|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: PROBLEMI U BRAKU
23.6.2010 17:37:54   
Miau
Joj i ja sam takva! Mm jednom dosao s treninga, brzo se otusirao, sredio i izjurio iz kuce kaze ide tu do jednog prijatelja treba mu nesto napraviti na kompu. Meni to sve nekako bilo cudno i zovem ga ja na tel. za 10-ak min pitam di je, kaze on izlazim iz taksija. Kakvog Bozijeg taxija, mi zivimo u strogom centru u pjesackoj zoni, a taj prijatelj takoder u pjesackoj zoni nekih 3 min pjeske od nas!?! Ja svasta na njega da sta laze, bla bla bla, na kraju ispalo on za mene narucio novi mobitel i isao ga podici! Htio me iznenaditi. user posted image E jesam se glupo poslije osjecala!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 1051
23.6.2010 17:48:48   
sporty mamaa
I ja istouser posted image user posted image

(odgovor članu Miau)
Neposredna veza do poruke: 1052
23.6.2010 18:02:09   
selina
nekad mi zene mozemo biti stvarno teske i komplikovane ali ipak bolje biti oprezan nego ruzno iznenadjen!

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 1053
23.6.2010 18:12:01   
rose 87
bas mi je drago da su poceli nesto rijesavati,zelim vam bebana puno sreceuser posted image user posted image

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu selina)
Neposredna veza do poruke: 1054
24.6.2010 15:30:08   
bebana27
Evo mene cure drage
da vam javim da smo ok nabacila sam novi friz imaju slike na fb a stavit cu vam i ovdje da vidite drugu bebanu puno odlucniju,cvrscu i sretniju sve zahvaljujuci vama
sinoc smo bili ponovo kod zauve on pokazuje puno paznje prema malom sto je meni drago i to je sve sredila njegova mama
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ljubim vam sve i jos jednom punooooooooooo vam hvala

20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata
06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic
13.09.2011 rodio se drugi sin Adem

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 1055
24.6.2010 15:34:07   
Anoniman
bas mi je drago bebana a najvise zbog malenog pilencetauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
p.s.
gledala sam slikice friz je extra user posted image tako treba zenouser posted image ......

(odgovor članu bebana27)
  Neposredna veza do poruke: 1056
24.6.2010 15:34:13   
mynxlee
Nekad je bolje izbrojati do 5, pa onda nesto reci, ali nama zenama je jezik obicno brzi od pameti, a kud i tvrdoglave, pa necemo priznati da smo pogrijesile... Ma haos.

Bebana, drago mi je zbog tebe, Ibrahima i tvog muza, da zivite ponovo kao normalna sretna porodica.

Jedina pahuljica koja je sletila 21.12.2008. godine, sletila je u moje narucje i zove se Ivan.

S jesenjim liscem dosla je i Antea 28.10.2010. i sletila u mamine ruke.

(odgovor članu bebana27)
Neposredna veza do poruke: 1057
24.6.2010 15:36:27   
kupina
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bebana27)
Neposredna veza do poruke: 1058
24.6.2010 15:36:41   
taurus
user posted image user posted image user posted image user posted image bebana baš mi je drago zbog tebeuser posted image user posted image

(odgovor članu bebana27)
Neposredna veza do poruke: 1059
24.6.2010 15:37:12   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: bebana27

Evo mene cure drage
da vam javim da smo ok nabacila sam novi friz imaju slike na fb a stavit cu vam i ovdje da vidite drugu bebanu puno odlucniju,cvrscu i sretniju sve zahvaljujuci vama
sinoc smo bili ponovo kod zauve on pokazuje puno paznje prema malom sto je meni drago i to je sve sredila njegova mama

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu bebana27)
Neposredna veza do poruke: 1060
24.6.2010 15:37:29   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Miau

Joj i ja sam takva! Mm jednom dosao s treninga, brzo se otusirao, sredio i izjurio iz kuce kaze ide tu do jednog prijatelja treba mu nesto napraviti na kompu. Meni to sve nekako bilo cudno i zovem ga ja na tel. za 10-ak min pitam di je, kaze on izlazim iz taksija. Kakvog Bozijeg taxija, mi zivimo u strogom centru u pjesackoj zoni, a taj prijatelj takoder u pjesackoj zoni nekih 3 min pjeske od nas!?! Ja svasta na njega da sta laze, bla bla bla, na kraju ispalo on za mene narucio novi mobitel i isao ga podici! Htio me iznenaditi. user posted image E jesam se glupo poslije osjecala!user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image oces ti letiti pred ruduuser posted image a cojk te isao iznenaditi
Ja se vecinom sa mm.prepirem kad treba doci pms tad sam rissuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vidis gdje ces gore
Zato,sam mu rekla molim lijepo neobracaj se kad trebam dobiti da ulazimo u prepirke jer trebam dobiti
On se nasmije pa ce,jel to samo kod tebe ili kod i ostali zena reko neznam pitaj ih samuser posted image a ja zene kaze lude bas si u pms pa dokle to traje reko rekla sam nepitaj nista

(odgovor članu Miau)
  Neposredna veza do poruke: 1061
24.6.2010 15:41:46   
bimba
bravo bebanauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , i akb od sada nova prica, novi zivot ya tebe, tvog malog i tvog muza.
Zelim ti sve najbolje.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1062
24.6.2010 15:54:02   
jasmin

Evo mene cure drage

Masaallah,lijepe vijesti hvala Bogu.Samo naprijed bebanice!

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu bebana27)
Neposredna veza do poruke: 1063
24.6.2010 16:07:10   
veeseelaa
hoooćemooooo slikeeeee

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 1064
   [Obrisana poruka]
24.6.2010 16:08:16   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu veeseelaa)
  Neposredna veza do poruke: 1065
24.6.2010 17:00:26   
klemzi
 Bravisimo Bebana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Daj slike!!!!!!!!!!!!

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 1066
24.6.2010 17:03:38   
Miau
IZVORNA PORUKA: felix
user posted image user posted image user posted image user posted image  oces ti letiti pred ruduuser posted image a cojk te isao iznenaditi
Ja se vecinom sa mm.prepirem kad treba doci pms tad sam rissuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image  user posted image  user posted image vidis gdje ces gore
Zato,sam mu rekla molim lijepo neobracaj se kad trebam dobiti da ulazimo u prepirke jer trebam dobiti
On se nasmije pa ce,jel to samo kod tebe ili kod i ostali zena reko neznam pitaj ih samuser posted image a ja zene kaze lude bas si u pms pa dokle to traje reko rekla sam nepitaj nista

Pa jel vidis ti to moja Felix, vrag mi ne da mira, moram ja prigovoriti...a poslije mi zao! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1067
24.6.2010 17:06:30   
veda
Bebanauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu klemzi)
Neposredna veza do poruke: 1068
24.6.2010 17:18:35   
mamaajna
dosta i tebe bebana na ovoj temi,drago mi je sto se skidas lagano odavde

nedim 23.05.1999
iman 20.09.2009

nedim-drugi put u pubertetu uhhh ovaj je tezi
iman-poceli smo da pricamo uhhh puno da pricamo
trudimo se za trece

(odgovor članu veda)
Neposredna veza do poruke: 1069
24.6.2010 17:58:05   
medi87
Bravo Bebana baš si nam slatkauser posted image user posted image user posted image user posted image

RR porodica :-)))

(odgovor članu bebana27)
Neposredna veza do poruke: 1070
24.6.2010 18:13:16   
klemzi
Kako blažena slika user posted image  Pogled na nju opušta, medeni steuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Miau)
Neposredna veza do poruke: 1071
24.6.2010 18:17:18   
bebana27
hvala vam
klemezi gledam tvoj profil jesi li ti ovo imala bebu pa si je na zalost izgubila

20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata
06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic
13.09.2011 rodio se drugi sin Adem

(odgovor članu klemzi)
Neposredna veza do poruke: 1072
24.6.2010 18:20:24   
klemzi
Jesam bebana, imala sam svog medenog sina, ali je živio samo mjesec i 24 dana user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu bebana27)
Neposredna veza do poruke: 1073
24.6.2010 18:29:49   
Hanady RR

user posted image

evo jedna slikica
ovo me je kuma sredilauser posted image user posted image user posted image

kako lijepa slika...bebana želim ti svu sreću svijeta...želim da ti lijepi dani zauvijek traju ....
ljubi dječaka dragoga.user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu bebana27)
Neposredna veza do poruke: 1074
24.6.2010 18:31:33   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: klemzi

Jesam bebana, imala sam svog medenog sina, ali je živio samo mjesec i 24 dana user posted image user posted image user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image
ostavi mila  tugu iza leđa...negdje tamo jos malo pa čeka te jedna nova beba. Ovu nikada zaboraviti nećes ali ćes imati razloga za radosti i sreće koje i zaslužuješ. Samo hrabro milauser posted image user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu klemzi)
Neposredna veza do poruke: 1075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *