|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: PROBLEMI U BRAKU
14.6.2010 14:36:40   
Anoniman
Odmah da se izvinem sto sam pod anonimna ali  mnoge me znaju pa mi je malo neugodnouser posted image
I moj brak upada u neku krizu, mada to nije odjednom..ne znam ni sta bih rekla, jednostavno sam nesretna svojim brakom. MM nije los, pazi na mene kad mi zatreba, tu je za svaku vrrsu pomoci u kuci i oko djeteta, ali nema nas uopste tu, niti razgovora niti dogovora. Mi uopste ne razgovaramo osim o tekucim dogadjajima iz vana. Nikada ne pricamo o nama jer svaki put kad ja pokum pricati njegovo je samo slijeganje ramenima i rijeci ne znam otkud ti to. Ne vodimo ni ljubav, meni se to uopste ne radi, nemam volje..kao da ga vise ne volim....bojim se toga priznati..evo vec par zadnjih dana ja sam jednostavno pokusala da popricam sa njim o svemu i opet isto, ne znam sta ti je, otkud ti to, nije tacno da ne pricamo...i samo sam se povukla i rekla mu da sam nesretna i ne zelim ovako dalje jer nema nikakve akcije da se nesto promijeni. tako da ja ne pricam sa njim vec 3 dana, a on uredno prica, kao vidi ovo na tv, gdje cemo sa djetetom sta treba kupiti i to je to...pokusava me i zagrliti i poljubiti ali ja sam totalno hladna, sve mi je to fuj jer neki je zid izmedju nas..kad god mu kazem i da za sex trebamo nesto novo smisliti on se samo nasmije i to je to...jednostavno nema razgovora...nije spreman nista promijeniti jer njemu je sve ok, a ja se osjecam tako prazno. nas zivot se svede on na posao, ja na posao, napise mi poruku ako ide negdje cisto informativno i to je to, vratimo se kuci, on je spremio rucak, rucamo, malo oko djeteta, uradim ako sta treba i psvanaje, bnez da prozborimo 2..pokusala sam biti i romanticna i svasta nesto novo unijeti u brak a njemu je sve to smijesno..kad zelim da razgovaram sa njim o tome da je sve nekako mrtvo, kaze da sam nezadovoljna, i to je sve vise nijedne rijeci ne kaze...ovih dana sam pocela razmisljati i o razvodu ali bas mi je tesko...imamo dijete od tri godine...vec je dva-tri puta napravio neke neprimjerene ekscese, neki dan smo se skrpili oko nekih dogovora pred mojim roditeljima i hladno je ustao i spremio se i izasao kao ode on ljut, pa se vratio jer ga je dijete zvalo..moji sute nista ne govore, nekad mi provuku kroz usi da on nije za mene i to je to...jednom sam se spremala i da odem pa su njegovi i moji navalili da porazgovaramo jer imamo dijete jer smo se bili opet skrpili, kao ja se stalno svadjam da mi nesto smeta a on nista ne spominje...nemamo nekih prijatelja jer njemu sve to ide na zivce, ja imam svoje drugarice sa kojima s eredovno vidjam a on jednog druga sa kojim nekad pije kafu a i njega bas ne podnosim jer je savusporen kao i on..
evo dok ovo kucam placem jer ne znam sta da radim..mislim da bih lako mogla otici od njega ali ne zelim dijete povrijediti jer sve izgleda divno, ne svadjamo se pred djetetom i trudimo se uvjek izgledati nasmijano i ok...onda ne zelim ni ostati samo zbog djeteta a nisma ni sigurna u svoje emocije..kada kazem da cu otici jer sma nesretna kaze idi, pa se opet presaberem i kazem neka me..bili smo i razdvojeni jer sma isla sama sa djetetom na more i nije mi nedostajao, mada je on dosao nakon 10 dna ai rekao da je poludio bez nas..a nama je bilo bas nekako lijepo....molila sma ga da idemo i kod bracnog savjetnika a njemu je to bezveze jer on kaze da nema problema....nego a mnom nesto nije uredu...kad sve nekako sumiram volila bih da bude drugacije da shvati vise koliko mi je tesko i da obnovimo ljubav ali jednostavno kao da govorim zidu...to ga ne zanima...izvinite zbog posta ali morala sam dusu otvoriti..

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna veza do poruke: 301
14.6.2010 14:37:54   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: buba29

user posted image user posted image  možda o održi obećanje user posted image user posted image

vuk dlaku mjenja cud nikada vjeruj mi , nego njemu treba dobro u pamet dati da zapamti za sva vremena bezobrazanik jedan cuj hajd on nego mu i mama ko da zeni niej dosat njene brige .

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

Neposredna veza do poruke: 302
   [Obrisana poruka]
14.6.2010 14:42:31   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 303
14.6.2010 14:45:22   
Mirkica
Anonimna ova zadnja , kao prvo upalo mi je u oci i zasmetalo jakooo da tebi neko govori ili provlaci kroz usi da tvoj muz nije za tebe , otac tvog djeteta nije za tebe , kakv god da je ti si ga birala i jeste za tebe jer pola nejgovih gena elzi u tvom djetetu  i ne dozvoli niko da prica bilo sta lose o ocu tvoga djeteta.
Eh sada sto se vas tice u braku uvijek dodje do zatisja kod svakoga , ako on tebe ne tuce , ne hoda , ne psuje , ne kocka ne pije , ja mislim da se riejsenje moze naci , ipak imate dijete , kako moezs biti tako hladna prema njemu sta ti je on uradio u tvom psotu nisam nasla nista da si napisala osim da ti je ohladio , mozda previse prica sa strane kako si ti bolaj od njega itd. i utjecu an to da ti ej ohladio pokusaj proradi na vama otidjite na more ne ti i dijete nego vas dvoje i dijete odite nakratko negdje sami proradi na vama , pokusaj da ga ponovo zavolis vjeruj mi muskarci puno toga en vide te nase zenske siganle , s njima se mora direktno ja iskreno nisam neki protivnik razvoda kad ne ide ne ide ali meni u svemu ovome kod tebe nista niej jasno.

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 304
14.6.2010 14:52:08   
Anoniman
Eh,stvarno ne znam šta reći na to sve,vidim da si pokušala svakako,i razgovorom i šutnjom,trudiš se da bude bolje,ali šta vrijedi kada je on zadovoljan takvim odnosom i ne vidi u tome nikakav problem.A po svemu ostalom,djeluje mi da je brižljiv i da mu je stalo do tebe i djeteta...stvarno nemam ništa pametno za reći.
Žao mi je draga,i nadam se da će se situacija ipak promjeniti! user posted image

Neposredna veza do poruke: 305
14.6.2010 14:53:11   
koka i po
IZVORNA PORUKA: Anoniman

Odmah da se izvinem sto sam pod anonimna ali  mnoge me znaju pa mi je malo neugodnouser posted image
I moj brak upada u neku krizu, mada to nije odjednom..ne znam ni sta bih rekla, jednostavno sam nesretna svojim brakom. MM nije los, pazi na mene kad mi zatreba, tu je za svaku vrrsu pomoci u kuci i oko djeteta, ali nema nas uopste tu, niti razgovora niti dogovora. Mi uopste ne razgovaramo osim o tekucim dogadjajima iz vana. Nikada ne pricamo o nama jer svaki put kad ja pokum pricati njegovo je samo slijeganje ramenima i rijeci ne znam otkud ti to. Ne vodimo ni ljubav, meni se to uopste ne radi, nemam volje..kao da ga vise ne volim....bojim se toga priznati..evo vec par zadnjih dana ja sam jednostavno pokusala da popricam sa njim o svemu i opet isto, ne znam sta ti je, otkud ti to, nije tacno da ne pricamo...i samo sam se povukla i rekla mu da sam nesretna i ne zelim ovako dalje jer nema nikakve akcije da se nesto promijeni. tako da ja ne pricam sa njim vec 3 dana, a on uredno prica, kao vidi ovo na tv, gdje cemo sa djetetom sta treba kupiti i to je to...pokusava me i zagrliti i poljubiti ali ja sam totalno hladna, sve mi je to fuj jer neki je zid izmedju nas..kad god mu kazem i da za sex trebamo nesto novo smisliti on se samo nasmije i to je to...jednostavno nema razgovora...nije spreman nista promijeniti jer njemu je sve ok, a ja se osjecam tako prazno. nas zivot se svede on na posao, ja na posao, napise mi poruku ako ide negdje cisto informativno i to je to, vratimo se kuci, on je spremio rucak, rucamo, malo oko djeteta, uradim ako sta treba i psvanaje, bnez da prozborimo 2..pokusala sam biti i romanticna i svasta nesto novo unijeti u brak a njemu je sve to smijesno..kad zelim da razgovaram sa njim o tome da je sve nekako mrtvo, kaze da sam nezadovoljna, i to je sve vise nijedne rijeci ne kaze...ovih dana sam pocela razmisljati i o razvodu ali bas mi je tesko...imamo dijete od tri godine...vec je dva-tri puta napravio neke neprimjerene ekscese, neki dan smo se skrpili oko nekih dogovora pred mojim roditeljima i hladno je ustao i spremio se i izasao kao ode on ljut, pa se vratio jer ga je dijete zvalo..moji sute nista ne govore, nekad mi provuku kroz usi da on nije za mene i to je to...jednom sam se spremala i da odem pa su njegovi i moji navalili da porazgovaramo jer imamo dijete jer smo se bili opet skrpili, kao ja se stalno svadjam da mi nesto smeta a on nista ne spominje...nemamo nekih prijatelja jer njemu sve to ide na zivce, ja imam svoje drugarice sa kojima s eredovno vidjam a on jednog druga sa kojim nekad pije kafu a i njega bas ne podnosim jer je savusporen kao i on..
evo dok ovo kucam placem jer ne znam sta da radim..mislim da bih lako mogla otici od njega ali ne zelim dijete povrijediti jer sve izgleda divno, ne svadjamo se pred djetetom i trudimo se uvjek izgledati nasmijano i ok...onda ne zelim ni ostati samo zbog djeteta a nisma ni sigurna u svoje emocije..kada kazem da cu otici jer sma nesretna kaze idi, pa se opet presaberem i kazem neka me..bili smo i razdvojeni jer sma isla sama sa djetetom na more i nije mi nedostajao, mada je on dosao nakon 10 dna ai rekao da je poludio bez nas..a nama je bilo bas nekako lijepo....molila sma ga da idemo i kod bracnog savjetnika a njemu je to bezveze jer on kaze da nema problema....nego a mnom nesto nije uredu...kad sve nekako sumiram volila bih da bude drugacije da shvati vise koliko mi je tesko i da obnovimo ljubav ali jednostavno kao da govorim zidu...to ga ne zanima...izvinite zbog posta ali morala sam dusu otvoriti..

Ne treba da ti bude neugodno jer imaš problem u braku.Nisi jedina i to nije sramota.Znam da je lakše tražiti savjet pod ovim nickom.
Ćitajući tvoj post shvatila sam da tvoj muž,bez ljutnje,ipak vodi računa o tebi i djetetu što je veliki plus.Vi ste se emotivno  udaljilii to je problem.Uvijek od goreg ima gore.Šta misliš da o svemu moraš voditi računa ti,iako živiš u braku,a da tvoj muž dođe nekako kao gost u hotelu i da se baš tako i ponaša?
Možda si ti postala zarobljenik kuće i fali ti društveni život?
Molim te anonimna ,ti još uvijek imaš šta da spasiš.Otiđite negdje sami bez djeteta,zbližite se ponovo,ne dozvoli da ti brak propada.Brak je svetinja.Ako to sada ne riješiš samo će biti gore dok polako sve emocije ne umru i kod tebe i kod njega.Ne nadaj se da će samo po sebi proći jer neće.Vidim,i on je za tebe i dijete i brine se o vama.Ti si velika sretnica mada ti se to sada ne čini tako.Spasi brak jer još ima nade.Nemoj čekati da ljubav prestane jer onda nećeš imati šta spasiti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 306
14.6.2010 14:53:39   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: Gracanka

Eh,stvarno ne znam šta reći na to sve,vidim da si pokušala svakako,i razgovorom i šutnjom,trudiš se da bude bolje,ali šta vrijedi kada je on zadovoljan takvim odnosom i ne vidi u tome nikakav problem.A po svemu ostalom,djeluje mi da je brižljiv i da mu je stalo do tebe i djeteta...stvarno nemam ništa pametno za reći.
Žao mi je draga,i nadam se da će se situacija ipak promjeniti! user posted image

da vala Gracnka stavrno i ja kakos kontah da je on na svome mjestu sada zna oan najbolej mozda jednostano nioej do njega kako ja vidim problem je u njoj

BA 13.12.2008

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 307
14.6.2010 14:55:37   
Dida79
Anonimna zadnja!
Ja koliko sam mogla da shvatim iz tvog posta vi i nemate nekih velikih problema i mislim da ste samo upali u monotoniju.
Ako je on zatvoren tip probaj se ti malo vise potruditi jer razvod je po meni zadnja opcija i molim te prestani slusati ostale.Ne znam od kud nekome pravo da kaze da TM nije za tebe.Meni to niko na svjetu to ne smije reci jer ja sam ga sama izbrala i niko vise.
Evo ga ljeto lijepo vrijeme obuci neku seksi suknjicu neki seksi ves ne dozvoli da ostanes ne primjecena odvedite dijete negdje na kraju krajeva otidjite par dana na more sami vas dvojeuser posted image Mislim da niko ne bi ostao ravnodusan na sve ovouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 308
14.6.2010 14:56:33   
Anoniman
Mirkice, vjeruj nije mi nista veliko uradio ali bilo je tu svakakvih sitnica koje su me jako zabolile...Znam da moj post zvuci zamrseno ali vjeruj da se tako i osjecam..nekako ne zelim nigdje da idemo jer gdje god odemo uvjek se svadjamo,,,njemu sve mora bitit potaman...smeta mu sunce, pa bi on ovo pa ono i ja sve to postujem i ugadjam mu i nekako sma izgubila sebe..rekacija mojih roditelja je takva zato sto znaju koliko puta sma uplakana dosla kod njih...zaista ne pije, ne kocka se , ne hoda i kada pozeli izaci sa tim jednim drugom uvjek se javi...provjeri da li nam treba ili moze ici...ali zapostavlja sve datume, cak je i prvi rodjendan djeteta nekako bio sva nervozan ne pokazuej ljubav, jako rijetko a da ne spominjem kad smo u drustvu tada kao da ne postojim..pitam se je li me uopste voli, on kaze da voli ali da ga nervira to kada mu pocnem pricati o braku i da zelim da smo blizi..kao sta hocu sve ok sta mi fali...radimo, imamo dijete i to je to..kao da j to samo smisao zivota...izgubila sma sebe i vise jednostavno ne uzivam u braku..vise mi odgovara kad smo razdvojeni..kad ode na put bas mi bude super sa djetetom..cim se vrati pocnemo se raspravljati jer je razmazen i stalno ej bio sa mamom bez koje apsolutno ne zna nista..

(odgovor članu Mirkica)
  Neposredna veza do poruke: 309
14.6.2010 14:57:25   
SailorMoon
Anonimna, mozda si ti trebala porazgovarati sa psihologom. Jer kao sto Mirkica rece, on djeluje na svom mejstu a i ti nam nista suprotno nisi rekla.
mislim da ce ti mnogo pomoci i ako sama razgovaras sa psihologom. Ipak ti on moze mnoge stvari pojasniti, koje ti sama neuvidis tako.
Vjeruj mi, kao cura sam se toga uvjerila.

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 310
14.6.2010 15:02:22   
Anoniman
Razmisljam i o tome da odem pishologu jer mozda je zaista problem u meni. Ali on uopste ne obraca paznju na to ni kako sam obucena niti sta, njemu izazovna odjeca nista ne znaci ama bas nista...probala sma i to..i kada odemo negdje sai opet je tajac nema nas, on cita novine ja pokusavam pricati njemu to smeta i to je to...ne kazem da ne probavam spasitit braka li trazim od njega akcije, a on ne reaguje uopste. njegova je parola ako ti se ne svidja ja ne mogu nista tu, mozes lobodno ici ja te necu moliti jer to je tvoj izbor..i ja onda uvjek iznova sve krenem, potisnem te crne misli i pokusavam uciniti sve ljepsim ali on ostaje isti, nema reakcija...

(odgovor članu SailorMoon)
  Neposredna veza do poruke: 311
14.6.2010 15:03:02   
Anoniman

Procitah tvoj post i sto mi zapalo u oci je to da stalno govoris ide mi na zivce on, njegov prijatelj, pa ovo pa ono....Odgovaram ti jer je i moja veza u velikoj krizi, ali kod mene je malo drukcije...Ali ipak trudimo se porazgovarati, mada nas taru vanjski faktori i nemozemo s mjesta dok se to ne rijesi...Tako i tebi preporucujem, pokusaj sa razgovorom i ne ocekuj da ce se sve rijesiti kako ti zelis i odmah...Jer kazes da ste mu nedostajali dok ste bili na moru, a on tebi nije, sto mi se cini da si ti ta hladna strana, a ne on....Ciniti stvari (biti roomantican, ili bilo sta drugo), samo zato da bi nesta uspjelo i nije to to, ako nije od srca ....I sama sam majkai nastojim da mojedijete ima oca, ali i nesto vise izmedju nas jer volimo se...Porazgovaraj sa njim u 4 oka, preispitajte sebe prvo, vase osjecaje, pa dijete, pa zivot zajednicki i na kraju kako bi bilo da niste zajedno,znam da je tesko ali razgvorom se moze rijesiti pola, a druga plovica ide zajednickim trudom...Svaka veza bilo bracna, prijateljska ima svoje krize, i ako se ne radi na vezi ona propada...Vama treba malo novine, jer kaqzes sve se svodi na dijete, poso kucu, imate roditelje,ostavi dijete njima a vi malo ili u zivot, ili na izlet, uradite nesto samo za vas dvoje,

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 312
14.6.2010 15:07:51   
Dida79

Razmisljam i o tome da odem pishologu jer mozda je zaista problem u meni. Ali on uopste ne obraca paznju na to ni kako sam obucena niti sta, njemu izazovna odjeca nista ne znaci ama bas nista...probala sma i to..i kada odemo negdje sai opet je tajac nema nas, on cita novine ja pokusavam pricati njemu to smeta i to je to...ne kazem da ne probavam spasitit braka li trazim od njega akcije, a on ne reaguje uopste. njegova je parola ako ti se ne svidja ja ne mogu nista tu, mozes lobodno ici ja te necu moliti jer to je tvoj izbor..i ja onda uvjek iznova sve krenem, potisnem te crne misli i pokusavam uciniti sve ljepsim ali on ostaje isti, nema reakcija...

Mani se price kreni u akcijuuser posted image Ako ti njemu stalno govoris ja cu otici sta drugo covjek da ti kaze nego idiuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 313
14.6.2010 15:11:19   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: Dida79

Mani se price kreni u akcijuuser posted image Ako ti njemu stalno govoris ja cu otici sta drugo covjek da ti kaze nego idiuser posted image

hahahha joj dido vala si upravu , a bez zeze nije ni Anonimnoj lako situacija je skorz losa , nema razloga za nas prvo ne za mene za arzvod ali zena je nesretna ne zadovoljna znaci ima nesto bnema krupnioh stavri nego sitnice , da ode kajace se citav zivot da ostane nesretna citav zivot nego mora nesto promejniti ALI STA on  je dobar ali pasivan zena tu dijete tu  eto sve ok , ona je uisto fina zenica bori se ali ona zeli vise kao i sve mi ljubav sex paznju ponekada i svadje a nista od toga . Iskreno pravi savjet joj ne znam dati user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BA 13.12.2008

(odgovor članu Dida79)
Neposredna veza do poruke: 314
14.6.2010 15:12:26   
Anoniman
Znam da je u razgovoru sve ali on o tome ne zeli uopste da razgovara. Svaki put kada krenem razgovarati na tu temu on to ne zeli da slusa, jer ne vidid problem. Znam da ja djelujem hladna ali vremenom sam postala hladna jer svaki put kada sam i htjela da nesto ucinimo za nas dvoje njemu to nije bitno, jer smatra da je sve ok. Jednostavno ne vidi problem...Za njega je sve ok. Neki dan smo poceli pricu i rekla sam mu da mi fali puno toga i da imam osjecaj da nismo jedno za drugo, obzirom da ga je to sigurno povrijedilo njegov komentar je bio i ja isto mislim i to je sve. Kada sam ga upitala pa sta cemo sad, on je rekao nista, sta god hoces. Pa da probamo to popravitit on je rekao da po njemu ne vidid nikakav problem i da mu to sv eide na zivce i da ne zeli pricati o tome. Ja sma otisla u drugu sobu placuci....Nakon par stai nesto sam radila po kuci a ona je prisao meni iza ledja i zagrlio me kao da se nista nije desilo ali ja nisma mogla tako lako sve zaboraviti..i to njegovo da se uopste ne trza kada mi je nesto tesko..Nekako se sojecam stjerana u kut, ne mogu nista da postignem da uljepsamo brak..sta god krenem njemu je to bezveze..on mene voli i tu je i misli da je to dovoljno..

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 315
14.6.2010 15:12:58   
SailorMoon
Marina, kako ide kod tebe? Imali sta novo? Nisi nam se dugo javlaja

(odgovor članu Dida79)
Neposredna veza do poruke: 316
14.6.2010 15:15:07   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mirkica

IZVORNA PORUKA: Dida79

hahahha joj dido vala si upravu , a bez zeze nije ni Anonimnoj lako situacija je skorz losa , nema razloga za nas prvo ne za mene za arzvod ali zena je nesretna ne zadovoljna znaci ima nesto bnema krupnioh stavri nego sitnice , da ode kajace se citav zivot da ostane nesretna citav zivot nego mora nesto promejniti ALI STA on  je dobar ali pasivan zena tu dijete tu  eto sve ok , ona je uisto fina zenica bori se ali ona zeli vise kao i sve mi ljubav sex paznju ponekada i svadje a nista od toga . Iskreno pravi savjet joj ne znam dati user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upravo tako kao sto si napisala Mirkice..ako odem bojim se da cu se kajati citav zivot a narocito zbog djeteta jer su nenormalno vezani, a ako ostanem nestacu..jer nema dana da ne oplacem tu njegovu pasivnost...ne mogu tako olako da prihvatim da treba da se pomirim sa time..,,jer nekako onda gubim sebe...

(odgovor članu Mirkica)
  Neposredna veza do poruke: 317
   [Obrisana poruka]
14.6.2010 15:17:11   
Brisani uporabnik

Neposredna veza do poruke: 318
14.6.2010 15:17:11   
koka i po
hahahha joj dido vala si upravu , a bez zeze nije ni Anonimnoj lako situacija je skorz losa , nema razloga za nas prvo ne za mene za arzvod ali zena je nesretna ne zadovoljna znaci ima nesto bnema krupnioh stavri nego sitnice , da ode kajace se citav zivot da ostane nesretna citav zivot nego mora nesto promejniti ALI STA on je dobar ali pasivan zena tu dijete tu eto sve ok , ona je uisto fina zenica bori se ali ona zeli vise kao i sve mi ljubav sex paznju ponekada i svadje a nista od toga . Iskreno pravi savjet joj ne znam dati

Kakvi loša situacija Mirkice!
Nije ovo ništa kakvih problema u braku ima.
Oni su se jednostavno udaljili i njihov problem je rješiv.
Mm mi je kad smo se zabavljali rekao da je strastveni ribar a ja njemu da mi treba puno da budem sretna.Ja njegovo poštujem a on moje.........

Ma voli je muž10000%a voli i ona njega samo su upali u rutinu.

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 319
   [Obrisana poruka]
14.6.2010 15:19:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu koka i po)
  Neposredna veza do poruke: 320
14.6.2010 15:21:55   
Anoniman
Hvala vam puno na komentarima, ako nista drugo uz podrsku uspjeli ste me nasmijati...vjerujem ja da me voli ali ne znam kako da ga pokrenem da se trzne i da prestane biti pasivan..mozda trebam u akciju  kao sto buba kaze jer otkad sam se porodila to mi se pocelo gaditi pa sve izbjegavam a on trazi a ja namisljam razloge zasto ne mogu jer znam ako bi mu pocela pricati o razlozima koje sam vec navela opet bi samo svadja ispala..

(odgovor članu koka i po)
  Neposredna veza do poruke: 321
14.6.2010 15:22:14   
hanabanana
Stavi na papir sve što te muči i daj mu da pročita.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 322
14.6.2010 15:22:38   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: SailorMoon

Marina, kako ide kod tebe? Imali sta novo? Nisi nam se dugo javlaja

Nije me dugo bilo, preselila sam u drugi stan. pa dok sam se smjestila, doka tamo vamo, jjoooojjj, a ja i on ne znam sta da kazem trzamo se ali trebal bi mi 15 dana da sve napisem...Ne smiijem ni da napisem ni da ispricam nikome Bojim se da ne isprepadam narod, ne znam ni sama sta se desava, uglavnom pisala sam vec na jednoj temi da sam osjetila da nam se nesto radi sa strane, i to je tacno jer 5 osoba ne laze. al eto borim se k lavica, inace ne bih da znam da me ne voli...

Neposredna veza do poruke: 323
14.6.2010 15:24:09   
koka i po
IZVORNA PORUKA: hanabanana

Stavi na papir sve što te muči i daj mu da pročita.

Dobar prijedlog a hoće li upaliti?

(odgovor članu hanabanana)
Neposredna veza do poruke: 324
14.6.2010 15:24:18   
jasmin
Anonimna,po onome sto si pisala,moje skromno misljenje je da je kod tebe veci problem.On se doima stalozen,brizan i pazljiv,cak sta vise,ovo mi je zapalo za oci:..pokusava me i zagrliti i poljubiti ali ja sam totalno hladna, sve mi je to fuj jer neki je zid izmedju nas.

Draga,mislim da se trebate malo odmoriti.Malo vise.Ti si ta koja sve to osjecas i smeta ti.Nije rjesenje da samo sjednes i trazis razgovor,pa kad on nije zainteresiran da kazes ma sve sam pokusala.Vjeruj da nisi.Jer razgovor se mora mudro voditi.Pokusaj da mu ne prilazis s kriticke strane tj.da mu stalno `podvlacis` kako vam je zivot monoton,kako ti smeta ovo ili ono,nego prvo udji u razgovor kao sto ste to radili dok je vasa ljubav bila u pocetku,u zaletu u onom totalnom razumijevanju.Svaki brak ima neke nesuglasice,ali se one moraju rjesavati.Ne dozvoli da unistis jedan brak zbog manjka strpljenja i razumijevanja.Tvoj muz ne zudi za nekim porocima poput alkohola,kocke,zena.....i to ti je ogroman plusa ka daljem rjesavanju onog sto se kod vas nalazi.Ne bih rekla da je veliki problem,samo vam fali odmora.I poslusaj me...pusti ga da uradi ono za sto si napisala da si hladna.Uzvrati mu zagrljaj i cuti...cutnjom mu reci da ti je stalo.Uzvrati mu poljubac...dopusti da se zblizite.Pa draga,on ti i kuha i pomaze oko djeteta i nudi izlazak.Imas super muza...samo osjecam da kod tebe nesto koci.Dakle,pusti ga da te mazi i uzvrati mu,a onda kroz sve to lagano pricaj...bez osude,reci mu sta ti smeta i izvinu mu se ako ne shvata.Razumijevanje mora biti s obje strane.Kreni mila u akciju,ali lagano...i razumno.

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu Dida79)
Neposredna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Twiter ili?
Selma.A.M

Kakva je razlika između Facebooka i Twitera ? Da li imate još negdje profil osim na FB-u ?

FB (91%)

Twiter (1%)

Nešto treće (7%)

Broj svih glasova: 68

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *