|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: PROBLEMI U BRAKU
14.6.2010 15:24:36   
milenium

IZVORNA PORUKA: Anoniman

Mirkice, vjeruj nije mi nista veliko uradio ali bilo je tu svakakvih sitnica koje su me jako zabolile...Znam da moj post zvuci zamrseno ali vjeruj da se tako i osjecam..nekako ne zelim nigdje da idemo jer gdje god odemo uvjek se svadjamo,,,njemu sve mora bitit potaman...smeta mu sunce, pa bi on ovo pa ono i ja sve to postujem i ugadjam mu i nekako sma izgubila sebe..rekacija mojih roditelja je takva zato sto znaju koliko puta sma uplakana dosla kod njih...zaista ne pije, ne kocka se , ne hoda i kada pozeli izaci sa tim jednim drugom uvjek se javi...provjeri da li nam treba ili moze ici...ali zapostavlja sve datume, cak je i prvi rodjendan djeteta nekako bio sva nervozan ne pokazuej ljubav, jako rijetko a da ne spominjem kad smo u drustvu tada kao da ne postojim..pitam se je li me uopste voli, on kaze da voli ali da ga nervira to kada mu pocnem pricati o braku i da zelim da smo blizi..kao sta hocu sve ok sta mi fali...radimo, imamo dijete i to je to..kao da j to samo smisao zivota...izgubila sma sebe i vise jednostavno ne uzivam u braku..vise mi odgovara kad smo razdvojeni..kad ode na put bas mi bude super sa djetetom..cim se vrati pocnemo se raspravljati jer je razmazen i stalno ej bio sa mamom bez koje apsolutno ne zna nista..

anonimna,nemoj se ljutiti ali mislim da si ti bezobrazna.ti tražiš očito nešto više,nezadovoljna si...i ne znam što bih ti savjetovala,jedino da se razvedeš i potražiš sreću s nekim drugim tko te neće tako živcirat i tko će ti znati ugoditi.
i meni smeta sunce na plaži i još puno toga što meni smeta a mm ne smeta ili obrnuto pa opet smo zajedno.meni ne treba moja kopija,ja njega volim sa svim njegovim različitostima i manamauser posted image .pogotovo ova rečenica mi je upala uoči,ova što sam obojila.to mi se nikako ne sviđa.ne znam...možda da ostavite djete kod bake a vi odete sami na more na par dana user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 326
14.6.2010 15:24:48   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Dida79

Anonimna zadnja!
Ja koliko sam mogla da shvatim iz tvog posta vi i nemate nekih velikih problema i mislim da ste samo upali u monotoniju.
Ako je on zatvoren tip probaj se ti malo vise potruditi jer razvod je po meni zadnja opcija i molim te prestani slusati ostale.Ne znam od kud nekome pravo da kaze da TM nije za tebe.Meni to niko na svjetu to ne smije reci jer ja sam ga sama izbrala i niko vise.
Evo ga ljeto lijepo vrijeme obuci neku seksi suknjicu neki seksi ves ne dozvoli da ostanes ne primjecena odvedite dijete negdje na kraju krajeva otidjite par dana na more sami vas dvojeuser posted image Mislim da niko ne bi ostao ravnodusan na sve ovouser posted image

Rekla je da je za dva puta pokušala unijeti nešto novo u brak,a on se smijao...njemu to smješnouser posted image očito se jedina ona i trudi (iako on djeluje kao idealan muž kada se uzme u obzir briga o njima),ali on ne smatra da imaju problema...haman bi se tako i moglo reći,ali ipak ako tako slabo komuniciraju znači da nešto nije ok,ona pokušava razgovarati o tome,a on kaže da je ona nezadovoljna i to je to,i upravu je,jest nezadovoljna,ali tu priča tek počinje a za njega s tom rečenicom završava.
Razumijem te anonimna,nisu jedini pravi problemi alkohol,hodanje,tuča...nesretna si,želiš da se zbližite i u tvom postu se vidi koliko se trudiš po tom pitanju.A kakav je bio vaš odnos na početku braka,prije rođenja djeteta?Dosta parova se udalji kada dođe dijete,jer znamo koliko mala beba zahtjeva brige i pozornosti,s vremenom se opet sve vrati u normalu,a u nekim slučajevima i ne,pa zbog toga i pitam.
A to što su roditelji rekli da nije za nju mi nije ružno od njih,jer vjerujem da su primjetili da je nesretna,a da se ništa po tom ne mijenja,pa otuda i takva izjava,to mi je normalno.

(odgovor članu Dida79)
  Neposredna veza do poruke: 327
   [Obrisana poruka]
14.6.2010 15:27:12   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 328
14.6.2010 15:27:56   
HanaBana
IZVORNA PORUKA: koka i po

IZVORNA PORUKA: hanabanana

Stavi na papir sve što te muči i daj mu da pročita.

Dobar prijedlog a hoće li upaliti?

sigurno nece

< Poruku je uredio HanaBana -- 14.6.2010 15:29:49 >

Hana 26/06/07- mamina najbolja prijateljica

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 329
14.6.2010 15:28:09   
veeseelaa
ma nabi ga nogom
Uživaj u životu, sitnice su nekad gore od krupnih stvari user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 330
14.6.2010 15:29:03   
milenium
IZVORNA PORUKA: Anoniman

Znam da je u razgovoru sve ali on o tome ne zeli uopste da razgovara. Svaki put kada krenem razgovarati na tu temu on to ne zeli da slusa, jer ne vidid problem. Znam da ja djelujem hladna ali vremenom sam postala hladna jer svaki put kada sam i htjela da nesto ucinimo za nas dvoje njemu to nije bitno, jer smatra da je sve ok. Jednostavno ne vidi problem...Za njega je sve ok. Neki dan smo poceli pricu i rekla sam mu da mi fali puno toga i da imam osjecaj da nismo jedno za drugo, obzirom da ga je to sigurno povrijedilo njegov komentar je bio i ja isto mislim i to je sve. Kada sam ga upitala pa sta cemo sad, on je rekao nista, sta god hoces. Pa da probamo to popravitit on je rekao da po njemu ne vidid nikakav problem i da mu to sv eide na zivce i da ne zeli pricati o tome. Ja sma otisla u drugu sobu placuci....Nakon par stai nesto sam radila po kuci a ona je prisao meni iza ledja i zagrlio me kao da se nista nije desilo ali ja nisma mogla tako lako sve zaboraviti..i to njegovo da se uopste ne trza kada mi je nesto tesko..Nekako se sojecam stjerana u kut, ne mogu nista da postignem da uljepsamo brak..sta god krenem njemu je to bezveze..on mene voli i tu je i misli da je to dovoljno..

opusti se bona,zaboravi na te svađe i prepirke koje ti se sad možda čine velike a za koje ćeš se možda smijati jednog dana.po ovom se vidi da te voli,al ti držiš tu neku svoji uju i ne popuštaš.kad te tako zagrli,zagrli i ti njega i navaliteuser posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio milenium -- 14.6.2010 15:30:16 >

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 331
14.6.2010 15:31:36   
hanabanana
IZVORNA PORUKA: koka i po

IZVORNA PORUKA: hanabanana

Stavi na papir sve što te muči i daj mu da pročita.

Dobar prijedlog a hoće li upaliti?

On nju ne želi slušati, nema šta izgubiti.
Stavi na papir i da mu da pročita.
Nema šta izgubiti.

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 332
14.6.2010 15:31:42   
SailorMoon
Marina imas pp

(odgovor članu SailorMoon)
Neposredna veza do poruke: 333
14.6.2010 15:31:51   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Gracanka

IZVORNA PORUKA: Dida79

Anonimna zadnja!
Ja koliko sam mogla da shvatim iz tvog posta vi i nemate nekih velikih problema i mislim da ste samo upali u monotoniju.
Ako je on zatvoren tip probaj se ti malo vise potruditi jer razvod je po meni zadnja opcija i molim te prestani slusati ostale.Ne znam od kud nekome pravo da kaze da TM nije za tebe.Meni to niko na svjetu to ne smije reci jer ja sam ga sama izbrala i niko vise.
Evo ga ljeto lijepo vrijeme obuci neku seksi suknjicu neki seksi ves ne dozvoli da ostanes ne primjecena odvedite dijete negdje na kraju krajeva otidjite par dana na more sami vas dvojeuser posted image Mislim da niko ne bi ostao ravnodusan na sve ovouser posted image

Rekla je da je za dva puta pokušala unijeti nešto novo u brak,a on se smijao...njemu to smješnouser posted image očito se jedina ona i trudi (iako on djeluje kao idealan muž kada se uzme u obzir briga o njima),ali on ne smatra da imaju problema...haman bi se tako i moglo reći,ali ipak ako tako slabo komuniciraju znači da nešto nije ok,ona pokušava razgovarati o tome,a on kaže da je ona nezadovoljna i to je to,i upravu je,jest nezadovoljna,ali tu priča tek počinje a za njega s tom rečenicom završava.
Razumijem te anonimna,nisu jedini pravi problemi alkohol,hodanje,tuča...nesretna si,želiš da se zbližite i u tvom postu se vidi koliko se trudiš po tom pitanju.A kakav je bio vaš odnos na početku braka,prije rođenja djeteta?Dosta parova se udalji kada dođe dijete,jer znamo koliko mala beba zahtjeva brige i pozornosti,s vremenom se opet sve vrati u normalu,a u nekim slučajevima i ne,pa zbog toga i pitam.
A to što su roditelji rekli da nije za nju mi nije ružno od njih,jer vjerujem da su primjetili da je nesretna,a da se ništa po tom ne mijenja,pa otuda i takva izjava,to mi je normalno.

Uvjek je on bio onako pasivan, ali bilo je vise razgovora nekako, bilo je vise ljubavi...i sada ima naleta li rijetko..i bas se obradujem kada sve to fino krene...ali onda opet se vrati na staro...i izgubim volju...

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 334
14.6.2010 15:32:06   
milenium
pokušajte porazgovarati kad odete sami na more :)

< Poruku je uredio milenium -- 14.6.2010 15:44:09 >

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 335
14.6.2010 15:32:39   
vjestica
ne slažem se da je samo anonimna kriva
i njen muž minimizira njene probleme i osjećanja i ne doživljava ih ozbiljno i sasvim je normalno da se tako osjeća
definitivno trebaju oboje poraditi na svojoj vezi, ne samo ona
kakvo gutanje ponosa i podilaženje njemu, ja sam stekla utisak da je ona to previše puta radila (možda griješim, kažem stekla sam utisak takav iz postova) da je izgubila sebe , a on je navikao na to i ne treba da se trudi oko nje
i ako nije u pitanju kocka, alkohol, varanje, tuča i sl, ne znači da i ovo nije ozbiljan problem u braku

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 336
   [Obrisana poruka]
14.6.2010 15:33:10   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu veeseelaa)
  Neposredna veza do poruke: 337
14.6.2010 15:33:43   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: jasmin

Anonimna,po onome sto si pisala,moje skromno misljenje je da je kod tebe veci problem.On se doima stalozen,brizan i pazljiv,cak sta vise,ovo mi je zapalo za oci:..pokusava me i zagrliti i poljubiti ali ja sam totalno hladna, sve mi je to fuj jer neki je zid izmedju nas.

ma meni se on doima da mu je sve svejedno... može kako god
a ja izgleda kao i anonimna p****m kad su oko mene takvi ljudi
Ako je njemu stalo mora se potruditi a ne ko mrtav konj sliježe ramenima
Uh user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio veeseelaa -- 14.6.2010 15:35:01 >

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 338
14.6.2010 15:36:11   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: buba29

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

ma nabi ga nogom
Uživaj u životu, sitnice su nekad gore od krupnih stvari user posted image

ja sam samo tebe čekala ovdje user posted image

tu samuser posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 339
14.6.2010 15:37:37   
jasmin
Ali,on joj zaista pokusava pruziti njeznost...milenium je dosta toga vidjela u postovima anonimne...
Zaista,stojim iza toga sto sam rekla u prethodnom postu,problem je vise u tebi...Nemoj sebi stalno govoriti da te ne slusa i da nije zainteresiran.Jeste i to se vidi po njegovom ponasanju,samo imate razlicite poglede na ono sto zelite i trebate se oboje prilagoditi jedno drugom.Nesto zrtvuj ti,nesto on.On i kuha,i javi ti kad negdje ide,i brine se o djetetu,
zatim ti pruza njeznost...a ti si vise hladna.Shvatam da te muci to sto osjecas,ali moras malo da razumijes svog dragog.I on mozda zeli razgovor,al na malo drugacji nacin.Nemoj se predavati i kreni u akciju.Ako nemate vecih problema,draga predji preko nekih sitnica da bi dosla do vecih ciljeva.Malo se strpi,poslije ce biti sladje.Kad mu odgovoris na njeznost i kad se zblizite,lakse cete funkcionisati.Jedino sto me sikira ona tvoja bojazan da ga vise ne volis.Ne odustaj!Imam osjecaj da vam samo fali odmora.

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu hanabanana)
Neposredna veza do poruke: 340
14.6.2010 15:37:46   
vjestica
ni meni se ne on ne doima brižno, jer je prvo izignoriše kad mu priča o svojim osjećanjima, a onda priđe i poljubi i misli da je s tim sve rješio
mene bi to još više iznerviralo

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

Neposredna veza do poruke: 341
14.6.2010 15:38:35   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: vjestica

i ako nije u pitanju kocka, alkohol, varanje, tuča i sl, ne znači da i ovo nije ozbiljan problem u braku

baš tako, poznanici mojih roditelja su se razveli jer se nisu mogli dogovoriti gdje će cvijet da stoji... ona ga je stalno premještala tamo a on 'amo i na kraju se razidju... kao kad se ne možemo oko cvijeta dogovoriti šta da dalje pričamo...
civilizirani ljudi se razvode zbog "manjih razloga" a ne ko mi Balkanci dok ne proradi motika ništa od razvoda

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 342
14.6.2010 15:39:49   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: vjestica

ni meni se ne on ne doima brižno, jer je prvo izignoriše kad mu priča o svojim osjećanjima, a onda priđe i poljubi i misli da je s tim sve rješio
mene bi to još više iznerviralo

To je ono sto me zaista i nervira...upravo u tome i lezi problem..sve sto pricam djeluje nevazno...Koliko god on bio brizan i radio sve po kuci ono kako se osjecam je nebitna karika...

(odgovor članu vjestica)
  Neposredna veza do poruke: 343
14.6.2010 15:40:14   
veeseelaa
ja jake nježnosti poljubi je i zagrli a na promjene i novitet nije spremanuser posted image
najlakše je krivicu svaliti na drugog, anonimna nije srećo do tebe, ti si mu otvoreno rekla da želiš promjene a on ništa.....

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 344
14.6.2010 15:40:52   
hanabanana
Najveći problem je kad ljudi ne vide problem ili neće da ga vide.
To što mene moj muž voli, to je odlično, neki pametni čiko je davno rekao: otac najveću uslugu čini svojoj djeci ako voli njihovu majku....
Ali to što on meni kaže da me voli meni ne znači puno ako on mene ne čuje, ne vidi, ne nasmijava, ne nervira, ne zadovoljava u svakome pogledu.

Još veći problem nastaje kada nestane komunikacije i kada počne tišina.
Tišina zna biti grozna i ogromna, tolika da je teško  popuniti kasnije.
Zato treba razgovarati, vrištati, pisati....šta tebe briga što on ne voli te filozofske novotarije????
Kako drugačije da mu kažeš da ne živite ispod ljubičastog oblaka ako on ne želi da čuje i ne dopušta da mu kažeš?! Ostaje ti papir ili da trpiš i dalje pa koliko pod kapu tebi stane.

ALi tišina je strašna......dok se okreneš dijete će otići svojim putem, hoćeš li moći nastaviti živjeti u tišini?!

I da hoćeš, vrijedi li??

Neposredna veza do poruke: 345
14.6.2010 15:42:14   
veeseelaa
user posted image user posted image user posted image user posted image ma šta reći 

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu hanabanana)
Neposredna veza do poruke: 346
14.6.2010 15:44:11   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

baš tako, poznanici mojih roditelja su se razveli jer se nisu mogli dogovoriti gdje će cvijet da stoji... ona ga je stalno premještala tamo a on 'amo i na kraju se razidju... kao kad se ne možemo oko cvijeta dogovoriti šta da dalje pričamo...
civilizirani ljudi se razvode zbog "manjih razloga" a ne ko mi Balkanci dok ne proradi motika ništa od razvoda

user posted image user posted image user posted image Joj,veeseelaa vječito ti se moram smijati!
Jadni oni koji te stalno slušaju,sigurno im se želudac zgrči od smjeha! user posted image

Neposredna veza do poruke: 347
14.6.2010 15:44:32   
jasmin
Mozda je takav tip.Ne mozemo ni njega okriviti,jer nije on pisao o problemu.Nigdje ne vidimo sta on osjeca i kako gleda na problem.Mozda da samo cutis dan,dva,tri...morace pitati sta je,zasto si takva...pa ako tad ne htjedne razgovor...onda zaista ne znam.Ali ne mogu na osnovu jedne strane skroz osuditi drugu stranu koja nije iznijela svoje misljenje.Barem ja ne mogu.U svakom slucaju,draga...polahko.

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

Neposredna veza do poruke: 348
14.6.2010 15:45:37   
w.pooh
user posted image On je meni u ovoj priči totalno hladan i nezainteresovan.
A kakav je prema dijetu? Jel sve na tebi?

13.08.2008.
Lﻻ ﻉ√٥oυ F٥гﻉ√ﻉR

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 349
14.6.2010 15:46:09   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: w.pooh

user posted image On je meni u ovoj priči totalno hladan i nezainteresovan.
A kakav je prema dijetu? Jel sve na tebi?

ne kontam pitanjeuser posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu w.pooh)
Neposredna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

vantijelesna oplodnja
Rijada

mene zanima dali se placaju ljekovi za oplodnju kod koktorce sanje u banja luci mislim ja imam resenje i trebam da radim vantijelesnu oplodnju u maju moli vas ako ko zna hvala

vantijelesna (95%)

vantijelesma (5%)

Broj svih glasova: 60

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *