|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   [Obrisana poruka]
21.5.2010 15:37:08   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 551
   RE: Vaš blam :-)
21.5.2010 15:38:50   
koka i po
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 552
   [Obrisana poruka]
22.5.2010 8:11:34   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu koka i po)
  Neposredna veza do poruke: 553
22.5.2010 10:07:54   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: zinanina
IZVORNA PORUKA: Mirkica
IZVORNA PORUKA: zinanina
Prilazim danas kolegi, da ga zamolim da uslika moju djevojčicu koja nastupa:
Bi'l , molim te usliko moju malu?user posted image
Cijeli su me dan zezali.

hahhahaha i sta bi bona sta ti rece covjek hahahhaha joj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa ,bio je on kulturan ( a inače je raja),ali me je poslije zezao, a njegov brat je moj ginekolog, trbala sam mu reći, oprosti, ja te zamijenila sa bratom, znam da jedan od vas slika.

E, ženo što se isplakah od smijeha... Evo me Esma gleda - nije joj jasno: smijem se a plačem...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 554
22.5.2010 10:31:47   
Anoniman
pingpong, i ja sam se smijala, sreća ima još mjesec dana dok ne počnem raditi, pa se nadam da će do tada zaboraviti moju izvalu.A ja sam plakala kad sam pročitala da je mama alma lupila strinu od mm po glaviuser posted image  user posted image  user posted image .

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 555
22.5.2010 12:16:22   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: mama alma RR

prošle subote na svadbi pala ja u trans, otkačila se šota se igra i u neka dobal, malo mi se zamanta i lupim rukom, odnosno laktom po sred glave muževu strinu. Žena se zgrozila, mislila da joj je pao plafon na glavu, izvinjavala sam se cijelu noć, ali đaba i sada se crvenim

user posted image user posted image user posted image sto joj ne rece bjez ba strina sta se guras, gdje ces mi pod lakat user posted image

(odgovor članu M kao Mama)
  Neposredna veza do poruke: 556
27.5.2010 11:49:06   
Anoniman
Ovo nije moj blam al' je blam mame moje drugariceuser posted image (ne znam jesam li ga vec ispricala...sad me jedan post podsjeti)

Bili mi u Igranima sa tetom Radom (mamom od moje prijateljice)...zena imala kupaci kostim bez bretela na tufnice(tackice)....i sad ona u plicaku stoji i prica...srela kolegu sa posla koji drzi na rukama dijete (malac mozda 2-3 god.).....pricaju tako njih dvoje...tek mali u po'frke....BUBAMARAAAA....scepa zeni kostim i skineuser posted image user posted image user posted image ...(a teta R. jos ima veeeeeeeelike "oci")...jadna zena promijenila 7 bojauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 557
27.5.2010 12:06:32   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image eh i ti mene podsjeti na jedan blam od moje sestre

Prošle godine hoće cura da nauči skakati na glavu u bazen...ja počela objašnjavati, skontaju to grupa momaka te se oni ponude (to im je prilika da se dokažu al i lak pristup djevojci...te se ja izmaknem da ne smetam). Prvi skok pukne ona na stomak user posted image , drugi skok srednja žalost, treći skok gornji kupaći ostao u vodiuser posted image , kako ona izlazi, još podignutih ruku kaže jel sad dobar, kažu momci al u glas "dobar, dobar" a ja sve snage "zaroni, zaroni"user posted image user posted image user posted image ona ništa ne konta dok nije vidjela svoj kupaći pored sebeuser posted image ...Bilo mi je i žao, sva se zacrvenila i naravno otišle smo odmah kući... al i dan danas se zezamo i smijemo na njen račun...

< Poruku je uredio Breskva -- 27.5.2010 12:08:46 >

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 558
27.5.2010 12:12:00   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jadnaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 559
27.5.2010 13:12:34   
aida.
Uh ovog kad se sjetim i sad mi mrak padne na oci... bila ja sa prijateljicama na moru... taj dan sam trebala dobit, ali vidim ujutro nista, ajde reko valjda necu, promjena klime i to user posted image ne ponesem ja na plazu ni ulozak ni nish, kontala sm bicemo tu blizu kuce u kojoj smo bile, medjutim mi smo setale i zavrsimo pooooodaleko od kuce... otisle na kupanje i bile vise od sat vremena u vodi i ja cijelo vrijeme govorim kako me stomak boli... njih dvije izasle iz vode a ja reko ostat cu ja jos... i kad sam najzad izasla one se deru: ulazi u vodu, ja kontam zezau me jer sam bila dugo i smijem se... vidim ja neki frajeri umiru od smijeha...kad ono u mene krv curi niz noge user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image valjda kako sam bila dugo u vodi a ono dole "procepilo" i nakupilo se, ne znam sta je to bilo al znam da je osjecaj bio groooozan.. i ja se spetljala ne znam dal u vodu, dal u peskir.... tad prijateljica koja je vrkavala od smijeha dodje i donese mi peskir i bukvalno smo trcale do obliznje prodavnice po uloske, koja nije bila bas blizu... ja zamotana u peskir a na peskiru fleka i jos niz noge curi user posted image user posted image user posted image nikad necu zaboravit taj crnjak user posted image user posted image user posted image user posted image kad sae sjetim i smijesno mi je a i plakala bih....

14.03.2010. :-) Erol

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 560
31.5.2010 15:02:34   
azraj
Joj ja sam se neki dan provalila na pijaci.Isla ja sa snahom malo na pijacu i tako kod neke tete kupila dvije tunike i taman vadim novcanik da zeni platim kad neko valjda kako nije vidio cuku stane mu na nogu i on jadnik kako je zavristao i potrcao prema meni ja sam zeni skocila na stand,ona jadna govori pazi puknuce,tu su samo poslagane daske a ja ja isto ludjakinja tresem se od straha i ne mogu da vjerujem da sam skocila zeni na stand i jos podigla noge jos bi bila veca provala da je sve popucalo ispod meneuser posted image user posted image user posted image

Hamza,mamin lav,26.10.2006.

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 561
6.6.2010 0:40:47   
acudesa
ehhh..sad napisah na jednoj temi "no way"....pa mi pade na pamet..pričam ja  sa drugaricom neku ozbiljnu priču i za neku situaciju joj kažem: Ma, nema šanse ikad više, ali ikada, da se ponovi tako nešto...shvati me, (i onda, valjda sam je  htjela 100% ubijediti da se to neće ponoviti, dodam: NO WAY...ali tako smiješno ...ma, baš se nikako nije moglo uklopiti u moju priču, ja sam zastala, a i ona samo što se nije prasnula smijati...i sad mi smiješno kad se sjetim te moje nebuloze, šta je pisac htio rećiuser posted image ...čuj majke ti...meni amarički filmovi u glaviuser posted image

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu azraj)
Neposredna veza do poruke: 562
6.6.2010 0:42:07   
teacher75

IZVORNA PORUKA: acudesa RR

ehhh..sad napisah na jednoj temi "no way"....pa mi pade na pamet..pričam ja  sa drugaricom neku ozbiljnu priču i za neku situaciju joj kažem: Ma, nema šanse ikad više, ali ikada, da se ponovi tako nešto...shvati me, (i onda, valjda sam je  htjela 100% ubijediti da se to neće ponoviti, dodam: NO WAY...ali tako smiješno ...ma, baš se nikako nije moglo uklopiti u moju priču, ja sam zastala, a i ona samo što se nije prasnula smijati...i sad mi smiješno kad se sjetim te moje nebuloze, šta je pisac htio rećiuser posted image ...čuj majke ti...meni amarički filmovi u glaviuser posted image

super, super, razmisljas na engleskom user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 563
6.6.2010 0:45:04   
acudesa
oooo, hvala, ti si pravi optimista..u svemu pronađeš ponešto pozitivno...ljubacuser posted image ...
al stvarno je bilo smiješno, to je trebalo čutiuser posted image user posted image

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 564
10.6.2010 0:42:55   
milenium
davno jednom:
...i tako ti ja hodam kao Esmeralda,zaklopila oči hodam tako oko kuće i držim se uza zid,kad sam došla do kraja zida,otvorim oči a ono ispred mene jedna baba i gleda...ništa joj nije jasnouser posted image gleda šta mi jeuser posted image .a ja ono sva pocrvenila nekako izustim:
''''baš mi žao sljepih ljudi,ovo ja samo da vidim kako im je''''.a babauser posted image
a brukeuser posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio milenium -- 10.6.2010 0:43:19 >

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 565
10.6.2010 0:46:35   
acudesa
AHAAHAHAHAHAHAHHAAAAAAAA!!!!!!
jojjjjjjjjjj....
prasnula sam se smijati, draga mileniumuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 566
10.6.2010 0:47:54   
milenium
ovo me je apotekarka potegla za jezikuser posted image

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 567
10.6.2010 0:49:33   
acudesa
tri puta čitam i sva tri puta umirem od smijeha....stvarno je smiješno do bolauser posted image

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 568
10.6.2010 7:05:47   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: milenium

davno jednom:
...i tako ti ja hodam kao Esmeralda,zaklopila oči hodam tako oko kuće i držim se uza zid,kad sam došla do kraja zida,otvorim oči a ono ispred mene jedna baba i gleda...ništa joj nije jasnouser posted image gleda šta mi jeuser posted image .a ja ono sva pocrvenila nekako izustim:
''''baš mi žao sljepih ljudi,ovo ja samo da vidim kako im je''''.a babauser posted image
a brukeuser posted image user posted image user posted image

hahahhaha jojj milenium zeno draga user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 569
10.6.2010 10:24:59   
milenium

IZVORNA PORUKA: acudesa RR

tri puta čitam i sva tri puta umirem od smijeha....stvarno je smiješno do bolauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 570
11.6.2010 1:38:21   
milenium
IZVORNA PORUKA: buba29

IZVORNA PORUKA: Breskva

Joj žene ja skoro ustala i hajd da vidim reko šta ima na RR i vidim temu"Koliko kompromisa u braku je previše" a ja čitam "Koliko krompiruša u braku je previše" evo valjam sama sebi od smijeha...Ne mogu da vjerujemuser posted image user posted image user posted image user posted image
Ja sam pukoooo

ja sam neki dan umjesto "policistični jajnici" pročitala "policijski jajnici",nisam se bila naspavala user posted image

neku noć mi kod komšije i sad dođe mu neka rodica sa mužem,hajd neka tema o jajima,i svi ono za trenutak prestadoše pričati a ja ko iz topa ja Boga mi najviše volim ofarbana jaja,oni su se valjali od smijeha a mene nešto bijaše stid tih nepoznatih ljudi,sva se zacrvenila

ja sam jednom na temi ''''aditivi''''umjesto riječi ''''protiv zgrudnjavanja'''' pročitala Protiv zatrudnjivanjauser posted image što je najgore,3 puta čitam da vidim kako je to moguće i sva 3 puta isto pročitamuser posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio milenium -- 11.6.2010 1:39:04 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 571
13.6.2010 10:28:18   
sarayka
Moje žene zamislite ovog peha...moja L jutros u 5h ustala da pije vode i nemoze zaspati od vrucine nikako , uzme dijete mobitel (ko je touch screen) sa stola (redovno igra igrice na njemu)  i čaprka nesto  i zovne moju zaovu iz Francuske jer je prva u imeniku....cujem ja nesto zvoni skocim i otmem joj tel.
Za min zove ona ja se nejavim naravno, zamislite tog šoka njoj a peha meni (ovo govorim zbog moje ttrenutne situacije - ko zna shvatit će )...
Mogu mislit sta je posmislila još u ta doba ujutro
Sad me moj dragi bm zove da vidi sto sam je zvala jer mu je sestrica odmah javila : "Rekoh Lamija je izvini joj se, nebih ja ju zvala nikako kamoli u ta doba "user posted image
Daj Bože da povjeruje da je dijete, ja iskreno ne bih fakat...
CCC svakakvih situacija... Dje nju bas nadje...

Ljube vas Lamija i mama :)

"Kad nam sreća zatvori jedna vrata, često nam otvori i druga, ali mi
ponekad znamo predugo gledati u ona zatvorena i ne vidimo otvorena." - Helen Keller

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 572
13.6.2010 11:46:14   
jasmin
Blam,sarayko,blam :D:D:D.

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu sarayka)
Neposredna veza do poruke: 573
13.6.2010 12:20:56   
Medić*
evo jutos vodila malenog u park, vracam se i mm se smije, ja neznam sta mu je, on mi kaze pa draga moja kako si to suknju obukla.... naopako, evo ga jos se smije user posted image

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 574
13.6.2010 12:32:21   
jasmin
Hahahahah...ti ko moja tetka...napadao snijeg,ma hladno ko ista.Tetka i tetak se spremili za pijacu,zena obukla jaknu,cizme,ma sva zimska oprema.Kaze ona,hodaju kroz pijacu a tetka malo,malo pa kaze,a sto je hladno,sve puse po nogama.Tetak slusa i mahinalno pogleda zasto joj je hladno,kad zeMska obukla samo stramplice,zaboravila suknju.A u sred pijace :):):).I naravno,nazad u auto.

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *