|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vaš blam :-)
16.6.2010 2:13:35   
Anoniman
Evo jos jedan, neka 97 ja mislim, odem ja sa rajom u Cesku(Prag)Sve super bilo, predzadnji dan cemo na veceru u neki poznati restoran, ima hejbet spratva, da proslavimo izlet...Taj dan sam ja kupovala neke sitnice, poklone, 2 kese u rukama sastanemo se pred restoranom. Unutra gotiva skidaju ti jakne, vode do stola, extra...Imali smo sprat jedan sam za nas, muzika....Znam da sm sisli niz neke stepenice do naseg dijela....Nas par zavrsili prije i do hotela cemo da se presvucemo pa poslije u grad, ja pozvonila kelneru da dodje po nas ali njega nikad...Vidim stepenice i govorim ja ma samo cemo gore i na izlazu smo, kad ono prc mi izasli na balkon, tuj os neke stepenice i ja ovca krenem prva, znam samo da sam negde propala...Ljudi kotrljala sam se ko lubenica, nikad stati + 2 kese u rukama....Kad sam sletila lezim ja dole, nisam ni jedne kese ispustila, sva raja stala sa jelom, gledaju me onakvu cupavu, jedna stikla pukla...Sad raja ceka moju reakciju, e kads am se ja odvalila smijati i onda i citav restoran samnm...
Tad sam skontala zasta sluzi ona ciza na rubu svakog stepenika....

(odgovor članu milenium)
  Neposredna veza do poruke: 601
16.6.2010 8:32:49   
jasmin
E Marina draga,ova tvoja zadnja je najzesca.Mogu misliti koja scena hahah.

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 602
16.6.2010 21:52:30   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: acudesa RR
Valja li??? pingponguser posted image

... i od tada ga svima preporučujem... : ))

(odgovor članu acudesa)
  Neposredna veza do poruke: 603
16.6.2010 22:02:09   
faris06
IZVORNA PORUKA: MarinaDK

Evo jedan moj blam.odem ja kod nasih prijatelja bilo mi je tad nekih 20 godina a oni imali 4 djevojcice, ljeto ugrijalo i hoce one sladoled da kupe(dvije starije)I haj puste ih roditelji samnom jer zivjeli su na selu...15 minuta voznje biciklom d samoposluge...Njih 2 ispred mene a ja iza da ih pazim kako voze radi auta, a ja obukla suknju na preklop za plaze, kratka je bila...Furamo mi i osjetim ja meni plah nesta pirka po nogama. ali kako sam drzala njih 2 na oku nisam ni obracala paznju, auta prolaze, pored nas trube, a ja kontam ma ne moze biti da nas svi znaju...Jao kad sam ja pogledala sebe imam sta vidjeti, noge gole ja u gacama, a suknje nigdje...Suknja se odvezala i odleprsala a ja na izvolite, kuku meni niti kuci onakva u gacama stid me onog covjeka, a ni ostati napolju, te mi opet nazadistim putem ne bi li nasli suknju....Sreca moja nadjem je 5 metara od kuce...user posted image user posted image user posted image Nisam je vise nikad ni obukla

meni je ovo vrh, ja umirem od smijeha , sin mi dosao i pita mama zasto places, a ja ne mogu da mu odgovorimuser posted image

Dva mala Indijanca

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 604
16.6.2010 22:20:24   
dzeni_nl

Evo jedan moj blam.odem ja kod nasih prijatelja bilo mi je tad nekih 20 godina a oni imali 4 djevojcice, ljeto ugrijalo i hoce one sladoled da kupe(dvije starije)I haj puste ih roditelji samnom jer zivjeli su na selu...15 minuta voznje biciklom d samoposluge...Njih 2 ispred mene a ja iza da ih pazim kako voze radi auta, a ja obukla suknju na preklop za plaze, kratka je bila...Furamo mi i osjetim ja meni plah nesta pirka po nogama. ali kako sam drzala njih 2 na oku nisam ni obracala paznju, auta prolaze, pored nas trube, a ja kontam ma ne moze biti da nas svi znaju...Jao kad sam ja pogledala sebe imam sta vidjeti, noge gole ja u gacama, a suknje nigdje...Suknja se odvezala i odleprsala a ja na izvolite, kuku meni niti kuci onakva u gacama stid me onog covjeka, a ni ostati napolju, te mi opet nazadistim putem ne bi li nasli suknju....Sreca moja nadjem je 5 metara od kuce...user posted image user posted image user posted image Nisam je vise nikad ni obukla

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image oplakah zeno dragauser posted image user posted image user posted image user posted image

Ima nade za bolje sutra...
04.09.2010 rodila se Marisa mamina radost najveca.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 605
17.6.2010 7:06:03   
acudesa

Evo jedan moj blam.odem ja kod nasih prijatelja bilo mi je tad nekih 20 godina a oni imali 4 djevojcice, ljeto ugrijalo i hoce one sladoled da kupe(dvije starije)I haj puste ih roditelji samnom jer zivjeli su na selu...15 minuta voznje biciklom d samoposluge...Njih 2 ispred mene a ja iza da ih pazim kako voze radi auta, a ja obukla suknju na preklop za plaze, kratka je bila...Furamo mi i osjetim ja meni plah nesta pirka po nogama. ali kako sam drzala njih 2 na oku nisam ni obracala paznju, auta prolaze, pored nas trube, a ja kontam ma ne moze biti da nas svi znaju...Jao kad sam ja pogledala sebe imam sta vidjeti, noge gole ja u gacama, a suknje nigdje...Suknja se odvezala i odleprsala a ja na izvolite, kuku meni niti kuci onakva u gacama stid me onog covjeka, a ni ostati napolju, te mi opet nazadistim putem ne bi li nasli suknju....Sreca moja nadjem je 5 metara od kuce...user posted image   user posted image user posted image Nisam je vise nikad ni obukla

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu faris06)
Neposredna veza do poruke: 606
17.6.2010 7:30:44   
acudesa
evo jedan, nije blam, al je fora...u jednom malom hard rock kafiću bili na zidovima nacrtani krugovi (veliki, mali, srednji)...puno njih...
sjedim ja sa drugaricom, onako, mlade smo bile...negdje srednja škola...i, ona tu nikad ranije nije bila-ja je nagovorila da dođe :)
Sjedimo mi, a meni, šejtanu, dosadno...pa, joj ispričam "priču" tog kafića:
"Znaš, kažu da je ovaj kafić vid provjere  stanja razuma, ako vidiš po zidovima krugove-da ti nije dobro, ako ne vidiš-sve je OK. Možeš zamisliti da ti malo "prolupani" vide ovuda nacrtane razne krugove..???"  i ja se kao čudim: "jah, budala"...ona se prvo nasmiješi i kaže: "Jel'' ove"  i pokazuje na njih..
A, ja kao šokirana gledam u nju, kao ne mogu da vjerujem da ih ona vidi!!!...ona se i dalje smješka...ali taj osmijeh polako prelazi u ozbiljnu facu i onda muk....da bi nakraju rekla: "Ma, šalim se, ne vidim nikakve krugove..."...i tu se ja prasnem smijati...i ona se smije: lakše joj što joj nije ništa...
to je momenat, ali tako smiješan...da sam poslije, koga god bi tu odvela prvi put-prodala mu foru....i, što je zanimljivo, reakcije su im bile svima slične...joj...kako su im face bile zbunjene i zabrinute i smiješne istovremeno..
a, moja raja nije htjela  tu puno da dolazi-metallica do daske..pa im se nije sviđalo...i zato sam imala priliku i čast da ih ja prvi put uvedem tu i malo zezam

< Poruku je uredio acudesa RR -- 17.6.2010 16:05:56 >

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 607
17.6.2010 8:11:33   
reallove

evo jedan, nije blam, al je fora...u jednom malom hard rock kafiću bile na zidovima nacrtani krugovi (veliki, mali, srednji)...puno njih...
sjedim ja sa drugaricom, mislim, mlade smo bile...negdje srednja škola...i, ona tu nikad nije bila-ja je nagovorila da dođe :)
Sjedimo mi, meni, šejtanu, dosadno...pa, joj ispričam "priču" tog kafića:
"Znaš, kažu da je ovaj kafić vid provjere na stanja razuma, ako vidiš po zidovima krugove-da ti nije dobro, ako ne vidiš-sve je OK. Možeš zamisliti da ti malo "prolupani" vide ovuda nacrtane razne krugove..???"  i ja se kao čudim: "jah, budala"...ona se prvo nasmiješi i kaže: "Jel' ove"  i pokazuje..
A, ja kao šokirana gledam u nju, kao ne mogu da vjerujem da ih ona vidi!!!...ona se i dalje smješka...ali taj osmijeh polako prelazi u ozbiljnu facu i onda muk....da bi nakraju rekla: "Ma, šalim se, ne vidim nikakve krugove..."...i tu se ja prasnem smijati...i ona se smije: lakše joj što joj nije ništa...
to je momenat, ali tako smiješno...da sam poslije, koga god bi tu odvela prvi put-prodala mu foru....i, što je zanimljivo, reakcije su im bile svima slične...joj...kako su im face bile zbunjene i zabrinute i smiješne istovremeno..
a, moja raja nije htjela tu puno-metallica do daske..pa im se nije sviđalo...i zato sam imala priliku i čast da ih ja prvi put uvedem tu

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 608
17.6.2010 8:16:58   
Mirkica
acudesa vrag si svoej vrste user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
da ti nisi Ruby pa ispitujes nase reakcije hahhahahhahah

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 609
17.6.2010 13:07:39   
Anoniman
Acudesa, šaljivdžijo!
Podsjeti me tvoja priča na jedan moj blam u kafiću.  Izašla ja sa svojim momkom (čit. budućim mužem) u neki kafić.  Bio je to sami početak naše veze.  I kaže on meni da hoće da mi pokaže jedan fazon... nešto kao proricanje sudbine.  Kaže mi da liznem vrhom jezika svaki prst i da pritom zamislim po jednu želju za svaki prst... znači ukupno 10 želja.  Uradim ja to.  Kaže mi da skupim prste - uradim ja i to.  Kaže mi da prste tako skupljene uvaljam u pepeo (u pepeljari u koju je istresao svoje cigare) - uradim ja i to.  Izvadim prste umazane pepelom i držim ih onako u zraku, prljave, a on me poče ispitivati: Kako se ti zoveš?  Rekoh: E.?  Kako se ti prezivaš?  Rekoh: B.  A koliko je tebi godina?  Rekoh: 22... kad on meni: Pa to ne bi ni dijete od pet godina uradilo!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mirkica)
  Neposredna veza do poruke: 610
17.6.2010 13:15:31   
jasmin
acudesa,narod prepadas hehehehehe.
Al pingpong,legedno...stvarno komicno.Trebala si bona sa 22 godine znati da se ne moze proreci sudbina heheheh.
Kako smijesno,bas blam.

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 611
17.6.2010 13:17:51   
leona81
ja sam nekidan izlazila iz gyma i ulazim u lift a u liftu neka njemica, i ja da udjem, trcim da stignem i vrata me pricepe hahaha...liftovi me napadaju, zena gleda i konta vid budale:)

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 612
17.6.2010 13:59:41   
milenium

IZVORNA PORUKA: pingpong

Acudesa, šaljivdžijo!
Podsjeti me tvoja priča na jedan moj blam u kafiću.  Izašla ja sa svojim momkom (čit. budućim mužem) u neki kafić.  Bio je to sami početak naše veze.  I kaže on meni da hoće da mi pokaže jedan fazon... nešto kao proricanje sudbine.  Kaže mi da liznem vrhom jezika svaki prst i da pritom zamislim po jednu želju za svaki prst... znači ukupno 10 želja.  Uradim ja to.  Kaže mi da skupim prste - uradim ja i to.  Kaže mi da prste tako skupljene uvaljam u pepeo (u pepeljari u koju je istresao svoje cigare) - uradim ja i to.  Izvadim prste umazane pepelom i držim ih onako u zraku, prljave, a on me poče ispitivati: Kako se ti zoveš?  Rekoh: E.?  Kako se ti prezivaš?  Rekoh: B.  A koliko je tebi godina?  Rekoh: 22... kad on meni: Pa to ne bi ni dijete od pet godina uradilo!!!user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

a ačudesa...to samo tebi može past na pametuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 613
17.6.2010 16:02:45   
acudesa
Ma samo meni...šat ću kad se volim zezatiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
A, njihov pogled ispod oka u krugove...da ja ne skontam...hahahahahha
umirala bih i sad od smijeha...

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 614
17.6.2010 23:27:32   
acudesa
IZVORNA PORUKA: Mirkica

acudesa vrag si svoej vrste user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
da ti nisi Ruby pa ispitujes nase reakcije hahhahahhahah

pu..pu...
nisam bona, ja samo jedan nickuser posted image  jedan-al vrijedanuser posted image

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 615
17.6.2010 23:30:57   
Anoniman
E evo jos jedan blam, moze se i nazvadi pad 2 dio, dan poslije  povratka iz Ceske, umorna od puta, nenaspavana, mamurna, stari se navio da ide negdje i zovne i mene...Kaze ode ja upaliti auto silazi, a ja znam da on ne voli cekati pa pozurila, daj jaknu, nadzi cvike, kljuceve, cipele, i jadnica ja pozurim niz haustor i opet samo znam da sam krenula niz one basamake i hopaaa pocnem se kotrljati...Nisu mi ni one predhodne modrice zarasle...Skrsila se ja i lezim dole na betonu, kad komsija otvara vrata i mumlja na danskom. pih odovih pijanica covjek ni iz kucenemozee da izadje, a ja ga gledam blijedo, ne znam gdje me vise boli...
Taj mjesec sam puna znacki bilauser posted image user posted image

(odgovor članu acudesa)
  Neposredna veza do poruke: 616
17.6.2010 23:34:39   
acudesa
pingpong...tvoj blam je ludnica...user posted image user posted image user posted image ...ti tako ozbiljna...mogu te zamisliti...
jao, ja samo pišem svoje i mm blamove, i od malog...pa mi smo porodično kriza...
Ja sam se danas tako provalilaaaaaaaaaaaaa-...priča jedna dobro stara gospođa nešto o svojoj majci, kaže kako je ona znala da sašije odjeću, ma to se rijetko viđalo....a, ja emotivno: rahmet joj duši....žena me popriječi pogledom: majka mi je još živa...uhhh..bruke...izvinjavaj se...jest me bilo stid

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 617
17.6.2010 23:36:46   
acudesa

E evo jos jedan blam, moze se i nazvadi pad 2 dio, dan poslije  povratka iz Ceske, umorna od puta, nenaspavana, mamurna, stari se navio da ide negdje i zovne i mene...Kaze ode ja upaliti auto silazi, a ja znam da on ne voli cekati pa pozurila, daj jaknu, nadzi cvike, kljuceve, cipele, i jadnica ja pozurim niz haustor i opet samo znam da sam krenula niz one basamake i hopaaa pocnem se kotrljati...Nisu mi ni one predhodne modrice zarasle...Skrsila se ja i lezim dole na betonu, kad komsija otvara vrata i mumlja na danskom. pih odovih pijanica covjek ni iz kucenemozee da izadje, a ja ga gledam blijedo, ne znam gdje me vise boli...
Taj mjesec sam puna znacki bila user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...bezobrazni čikouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 618
17.6.2010 23:42:43   
milenium

pingpong...tvoj blam je ludnica...user posted image user posted image user posted image ...ti tako ozbiljna...mogu te zamisliti...
jao, ja samo pišem svoje i mm blamove, i od malog...pa mi smo porodično kriza...
Ja sam se danas tako provalilaaaaaaaaaaaaa-...priča jedna dobro stara gospođa nešto o svojoj majci, kaže kako je ona znala da sašije odjeću, ma to se rijetko viđalo....a, ja emotivno: rahmet joj duši....žena me popriječi pogledom: majka mi je još živa...uhhh..bruke...izvinjavaj se...jest me bilo stid

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 619
17.6.2010 23:44:03   
milenium
a ja sam upravo pojela 20 ćevapa!
nije blam, ali eto ne mogu o sebiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 620
18.6.2010 0:15:13   
acudesa
IZVORNA PORUKA: milenium

a ja sam upravo pojela 20 ćevapa!
nije blam, ali eto ne mogu o sebiuser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image  to kraljice...u kojoj si grupi za mršanje..da je zaobiđem na 100 metara

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 621
18.6.2010 0:17:20   
milenium
u grožđicama.al ne trebam više ,imam 60 ravnihuser posted image

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 622
18.6.2010 0:20:38   
Hannan
E Marina,  razumijem te u potpunisti,  i ja sam za te padove strucnjak. Skoro nekako, podjem ja seki i svekar me zamoli da mu usput nesto kupim.Parkiram se ja ispred prodavnice, malog ostavim u autu nema 15 m od radnje, samo se popnem uz nekoliko stepenika koji metar ravnog i eto me. Kupila ja to, i sad polutrcecim korakom nazad, na meni neke siroke, ali bas siroke hlace i kako sam ja zapela nogom o nogavicu, nemam pojma ali u sekundi sam se nasla na zemlji i sad ono u momentu znajuci svoje sposobnosti pokusavam da se dignem ali nikako i samo vidim da se kolutam niz stepenice..Pored su sjedile neke stare zene ali bas stare 70-80g, one jadne poskakale da mi pomognu, pa sta ti je, pa jel ti se zanesvijesto, ma ja ne mogu da progovorim, nekako promrljam hvala , i u auto. Mali sve to gledao i pita"sta bi mamice,daj da pusem "a meni suze liju, ne mogu noge da savijem, koljena ko u trogodisnjaka sva krvava, dlanovi, pantalone poderane...

»Gospodaru, Ti moje znanje povećaj«

30.1.2007
23.06.2013

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 623
18.6.2010 0:28:30   
nikita
citajuci vase blamove meni je blam sto nemam blamuser posted image

Boze hvala ti na ovom najljepsem daru...
EI 16.11.2009.

(odgovor članu Hannan)
Neposredna veza do poruke: 624
18.6.2010 0:35:05   
Anoniman
E vracaju mi se moji blamovi iz proslosti, evo jedan iz Hrvatsje ambasade, nisam padala ali mi je doslo da propadnem u zemlju....Trebala ja za Sa i trebale mi slovenska i hrvatska viza, odem u hrvatsku amb.sa starim popunim formular i stala u red da predam...I sad onaj ciko uzeo papire pregledo i prodera se kroz one rupice u staklu,Gospodjice vasi dokumenti i ja mu dala zdravstvenu i dozvolu boravka, kad  on opet a gospodjice molicu putvnicu...Ja zinula i kontam ebo majku sta mu je sad to???I ja ko iz topa nemam, sad ciko zino u mene i pita a gospodjice kako vi mislite putovati??,Aaa reko ja njemu pa s pasosem kako bi drukcije, stari pobjego od mene...

(odgovor članu Hannan)
  Neposredna veza do poruke: 625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *