|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Zene sa Hidzabom
19.6.2010 23:52:02   
Medić*
selam alejkum
divna ilahija...

http://www.youtube.com/watch?v=sc_P8bTxK4g&annotation_id=annotation_677543&feature=iv

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 926
20.6.2010 0:00:09   
jasmin
Heheh medicu slatki,vjerovala ili ne,upravo sam pustila ovu ilahiju...i samo sto je poceo `popratni materijal` curica mi je prisla i rekla:To haram sto pustis.

Inace,ne slusamo muziku,pa zato ona.
Neces se ljutiti medicu najsladji :).

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 927
20.6.2010 0:07:51   
sade
ja navratim jednom u sto godina tako da se nisam jos zahvalila seki jasmin na njenom odgovoru. evo sad se zahvaljujem :)

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 928
20.6.2010 0:09:27   
Behar
MashaAllah, "to haram sto pustis" - NEODOLJIVO, drago malo stvorenje slatko. Volim je vec, a i ne znam je!!!!!!!!!!!!!!! user posted image

Allah gives and forgives, man gets and forgets...

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 929
20.6.2010 0:12:52   
Behar
Moje najdraže ilahije su "Dosta mi je Allah moj" i "Sala alejke", pokušavam da ih nađem već dugo, al bez muzike, samo tekst, i nisam uspjela, ako neka od vas ima bilo bi divno da posavi link il nesto.

user posted image

(odgovor članu Behar)
Neposredna veza do poruke: 930
20.6.2010 0:19:38   
jasmin

IZVORNA PORUKA: Behar

MashaAllah, "to haram sto pustis" - NEODOLJIVO, drago malo stvorenje slatko. Volim je vec, a i ne znam je!!!!!!!!!!!!!!! user posted image

Ma ona je svoj tip.Ako gledamo neki video obavezno stoji kod muza i kaze:Nemoj babo gedas zenu....iako nema zene na vidiku,al upozorava ona.Na mamu hehehe.

sade mila,nema na cemu.

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

(odgovor članu Behar)
Neposredna veza do poruke: 931
20.6.2010 0:22:34   
jasmin
Meni je ova vodeca,,,

http://www.youtube.com/watch?v=SMMiwyq9gyk

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 932
20.6.2010 0:26:13   
Behar
KALSDJFLA LAFJASDF ČALSDFK ADSF ČLFEOPAW OEI FLČA OEAPOKFČF !!!!!! (ovako se ja izražavam kad mi je nešto slatko user posted image )

A htjela sam jos da te pitam, kako si dospjela u Medinu? user posted image Vidim da ti piše mjesto boravka Sarajevo-Medina, pa predpostavljam da si rođena u Sarajevu.

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 933
20.6.2010 0:28:50   
jasmin
Muz studira ovdje...i ovdje sam,uskoro ce, 4 godine...moja ti,udala se,bila mjesec dana u BiH i dosli ovamo.Jos sam ti na `medenom`.Jos malo nam je ostalo,muz je cetvrta godina.

(odgovor članu Behar)
Neposredna veza do poruke: 934
20.6.2010 0:34:11   
Behar
Hmmmm... A kad završi ako Bog da hoćetel ostat tu il ćete se vratit ovamo? Šta studira?

Nemoj zamjerit što te ispitujem, zanimljiva si mi puno user posted image user posted image

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 935
20.6.2010 0:39:44   
Medić*
IZVORNA PORUKA: jasmin

Heheh medicu slatki,vjerovala ili ne,upravo sam pustila ovu ilahiju...i samo sto je poceo `popratni materijal` curica mi je prisla i rekla:To haram sto pustis.

Inace,ne slusamo muziku,pa zato ona.
Neces se ljutiti medicu najsladji :).

dusa mala, nema razloga mila da se ljutim, mi slusamo lijepe ilahije bilo sa ili bez popratnog materijala user posted image

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 936
20.6.2010 0:40:42   
jasmin
Nemam bona sta da ti zamjerim...a jesam,brte,za novina hahahaha...
Studira na Islamskom Univerzitetu odsjek Dawa i usuli din.Nema sanse za ostanak,jer boravisna viza traje samo dok traje studij.Iako bih ja svim srcem zeljela ostati.Muz mi je iz Sarajeva,nije Arap hehehe.

(odgovor članu Behar)
Neposredna veza do poruke: 937
20.6.2010 0:43:15   
Hannan
Vidi ti njih ala su krenule po ilahijama:):)
Selam alejkum drage moje.

E ja vala najvise volim kad mm uhvati tarabuku pa nam 2-3 zapjeva, pa jos mali sa kakvom vazom pod rukom, se pridruzi.Nama(Muazu) je hit Talel bedru alejna :)

»Gospodaru, Ti moje znanje povećaj«

30.1.2007
23.06.2013

(odgovor članu Behar)
Neposredna veza do poruke: 938
20.6.2010 0:53:34   
jasmin
IZVORNA PORUKA: Hannan

Vidi ti njih ala su krenule po ilahijama:):)
Selam alejkum drage moje.

E ja vala najvise volim kad mm uhvati tarabuku pa nam 2-3 zapjeva, pa jos mali sa kakvom vazom pod rukom, se pridruzi.Nama(Muazu) je hit Talel bedru alejna :)

Heheh,i ja na nasim sijelima redovno koju zapjevam,za bajram pogotovo...bude plaho veselo.Ovdje se bosnjakinje sastaju redovito i bude popraceno i kasidama,ilahijama,nekad i sevdahom...glasovi mogu super zvucati i sami :).

http://www.youtube.com/watch?v=SeQRAtGLh7Q&feature=related

< Poruku je uredio jasmin -- 20.6.2010 0:55:56 >

(odgovor članu Hannan)
Neposredna veza do poruke: 939
20.6.2010 0:55:17   
jasmin
Evo i klasicna melodija...

http://www.youtube.com/watch?v=8sOUJJwBgP0&feature=related

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 940
20.6.2010 0:57:38   
Behar
E bas mi je zao sto ne mozete ostat... uzivaj maksimalno dok mozes.
Imam jos jedno pitanje (za sad user posted image ), jel ti nosis nikab il hidjab? Mene nikab fascinira, kad vidim zenu pod nikabom negdje, u gradu, mogla bi stojat i buljit u nju sat vremena, tako me to privlaci... Al ne mogu se izborit ni za hidjab...user posted image Al dace Bog pa cu se izborit user posted image   AKO BOG DA!!!

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 941
20.6.2010 1:02:57   
Hannan
Uh blago tebi pa umijes zapjevati, ja jedino malom pokoju , necu ni to smjeti dok malo odraste:) Sad se sjeti koliko lose pjevam, imao on 3-4mj i ja njega drzim i pocnem mu pjevati , kad je dijete pocelo plakati, nema sanse da ga smirim:) od tada jako rijetko:)
Joj kako meni bude s jedne strane tuzno a sa druge drago, kad cujem kako se vani nasi ljudi okupljaju, posebno za Bajrame...kod nas nema nista, ama bas nista, pa ni onoj djeci  nemas sta ponuditi za bajram, mislim na neko druzenje...sve kontam do naseg mjesta, a jok cin im ise svugdje u BiH jedino mozda Sa odudara.
Cula sma kako se super po Australiji organizuju pa kako ima dosta nacija svaku noc ramazana druga nacija pravi svoja jela i bude ih i preko hiljade na jednom mjestu...a sad ce nam Ramazan jos malo....jel pravite pripreme?

30.1.2007
23.06.2013

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 942
20.6.2010 1:02:57   
jasmin
Heheh jesi mi simpa s pitanjima.Ja hidzab zovem potpunim pokrivanjem.Al da bi mojoj Behar bilo jasnije sta nosim,nosim draga nikab.Pokrila sam se nikabom jos kao djevojka :).Akobogda izborices se ti i za mahramu...

(odgovor članu Behar)
Neposredna veza do poruke: 943
20.6.2010 1:09:12   
Behar
MashaAllah... user posted image

Hehe, ja sam uvijek puna pitanja, i na fakultetu i kad je sve jasno u nekom zadatku npr - ja izmislim pitanje user posted image

Evo maloprije sam pregledala neki klip na YouTube, The City of Medina, prelijepo je, neopisivo, čisto, sve se cakli od čistoće...
Ja kad samo pomislim na ovu našu željezaru smrdljivu, prljavu, pobijesnim!!!

Jest ovaj forum zarazan user posted image Idem ja sad spavat, drago mi je sto smo se malo "ispričale"

user posted image

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 944
20.6.2010 1:09:42   
jasmin

Uh blago tebi pa umijes zapjevati, ja jedino malom pokoju , necu ni to smjeti dok malo odraste:) Sad se sjeti koliko lose pjevam, imao on 3-4mj i ja njega drzim i pocnem mu pjevati , kad je dijete pocelo plakati, nema sanse da ga smirim:) od tada jako rijetko:)
Joj kako meni bude s jedne strane tuzno a sa druge drago, kad cujem kako se vani nasi ljudi okupljaju, posebno za Bajrame...kod nas nema nista, ama bas nista, pa ni onoj djeci  nemas sta ponuditi za bajram, mislim na neko druzenje...sve kontam do naseg mjesta, a jok cin im ise svugdje u BiH jedino mozda Sa odudara.
Cula sma kako se super po Australiji organizuju pa kako ima dosta nacija svaku noc ramazana druga nacija pravi svoja jela i bude ih i preko hiljade na jednom mjestu...a sad ce nam Ramazan jos malo....jel pravite pripreme?

Joj Hannan to za pjevanje je za temu Vas blam heheheheh.
Ovdje je za bajram prekrasno.Svaka od nas,a ima i do 30 domacinstava,kupi poklon,napravi kolace,spreme se bajramske hedije za djecu i bajramski program za nas.Iznajmimo salu s vrtom i sve se tu okupimo.Zatim pocinje program,ders,neki kvizovi,igre,zatim svaka od nas izvuce seku kojoj ce dati poklon koji je kupila,tako da svaka dobije bajramsku hediju.Onda se daju djeci pokloni,zatim vecera i kolaci...a svo vrijeme je veselo,pjeva se...ma super.Slicna druzenja pravimo kada dodje novu student s hanumom i kad se ispraca svrsenik Univerziteta.Za ramazan imamo zajednicke iftare.:)

< Poruku je uredio jasmin -- 20.6.2010 1:11:13 >

(odgovor članu Hannan)
Neposredna veza do poruke: 945
20.6.2010 1:15:08   
Medić*
IZVORNA PORUKA: jasmin

Joj Hannan to za pjevanje je za temu Vas blam heheheheh.
Ovdje je za bajram prekrasno.Svaka od nas,a ima i do 30 domacinstava,kupi poklon,napravi kolace,spreme se bajramske hedije za djecu i bajramski program za nas.Iznajmimo salu s vrtom i sve se tu okupimo.Zatim pocinje program,ders,neki kvizovi,igre,zatim svaka od nas izvuce seku kojoj ce dati poklon koji je kupila,tako da svaka dobije bajramsku hediju.Onda se daju djeci pokloni,zatim vecera i kolaci...a svo vrijeme je veselo,pjeva se...ma super.Slicna druzenja pravimo kada dodje novu student s hanumom i kad se ispraca svrsenik Univerziteta.Za ramazan imamo zajednicke iftare.:)

Hvala Allahu, bas lijepo, mada ima toga i kod nas u Sa puno, samo se treba informirati, a naravno i tamo odakle ja dolazim, moj prelijepi sandzak.

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 946
20.6.2010 1:19:29   
jasmin
Znam da je u Sarajevu bilo dok sam ja bila.Na jedno takvo druzenje sam isla u Centar dzamije Kralj Fahd.

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 947
20.6.2010 1:20:04   
Hannan
Subhanallah, ja se sva najezi...kako je to lijepo cuti...ja ne smijem ni pricati kako je kod nas :(:( nazalost .

30.1.2007
23.06.2013

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 948
20.6.2010 1:23:20   
jasmin
Hajde Hannan ovamo da ja i ti jednom zagrljene zapjevamo...makar svi plakali hehehe ko Muaz.

(odgovor članu Hannan)
Neposredna veza do poruke: 949
20.6.2010 1:31:05   
Hannan
Joj rado bih ja, vala da mogu sutra bih se spremila.Nista ima da muzeka nagovorim da upise fax, a mogu li zene upisati pa voditi muza :):) ono svi vode hanumu, ja izrod muza...a od mog pjevanja svi bi se razbjezali, propalo bi sijelo sigurno :):)

30.1.2007
23.06.2013

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *