|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vaš blam :-)
13.6.2010 12:35:06   
Medić*
user posted image  user posted image  user posted image  dobro bar pa sam ja suknju obukla user posted image

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 576
13.6.2010 14:03:01   
acudesa
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....
moja tetka je imala iste cipele, samo jedan par-modre, drugi-crne...i u polutami ujutro, obula jednu modru, jednu crnu...kad je došla na posaouser posted image

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 577
13.6.2010 14:12:57   
aida.
user posted image user posted image user posted image user posted image
eh sto se ismija..
neku noc mi bili kod jarana na sjelu i vracamo se mm i ja i jos jedan par nasi prijatelji... ja popila 2 piva a duuuugo nisam pila i haman je to mene osamutilo..kako idemo putem, negdje 2 iza ponoci ja vrisnu vidite kornjace na putu... svi se sjebali, gledamo, nije njima jasno a gdje je kornjaca...kad pridjosmo ono komadic zemlje nna cesti... odakle meni kornjaca poojma nemam user posted image user posted image user posted image

14.03.2010. :-) Erol

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 578
13.6.2010 15:26:23   
acudesa
Pišem ja,  maločas,  post na Alternativnoj medicini, nešto o miomima...i ustajem, vidim ispred sebe kesu što su je jučer donijeli dragi moji gosti iz Mostara...uzimam veliku kutiju umotanu u bijelo i k''''o nazirem da je bobmonjera, minjoni...pitam muža: Hožemo li  jesti ove miomeuser posted image

< Poruku je uredio acudesa RR -- 13.6.2010 15:57:03 >

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 579
13.6.2010 15:28:29   
Ilhana RR
I sta bi pojedoste li :P user posted image user posted image user posted image

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 580
13.6.2010 15:36:09   
Ilhana RR
evo jedan, neznam jesam li ga ikad napisala al sta fali opet da se malo smijete ;)

Ovo je se desilo ono doba kad sam bila mrsava....

Bili ti mi na Bentbasi na bazenima i vracali se pjeske kroz grad, i pridje meni ciganica i dadnem joj marku... simpa mala bila ko ista, lijepe okice ko fildzani...

I navece ti ja izasla sa momkom (to bilo pola godine prije nego sto sam posla sa mm)... i setamo se mi glavnom, ja u minjaku i majicici (mogla sam tada hahaha) i prilazi meni ta ista cigancica ista ko tokom dana... i prosi a ja joj kazem nema dobila si danas a ona ce ti kao nastaviti i nastavimo mi hodati kad ti ona iza mene hop i minjak mi podigne... a ja ko macka ipo :P u tangicama.... ja samo kontam zemljo otvori se da propadnem.... a iza mene ide par sa kolicima, i govore meni na svedskom "nesikiraj se, samo smo mi vidjeli a od kolica se nije nista vidjelo iza" (bila mi drugarica iz svedske tu ja njoj govorim na svedskom nesto)....

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu Ilhana RR)
Neposredna veza do poruke: 581
13.6.2010 15:41:38   
acudesa
IZVORNA PORUKA: Ilhana RR

evo jedan, neznam jesam li ga ikad napisala al sta fali opet da se malo smijete ;)

Bili ti mi na Bentbasi na bazenima i vracali se pjeske kroz grad, i pridje meni ciganica i dadnem joj marku... simpa mala bila ko ista, lijepe okice ko fildzani...

I navece ti ja izasla sa momkom (to bilo pola godine prije nego sto sam posla sa mm)... i setamo se mi glavnom, ja u minjaku i majicici (mogla sam tada hahaha) i prilazi meni ta ista cigancica ista ko tokom dana... i prosi a ja joj kazem nema dobila si danas a ona ce ti kao nastaviti i nastavimo mi hodati kad ti ona iza mene hop i minjak mi podigne... a ja ko macka ipo :P u tangicama.... ja samo kontam zemljo otvori se da propadnem.... a iza mene ide par sa kolicima, i govore meni na svedskom "nesikiraj se, samo smo mi vidjeli a od kolica se nije nista vidjelo iza" (bila mi drugarica iz svedske tu ja njoj govorim na svedskom nesto)....

šta se ba pravdašuser posted image

Neposredna veza do poruke: 582
13.6.2010 15:42:00   
acudesa

I sta bi pojedoste li :P   user posted image user posted image user posted image

user posted image

Neposredna veza do poruke: 583
13.6.2010 15:50:14   
Ilhana RR

IZVORNA PORUKA: acudesa RR

šta se ba pravdašuser posted image

nepravdam nego da objasnim da mi se to nije desilo sa mm hahahahahaha :P sa njim takvih blamova nije bilo.... vrati koju stranu ako nisi procitala za blam ljetosnji hahahahhah

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 584
15.6.2010 21:06:27   
Anoniman
Ovo još nisam ni mužu ispričala... stid me... zafrkavat će me...
Jučer se ja nešto po kuhinji vrzmam i pade mi na um da uzmem malo meda, koji je stajao na pultu.  Pojedem ja kašiku meda.  Opet sam nešto po kuhinji radila i slučajno mi na pult padne flaša sa deterdžentom za suđe.  Srećom, bila je zatvorena i nije se ništa prosulo... (a-ha, tako sam ja mislila)... nakon par minuta, opet ja u kuhinju i vidim neku kapljicu na pultu... pipnem - kad ono se rasteže k'o med... i ja fino liznem prst... kad ono deterdžent...
Naravno, odmah je bio "rigoleto"... trebale su litre i litre vode da saperem onaj odvratni okus sa vrha jezika... 
Preporuka, ne ližite deterdžent za suđe!

Neposredna veza do poruke: 585
15.6.2010 23:07:26   
milenium
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 586
15.6.2010 23:21:18   
acudesa
Valja li??? pingponguser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 587
15.6.2010 23:46:02   
Anoniman
ne znam jel blam al mm se cijeli dan smijeuser posted image user posted image user posted image danas u neka gluha doba oko 3 ja i moja cura bile u dvoristu,vrucina nigdje nikog i ja udjem u kucu da joj donesem nesto da jede.Zadrzala se cijelu minutu i izlazim iz kuce kad nekakav jadnik stoji ja se oduzela svakakve konstrukcije mi kroz glavu u trenu proletiseuser posted image user posted image user posted image user posted image
Pita on mene moze li novcana pomoc a ja se tresem i govorim nemam nista sve mi muz iz novcanika pokupiouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image e kako sam se tog sjetilauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu acudesa)
  Neposredna veza do poruke: 588
15.6.2010 23:55:51   
acudesa
IZVORNA PORUKA: noa

nemam nista sve mi muz iz novcanika pokupiouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image e kako sam se tog sjetilauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 589
16.6.2010 0:02:23   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: acudesa RR

IZVORNA PORUKA: noa

nemam nista sve mi muz iz novcanika pokupiouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image e kako sam se tog sjetilauser posted image user posted image user posted image user posted image

sad je i meni smjesno al danas nije bilo tresla sam se pola sata jedva Noi usta potrefila a jadno djete misli ja se igram s njomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image izgledala sam koda imam Parkinsonovu bolest

(odgovor članu acudesa)
  Neposredna veza do poruke: 590
16.6.2010 0:11:43   
veeseelaa

user posted image user posted image user posted image user posted image draga baš imaš smisla za humor, plaho se ismijah user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 591
16.6.2010 0:13:33   
Ilhana RR
haha sad kad se sjetim smjesno mi pravo... stas bilo pa proslo =)

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 592
16.6.2010 0:18:20   
veeseelaa
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 593
16.6.2010 0:24:38   
Hanady RR
a ova mala cigančica i mene je ofirala u sred grada...user posted image user posted image user posted image user posted image
čekala me svaki dan na obali kad krenem na predavanja i ja joj dam pola marke markicu...

elem jedan dan ja kasnim na ispit a ona trči da me stigne ja joj kažem kad izađem sa fax-a...i tako bio ispit pismeno idemo ja i ekipa na fuka svi u svom dumanu...mi ispred suda prolazimo a ona mene skonta pa bi da joj dam marku a meni na kraj pameti...ja kad me povukla za svezan rep...do poda me svukla i počupala kose more...mala al jaka...otada joj nikada više ni po marke dala nisam.

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 594
16.6.2010 0:30:17   
Ilhana RR

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

a ova mala cigančica i mene je ofirala u sred grada...user posted image user posted image user posted image user posted image
čekala me svaki dan na obali kad krenem na predavanja i ja joj dam pola marke markicu...

elem jedan dan ja kasnim na ispit a ona trči da me stigne ja joj kažem kad izađem sa fax-a...i tako bio ispit pismeno idemo ja i ekipa na fuka svi u svom dumanu...mi ispred suda prolazimo a ona mene skonta pa bi da joj dam marku a meni na kraj pameti...ja kad me povukla za svezan rep...do poda me svukla i počupala kose more...mala al jaka...otada joj nikada više ni po marke dala nisam.

Ni ja ciganima al dadnem onim nanama nemogu nemogu da nedadnem hehehe

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 595
16.6.2010 0:42:35   
Anoniman
user posted image user posted image  evo sjedim sa sekom i citam postove crkajemo od smijeha....Pa vam moram ispricati jucasnji cirkus...nije moj blam ali toliko sam se smijala da sam i dijete probudila...
Juce sekabila kod svekrve koja je iz Livna i na kompu nadju neki forum na kojem se samo stanovnistvo Livna skuplja, pa pricaju o svemu
tako i o starim vremenima...Zivjeo je neki par njih su svi znali...
Bili su muz i zena zivjeli skupa sve normala samo nisu pricali zajedno, vec ako sta treba pisali papirice...On trebo za sa da ide inapisao zeni "zeno probudi me sutra u 6 ujutro" iduci dan skocio kad 10 sati i probudi zenu i pita sto ga nije probudila a ona samo prstom pokazala na papiric na kojem pise."Ustaj 6 je sati"user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 596
16.6.2010 0:48:29   
teacher75
IZVORNA PORUKA: MarinaDK

user posted image user posted image  evo sjedim sa sekom i citam postove crkajemo od smijeha....Pa vam moram ispricati jucasnji cirkus...nije moj blam ali toliko sam se smijala da sam i dijete probudila...
Juce sekabila kod svekrve koja je iz Livna i na kompu nadju neki forum na kojem se samo stanovnistvo Livna skuplja, pa pricaju o svemu
Bili su muz i zena zivjeli skupa sve normala samo nisu pricali zajedno, vec ako sta treba pisali papirice...On trebo za sa da ide inapisao zeni "zeno probudi me sutra u ' ujutro" iduci dan skocio kad 10 sati i probudi zenu i pita sto ga nije probudila a ona samo prstom pokazala na papiric na kojem pise."Ustaj ' je sati"user posted image user posted image

ja sam to davno cula ali kao vic

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 597
16.6.2010 0:52:59   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: teacher75

IZVORNA PORUKA: MarinaDK

Bili su muz i zena zivjeli skupa sve normala samo nisu pricali zajedno, vec ako sta treba pisali papirice...On trebo za sa da ide inapisao zeni "zeno probudi me sutra u ' ujutro" iduci dan skocio kad 10 sati i probudi zenu i pita sto ga nije probudila a ona samo prstom pokazala na papiric na kojem pise."Ustaj ' je sati"user posted image user posted image

ja sam to davno cula ali kao vic

Haman da je vic istinit, taj covjek se zvao Ago, poznat bio u Livnu bio neki inadzija, umro je anije sa zenom progovorio

(odgovor članu teacher75)
  Neposredna veza do poruke: 598
16.6.2010 1:09:52   
Anoniman
Evo jedan moj blam.odem ja kod nasih prijatelja bilo mi je tad nekih 20 godina a oni imali 4 djevojcice, ljeto ugrijalo i hoce one sladoled da kupe(dvije starije)I haj puste ih roditelji samnom jer zivjeli su na selu...15 minuta voznje biciklom d samoposluge...Njih 2 ispred mene a ja iza da ih pazim kako voze radi auta, a ja obukla suknju na preklop za plaze, kratka je bila...Furamo mi i osjetim ja meni plah nesta pirka po nogama. ali kako sam drzala njih 2 na oku nisam ni obracala paznju, auta prolaze, pored nas trube, a ja kontam ma ne moze biti da nas svi znaju...Jao kad sam ja pogledala sebe imam sta vidjeti, noge gole ja u gacama, a suknje nigdje...Suknja se odvezala i odleprsala a ja na izvolite, kuku meni niti kuci onakva u gacama stid me onog covjeka, a ni ostati napolju, te mi opet nazadistim putem ne bi li nasli suknju....Sreca moja nadjem je 5 metara od kuce...user posted image user posted image user posted image Nisam je vise nikad ni obukla

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 599
16.6.2010 1:52:01   
milenium
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image suze lijem

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *