|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Porodilište Mostar
17.5.2010 14:50:01   
Ben 10
Drugo je poznanstvo ,drugo veza...
Ja dr Elmiru Šetku prije toga famoznoga dana nisam vidjela nikada prije na ginekologiji,tu veče je došla privatno i na moju molbu je ostala da me pregleda i porodi.To joj nikada neću zaboraviti,taj zagrljaj i ulazak u salu na carski...Znači nije ni poznanstvo bilo u pitanju...

A 08.02.2000
H 18.02.2008

Nada je tihi glas koji ti šapuće "možda" onda kada ti se čini da ceo svet viče "ne".

Deca su srećna jer u svojim glavama nemaju onaj glas koji im šapuće šta sve može da krene naopako.

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 551
17.5.2010 14:55:28   
milenium
ban 10,sad ti pričaš o nečem desetom.ima na prethodnoj stranici tvoj post di si napisala''doduše ja ih većinu poznajem pa je možda da tog'' i o tome smo razgovarali.ali nema veze...odustajem!user posted image

(odgovor članu Ben 10)
Neposredna veza do poruke: 552
17.5.2010 15:03:44   
Ben 10
Ja ,ja se slažem da sam rekla da ih poznajem većinu ,ali nisam rekla da ih poznajem sve u Brankovcu...

A 08.02.2000
H 18.02.2008

Nada je tihi glas koji ti šapuće "možda" onda kada ti se čini da ceo svet viče "ne".

Deca su srećna jer u svojim glavama nemaju onaj glas koji im šapuće šta sve može da krene naopako.

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 553
17.5.2010 16:39:42   
malena.
moja nevjesta je rodila na carskji u brankovcu.doktor joj je bio dobar sve pohvale.dr redzic.al ona je bila uzasno po citavu noc joj je plakala beba a niko od sestrica joj nije pomagao...uzas.a nije mogla nista sama.treci dan su je pustili iz bolnice.sto jue premalo s obzirom da je rodila na carski.kuci je bilo uzas.nije nista mogla sama.trebali smo svi biti oko nje,a sta da nije imao ko.treba najmanje sedmicu ostat zar ne...

(odgovor članu Ben 10)
Neposredna veza do poruke: 554
17.5.2010 17:22:30   
Ben 10
Draga malena,ja sam se 2 puta porodila na cr(prvi put-Šuko I Sarić,a drugiAdemović I Šetka) i niko mi nije pomagao kući.Prvi put mama i jeste mada je radila...a drugi niko jer mi je muž taman počeo raditi onaj dan kada sam ja rodila i nije mogao dobiti slobodno.Sve sam sama.Oba puta sam u ponedjeljak uveče rodila ,a u petak izašla.Ako je sve ok ,nema temeraturu,jake bolove ,imaš stolicu i vjetove,ustaješ se i ideš u wc samostalno,nema razloga da ležiš više od 5 dana.Što se mene tiče još bi 5 cr mogla izdurati bez problema...A to je sve od osobe do osobe ,ako se razmazi tako joj i bude,nemoj me pogrešno shvatiti...Ja imam lijepo iskustvo sa cr ,ali sve što sam do sada napisala to je samo moje iskustvo ničije drugo...Ima osoba pa i prirodno loš prođu i treba im pomoć.

A 08.02.2000
H 18.02.2008

(odgovor članu malena.)
Neposredna veza do poruke: 555
17.5.2010 19:37:02   
š t a
ne kužim ovaj kurs nikako sve su to nabacili u 8 časova i da im za to dam 100 km e pa nedam! A svugdje je taj kurs džaba samo mi vazda mimo svjet
  A i ko će me vozit i čekat ako muž radi...
Pa kad se mogu dovest do bolnice sama mogu i rodit!
Za to se na fakultet ne ide i sve su mi rađale dosad bez kursa pa i ja ću.... user posted image

< Poruku je uredio Skvo RR -- 7.7.2010 10:17:46 >

I Bog da ptici da nebom leti...
i skoljki da biser stvori...
a majci podari djecu da radja...
njen let beskrajima,
njene bisere oko srca..!
02.07.2010.

(odgovor članu Ben 10)
Neposredna veza do poruke: 556
17.5.2010 19:42:30   
milenium

IZVORNA PORUKA: š t a

A i ko će me vozit i čekat ako muž radi...

sve i da te ima netko vozat i čekat na kurs ne možeš pristupit bez partnera,jer nakon ovog kursa partner sudjeluje tj prisustvuje porodu a to ne može ako nije dolazio na tečaj tj kurs. kurs jest koristan ali kad bi bio u normalno vrijeme i manja cijena.a ovi iz daljega će dati još 100 za gorivouser posted image

(odgovor članu š t a)
Neposredna veza do poruke: 557
4.6.2010 12:01:02   
Mila_80
Da li se u Brankovcu mogu koristiti svoje spavačice ili se moraju nositi njihove bolničke

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 558
4.6.2010 12:19:39   
mamyca
Ja koliko znam,mozes ponijeti svoje spavacice.

Hamza 11.3.2008.

(odgovor članu Mila_80)
Neposredna veza do poruke: 559
5.6.2010 9:31:26   
Anoniman
Na B.Brijegu ima epiduralna samo sto je navodno zene neceuser posted image  informacija stigla od zene koja radi u operacijskoj sali na ginekologijiuser posted image  

(odgovor članu mamyca)
  Neposredna veza do poruke: 560
5.6.2010 10:40:13   
Ben 10

IZVORNA PORUKA: Mila_80

Da li se u Brankovcu mogu koristiti svoje spavačice ili se moraju nositi njihove bolničke

MOglo se ,e sada da nisu nešto promjenili,znaš da uvijek imaju nekih pravila novih.Ponesi ti ,pa i ako nedaju ,možeš i u onoj njihovoj izdržati jedan dan poslije poroda.

A 08.02.2000
H 18.02.2008

(odgovor članu Mila_80)
Neposredna veza do poruke: 561
5.6.2010 13:13:08   
Mostarka*
Ja sam imala svoje ali su me presvlacile (carski pa je bilo vise dana)  svoje, isto tako za dijete nisu me ni pitale vec presvlacile dijete u svoju odjecu. Ali odjeca je stvarno bila cista ispeglana i mirisna. Tako da se ne brines.

Najvazniji dani u zivotu 11.01.2009. god- rodjenje mog prvog malog bebaca i drugog bebaca 31.07.2014, god,

(odgovor članu Ben 10)
Neposredna veza do poruke: 562
5.6.2010 13:15:18   
Romali
Mila, ja sam nosila samo svoje. Imala sam ih 3.
Odmah obukla svoju, one ponudile bolnicku, odbila i sve ok.

23.4.2008. A.O. promijenio moj svijet :)
14.4.2014. Z. promijenila našu planetu :)

(odgovor članu Mostarka*)
Neposredna veza do poruke: 563
8.6.2010 20:32:07   
Paoly
ja opet zaboravila pitat svog gina jel ima epiduralna..al tek smo na pola puta ima vremena..moje curke koja me je fobija od poroda držala jedno vrijeme sad je podnošljivo..

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 564
20.6.2010 18:21:59   
r o k o
Drage moje ja sam po prvi put na ovom forumu,imam zakazan cr a raditi će ga dr Bušić,dali ima netko da je imao ugovoreni i kakvi su uvjeti u novoj bolnici što se toga tiče...i ako nije problem dali mi netko može detaljnije opisati to iskustvo :)

(odgovor članu mamy Sabina)
Neposredna veza do poruke: 565
20.6.2010 20:42:10   
š t a
Dragqa ova tema ti je skoro pa napuštena, probaj negdje drugo. Meni je termin 5.7. dr Tanović mi vodi trudnoću. SREĆNO!!!!!

njen let beskrajima,
njene bisere oko srca..!
02.07.2010.

(odgovor članu r o k o)
Neposredna veza do poruke: 566
20.6.2010 21:44:30   
anitaMO
od nas mostarki nije skoro niko na carski radjao tako da ti ne mogu odgovoriti.za Bušića ti mogu jedino reći sve najbolje.

LAURA 5.1.2008.

(odgovor članu š t a)
Neposredna veza do poruke: 567
21.6.2010 11:04:49   
r o k o
Hvala,meni je inače termin 01.07 ,al je bebica na zadak pa zato idem na carski...i meni je dr Bušić legenda :) ,pozdrav i puuuno srećeee

(odgovor članu Ben 10)
Neposredna veza do poruke: 568
21.6.2010 11:12:46   
milenium
sporty mama iz mostara je rodila na carski,možda se javi na ovu temuuser posted image
jedino što ja znam da mu para moraš puno pripremituser posted image
jednu je ženu trebao porodit na carski i hajde,pripremili je sve,uspavali,muž kad je došao lovu dao njemu a porodio je netko sasvim treći-nije bušić,nešto mu iskrslo,čovik otišao a lovu uzeo(1000 KM)user posted image

(odgovor članu r o k o)
Neposredna veza do poruke: 569
21.6.2010 11:52:05   
Ben 10
Ja sam rodila na CR,ali u Brankovcu.već sam pisala.Samo hrabro,nemoj se prepadati ,nije to ništa strašno.Sve će biti uredu.

A 08.02.2000
H 18.02.2008

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 570
21.6.2010 14:25:01   
r o k o
1000 KM?????????? aaaaaa prvi put čujem da je netko dao toliko,majko mila to je krađa!!!! dajte ja i nemam pojma kolika se cifra daje za cr,koliko ste vi davale??? uh zanesvjeti me ova cifra!!!

(odgovor članu Ben 10)
Neposredna veza do poruke: 571
21.6.2010 14:28:37   
milenium
roko ja mislim da postoji neka tema''''koliko novca dati na porodu''''tako nešto,pa su tamo ženice razmjenjivale iskustva i pisale kolko su davale itd.znam samo da je carski skuplji od običnog.većinom oko 500.
ali ja im nebi dala ništa,to im je posao!

< Poruku je uredio milenium -- 21.6.2010 14:29:33 >

(odgovor članu r o k o)
Neposredna veza do poruke: 572
21.6.2010 14:32:32   
r o k o
ok hvala milenium :)

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 573
21.6.2010 16:21:04   
Mostarka*
Moj CR je radio DR. Saric u Brankovcu i nije uzeo ni marke. Ama bas nista, samo sam mu poslje otisla u ordinaciju i odnjela bocu pica, parfem i cvijec kao eto bar neki znak. Znam da ih to kvari ali pocastim i frizerku pa sto ne bi i doktora

Najvazniji dani u zivotu 11.01.2009. god- rodjenje mog prvog malog bebaca i drugog bebaca 31.07.2014, god,

(odgovor članu r o k o)
Neposredna veza do poruke: 574
21.6.2010 17:50:03   
š t a
ma za šta da mu da 1000 km!!! nemoj slučajno ni marku, oni svi jednako rade, nek se nada da će na kraju dobit a ti mu samo mahni!!!!

njen let beskrajima,
njene bisere oko srca..!
02.07.2010.

(odgovor članu Mostarka*)
Neposredna veza do poruke: 575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *