|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  951 952 [953] 954 955   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009/2010
24.6.2010 11:01:32   
Anoniman
Joj mya bas nas muce uzas otpatiti cemo dobro haman sta cu ja:(
I A.rastura i ja sam sve razmakala stvari po kuci povezala sve sto se mozeuser posted image i podigla sve sto se da vrazic mira nema

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 23801
24.6.2010 11:17:44   
lilix
Jutro drage moje,
Mya što me ti pošteno nasmija user posted image user posted image user posted image , kako je reagovao tm na doček user posted image

ljudi moji što se ja jutros iznervira, imala naručeno u Skerlića u 9.30, dođe tetka da pričuva bebu, ja sva nikakva prvi put je ostavljam tako samu, dođm dole-kažu nisi naručena, prvo kontam ja pobrkala datume kad nisam, opet one mene ubjeđuju nisam naručena kod dr. Dujso a i ona je svakako na bolovanju, ja poludila, reko naručena sam 100%, dojilja sam, ne bih djete ostavila, kad pronađoše one mene al naručenu kod dr. Rakić, pa reko nema veze, al kažu i ona je na bolovanju user posted image user posted image user posted image user posted image , ma reko nek me primi ko hoće, baš sam poludila, a nikog živog u čekaoni nema, za nepovjerovat....i primi ti mene neki doktor, koji rendgenskim vidom ustanovi da ja imam menstruaciju user posted image , pošto sam rekla da me bole jajnici, i da me ne može sad pregledati nego kad mi prođe "menstruacija" da ja dođemuser posted image user posted image user posted image , pa reko ja ne krvarim---kaže to je zato što dojite user posted image user posted image user posted image ; izađem ja iz ordinacije i ne znam da li bih se smijala ili bih plakala
user posted image emti naše zdravstvo;

eh sad malo o ljepšim temama, da pohvalim B, sinoć joj spavala od 8 sati naveče ujutro do 5, a kad je u 5 navalila na sisu majko moja, isto malo tele user posted image

felix nadam se da kod vas nije ništa ozbiljno, možda je tura od zubića

bebama koje su počela da puzaju i hodaju čestitamo user posted image

08.02.2007.
23.04.2010.
mama rodila svoje kolačiće

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23802
24.6.2010 11:49:03   
tajcika
dobro jutro i od nas,cestitamo male korake i prva puzanja,a Boga mi i zubice koji su narasli i treba da izrastu,znam da je to malo tezak period koji mene tek opet ceka,Boga mi ova razlika izmedu moje djece se dobro osjeti poslije deset godina kao da je prvo dijete
lilix nista me ne cudi u Skerlica vise,ja sam inace bila kod dr.Rakic a iskreno mislila sam se prebaciti kod one d.Boloban al eto nazalost zena umrla,pa kakva je ta dr.Djuso
bravo za Berinicu spavalicu,Jusuf je juce spavao skoro citav dan poslije one boce  pa sam mislila nece spavati navece al spavao je isto kao i inace,evo ga i sada spava one je moja spavalica i ja volim spavati ma volimo svi,meni juce dr. rekla da bi trebala da izbacim nocni obrok kao da ga nahranim u 12 i da spava do 6-7,bas me interesuje kako to izvesti kad on kad nije gladan nece ni cuclu a kamo li da jede,
Leena jeste to smo bili mi,a izvini izgledas super i ne znam sta sebi zamjeras,Esmica je masAllah preslatka i Jusuf ima kosice al imao je kapicu,drago mi je sto sam te upoznala pa makar i onako
eto drage moje cujemo se opet

(odgovor članu lilix)
Neposredna veza do poruke: 23803
24.6.2010 12:05:25   
rose 87
felix bas mi je drago da nije nista ozbiljnije i da nemora piti ljekove,pisala sam odmah da je mozda do zubica,valjda sto i nas isto puno pate samo jos turu nismo imali hB,a sinoc smo i mi dernecili budi se vristeci koliko ga boli,neznam mazes li ti njemu onim gelom,nama malo pomogne

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu tajcika)
Neposredna veza do poruke: 23804
24.6.2010 12:07:32   
lilix
tajcika ma ja ću izgleda privatno otići da uradim pregled, dole u Skerlića je neki raspadd sistema; i meni je baš žao dr. Boloban;
i ja sam kontala Berini polako ukidati noćni podoj, al sačekaću aBd preged , dr. nam dolazi 1.7. pa ako bude sve OK sa kilažom polako ćemo ga ukidati, s Benjom nisam imala problema s tim nadam se da neću ni sa njom
znači Esma i Jusuf su se upoznali  user posted image
Leena kako bi na snimanju kukova?

08.02.2007.
23.04.2010.
mama rodila svoje kolačiće

(odgovor članu tajcika)
Neposredna veza do poruke: 23805
24.6.2010 12:38:16   
aida.
Cao, evo i nas, ja preumorna... E. nikako dvije noci ne spava, samo kmeci, kad mu ceskam vilicu ko smiri, se... sinoc nisam ukupno sve kad se sastavi sat vremena odspavala... Proljev je skroz proso... Fina stolica, fine boje, hvala Bogu... Nervoza mu od zubica a Boga pitaj kad ce niknut, do kad li ce to trajat sve user posted image kako sam se pozeljela naspavat...
Felix i vi deverate za zubicima... da niknu sto prije user posted image
Mi dojimo sto je sad najbitnije.. izvinite nemam kad sve da vas citam i saljem vam jedan veeeeliki user posted image user posted image user posted image

14.03.2010. :-) Erol

(odgovor članu lilix)
Neposredna veza do poruke: 23806
24.6.2010 13:27:26   
megi
pozzz svima

vidim mame pricaju i o ukidanju nocnih podaja a nama ce sad godina i jos dojimo po noci, doduse izbacili smo zbog posla sva dnevna dojenja tako da nam ovo i nije problem
i moja cura je lopov mali sve dira uzima prevrce a otkako sma pocela raditi nece popodne da zaspi dok se ne vratim s posla pa je ja uspavam, dusa moja valjda me pozeli

mya  evo fino vrijeme bice feste u dvoristu, mi cemo u kuci sa 10-tak djece, a festa za velike malo kasnije

pusa svima

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 23807
24.6.2010 13:52:54   
Meri29

IZVORNA PORUKA: lilix

eh sad malo o ljepšim temama, da pohvalim B, sinoć joj spavala od 8 sati naveče ujutro do 5, a kad je u 5 navalila na sisu majko moja, isto malo tele user posted image

user posted image user posted image Kako su mi slatki kada tako rucaju, meni je to najljepseuser posted image

Mi konacno zaspali, jutros bili malo u setnji dok je vrijeme bilo dobro i evo opet hoce kisa

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu lilix)
Neposredna veza do poruke: 23808
24.6.2010 15:18:11   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: rose 87

felix bas mi je drago da nije nista ozbiljnije i da nemora piti ljekove,pisala sam odmah da je mozda do zubica,valjda sto i nas isto puno pate samo jos turu nismo imali hB,a sinoc smo i mi dernecili budi se vristeci koliko ga boli,neznam mazes li ti njemu onim gelom,nama malo pomogne
pa rekla mi samo parac.po potrebi je vreo nego inace a nije stasno 36 temp.
Sav je vruc a i nehoran jeuser posted image pa mi malo neobicno i ruzno a i tuzno.Sav se slozio,nije nimalo horan mami kao sto bude.
A sto,se tice jela Bogu Hvala jede makar to da nebrigam zasad.
I anel se zna buditi vristajuci ,imam osjecaj kao da jeca user posted image ili vrisne izasna nije valjda da ga toliko more???
Bome,je tesko zuba dok,jos nenicu a otkad nas vec muce
zaspo je skoro premoren nije sinoc spavao.Pa nadam se da ce dobro odspavat
Danas je spavao od 10 do pola 12.Al ,opet usto nehoran kmecuci :(
Pussa svima

(odgovor članu rose 87)
  Neposredna veza do poruke: 23809
24.6.2010 16:50:45   
Meri29
Felix user posted image user posted image user posted image user posted image za naseg druga Anela, da brzo prode

Stigla sam 25.11.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23810
24.6.2010 17:30:36   
merjem
pusica svima bravo za male puzace,moja puza cijeli dan po dz opet stari problem hvatanje pise jutros napokon malo uhvatili al ne valja sad moramo ponovo a kod nje pisa crvena od kesica.zvala pedijatriju da pitam za kateter kazu NE mi to ne radimo gospodjo malo se namucite.

19.12.2006 Merjem
22.10.2009 Ajse

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 23811
24.6.2010 21:26:07   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Meri29

Hodalice male user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kako nam djecica rastuuser posted image user posted image

Bambi javlja li se Lady, koliko ce ostati gore sa Lanicom

e draga, danas smo se sms-ovale i kaze da je skoro pa luda... ne zna koliko ce ostati, a malenu su toliko izbocali da je kaze sva modra... glupani nisu umjeli da nadju venu... joj kako sam se danas bila nahorozila, majke mi bilo mi doslo da sjednem u auto i da odem do nje... tako mi je zao Lanice... dusa moja...

(odgovor članu Meri29)
  Neposredna veza do poruke: 23812
24.6.2010 21:29:57   
Meri29
Joj jest mi zao i Lanice, a i nje. Nije lako nikako, bas stalno mislim kako im je u bolnici user posted image

Stigla sam 25.11.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23813
24.6.2010 21:35:00   
Anoniman
ma jasta, bas je isikirala mamicu svoju, ali sta ona zna... nije kriva... bem ti i bakterije... danas bas kazem mm joj ovo Sarajevo se pretvorilo u jednu veliku bakteriju... user posted image

kako je drugarica Majdica??? ljubi je od nas...

felix ma to ce biti zubici 100% samo mora da ima jake desni pa mu tesko izbija zubic... ljubimo ga punisimo...

eh da se pohvalimo nama je danas punih 6 mjesecova na zdravlje i na dug vijek... user posted image user posted image user posted image user posted image  prodje pola godine dok lupis dlanom od dlan... user posted image

(odgovor članu Meri29)
  Neposredna veza do poruke: 23814
24.6.2010 21:53:49   
dafri
Bambi čestitamo mali rođendanuser posted image user posted image user posted image ,
nisam znala da je Lanica bolesnauser posted image nadam se da će što prije ozdraviti
felix hajd neka nije upala grla i nek nema turu,valjda sutra bude bolje,a i ta ped.je baš bezzuser posted image

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23815
24.6.2010 22:00:46   
Anoniman
I od nas Bambiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ni ja nisam znala za Lanuuser posted image user posted image ...saljemo joj punouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da sto prije prodje

I za Anelkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...vidjela sam slike druga Anelka...med

(odgovor članu dafri)
  Neposredna veza do poruke: 23816
24.6.2010 22:13:37   
Leena
Tajcika, vidjela sam kosicu i ispod kapice, ali sam pomenula carapice jer mi je tako bio sladak, ti ga nosas, a on mase stopalima u onim carapicama, ma medic!***** I btw, BAS lici na tebe, bas sam vas gledala i kontala kako bebac lici na mamu:)))))
Lilix, dobro sve, hvala Bogu, kaze da ne trebamo vise ni siroki povoj stavljati, ni vjezbice raditi. :)))))
Bambi, sretan rođendančić!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu merjem)
Neposredna veza do poruke: 23817
24.6.2010 22:14:34   
Mya_81 RR
Pa, ni ja nisam znala za Lady user posted image Kad si to Bambi napisala a da nisam uspjela pročitati....a, joooooj, curice male, baš mi je žao...nadam se da će one što prije svojoj kućici user posted image user posted image user posted image user posted image Puno je pozdravi od nas kad se čujete user posted image

Ja upravo završila s pravljenjem dekoracije za tortu, a torta je sutra na redu user posted image

Eeeeeeeee, prošle godine u ovo vrijeme sam se dopisivala s vama na temi 'iščekivanje', a u 23h mi pukao vodenjak user posted image Bogami, opet bi proživjela sav onaj bol zbog onog trenutka kad sam je ugledala onako umrljanu i predivnu user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23818
24.6.2010 22:18:29   
Mya_81 RR
Bambi, čestitamo pola godinice user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

Neposredna veza do poruke: 23819
24.6.2010 22:23:20   
gvendolina
vece svimauser posted image

joj vise i tih groznih baja  user posted image user posted image   da nam sva djecica brzo ozdraveuser posted image user posted image

Mi moramo da se pohvalimo, napokon smo prohodaliuser posted image user posted image user posted image   mama je presretnauser posted image  
Po cijeli dan samo letam za njim,samo rasprema po kuciuser posted image jedva cekam da otopli,bas sam pozelila da odemo u setnjuuser posted image

Mya je li to sutra rockasuser posted image user posted image user posted image   kako vrijeme leti,kao da smo mi juce slaviliuser posted image Je li outfit spreman?

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

Neposredna veza do poruke: 23820
24.6.2010 22:28:24   
Mya_81 RR
Ooooo, čestitamo malom hodaču user posted image user posted image user posted image Bravo za Ajdina user posted image

A, da, da, nama je sutra rodjendanko user posted image Sve je uglavnom spremno user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu gvendolina)
Neposredna veza do poruke: 23821
24.6.2010 22:32:05   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Ajdina

Neposredna veza do poruke: 23822
24.6.2010 22:34:05   
dafri
čestitamo Ajdinuuser posted image user posted image
Mya nadam se da će vam biti lijep dan ako ćete slaviti vani

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23823
24.6.2010 22:37:35   
iv@ncica
Bambi čestitamo mali rođendanuser posted image user posted image user posted image ,

Lana user posted image user posted image user posted image

felix -  zubi  su  muka..bit  ce  takvih  noci...ali  kad  jednba  tura  izbije...onda  i  ti znas  kad  je  sto  poslije..ili se  covjek  navikne...

mya, dadaa,  felix- eh  da  vidite u  nas  zastita  po  kuci..od  ladica,  do  frizidera  do  svih  čoša..ma  u  TL  kupila  na kraju  svega  i  zastitila....nema  gdje  ga  nema  i  gdje  nije  u  steti...vise  sam  sebi  on  govori  nje-nje  a  stetu  pravi   kad  dođe  do  nečeguser posted image user posted image ..uh   a  njgore  mi  je s to  sve  jedeuser posted image .... ko mali  cigo  kopa  i  po  smecu, đe  me  nađe oooo,  a  sapun  dadaa..jasta  je  neuser posted image go hranjiv  pun   masnocauser posted image user posted image ...nista  im  nece  biti valjdauser posted image ...moj  lize  tekuci  i  kupke  i  kreme  i  plocice i  zidove  i  cipele...ma  sve  mi  je  u  zraku  sad.sta  ostane  na  podu..gotovo  jeuser posted image user posted image

mi  bili  u  etno  selu  u  Međugorju..ma  moć,  andrej  naganjo  životinje  i  cupo  magarca  za  usi,  jedino  se on  ne  boji  od  sve  djece ...valjda  zato  sto  je  stalno  sa  malim  maltezerom  kod sestre  pa  njemu  sve  te  zivine  su  normalna  stvar ;)..stavim  slike  na  turističke  destinacije  kad  ih  skinem  s  kartice...stavrno  je  prekrasno..a  i kolaci  su  mljaccccuser posted image user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

Neposredna veza do poruke: 23824
24.6.2010 22:38:25   
Mya_81 RR
Dafri, hvala user posted image Ma, kako god bude rekla sam da se neću više nervirati jer neću da si kvarim raspoloženje taj dan user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 23825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  951 952 [953] 954 955   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  951 952 [953] 954 955   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *