|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Danas sam sretna jer... :)
21.6.2010 11:24:58   
ivana st
IZVORNA PORUKA: w.pooh

Jer smo mm i ja proveli predivno vrijeme za vikend i čitav dan se mazili user posted image i potvrdili jedno drugom koliko se volimo user posted image user posted image i Zaista poslije 5 godina braka čini mi se da ga svaki dan volim sve više user posted image user posted image

Ovo je lijepo čuti user posted image user posted image ! Želim vam da se sa godinama braka volite i još više user posted image !

Per aspera ad astra
2011 je stiglo naše sunce
2012 čekamo još jednu srećicu

(odgovor članu w.pooh)
Neposredna veza do poruke: 401
21.6.2010 12:36:17   
medi87
Ovo kad vidjeh sjetim se svoje mame koja je mene i seku izvela na pravi put pored svih problema koje smo imali u zivotu,uz to i odrasle bez oca, a danas smo njene male curice s fakultetima user posted image a , zato sam sretna zbog tebe kokice sto te je usrećio Irfan i zbog toga što i dan danas imam svoju mamu--zato mama dans a isvaki dan tebe volim najviše na svijetu.Hvala ti za sve.mada sutra bas i necu biti sretnauser posted image ( a razlog cete znati sutra)

RR porodica :-)))

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 402
22.6.2010 10:03:30   
Dida79
... i ponosna na svog sina jer je zavrsio 5-ti razred sa prosjekom 5.0...Ljubi ga mama user posted image

(odgovor članu medi87)
Neposredna veza do poruke: 403
22.6.2010 12:46:55   
gerberka
IZVORNA PORUKA: ivana st

IZVORNA PORUKA: w.pooh

Jer smo mm i ja proveli predivno vrijeme za vikend i čitav dan se mazili user posted image i potvrdili jedno drugom koliko se volimo user posted image user posted image i Zaista poslije 5 godina braka čini mi se da ga svaki dan volim sve više user posted image user posted image

Ovo je lijepo čuti user posted image user posted image ! Želim vam da se sa godinama braka volite i još više user posted image !

i ja se tome radujem svakoga jutra..samo riječi hvale za moga supruga..zaista mi je drago kad pročitam ovako divne stvari..

a danas sam sretna jer sam ustala živa, zdrava, sa vjerom u Boga... i što su moji najmiliji tu oko mene user posted image user posted image

(odgovor članu ivana st)
Neposredna veza do poruke: 404
22.6.2010 13:44:02   
Honey3
danas sam sretna jer su mi stigle dvije ciste"PETICE" jedna iz treceg a jedna iz sestog razredauser posted image user posted image user posted image user posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 405
22.6.2010 13:45:34   
Honey3
zaboravih napisati...mama je ponosna i puno ih volimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 406
22.6.2010 14:50:27   
koka i po
IZVORNA PORUKA: Dida79

... i ponosna na svog sina jer je zavrsio 5-ti razred sa prosjekom 5.0...Ljubi ga mama user posted image

Mašala Dido.
Naši sinovi pravi odlikašiuser posted image
Čestitamo.

(odgovor članu Dida79)
Neposredna veza do poruke: 407
22.6.2010 14:55:28   
acudesa
dido...zaha...svaka čast...to je razlog za srećuuser posted image user posted image user posted image

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu Dida79)
Neposredna veza do poruke: 408
   [Obrisana poruka]
22.6.2010 16:04:45   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu acudesa)
  Neposredna veza do poruke: 409
24.6.2010 12:45:35   
emma.L
je bila plaća user posted image . Možemo na moreeee.

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 410
24.6.2010 17:29:00   
Anoniman
..je rodica od mm rodila sina nakon 7 godina cekanja...user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image tako sam happy zbog njeuser posted image user posted image user posted image   i to sincinu od 4200gr mashAllah!!!

(odgovor članu Hocu bebu)
  Neposredna veza do poruke: 411
24.6.2010 17:35:15   
medi87
MasAllah nek im je sa srećomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 412
24.6.2010 17:39:46   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: medi87

MasAllah nek im je sa srećomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala draga user posted image

(odgovor članu medi87)
  Neposredna veza do poruke: 413
24.6.2010 17:57:13   
gerberka
IZVORNA PORUKA: medi87

MasAllahuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sretna sam zbog toga, sretna jer Medi kasni i sretna jer sam se smijala sa mužem mnogo, mnogo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu medi87)
Neposredna veza do poruke: 414
24.6.2010 17:59:42   
medi87
Srećo moja i ja sam sretna jer si ti sretna, ljubim punooooo

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 415
24.6.2010 18:42:10   
acudesa
jer mi je kursor user posted image  ruža, koliko sam ga ganjalauser posted image

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)

(odgovor članu medi87)
Neposredna veza do poruke: 416
24.6.2010 18:46:54   
koka i po
Najsretniji čovjek je onaj koga male stvari čine sretnim.

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 417
24.6.2010 18:51:14   
acudesa
bila bih još sretnija da mi koki bahne na kafu, sad, da mahalamo i da joj pokažem kursoruser posted image

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 418
24.6.2010 19:07:32   
nikita
...odo u mojih na par dana, jer sam bila u kupovini i svasta si kupila , jer cu dobiti sutra DVD Sex and city 2... jakooooo sam sretna zbog svega toga....

Boze hvala ti na ovom najljepsem daru...
EI 16.11.2009.

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 419
24.6.2010 20:25:05   
Ilhana RR
... sutra mi je radni dan do pola dva a sve mi je duplo placeno jer im je sutra praznik =) pa onda slijedi slobodni vikend a rekli su da ce biti lijepo vrijeme (usput da se pohvalim da jos malo pa bazen punim, sve sam pripremila jos samo da mi pomognu da ga stavimo na tacno mjesto)
user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu nikita)
Neposredna veza do poruke: 420
24.6.2010 20:52:13   
mala86
...sam provela cijelo popodne sa mm,sinom i ostalom obitelji u prirodi user posted image user posted image user posted image user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Ilhana RR)
Neposredna veza do poruke: 421
25.6.2010 9:34:23   
new mama
Jer sutra idemo na more aBduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A&V ~moje sve na svijetu ~

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 422
25.6.2010 9:48:07   
Dida79

IZVORNA PORUKA: new mama

Jer sutra idemo na more aBduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sretno i lijepo se provediteuser posted image

(odgovor članu new mama)
Neposredna veza do poruke: 423
25.6.2010 9:49:57   
new mama
IZVORNA PORUKA: Dida79

IZVORNA PORUKA: new mama

Sretno i lijepo se provediteuser posted image

hvala milauser posted image user posted image ,nadam se da hocemo,samo da jos vrijeme posluziuser posted image

A&V ~moje sve na svijetu ~

(odgovor članu Dida79)
Neposredna veza do poruke: 424
25.6.2010 10:04:55   
Honey3
new mama sretan put i lijepo se provediteuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu new mama)
Neposredna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *