|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  958 959 [960] 961 962   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009/2010
28.6.2010 19:52:59   
Meri29
E ova sto melja rukicama po torti mi je prava slavljenickauser posted image Extra slicica user posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 23976
28.6.2010 20:02:14   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mya_81

IZVORNA PORUKA: dadada

mya...pa gdje su ti slike??user posted image

Na FB....šta ću ti ja kad se ti tamo ne želiš družiti s nama user posted image user posted image user posted image user posted image

Ali evo curica samo za tebe user posted image user posted image user posted image

user posted image

Jutro poslije

user posted image

srce drago teta dadadinouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 23977
28.6.2010 20:03:35   
*pcelica*
Mya bebica je med mali user posted image user posted image user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 23978
28.6.2010 20:14:57   
Mya_81 RR
Hvala, curice moje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 23979
28.6.2010 20:55:59   
dafri
Lady neka ste vi opet sa namauser posted image
Mya slavljenica je medićuser posted image user posted image oćejfila je sa tortom
bebacha dobro došla
apotekarka nadam se Antonia da će proći do rođendana
felix je li Anel bolje

mi smo danas primili vakcinu,mm je vodio nije plakala nadamo se da neće biti nekih reakcija,
strašno je živa u zadnje vrijeme,samo trči,penje se na kauč...

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

Neposredna veza do poruke: 23980
28.6.2010 22:14:56   
Anoniman
pozdrav i od nas
A.zaspo dobro je hb.ziva mira nema stalno,se penje gdje stigne taj  je vrazic samo takavuser posted image jedino nas muce proliv joj danas 4 ili je 5 puta kakio ili je ko sluz ili je bas proliv a smidi ko jaje skuhanouser posted image a kad kaki samo ko prdne tj.jednom se napne i pun pempa.
Jede svasta masalah ajd makat to,da nebrigam...A dajem linex i pro life a nevidim nikakve razlike u stoliciuser posted image
Mya,malena je mede medeniiiiiuser posted image
Lady,dobrodosle kuci zao mi je sto ste se ispatile al sad je sve iza vasuser posted image
Apotekarko,kako nam je drug mislim na vas cesto i bas reko da vidim jesil se javila a nista vidim naruceni ste bili kod dokt..iiiiiii.sta rece mila.Nadam se,da ste dobrouser posted image user posted image
Sto,se tice  prvog rodjendana neznam zasto,al ja nesto imam osjecaj kao da anelu je idalje 6,7,8 mjeseci a ne 12.mjes.user posted image user posted image user posted image user posted image bogami bas sam mm .govorila "ah,reko mozda sto je mali,sitan,sto nehoda ,ili mrsav,ili prije bi rekla sto nema zubicauser posted image pa nam se tako cini"
Ozbiljno,nekako ga nemogu svrstati u prvo godisnjake nikako !!!!!!Moj,osjecaj neznam sto!!!
Darfy,,,neka ste se rijesili boce nadam se da nece biti reakcijauser posted image vidim i kod tebe je U.nemirkouser posted image mali.
Marinci,gdje si zenoooo????
Nejrice,hvala na savjetu ljubi drugauser posted image user posted image
Meri,nije ti losa ta opcija da znasuser posted image posudimo vam malo a vi nama heheheheh:)
Probaj dat sljivu nas je prije to,proceravalo pravo.Sad doslo vrijeme da ju suzbijamo heheh
Rose,ujeda drug haauser posted image mogu misliti..Kod,vas nervoza ajd makar se ispati znas sta je na cemu si???Kod nas nervoza i sve ostalo,a ni na cemu smouser posted image
(mislim na zube).....

(odgovor članu dafri)
  Neposredna veza do poruke: 23981
28.6.2010 22:20:35   
Mya_81 RR
Uh, Felix, i kod vas se približilo bogami user posted image Ma, ni ja ti nemam neki osjećaj da je već godina iza nas...ona je još uvijek moja beba user posted image I neobično mi kad me neko pita koliko je stara, baš što kažeš, neobično mi reći da ima već 12 mjeseci...

Apotekarka se nije javila...nadam se da je kod dr. prošlo sve OK i da će mali slavljenik uskoro biti zdrav kako i treba da bude user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23982
28.6.2010 22:22:17   
Apotekarka
Večer...
Bili smo kod pedijatrice kaze zubi odozgor svi odjednom krenuli desni natecene,crvene,grlo mrvicu upaljeno nije bas za antibiotika temp.danas nema vise...Eh sad tajoj temp od 39sinoc moze ukazivati na urinarne probleme pa ujutro moramo odnijeti urin u laboratoriju(nadam se da cemo uspjeti uhvatiti) i ako bude bakterija ili upale da ukljucimo amoxibos ako ne da pratimo temp.ako bude ok ne ukljucivati antibiotikm jer grlo je neznato crveno...
Ali dusa draga vidi se da je malo bolezljiv po okicama i bljedunjav,pluca i usi i pupo ok...
Imamo 11 550 kguser posted image user posted image user posted image
Spremamo se za veliki dan veceras sam odnijela jednoj zeni materijal za tortu a ja se sad upravo bacam na pravljenje kolacanista ljudi stici e mogu jos sam i bolna...
Da vam se pohvalim mm mi dobio posao u cetvratak pocinje plata nije bas bogzna kakva cifra ali to jekao pocetna 3 mj pa se nadamo povecanju jer skolu koju on ima bome nije lako zavrsiti...
Lady dobro dosle cure...
Felix sad ce zub do rođendana izbiti kao da gledam...
Minja je cool gledala sam na fb...
Ljudi mislim da me opet zlijezde maltretirajuuser posted image user posted image user posted image

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23983
28.6.2010 22:24:31   
Mya_81 RR
Apotekarka, super za Antonia da ipak nije ništa strašno...a nadam se da nema ni baja u urinu user posted image

I čestitamo tm na poslu user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Mya_81 -- 28.6.2010 22:25:09 >

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 23984
28.6.2010 22:31:53   
Anoniman
Apotekarko drago,mi je da si se javila kao prvo.A ostalo ma bit ce pipi dobro abd.user posted image user posted image user posted image nadam se da nece fulniti kesicu pisauser posted image malo sale
Kod vas zubici pravo krenuliuser posted image user posted image ....Masallah za kg.mi se nikad pomaknuti s mrtve tockeuser posted image 9.250gr ....Kad nas stalno nesto uzadnje vrijeme safatava pa nikad rahat da nabacimo koju kilicuuser posted image user posted image i sto nas fino,krene posnemo se debljat eto nam proliva i sve zezneuser posted image al,neka je zdrav samo sta cu ja.......
Ljubimo druga puno dusa mala:)
Ti,zeno nedaj seuser posted image :)   Bome ces ti haman prava,dobiti mastuluk user posted image otkad nam govoris za zube a nista a vjeruj da ces,mi prva na um past kad zub nikneuser posted image jer,si stalno govorila eto,ga sad ce ma od zuba jeuser posted image ......
Mya, isto tako i kod mene osjecaam i je kao beba nemogu ga svrstati drugacije
Sve dok pije flasu on je beba ......
Ma i kad bude imao 18.god bit ce moja bebauser posted image hahahha jesam luda.....

Neposredna veza do poruke: 23985
28.6.2010 22:34:45   
Leena
Mya, Minjica je diiiiiiivnaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sulty, ja nisam nista radila s tim bubuljicama, samo cistila lice kamilicom i proslo joj je za 15ak dana.

Ja se nesto javljam kratko, ali bas sam sva nikakva danas, pa da ne kvarim svima raspolozenje glupostima...
Esmica je, hvala Bogu, dobro, samo sve više jede, buca mamina, i ja se bojim da neću imati dovoljno mlijeka uskoro, a nadam se da hocu...
Veeeeelika pusa bebicama i mamicama od Esme i meneuser posted image

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

Neposredna veza do poruke: 23986
28.6.2010 22:49:15   
idacha
Dobro vece, lijepe nase... evo i nas, ko padobranci poslije duze vremena...
ja se jos uvijek patim sa braavicama i dojenjem, tako da mi dan manje-vise prodje u stavljanju krema, masti, melema i slicno..
evo, mi se okupali, nahranili i spava moj andjeo... :) sve je hB ok, on lijepo napreduje, samo jos da se ja malo ''stabilizujem'' sa mojim boljkama..

sada sam na brzaka iscitala nekoliko posljednjih stranica, pa sto sam zapamtila da prokomentarisem, mada mi je memorija user posted image od umora...

Kao prvo, Mya, imas andjela pravog, ko medic je, neurekla se.. sretan vam Prvi rodjendan i da ih jos puno docekate u zdravlju, sreci i veselju..
Apotekarka, nadam se da je momcina bolje.. zubici su stvarno haos, i nas to ceka, aBd... takođe se nadam i da su se tvoje zljezde smirile.. a, sorry, mila, nisam u toku, pa moram pitati, kakve te zljezde muce?
felix, nadam se da je i Anel bolje.. velika pusa za vas
Lady, hB pa je sve to iza vas sada... dobro dosle nazad, ne ponovilo se vise.. neka se mazi sada koliko hoce :) :) :) a, bogami i ti mozes slobodno :)
bebacha, mila, eto i tebe napokon... bas lijepo sto si i ti imala tako divno iskustvo sa porodom i user posted image user posted image user posted image sto bebica slusa svoju mamicu.. da Bog da da i ostane tako do kraja..
Leena, lutko, mi nastavljamo izgleda u istom ritmu kao i prije.. imamo iste strahove, ali valjda bude sve ok...
aida., mila, kako si nam ti, kako nam je drug Erol? puno vas jubimoooooooo
lilix, nema te nesto.. nadam se da je sve ok da Berinica i Beni slusaju..
gdje su ostale zenice sa treceg tromj????

svima saljemo veeeeeeeeeliki pozdrav i pusiku

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 23987
28.6.2010 23:04:15   
Mya_81 RR
Zahvaljujemo se na lijepim komplimentima user posted image user posted image

Sad vas pozdravljam i idem u krpice...

Želim najdražoj generaciji mirnu noć user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 23988
28.6.2010 23:11:10   
Anoniman
bebaca dobrodosla i ti i tvoje pile malo... user posted image user posted image user posted image

Apotekarko, nadam se i ja da ce nam drug Antonio ozdraviti do rockasa, a priblizilo se bogme pravo... ko jucer da smo se druzile na temi iscekivanja a vidi vec se prvi rodjendani slave... hvala Bogu... user posted image user posted image  a cestitamo i muzu na poslu... user posted image user posted image

Meri, ma bravisimo za Majdicu... user posted image user posted image user posted image  kod nas je isto stolicica malo tvrdja i malo zelenkasta, ali moze biti da je zbog graska user posted image

Lady user posted image drago mi je za drugaricu da je bolje i da ste dosli kuci... a vidim mama se odmah bacila na nove smajlice user posted image

Neposredna veza do poruke: 23989
29.6.2010 9:12:35   
megi
ej drage moje velikiii pozdrav
ja evo na poslu nenaspavana, adna se nesto nocas budila hiljadu puta, uh ko ce docekati pet sati

mya  minja je bila ko med, vidi se da je uzivala

lady  bas mi je drago sto ste izasle iz bolnice sad ce sve biti ok

felix  nadam se da je anel bolje, a godina prodje dok si rekao keks, i ja gledam onu svoju mrvu i jos se sjecam kakva je bila maja kad se rodila i sad odjednom velika user posted image

apotekarko  valjda je antonio bolje, ma to je njima sve od zubica i moja tako taman fino spava i sve ionda krene zub pa poremeti nekoliko dana i noci pa onda opet sve ok i sve tako ukrug, a sutra festaaaaaaaa

nego koju vi kremu koristite kad se bebi guza zacrveni, nesto mi je adni, ali mislim da je od zubica, ovih dana guza bas crvena pa reko mozda da joj promijenim, koristima pavlovicevu ali nema nekog pomaka

pusa svim ostalim mamicama i user posted image

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23990
29.6.2010 9:31:35   
Mya_81 RR
Megi, nama  je kod crvenila pomogla Nivea sensitive (piše da je baš za crvenila na guzi, licu, rukicama i to)...u DM-u sam uzela...

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 23991
29.6.2010 9:31:36   
Sulty
Cao cure moje,
Ja vjecito sa pitanjima, ali sta cu kad ste vi iskusne, pa znate na svako odgovor. Sta vi dajete bebama za stolicu i nakon koliko dana. Ja sam jednom Vegici dala kamilicu i ukakila se odmah, ali mi rece sestra na pedijatriji u Vrazovoj da se kamilica ne daje od straha od alergija, vec da joj skuham sljive pa da joj dam malo onog soka od sljiva. Sta vi mislite iz svog iskustva? I koliko dugo treba da cekam? Smiju li se raditi one vjezbice s nogama prije snimanja kukova. Ja joj masiram pupu, ali nesto se bojim raditi one vjezbice dok ne snjimi kukove, sto ce ako bog da biti sljedece sedmice.
Veliki pozdrav svima...

Mama rodila svoju sjajnu zvijezdu 22.05.2010., a najmirisljaviji cvjetic 26.07.2012.

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 23992
29.6.2010 9:36:12   
lilix
jutro,
ja samo brzinski malo da se javim
Benjamin mi ima temperaturu od subote pa deveramo s tim
Sulty ako si već dala kamilicu i nije bilo nikakve reakcije ja bih je opet dala, nadam se da će stolica brzo da se reguliše; inače ja sam Benji regulisala stolicu kamilicom, a Berina hB ima još uvijek po 2-3 stolice dnevno

08.02.2007.
23.04.2010.
mama rodila svoje kolačiće

(odgovor članu Sulty)
Neposredna veza do poruke: 23993
29.6.2010 9:57:00   
Mya_81 RR
Sulty, ja sam davala kamilicu...uostalom, ima onaj HIPP instant čaj od kamilice koji se daje odmah poslije prve sedmice...znam da je šljiva isto super, ali fakat ne znam je li joj rano za tu vodicu od kuhane šljive...

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Sulty)
Neposredna veza do poruke: 23994
29.6.2010 9:58:41   
Mya_81 RR
Sulty, mila evo tema beba ne kaki ... tamo sigurno ima svašta korisno napisano user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

Neposredna veza do poruke: 23995
29.6.2010 11:12:50   
Anoniman
jutrooo
Mi smo dobro spavali.Mada je poranio u 8.jedva gledam nesto mi se danas spavauser posted image i nisam horna.....
I dalje nas prate rijetke stolice,jutros se opet ukakio sav se zalijepio opet bodic na otkuhavanjeuser posted image user posted image ...Imamo jos,sutra piti antb.bas mi je dosadio vise grrruser posted image prokleti antibiotici
Pa nadam se,kad prekinemo s njima da ce proliv stat!
Pusa velika svima

Neposredna veza do poruke: 23996
29.6.2010 11:37:57   
marinčii
pozz i od nas,mi u zadnje vrijeme super spavamo jutros u 10h ustali a noćas tj,jutros u 5 samo dojio i nastavio spavat,sad smo dojenje smanjili ,doji samo u podne i pred spavanje i po noći ako baš bude nervozan
felix nadam se da će taj proljev stati baš je više naporan,i va,ma se bliži rođendanuser posted image
apotekarka nadam se da je i Abtonio bolje,sutra je veliki dan!jeli sve spremno?
puse svim ostalima 

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23997
29.6.2010 11:43:54   
Anoniman
da,marinci blizi se kako neuser posted image godina brzoo,proleti nema sta a i vi ste odma iza nas sad ce i vama ....Sta ste vi planirali i kako provesti 1.rodjen????
Mi,danas idemo u kupovinu i razgledavanje sta da A.kupim :)
Pusa velika
Da,vas pitam dok mi na um,padeuser posted image A.ce znaci godina kao sto,znate ubrzo imamo jos samo malo piti AD.2.
Pa cemo abd.s bozijom pomoci prec na tetrapak i keks
Pa me zanima koliko,posto masnoce da kupim mlijeko i dajem??

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 23998
29.6.2010 11:48:24   
marinčii
mi smo vec počeli s kupnjom ,sutra idem i tortu naručit ,mi ćemo slaviti na selu jer u stanu to neće biti izvedivo,a već smo kupili i majcu i šorc za Mateja pa eto pomalo još neke stvari i skoro sve spremno ,samo nek su oni zdravi sve će to biti super,a za mlijeko neznam šta bi ti rekla neki kažu da je bolje ono sa 3,2 dok drugi opet da je bolje ono manje masnije ,najbolje da pitaš pedijatra

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23999
29.6.2010 11:52:15   
Anoniman
nema moje ped.na godisnjemuser posted image pa morat cu oveuser posted image pitat kad budem nalaz anelu vadila mada mi se njoj neide nikako kao sto znas  a sta cu ja....
I mi cemo anelu danas sta uzet od robice i tortu naruciti samo se omisljamo kakvu
neznam dali,bi klasicnu samo da ime ispise i sretan rodjen.klasika
Ili da kakvu sta da iscrtaju  neznamuser posted image jos....
Nadam se da kisa nam nece pokvariti slavljeuser posted image ....

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 24000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  958 959 [960] 961 962   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  958 959 [960] 961 962   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *