|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: PROBLEMI U BRAKU
20.6.2010 21:42:59   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: mama alma RR

Mein S. draga moja, istina zna da boli, ali istina, je opet bolja od laži Ovo je možda io tvoje priča, možda je to cijela tvoja priča, ali iskreno tebi života nema pored ovakovog čovjeka, koji je patološki lažov, a onda i kleptoman. Iskreno, ne mogu da zamislim kolika je to ljubav, da opet nakon svega prežeš preko svega. Mogu jednino kazati ne daj Bože da se ikome to desi. I sva sreća u toj nesreći pa nemate djece i sretno jer t zaista sreće puno, puno treba.

meni nije jasno zbog cega mnoge osobe koje imaju ali prave probleme s mm samo u nekom datom momentu okrivljuju mm dok odmah u drugom nalaze opravdanje u istom , pojasnjavaju kako su ti isti fini et u nekom smilsu i tako to , neradi se samo kod mein.s  nego kod svih zena koje i privatno poznajem uvijek nadju opravdanje i krivca u nekome drugom pa cesto i same u sebi da bi opravdale ljude idiotte , ja to ne razumijem.

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 876
20.6.2010 23:34:34   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mirkica

meni nije jasno zbog cega mnoge osobe koje imaju ali prave probleme s mm samo u nekom datom momentu okrivljuju mm dok odmah u drugom nalaze opravdanje u istom , pojasnjavaju kako su ti isti fini et u nekom smilsu i tako to , neradi se samo kod mein.s  nego kod svih zena koje i privatno poznajem uvijek nadju opravdanje i krivca u nekome drugom pa cesto i same u sebi da bi opravdale ljude idiotte , ja to ne razumijem.

Isto se i ja pitam user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mirkica)
  Neposredna veza do poruke: 877
20.6.2010 23:40:13   
Anoniman
Meni nije jasno zašto uopšte i dalje žive skupa,pa onda pretpostavljam da ih pravdaju iz razloga da opravdaju zapravo sebe što su i dalje skupa s takvim ljudima,bude im lakše tako...valjda!user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 878
20.6.2010 23:40:23   
aida.
Kazu ljubav je slijepa.. Ja vjerujem u to al do nekih granica... Sve bih ucinila da spasim brak, pokusavala bih ispraviti sve sto se moze, ali kad vidim da nesto ne moze... eee pa najpreca sam sama sebi.... izgleda da nikad necu shvatit kako sebi neke osobe mogu dopustit stosta..

14.03.2010. :-) Erol

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 879
21.6.2010 9:11:17   
Anoniman
Ne zna se ko je gori u ovoj prici, ili on takav olos ili ti koja se boris oko njega da bi bila s njim. Idi curo dalje od njega, toliko puta si selila, pa mozes jos jednom za svoje dobro. Vrati se svojim roditeljima i pocni ispocetka sama.

(odgovor članu aida.)
  Neposredna veza do poruke: 880
21.6.2010 9:39:24   
w.pooh

IZVORNA PORUKA: Hannica

tek kad dodjem na ovu temu shvatim koliko sam,zapravo,sretna.

13.08.2008.
Lﻻ ﻉ√٥oυ F٥гﻉ√ﻉR

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 881
21.6.2010 10:06:17   
Nana84
strašna pričauser posted image

(odgovor članu w.pooh)
Neposredna veza do poruke: 882
21.6.2010 10:19:28   
mein Schatz
a kako da se vratim kad oni od pocetka misle da je idealno..,ne mogu ni zamislit kako bi to podnijeli kako bi im bilo..,a evo opet sam se posvadja s mm i vise nisam mogla koliko god ja pricam on samo boli te k.... za to ti to ne trebas znat bla bla..,i onda sam nazvala njegovog tatu i rekla mu da on s njim razg.jer ja vise ne mogu ni malo....on je rekako da se smirim da ce doc poslije..,jer sam mu rekla da je on otisao iz kuce pa nek poprica s njim pa nek meni dodje ja cu mu sve rec zasto je to tako...

(odgovor članu Nana84)
Neposredna veza do poruke: 883
   [Obrisana poruka]
21.6.2010 10:22:34   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu mein Schatz)
  Neposredna veza do poruke: 884
21.6.2010 10:39:43   
SailorMoon
IZVORNA PORUKA: mein Schatz

a kako da se vratim kad oni od pocetka misle da je idealno..,ne mogu ni zamislit kako bi to podnijeli kako bi im bilo..,a evo opet sam se posvadja s mm i vise nisam mogla koliko god ja pricam on samo boli te k.... za to ti to ne trebas znat bla bla..,i onda sam nazvala njegovog tatu i rekla mu da on s njim razg.jer ja vise ne mogu ni malo....on je rekako da se smirim da ce doc poslije..,jer sam mu rekla da je on otisao iz kuce pa nek poprica s njim pa nek meni dodje ja cu mu sve rec zasto je to tako...

Mein Schatz, nema potrebe da se ti svojim roditeljima ikako pravdas. Ti vise nemozes sa njim, pa bio on idealan ili ne. Jer si ti koja s njim moras ziviti, i ako tebi nesta nepase to je tvoja stvar. Znaci tvoji roditelji ce to prihvatiti. A mislim i da je dovoljno da im kazes da je dovoljno da njegovi znaju kakav je on i da te oni neosudjuju, tako da tvoji jos manje imaju pravo na to. I gotovo.

Neposredna veza do poruke: 885
21.6.2010 10:42:56   
Srculence
Draga moja mein S dobro su ti cure rekla idi glavom bez obzira od njega.Roditeljima sve lijepo ispričaj...nema veze što nisu znali.Sigurna sam da će te razumjeti.Spasi sebe curo jer tu niko ne gleda na tebe...idi dok je vrijeme jer poslije kad izgubiš živce ...biće ti kasno.

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 886
21.6.2010 10:46:27   
salmy
Ja stvarno ne razumijem zene koje dopuste da im muzevi PSUJU ,ebu sve po spisku....prijete im, KLADE se i glume FRAJERCINE!

bolje je zivjeti SAMAuser posted image user posted image user posted image nego sa KRETENOM  OLOSEM, KLOSAROM i KLADIONICAROMuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mein Schatz IDI od njega podhitno prije nego bude kasno!!!
o djeci ne razmisljaj(ako ti nisi sretna u tom braku) nece ni djecica!!

Neposredna veza do poruke: 887
21.6.2010 10:52:33   
veeseelaa
jao svašta ja bi ga nabila nogom još prvi put kad si saznala da se zadužio.... ti si neka čudna žena! svaka čast na istrajnosti, ne bi ja vraćala ničije dugove niti irgetila ni za koga! ne budi luda otvori oči i otjeraj TO metlom! on našao tebe pa plaho koristi situaciju, kako skontah ti godinama radiš sve i svašta da bi on vraćao dugove koje on ustvari ne vraća user posted image  uz to još i krade zlato i novac s bankomata
Čekaj ti čekaj, samo kad se jedno jutro probudiš a on te opuhao! ostaćeš bez gaća!

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 888
21.6.2010 10:56:23   
Dida79
salmy i veseela slazem se sa vama u potpunosti...nikada ni meni nece biti jasne zene koje dopuste sebi da ih muzevi maltretiraju...sto rece vesela nabij ga nogom i pocni ziviti svoj zivot..ostavi ga

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 889
21.6.2010 10:58:28   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: salmy

Ja stvarno ne razumijem zene koje dopuste da im muzevi PSUJU ,ebu sve po spisku....prijete im, KLADE se i glume FRAJERCINE!

bolje je zivjeti SAMAuser posted image user posted image user posted image nego sa KRETENOM  OLOSEM, KLOSAROM i KLADIONICAROMuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mein Schatz IDI od njega podhitno prije nego bude kasno!!!
o djeci ne razmisljaj(ako ti nisi sretna u tom braku) nece ni djecica!!

pa one misle da su im muževi frajerčineuser posted image user posted image user posted image  još uz to ako ih vara i opali koju fosnu one misle da su ubole lafca user posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 890
21.6.2010 11:05:03   
koka i po
Veeseelaa,nemoj tako grubo...to joj u ovom trenutku najmanje treba.
Svjesna je ona s kim ima posla.
Ja neću da komentarišem o ovome samo ću ispričati slučaj moje prijateljice.
Živjela je sa "kockarem" i dobila dijete.Sve pare je davao na poker aparate a ona je bebi oblačila pelene za odrasle i pržila špagete umjesto štapića.Rastali su se.Ona je našla posao i fino živi sa djetetom a on radi posao niži od onoga što je završio i vjerovatno još kocka.
Mislim da se takvi ljudi teško mogu promjeniti i to samo uz stručnu pomoć.Na njihovim ženama je koliko i do kad mogu tolerisati takvo ponašanje.
Draga drugarice koja prolaziš ovo što prolaziš,ti najbolje odluči šta da radiš.Poslušaj savjete koji ti se ovdje nude i sama izvagaj.Niko od nas nemože znati šta se tebi zaista događa.A možda je i bolje što nemate djece jer bi ti samo bilo teže.Pozdrav.

Neposredna veza do poruke: 891
21.6.2010 11:08:05   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: koka i po

Živjela je sa "kockarem" i dobila dijete.Sve pare je davao na poker aparate a ona je bebi oblačila pelene za odrasle i pržila špagete umjesto štapića.Rastali su se.Ona je našla posao i fino živi sa djetetom a on radi posao niži od onoga što je završio i vjerovatno još kocka.
Mislim da se takvi ljudi teško mogu promjeniti i to samo uz stručnu pomoć.Na njihovim ženama je koliko i do kad mogu tolerisati takvo ponašanje.
Draga drugarice koja prolaziš ovo što prolaziš,ti najbolje odluči šta da radiš.Poslušaj savjete koji ti se ovdje nude i sama izvagaj.Niko od nas nemože znati šta se tebi zaista događa.A možda je i bolje što nemate djece jer bi ti samo bilo teže.Pozdrav.

ma draga  moja neću da lažem ni foliram nikoga, tako mislim, tako pišem, takav je moj stav
ako će me neko manje voljeti jer kažem ISTINU prosto me ne zanima
I dobro sam se suzdržala vjeruj mi šta mi je sve u glavu
U mom svijetu se iskrenost cijeni al izgleda da trebaš da pričaš kako je sve ok, da će proći i bla bla bla da bi te gotivili user posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 892
21.6.2010 11:08:45   
Hanady RR
Ova priča postala je tako česta...
muskarci sve česće primjenjuju sistemem klađenja i od braka prave cirkus zaduživanjem.

No ja razumijem tesak vremena, socijalne i eknomske krize na stavsta čovjeka na tjeraju ako je labilna ličnost...ali ovo o čemu ti pričas..ovo je strasno.

ja koliko shavatam djecu nemas...ako savjet traziz savjetujem ti sa njim i nemoj...jer najvazniji ove priče je da se ovaj čovjek zbog postojanja djece neće promjeniti...zaamti nemoj da mislis biće drugačiji kad se beba rodi...ne neće biće isti ili jos gori jer tada ti ćes biti sa bebom a oj će to koristiti za svoje poroke.

e dalje...
čudim me da žena svjesna sebe koja moze da putuje iz grada u rad radi različite posle i ima tajkvu snagu da se bori sa teskim zivotom ostaje u pratnji ovakvoga muza.

Ja znam sta bih uradila...kao 1 ne bih se za takvog udala...jer nije se on mnogo razlikovao ni ko momak sigurno.
kao drugo...kad bi se udala pa ga uhvatila u 1 gresci njegovoj ovoga tipa...zahtjevala bih od njega da se obratu stručnjaku za pomoć a ja bih ga podrzala u tiome...ako ga volim i ako mi je stalo do naseg braka- kao trece...kada bi me ignorisao...ne bih mu dozvolila da manipulira sa mnom ....ostavila bih ga bez razmisljanja...jer sat će meni ljubav koju osjećam prema njemu kad on ne voli mene...jer da me voli ovakve stresove mi poriredio ne bi sigurno. nije ljubav kada ti svaki dan kaze volim te već kada ti to pokaze a ovaj tvoj muz to ne pokazuje sigurno...niti te voli niti postuje...ti po bijelom svijetu za njegove dugove radis...sramota.

I na kraju...
uradit ćes kako želis...kako osjećas ali u cijelpj ovo prici samo jednom bio je u pravu tvoj mu: ostavi ga kako je i rekao...

a okolina...smjesno...
sta te briga sta će ko reći, u bijelom si svjetu...to sto zarađujes teskim posliom tebi samoj je dovočljno za život...

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 893
21.6.2010 11:09:48   
salmy
Oprostila bih mu da ima milone i da Frajer,koristila bih ga maksimalno...neka on meni da par kreditnih kartica a on neka se kladi i neka flertuje sa zenama!zaboli me
Ma majkemi i da ima jos dvije zeneuser posted image user posted image user posted image user posted image da je pun ko brod....Ne bih se ljutila bilo bi mi bas dobro! (sto sam skromna)
Ali kokuz da me ofira i zahebava(nebi majkemi) jos mi psuje
E neces ga majciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Opuhala bih ga BREZOVOM metlomuser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 894
21.6.2010 11:17:20   
koka i po
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

IZVORNA PORUKA: koka i po

ma draga  moja neću da lažem ni foliram nikoga, tako mislim, tako pišem, takav je moj stav
ako će me neko manje voljeti jer kažem ISTINU prosto me ne zanima
I dobro sam se suzdržala vjeruj mi šta mi je sve u glavu
U mom svijetu se iskrenost cijeni al izgleda da trebaš da pričaš kako je sve ok, da će proći i bla bla bla da bi te gotivili user posted image user posted image user posted image

Svako ima svoj stav ,i ti i ja.Mislim da ova žena nije samo tražila savjet nego i  nekoga kome će otvoriti dušu i dobiti ako ništa podršku.
Niko ne priča da će sve biti ok.Svako ima svoje mišljenje i iznosi ga pa i ja.Nekad treba čitati i zmeđu redova.

A volim te i ja bona ,nemoj da se ljutiš,nisam ništa loše mislilauser posted image

Neposredna veza do poruke: 895
21.6.2010 11:21:10   
veeseelaa
ma znam mila al mi se ne da polako kad čujem za ovakve likove, a ona se trudi oko njega, i još ga traži i moli da se vrati kući.... a on uz to još i drzak i ne cijeni njeno zalaganje uopćeuser posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 896
21.6.2010 11:21:59   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: salmy

Oprostila bih mu da ima milone i da Frajer,koristila bih ga maksimalno...neka on meni da par kreditnih kartica a on neka se kladi i neka flertuje sa zenama!zaboli me
Ma majkemi i da ima jos dvije zeneuser posted image user posted image user posted image user posted image da je pun ko brod....Ne bih se ljutila bilo bi mi bas dobro! (sto sam skromna)
Ali kokuz da me ofira i zahebava(nebi majkemi) jos mi psuje
E neces ga majciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Opuhala bih ga BREZOVOM metlom
user posted image user posted image user posted image

isto mislim, već sam napisala, metlom bi ga istjerala iz svog života

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 897
21.6.2010 11:21:59   
Hannica
IZVORNA PORUKA: mein Schatz

Ja mislim da,bez obzira sto nista nisi rekla,roditelji ipak znaju da nesto ne stima.Mozes ti glumit srecu koliko god hoces ali roditelji osjete ako nesto nije uredu s njihovim djetetom,posebno majka.Mozda nece da se mjesaju,ti se nisi zalila pa ni oni nisu htjeli da bilo sta kazu da ti ne stvaraju dodatne probleme.Mozda grijesim,ali bar kod mene je tako.Moja mama preko tel.shvati ako ja imam nekih problema,valjda osjeti po glasu,majka je to,niko te bolje ne poznaje od nje.Ja bih,da sam na tvom mjestu,njima sve ispricala.Sigurno ce sve biti lakse ako budes imala podrsku roditelja.

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

Neposredna veza do poruke: 898
21.6.2010 11:30:55   
cucu
jutro cure!
Nebih da prekidam predhodnu temu al me bas zanima vase misljenje pa nebilo vam mrsko...
Naime, sinoc smo se ja i mm gadno posvadjali a razlog je sljedeci:
dosao njegov brat sa curom (dodju cesto  tako) a moja mala(4mj) spavala u kolicima, doticna cura koja mi nije mrska a ni pretjerano draga odma navalila da je bbudi, ja kazem pusti je jedva je zaspala probudit ce se ona sama ne spava dugo po danu. Odem ja da napravim kafu u kuhinju vratim se ona djete probudila...haj dobro, mala nervozna naravno i ja je pridignem u kolicima da malo doje sebi, ona hoce da je uzme, neka rekoh pls dok dodje djete sebi... nakon 2 min odem da donesem nesto iz kuhinje ona malu uzela, nije ni ruke oprala ni nista i lomata je cas vako cas nako, i ja kazem :"vala jedva cekam da rodite sebi da prestanete moje gnjavit" sad su svo troje ljuti na mene jer sam ja bezobrazna, itd...
Jesam li fakat pretjerala???
Mislim kako ljudi ne shvataju da je to djete a ne lutka i ne sluzi za igranje majku muuser posted image

Neposredna veza do poruke: 899
21.6.2010 11:39:36   
veeseelaa
nisi pretjerala! Oni su pretjerali, što ne mogu nevaspitanih ljudi! pa NE znači NEEEE hebo ga život, koja drskost da poslije tvoje zabrane dijete probudeuser posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu cucu)
Neposredna veza do poruke: 900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *