije probudila i gledam je, ona spava, a u pola 8 samo otvori oci i gotovo spavanje, jest mi slatka user posted image

Bamboliniiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24064
1.7.2010 8:31:59   
Mya_81 RR
Bambi, vrati nam seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

I mi se budimo oko pola 8, ali sad mi je najveći problem što sam primijetila da nekad noću kaki...kad nemam pojma, znam da ujutro bude puna pelena user posted image I sad fakat ne znam šta da radim.....da li da ustajem noću i čekiram ima li šta pa da je presvlačim.....

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 24065
1.7.2010 8:43:25   
rose 87
jutro evo i mi smo ustali,nismo raspolozeni danas nikakouser posted image user posted image user posted image pa necemo nista puno pisati
mya i E. bude ujutro puna pelena,mislim kaki navecer,dok je bio manji ja ga presvlacila navecer ali on se razbudi i onda nam bude veselo,pa sam prestala vidim ne place dijete,ne smeta mu,presvucem ga cim ustane i gotovo
bambi user posted image user posted image user posted image

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

Neposredna veza do poruke: 24066
1.7.2010 8:51:53   
mala86
jutro svima
mi smo prehladjeni,nosic curi,pumpici neda pric(sinoc se sav zajeco),nervozan,vec 2 dana slabo spava nocu,zaspe pa se probudi nakon pola sata,a spava mu se,obara ga!mislim da ga nos il zubi muce...user posted image user posted image user posted image

Antoniu cestitamo 1.rodjendan,i svim ostalim bebicama male rodjendane koje smo propustili user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 24067
1.7.2010 9:35:15   
delly
pozdrav svima
mala 86 a bas  mi je zao sto je buban , reci jel podignes  krevetic  gdje je glavica zbog zacepljenog  nosica?? meni kad  je bila ju nahlada malo uhvatila pa joj se nos zacepio jadna nikako da spava, mi joj dignemo gornji dio krevetca  i fino bi spavala

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 24068
1.7.2010 9:36:39   
Mya_81 RR
user posted image   Gdje nam je naš dečko? Mi ga poželili user posted image user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 24069
1.7.2010 9:38:15   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: rose 87
mya i E. bude ujutro puna pelena,mislim kaki navecer,dok je bio manji ja ga presvlacila navecer ali on se razbudi i onda nam bude veselo,pa sam prestala vidim ne place dijete,ne smeta mu,presvucem ga cim ustane i gotovo

Ma, uhvati me panika kad se sjetim bakterija i svega šta je jadna prošla tako da me bude strah da opet ne bude nešto user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 24070
1.7.2010 9:39:06   
mala86
IZVORNA PORUKA: delly

pozdrav svima
mala 86 a bas  mi je zao sto je buban , reci jel podignes  krevetic  gdje je glavica zbog zacepljenog  nosica?? meni kad  je bila ju nahlada malo uhvatila pa joj se nos zacepio jadna nikako da spava, mi joj dignemo gornji dio krevetca  i fino bi spavala

hvala na savjetu probat cu i to,jer mi ga bas zao!nije mu od decembra curio nosic i sad mislim da je od moje mame pokupio

Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 24071
1.7.2010 9:40:58   
delly
probaj , nadam se da ce  pomoci , nama jeste , nema nista gore kad nemogu spavati a onako umorni .

zato ja nedajem u kucu nikome  ko je bolestan ! pa  ljutili se i neljutili boli mene briga za druge

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 24072
1.7.2010 9:50:00   
Mya_81 RR
Mala, razreži i glavicu crvenog luka pa stavi u krevetić u kut iznad glave i lakše će i od toga disati...

I ne mora značiti da je pokupio od tvoje mame, jedino ako je doslovno kihala u njega....Nama je dosad ama baš svaki zubić kad je izbijao (4 puta) curio nosić...

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 24073
1.7.2010 9:53:21   
mala86
n eznam mya ali ona je smrcala,a da je kihala direkt u njega nije sigurno!ovo je nama 2 put,i to prvi bilo davno jos u decembru,tad je bila promjena klime!sad mislim da su zubici jer je nervozan,ode ga malo izvest vani poludit cemo

Neposredna veza do poruke: 24074
1.7.2010 9:53:57   
delly
kako luka crvenog??? ja od  luka ako mi je  u blizini to me kolje za oci odma placem ,kako bi bilo bebi user posted image

Neposredna veza do poruke: 24075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  961 962 [963] 964 965   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  961 962 [963] 964 965   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *