|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  950 951 [952] 953 954   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009/2010
23.6.2010 19:33:27   
Anoniman
mi malo bili u skitnji... isli kod deda i nane... malo smo odspavali ali se Nane probudio placuci... kontam vruce mu ja ga skinem on ko malo veseliji ali opet nije to to... ponudim mu malo kamilice popio je ali opet nije to to ... eh poce dijete mlatiti ustima i ja govorim mami od danas to radi reko mora da mu je zubic... kaze mama, ma meni to lici da on tebi trazi da jede... ma gdje ce reko dijete od 6 mjeseci TRAZITI da jede... al hajd reko da vidim, pa mu napravim supicu... aman zaman njegove radosti i spuca dijete supicu dok rece sta bi... evo ga sada veseo kao i uvijek... helem treba me dobro izlupetati kad nisam skontala da mi dijete trazi da jede... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 23776
23.6.2010 20:26:03   
Meri29
Hodalice male user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kako nam djecica rastuuser posted image user posted image

Bambi javlja li se Lady, koliko ce ostati gore sa Lanicom

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23777
23.6.2010 20:30:20   
moja barbika
Ima li neka da ima djevojcicu od sest mjeseci?Zanima me koliko je beba teska?

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 23778
23.6.2010 20:33:52   
Meri29
Imam ja, ustvari ya dva dana ce imati 7 mjeseci i sada je teska 7800, a sa sest mjeseci je imala 7200

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu moja barbika)
Neposredna veza do poruke: 23779
23.6.2010 21:32:35   
dafri
veče,
čestitamo prve korakeuser posted image user posted image i puzanjeuser posted image user posted image
marinčii čestitamo zubiće
Mya ma biće ljepše vrijeme,evo već se razvedrilouser posted image
joj meni na poslu nikad vrijeme proći,nikad 4 dočekati,a brate prije se svuda do tri radilo,dragi Tito
Una je danas bila raspoložena jer je mm otišao po nju ranije ,zaspala je u 20user posted image

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 23780
23.6.2010 22:57:47   
R&T@
IZVORNA PORUKA: Mya_81

IZVORNA PORUKA: tajra

Primaklo se, Minjice, primaklo...
Ne brini za vrijeme, ima teta dadada one bubnjeve, sve oblake rastjeraju....

Ja u cetvrtak idem na put, ali mislit cu ja na vas i u petak i u subotu...
Je li spremna svecana haljinica?
Ostavljam 4 dana princeze s tatom, samo da budu zdrave i da tatu sto vise zezaju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , a ja cu user posted image user posted image

Sve spremno...outfit čeka u ormaru...a angažirat ću dadadu da odradi koji ritual user posted image

A ti nam se fino odmori i napuni baterije (valjda nije radno putovanje)...a tata i cure sami doma - već zamišljam one komične situacije iz filma i da te doma dočeka jedna 'atomska bomba' od nereda user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala ti, draga...
Nadam se da hocu...ali mrvice moje mi vec nedostaju...
Tvojoj bebaroj saljem veeeeliku pusu, da bude divna, sretna i vesela na veliki dan...

Svima pozdravi user posted image i pisemo se iduce sedmice....

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 23781
23.6.2010 22:59:09   
iv@ncica

Joj, žene sad sam se ismijala pošteno....malo prije došla iz FIS-a. Izmedju ostalog kupila oklagiju, a tek doma skužila da na njoj piše ovo:

Mužomlat za svaku ženu:

Upotreba: Proizvod uzeti jednom rukom, široko zamahnuti i uz trzaj iz lakta, drugim krajem elegantno i nježno pogoditi predio usta i nosa. Nakon što refleksno uslijedi provjera šta se dogadja, odmah ponoviti radnju!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ahahha do  suza  se  ismijah,,,moram  je  nabavit  i ja ahahahha

čestitamo prve korakeuser posted image user posted image i puzanjeuser posted image user posted image
u  nas  standardno  sve...tamanimo  sve sto  se  jede...nabubrili  svi  zubi  nece  zar  odjednom  vani...user posted image ..i  dalje  mrzi  ici  spavati...ja  na  odmoru  ovaj  tjedan  a  vidi  vremena...pa  necemo  na  moreuser posted image   sadauser posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

Neposredna veza do poruke: 23782
23.6.2010 23:08:52   
Apotekarka
Vecer...
Ja sam vam na antibiotiku sve mi se zivo upalilo i sva sam fuj...
Antonio nocas ustao u 3 h i bubnuo glavom od ogradicu kreveta bas sam se bila prepala,jako je nerovozan ui budi se bilion puta...Teta se danas iznenadila ja dosla s poosla a ona nije bila ptisla koliko je on histerican bio prema meni hoce sve zivo kmezi kaze njoj to ne provodi...
Svaki dan moram s njim leci da bi odspavao inace je nerovozan a nece zaspati,Benjo br 2 samo moje sise davno zakazaleuser posted image
Pomalo se pripremamo za veliki dan narucila sam kod jedn zene kinder tortu...bit ce nekih 30-ak ljudi,pravit cemo u jednom prostoru gdje mm prije zivio a oni odrzavaju to jednom covjeku pa cemo stolove tu postaviti,razmisljali smo i vani ali prvo ovo vrijeme zeza,a drugo bit ce i kasno ja radimmkod nas u kuci mal prostor...joj valjjda cu prizdraviti a mogu sve pripremiti...
Mya joj zeno to jhe super iz zezancije kupiti nekom,mogla bi ja svojoj kumi sto se sad udaje...Vidim mama je uzbuđena zbog rođendana sva si u pripremama...
Minja pravi cutretak i pusta se a hoda moj samo puze i onda izvodi nesto da bubne na guzu i tako po 100 puta kruzi po kucu...
Felix ima li zubaaaaaaaaaaaaaa
ostale mame i bebe pozz veliki

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 23783
23.6.2010 23:45:19   
Leena
Tajcika, jeste, to je Esma:D, mi i ljubicasta dekica, vec smo po njoj poznati i, naravno, kosi hehe, dobro si nas skontala. E jesi mi ti opisala koji ste vi, sve su zene tamo ogromne(bila je samo jedna mrsava, kako je nije sramota grrrr, hehe:)), a cini mi se nijedna nije veca od mene:)))), a ne mogu se sjetiti ni ko je prvi usao... Nego, onako kontam, listam u sjecanju bebe koje sam zapamtila, je li onaj decko sa plavo-bijelim carapicama sto ga je mama nosala i stajao do nas odmah? hehe, glavno da mi po odjeci i predmetima opisujemo djecu :))))))

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 23784
24.6.2010 7:48:13   
Anoniman
jutro
Ja odvedo anela kod ped.nismo nista sinoc spavali imao turu i stalno plakaouser posted image
Smoreni smo obadvoje,nadam se da nije opet upala grla bila bi ludaaa jer skoro je pio antibiotikuser posted image
pusa svima cujemo se abd

(odgovor članu rose 87)
  Neposredna veza do poruke: 23785
24.6.2010 8:00:43   
rose 87
jutro i od nas,mi smo sinoc grozno spavaliuser posted image user posted image user posted image ,stalno se budio plakajuci tako da sam ga u neka doba noci prenijela kod sebe,tad je fino odspavao ali ja nisam mogla,nesto se bojim kad spava pored mene nisam navikla,nadam se da ce i ovaj zub brzo,bijeli se samo sto nije
kisa je hB prestala,danas idemo u setnju,nadam se da cemo bolje podnositi nervozu
felixuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za malog Anelka nadam se da nije nista ozbiljno,da nije mozda samo od zubica
bambi vidis mozda bih i ja mogla dati ovom svom sta da jede ali on bi samo voce a povrce ni naopako pa se sad borimo s tim uhhh
ljubimo bebice

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23786
24.6.2010 8:06:03   
mala86
jutro svima
moja budilica jutros u 6.45 stoji na koljenima i svom snagom vuce onu igracku iznad kreveta,i prica na sav glasvjerovatni htio da nas na fin nacin probudiuser posted image user posted image
mm jutros ne radi,pa su njih dvojica otisli do svekra,joj jest mi neobicno,sve hocu ici u krevetic da vidim jel se probudio user posted image user posted image user posted image

felix nadam se da ce maleni biti dobro,javi se kad dodjes

mya vidi sunce

ostele mame i bebace user posted image user posted image user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23787
24.6.2010 8:18:17   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: mala86
mya vidi sunce

I rekli su danas i sutra OK, a onda u subotu sunčano s pljuskovima. Možda meso u pacu od kiše od kiše i nije loše user posted image user posted image user posted image Javim vam  pa da i vi isprobate user posted image user posted image user posted image A s obzirom kako samm nervozna zbog te kiše ponijet ću u subotu mužomlat možda zatreba, ipak piše da se koristi u svakoj prilici user posted image user posted image user posted image user posted image

A pitala si šta će obući....eh, i tu nam vrijeme diktira...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 23788
24.6.2010 8:27:37   
mala86

IZVORNA PORUKA: mala8'
mya vidi sunce

I rekli su danas i sutra OK, a onda u subotu sunčano s pljuskovima. Možda meso u pacu od kiše od kiše i nije loše user posted image user posted image user posted image Javim vam  pa da i vi isprobate user posted image user posted image user posted image A s obzirom kako samm nervozna zbog te kiše ponijet ću u subotu mužomlat možda zatreba, ipak piše da se koristi u svakoj prilici user posted image user posted image user posted image user posted image

A pitala si šta će obući....eh, i tu nam vrijeme diktira...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa bas ti je dobro ,ne moras stavljat zacine user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jel robica iz Kanade?joj ja o onim japankicama stalno pricam,ma premedene su,a jos oni mali prstici,joj

Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

Neposredna veza do poruke: 23789
24.6.2010 8:53:01   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: mala8'
jel robica iz Kanade?joj ja o onim japankicama stalno pricam,ma premedene su,a jos oni mali prstici,joj

Jest...imamo divnu tetku koja stalno nešto kupuje i onda uglavnom šalje kad neko od naše raje dolazi....a kod njih je sve to uobičajeno jeftino, a ne ko naše budale da nabiju cijene bezveze pa onda skoro ništa ni ne prodaju....

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 23790
24.6.2010 9:54:35   
Hanady RR

Joj, žene sad sam se ismijala pošteno....malo prije došla iz FIS-a. Izmedju ostalog kupila oklagiju, a tek doma skužila da na njoj piše ovo:

Mužomlat za svaku ženu:

Upotreba: Proizvod uzeti jednom rukom, široko zamahnuti i uz trzaj iz lakta, drugim krajem elegantno i nježno pogoditi predio usta i nosa. Nakon što refleksno uslijedi provjera šta se dogadja, odmah ponoviti radnju!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

I dalje u tom tonu piše još svašta nešto i baš sam se valjala od smijeha jer to prije svega nisam ni skužila, ali sam vam morala to napisati. Sad čekam mm da se vrati pa ću ga dočekati kao svaka fina žena user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
e postenski si me nasmijala...evo kancelarija mi pada od kome...svasta ...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 23791
24.6.2010 9:56:17   
Hanady RR
jutro ženice...vidim pozitivne pomake pričamo o oklagijama a o važnim stavrima na temama predviđenim za to...sulty traži savjete o dojenju sto me posedbno raduje a aida. je uvijek tu da ohrabri mamice u dojenju jer je njoj mlijeka hama i previse user posted image super sve vas ljubim i idem da tražim po tremama da kome ne porpustim da se javim sa savjetom jer ja sam zbog vas tu.user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 23792
24.6.2010 10:10:01   
mnn
hvala vam na savjetima.ivančice nadam se da če se jednom odlučiti za spavanje...user posted image ali kako su mu kolege u susjedstvu svi živahni neče ni on tako skoro...a možda da ga odviknem nočnog obroka...samo neznam kako?jer ako neče jesti bocu  traži čaja..pilence jedno...Felix draga..ljubi nam Anela neka što prije ozdravi sunce maleno.user posted image  Meri nadam se da je vrijeme,vala sam više luda od svega...dobit če pilence jedno debelasto po guzi..smješan je skroz..odakle mu ta silna energija...kaže meni moj susjed da čemo se u penziji naspavatiuser posted image ..

što ste me nasmijale...he he koji dobar savjet...oklagija i njene čarolije...jao Hanady nemoj i mene da udaviš...user posted image nisam ja tu stalno...user posted image

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

Neposredna veza do poruke: 23793
24.6.2010 10:15:14   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image za hodaca
user posted image user posted image user posted image za puzaca

Mya...bogami...blizi seuser posted image ...tinuninu...vidjela sam toi pozivnice...svaka castuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ivancice...jede i moj sve sto stigne...mislim, stavlja u usta...a sapun bas ono uslast jede...kontas...ko jabukuuser posted image ...pa zato pitam...ima li sta u sapunu sto bi mu moglo falitiuser posted image

danas smo "super" poceli dan...prvo mi je bacio mob. u kantu za smece...na svu srecu i ja sam bila u kuhinji pa sam to vidila...inace bi zavrsio u smetljarniku, a onda bih ja mislila da mi ga je neko ukrao...pa je onda prosuo punu casu vode na sebe...koju je mm ostavio njemu na dohvat ruke...sad cekam sta ce dalje...mora jos nesto

Neposredna veza do poruke: 23794
24.6.2010 10:31:02   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image ispisala se ko luda i neode tekst grrr
jos mi ovo treba
Do desni je....user posted image muce uzas nismo spavali nista samo plakao plakao

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 23795
24.6.2010 10:44:13   
mala86
sta kaze dr felix?

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23796
24.6.2010 10:49:40   
Anoniman
pa nema upale nikakve grla ni sl.Jedno moze biti do desniuser posted image nisam pametna nista nije rekla nada ped.na godisnjem pa ova samo formalno s nama
Uglavnom da nije grlo
Ma nismo spavali nista stalno plako budio se ,kmeci turu imao
Kaze nam jedino za kapi d3 prekiniti s 1 god i nastaviti opet davat od sept.
Mene stomak razvaljuje boli treba dociuser posted image

(odgovor članu mala86)
  Neposredna veza do poruke: 23797
24.6.2010 10:52:08   
Anoniman
Felix ima li zubaaaaaaaaaaaaaa
nema apotekarko nemauser posted image al nas muce uzas poceli su noci nemirne i budjenje s placom i turom bas se muci al pravooo haman cemo dobro otpatiti dok izbiju sinoč od pola 12 do pola 2 budan bio
Kmeco pola sat plako posle se rashorio igro se pola saatauser posted image pa zaspo i opet budjenje u 4 pa u 6 pa u 7

(odgovor članu mala86)
  Neposredna veza do poruke: 23798
24.6.2010 10:54:40   
Anoniman
tobejarabbi sinoc me san mao ulovio i sanjam ko ja otisla ginicu i on meni veli ti trudnauser posted image ja blehnula u njega toliko sam se ispalakla u snu ,reko boze sta cu sad pa kako sam ostala trudna sta da radim
I ko vama pisem ja trudna pomozite mi neznam sta da radim nisam se odmorila od anela a opet zatrudni a neznam kakouser posted image user posted image user posted image e boze ludii snova

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 23799
24.6.2010 10:59:46   
Mya_81 RR
Felix, mila, baš mi je žao...a miša mu  ti zubići vas baš muče user posted image Da hoće više proći....

Dadada
, i mi smo postali pravi mali rasturači stvari...a meni sve to neobično jer do jučer nije dirala skoro ništa, ali ova dva dana bi sve i to odjednom... Raspremila sam i pomakla skoro sve u stanu...

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  950 951 [952] 953 954   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  950 951 [952] 953 954   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *