|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: PROBLEMI U BRAKU
19.6.2010 11:34:19   
Srculence
Bebana baš mi je drago da je sve pošlo polako ka boljem.Samo budi jaka i posušaj Višnjine savjete,svaka joj zlata vrijediuser posted image .Biće to ako bog da sve ok.
Što se tiče zaove neka si joj rekla user posted image ...neka si pokazala malo zubeuser posted image

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

(odgovor članu sarayka)
Neposredna veza do poruke: 826
19.6.2010 11:46:55   
niki83
IZVORNA PORUKA: bebana27

poceli smo polako da pricamo
sinoc se je igrao sa malim cak ga je i hraniouser posted image user posted image user posted image
ali ja sam imala jedan veliki okrsaj sa mladjom zauvom napokon sam joj rekla gdje joj je mjeste sto bi moji rekli sjase murta uzjase kurtauser posted image user posted image user posted image
vise mi je dosta svega svaki put kad dodju mm placa troskove sad trazi 250 KM pa odakle covjek da joj da
sestra joj je se porodila dosla je njoj nije meni i sad ti plati troskove
pa dosta je vise imam i ja djete i moja mama kad dodje ja joj neplacam i nikad nije rekla da bi mi dosla a da joj ja platim
i zato sam im sinoc svasta rekla vise ne mogu sutjeti dosta je vise necu dopustiti da me iko vise gazi i ponizava

bravo zenouser posted image tako se zauzmi za sebe!!!user posted image

N&N

(odgovor članu bebana27)
Neposredna veza do poruke: 827
19.6.2010 12:33:36   
Apotekarka
To bebana...a draga da njegovo ponasanje nije uzrok svih problema sto ga muce,mislim davanje novaca drugima...Znaci stanje se popravlja...Draga osmjeh na lice i polako,daj mu do znanja da ne moze bez tebe...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 828
19.6.2010 13:07:56   
bebana27
ma non stop traze a kukaju boze sacuvaj ja nikad nisam vidjela takve osobe
prije su zivjeli od 3 penzije dok je svekar bio ziv ali opet kukaju
ona je dosla da vidi unudzac pa moj ibrahim od nje nije dobio cokoladu a moju non stop salju
zato sam sinoc rekla sve sto me muci pa neka me mrze i ovako znam da nisam bas pozeljna kod njih ali sta ima ja mogu ja cu u prkos svemu biti uz mm a od sad cu ja govoriti sve jer on nece on daje ja necu pa vise volim da potrosim na djete nego na njihove vrbopuce

20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata
06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic
13.09.2011 rodio se drugi sin Adem

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 829
19.6.2010 13:10:54   
koka i po
Bebana Višnja ti je dala najbolji savjet.Poslušaj je.Mani se njegovih.Kad središ stanje sa mužem sredit će se sve,vidjet ćeš.

(odgovor članu bebana27)
Neposredna veza do poruke: 830
19.6.2010 13:49:39   
Medić*
IZVORNA PORUKA: bebana27

poceli smo polako da pricamo
sinoc se je igrao sa malim cak ga je i hraniouser posted image user posted image user posted image
ali ja sam imala jedan veliki okrsaj sa mladjom zauvom napokon sam joj rekla gdje joj je mjeste sto bi moji rekli sjase murta uzjase kurtauser posted image user posted image user posted image
vise mi je dosta svega svaki put kad dodju mm placa troskove sad trazi 250 KM pa odakle covjek da joj da
sestra joj je se porodila dosla je njoj nije meni i sad ti plati troskove
pa dosta je vise imam i ja djete i moja mama kad dodje ja joj neplacam i nikad nije rekla da bi mi dosla a da joj ja platim
i zato sam im sinoc svasta rekla vise ne mogu sutjeti dosta je vise necu dopustiti da me iko vise gazi i ponizava

Odlicno mila, bas mi je drago da je bar malo krenulo na bolje, i bice jos bolje akobogda samo treba naci pravi nacin da uspostavite dobru komunikaciju. Nema pravo niko da te gazi i ponizava, kao nijednu od nas, zato pamet u glavu sto bi nasi stari rekli. Ako vidis da mozete uskladiti odnose, samo naprijed, okani se ostalih, neka ti m i djete budu na prvom mjestu, pokazi mu da si spremna mnogo toga uraditi da zastitis sebe i djete, da sacuvate svoj brak, naravno ako i on pokaze interes. Da vam dragi Allah olaksa u svemu.

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu bebana27)
Neposredna veza do poruke: 831
   [Obrisana poruka]
19.6.2010 13:56:22   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu bebana27)
  Neposredna veza do poruke: 832
19.6.2010 14:23:30   
enna
evo posto sam dijeli savjte dode red da i vi meni dadnete koji savjetuser posted image

danas sam uzela od mm tel. da napisem poruku u svom nisam imala kredita i tako medu njegovim primljenim porukama vidim neki broj sto nije memorisan u tel. a stigla mu poruka ja otvorim i imam sta da vidim slika od neke kurvetine polu gole i pise ovo je ta na talijanskom jeziku naravno ja sam malo jereci ostala sokirana ali ipak sam se brzo sabrala i zapisala taj broj telefona.I kada je doticni mm izasao iz kupatila pitala sam ga da mi objasni sta znace te slike ko je zenska i od kada to traje????
On kaze da mu je to poslao radni kolega kao njegova neka macka pa da je vidi mm pa reko spremas se i ti njegovim stopama taj se zenio 4 puta kao ja mu ne vjerujem posto ima zenu kuci da ima i tu zensku sa slika i on kao da ga uvjeri posalje mu slike(iskreno nije neka zenska kurvetina obicna otrcana ali eto nekom pase)

Ja sam ljuta sa njim ne komuniciram on pokusava na sve nacine da prica samnom rekla sam da me jako povvrijedio i da se bas to nisam nadala u ovih 11 godina braka.

Da napomenem nismo imali nikakvih ispada vjerujemo jedno drugom,iz naseg budzeta ne nestaju pare uredni su racuni i na banci sve provjereno jos danasuser posted image ,ne izlazi nikud sam

Sta biste vi ucinile imate li neki savjet!!!!
Ovaj broj cu svakako nazvati da vidim dali je musko ili zensko da budem sigurna 100%

23.04.2008-stigla mamina sreca poslije 9 godina!!!!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 833
19.6.2010 14:29:36   
koka i po
enna....da ti je htio šta sakriti vjerovatno bi odmah izbrisao i sliku i broj telefona.Bar ja tako mislim.
Na kraju nazovi i provjeri.Ako zaista bude šala zamoli svoga muža da sa svojim prijateljima ne ulazi u diskusije tog tipa.
Muške šale mogu ponekad biti tako nastrane za nevjerovati.Sretno.

(odgovor članu enna)
Neposredna veza do poruke: 834
19.6.2010 14:33:10   
Anoniman
A šta misliš da uradiš onako kako je veela savjetovala na nekoj anketi? Pošalji poruku(kao da je tm piše) pa ćeš vidjeti odgovor-možda se tada sve razjasni

(odgovor članu koka i po)
  Neposredna veza do poruke: 835
19.6.2010 14:34:39   
medi87
Cisto sumnjam da tm ima kakve veze s tom zenskom i vrlo je vjerovatno da mu je mozda taj kolega i poslao, ali mu je greska to sto ti nije odmah pokazao por kako ne bi bilo nesporazuma, u svakom slucaju ako te kopka previse nazovi broj da se rasteretis, mm su isto tako znali slati por raznog tipa i raznih slika ali on bi mi pokazao odmah pa nisam ni sumljala,

RR porodica :-)))

Neposredna veza do poruke: 836
19.6.2010 14:38:55   
enna
Mada ne voolim ove sto su pod anoniman svakako cu da nazovem i da trazim doticnu zove se Sonia pa cu znati ko je i sta je a ako bude ona pitat cu je ta ima sa tom i tom osobom???

Malo dok se smirim jer sam uhhhhhuser posted image  a trebam i da dobijem pa me drma i PMS mozda veceras ili sutra pozovoem taj broj.On meni kaze evo pozovi vidjet ce kao ko ce ti se javiti a ja kao necu a vec sam zapisala broj.Bas ove neslane muske price sve vise mi se gae muskarci jos cu postati nastrana hahahahahha nemojte me pogresno svatiti luda sam

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 837
19.6.2010 14:50:30   
ivanak
A čuj, ja sam bila u sličnoj situaciji, tako da te kontam.
A opet da je radni kolega valjda bi imao memorisan broj, zar ne?
A opet, tko zna? Možda su to neke šale.

-> 17.06.2009. je došao mamin i tatin frajer - mali Antonio

-> 21.07.2010. je mali Antonio dobio sestru Paulu :-)

(odgovor članu enna)
Neposredna veza do poruke: 838
19.6.2010 14:55:34   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: koka i po

enna....da ti je htio šta sakriti vjerovatno bi odmah izbrisao i sliku i broj telefona.Bar ja tako mislim.
Na kraju nazovi i provjeri.Ako zaista bude šala zamoli svoga muža da sa svojim prijateljima ne ulazi u diskusije tog tipa.
Muške šale mogu ponekad biti tako nastrane za nevjerovati.Sretno.

poruka je slučajno ostala pa svjestan je njen muž da bi se enna ljutila, mislim ko ne bi, čuj polugola ženska!
enna ti najbolje znaš jel tvoj muž zezator ako jeste moguće da ti je rekao istinu.... osim toga kakva je riba na slici? dal je moguće da je njegov tip?
Znam da si navela da je nikakva a jel baš? il ti to u ljutnji pišeš
Mislim ipak da se radi o zezanju

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 839
19.6.2010 15:13:21   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: enna

Mada ne voolim ove sto su pod anoniman svakako cu da nazovem i da trazim doticnu zove se Sonia pa cu znati ko je i sta je a ako bude ona pitat cu je ta ima sa tom i tom osobom???

pa svi smo anonimni user posted image user posted image zar ne? meni je svejedno, i onako većinu neznam a i da znam svejedno mi je... user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu enna)
Neposredna veza do poruke: 840
19.6.2010 15:13:29   
enna
Memorisan broj nema u svom tel. vec u tel od firme posto je on novi u firmi a taj je veliki faldzija pa eto vjerovatno se htjeo dokazati.
Tip zenske na slici nije tip onakvih kakve voli mm i zato sam malo misrnija kada sam vidjela sliku ali svakako cu pozvati broj da budem jos mirnija u svakom slucaju vam hvala na savjetima ljubim vas sta bi ja bez vas!!!!

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 841
19.6.2010 15:14:38   
veeseelaa
ma ajde šta je imaš zvati, pusti čo''eka da se malo našali s jaranima!

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu enna)
Neposredna veza do poruke: 842
19.6.2010 15:16:58   
azraj
Moj muz ima najboljeg prijatelja koji nije ozenjen i tako mu zna cesto pokazati sliku neke cure s kojom trenutno kao izlazi ili nesto petlja,meni to ne smeta jer x puta sam se i ja tu zadesila pa sam i ja znala pogledati sliku te djevojke i prokomentarisati kako igledauser posted image
Mislim da je isti slucaj i kod tebe samo sto mu je ovaj prijatelj poslao sliku porukum,mozda mu je nesto pricao o njoj i tako da mu pokaze sliku,al radi sebe da se ne bi grizla nazovi,nema ti sta biti neprijatno.

Hamza,mamin lav,26.10.2006.

Neposredna veza do poruke: 843
19.6.2010 15:20:14   
veeseelaa
ma ja enna muška posla! Bogme znam i ja s jaranicama komentiratiuser posted image user posted image user posted image
kad me ovaj moj upeca biće belaja user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu azraj)
Neposredna veza do poruke: 844
19.6.2010 15:25:48   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: azraj

Moj muz ima najboljeg prijatelja koji nije ozenjen i tako mu zna cesto pokazati sliku neke cure s kojom trenutno kao izlazi ili nesto petlja,meni to ne smeta jer x puta sam se i ja tu zadesila pa sam i ja znala pogledati sliku te djevojke i prokomentarisati kako igledauser posted image
Mislim da je isti slucaj i kod tebe samo sto mu je ovaj prijatelj poslao sliku porukum,mozda mu je nesto pricao o njoj i tako da mu pokaze sliku,

Isto user posted image  Nama kum redovno pokazuje nove djevojke user posted image

Ja ne bih zvala, ne bi ofirala muža. Tu sigurno nema ništa.
I mi žene, na poslu, često komentaršemo user posted image

< Poruku je uredio enisa_sara -- 19.6.2010 15:33:07 >

(odgovor članu azraj)
  Neposredna veza do poruke: 845
19.6.2010 15:28:45   
ena007
enna, vjerovatno je neka sala,..
sto se tice bebeane27 na ovoj temi, puno je stvari koje nisu razjasnjene.
Nesto tu ima, .. ja ne bi vjerovala ni svekrvi a bome ni zaovama, ko zna,
mozda su i one ko zna sta napricale protiv nje, pa on zeli da ona ode od njega...
Zasto mu je ona toliko odbojna da je ne zeli, a bebu bi zadrzao...
Ja bi se drzala dalje od njih, pokusala da shvatim od kad to traje, znaci zasto se njen muz promijenio..
Sve mi to nekako mutno.....user posted image
Ne cini mi se da ima drugu, jer ne bi je pitao da li bi se ljutila ako te prevarim, cuj molim te.....
a da nisu te njegove napricale njemu da bebana ima nekog drugog, pa on sad je ne zeli kraj sebeuser posted image

bebana drzim ti fige da se to rijesi, a koliko vidim dosta forumasica je na ovoj temi, pa vas sve pozdravljam

Neposredna veza do poruke: 846
19.6.2010 15:53:18   
acudesa
enna, prisjela bi mu i šala takva...kako bi se on osjećao da ti imaš sliku polugolog muškarca u telefonu...pihhh...vjerovatno je bezazleno, ali...kakva je to on njemu podrška kad mu šalje takve slike...ne vjerujem da te vara, ali sam taj čin mi je bezze...

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu ena007)
Neposredna veza do poruke: 847
19.6.2010 17:13:24   
teacher75
meni je mm pricao kako je, dok je bio momak, slao na mail svom prijatelju slike nekih cura koje je upoznavao preko interneta dok je bio momak a ovaj njegov drug bio ozenjen i sacuvao te slike u kompjuteru, pa mu zena nasla i isto frka bila. nije mu vjerovala da su to bile sheme mm user posted image user posted image user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 848
19.6.2010 17:23:18   
veeseelaa
nego žene provjerimo mobilne naših muževa, ko zna šta ćemo da nadjemo hahahha
jjavim kasnije na šta sam naletjela

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 849
19.6.2010 17:30:57   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

nego žene provjerimo mobilne naših muževa, ko zna šta ćemo da nadjemo hahahha
jjavim kasnije na šta sam naletjela

hahah kod mog nema nista  znam sigurno ili dobro zamajzuje tragove ili je stavrno dobar :)))) nego kolega od mog muza ej djevojci instalirao neku softwer na handy i sammim tim je nekako dobijao i on sve njene poruke znao je koga zove i sve hahahah i uhvati je da ga vara  vec duze vrijeme :)))) puce veza od 9 godina

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

Neposredna veza do poruke: 850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *