|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  918 919 [920] 921 922   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009/2010
7.6.2010 10:27:54   
mala86
bas mi je zao malenog user posted image ,nemoj se brinut samo ga prati danas...mozda se od placa izmorio pa zato zaspo

joj blago tebi,moj jede jos po noci i to dostauser posted image ,a cujem da puno mladjih bebica spava skoro cijelu noc

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Srculence)
Neposredna veza do poruke: 22976
7.6.2010 10:30:55   
aida.

IZVORNA PORUKA: Mya_81

Aida, pa kako mokar...koje pelene koristišuser posted image Mi s tim nikad nismo imali problema i ja je noću nisam nikad presvlačila...

PAMPERS SLEEP AND PLAY, uzimala sam i babylove-isto... uvijek sa strane prodje jer ga na stranu stavljam da lezi, da ne bi bljucno... i stvarno mi je to dotuzilo.. sve me strah da se ne prehladi user posted image

14.03.2010. :-) Erol

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 22977
7.6.2010 10:31:53   
Anoniman
jutroo
Ja nisam A.jutros vodila jer sam ja bolesna pa sam morala ja ici sama nalaz vaditi safatala me prokleta upalauser posted image user posted image boli me stomak punooo.Vadila sam nalaz ,pa odo poslije po njega i podici lijekove sebi
Sutra abd.ujutro cemo A.rijesiti....
Moram ga mama pohvaliti da me sinoc slusao user posted image lutka moja zaspo oko 21.30 nije se budio do 4 jutros jeo,i nastavio spavat u SVOM krevetcu nije se bunio.Al,mislila sam bit ce belaja a nije pametnica skontao da je krevetac udobnijiuser posted image
Ljubimo vas sve
A.je dobro hb.nema vise prolivauser posted image papa dobro,veseo je jedino sto me stalno ujeda desnimauser posted image svrbe ga punooooooo

(odgovor članu mala86)
  Neposredna veza do poruke: 22978
7.6.2010 10:32:23   
aida.

IZVORNA PORUKA: Srculence

Jutro i od nas.
D mi maloprije pao s krevetauser posted image user posted image user posted image user posted image . Malo je plakao i onda zaspao...a mene strah što je zaspao a i bio je umoranuser posted image user posted image user posted image user posted image
Mi smo sinoć isto spavali bez flašice ja mu samo dudu dala i on nastavio.

nemoj se brinut sigurno je umoran+izmorio ga plac i to je to... user posted image za spavanje... jedva cekam da to dozivim user posted image

(odgovor članu Srculence)
Neposredna veza do poruke: 22979
7.6.2010 10:37:44   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: aida.

IZVORNA PORUKA: Srculence

Jutro i od nas.
D mi maloprije pao s krevetauser posted image user posted image user posted image user posted image . Malo je plakao i onda zaspao...a mene strah što je zaspao a i bio je umoranuser posted image user posted image user posted image user posted image
Mi smo sinoć isto spavali bez flašice ja mu samo dudu dala i on nastavio.

nemoj se brinut sigurno je umoran+izmorio ga plac i to je to... user posted image za spavanje... jedva cekam da to dozivim user posted image
ajoj bas mi je zaouser posted image mogu mislit kako ste se prepali.Bit ce dobro abd.nebrini milauser posted image
Bravo za nocno nebudjenje tj.netrazenje flaseuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aida.)
  Neposredna veza do poruke: 22980
7.6.2010 10:38:54   
aida.
felix mila u tebe je djecak imas iskustva sa "kiticom gore"user posted image budil se kod tebe mokar?

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22981
7.6.2010 10:39:28   
mala86

Aida, pa kako mokar...koje pelene koristišuser posted image Mi s tim nikad nismo imali problema i ja je noću nisam nikad presvlačila...

PAMPERS SLEEP AND PLAY, uzimala sam i babylove-isto... uvijek sa strane prodje jer ga na stranu stavljam da lezi, da ne bi bljucno... i stvarno mi je to dotuzilo.. sve me strah da se ne prehladi user posted image

a da probas active baby,meni nikad nisu propustile,sem kad je imo proljev,pa bas prerijetko!ja sam cula od prijateljice da joj je nazalije sto je dala pare za te sleep and play

Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 22982
7.6.2010 10:40:58   
Mya_81 RR

I mi smo uvijek spavali sa strane, dok nismo krenuli spavati na stomaku...doduše, možda je kod dečkića to malo drugačije user posted image Ne znam, opet si mislim da to tako ne bi trebalo biti user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 22983
7.6.2010 10:42:25   
aida.
probat cu... jednom sam uzela premium care i kod njih mi nije propustilo radi rastezljivih trakica sa strane, sleep and play ih nema, ali su mi bas preskupe.. probat cu active baby... jel one imaju rastezljive trakice? njih do sad nisam nikako uzimala...

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 22984
7.6.2010 10:46:15   
Mya_81 RR
Mi već nekih mjesec koristimo noću active baby i zasad smo jako zadovoljni...samo je jednom propustilo, ali inače pelena bude ujutro natopljena strašno...izdrže od 8 do 8 user posted image Preko dana smo u sleep & play i s tim smo zadovoljni...

Aida, gledaj da pelene nekako naštimaš fino na onoj strani na kojoj ćeš ga staviti da spava, a ćunu okreni na drugu stranu user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

Neposredna veza do poruke: 22985
7.6.2010 10:46:23   
Anoniman

felix mila u tebe je djecak imas iskustva sa "kiticom gore"user posted image budil se kod tebe mokar?
kako mislis mokar mislis upišanuser posted image user posted image jest kad je jeo 3 puta u noci nemenjam pempu do jutra pa izadje a sada ne....

(odgovor članu aida.)
  Neposredna veza do poruke: 22986
7.6.2010 10:47:25   
aida.
ma sve tako radim user posted image al dzaba... evo tri mjeseca se mucim... na prste mogu nabrojat kad mu nije proslo.. user posted image

Neposredna veza do poruke: 22987
7.6.2010 10:48:07   
Anoniman
probat cu active baby.
te ja koristim nepropusta pišu,al kad se dobroo ukaki bome izadje na ledjauser posted image
Ako je mokar sa strene oznoji se lezeci na strani ne od piše

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 22988
7.6.2010 10:48:14   
aida.

IZVORNA PORUKA: felix

kako mislis mokar mislis upišanuser posted image user posted image jest kad je jeo 3 puta u noci nemenjam pempu do jutra pa izadje a sada ne....

koje pelene ti koristis?

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22989
7.6.2010 10:49:23   
Anoniman
nazalije sto je dala pare za te sleep and play
najgore pelene sto znam bezzz tanke menjala svako malo

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 22990
7.6.2010 10:49:24   
aida.
uzet cu danas active baby, pa se nadam da cemo spavat bez presvlacenja... uhhh

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 22991
7.6.2010 10:49:39   
mala86
imaju rastezljive trakice,ali meni nisu nikako propustile!i na njima pise da mogu izdrzat do 12 sati,ja sam prezadovoljna

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 22992
7.6.2010 10:51:57   
Mya_81 RR

probat cu... jednom sam uzela premium care i kod njih mi nije propustilo radi rastezljivih trakica sa strane, sleep and play ih nema, ali su mi bas preskupe.. probat cu active baby... jel one imaju rastezljive trakice? njih do sad nisam nikako uzimala...

Active baby koje imaju rastezljivu trakicu su skuplje od sleep&play koje nemaju rastezljivu trakicu....

Ja sam napravila kombinaciju pelena...noću jedne, a danju druge...

A DM pelene su jeftinije samo kad se kupuju u kutiji, ali razlika i nije neka...

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 22993
7.6.2010 10:54:21   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: felix

nazalije sto je dala pare za te sleep and play
najgore pelene sto znam bezzz tanke menjala svako malo

Mi smo preko dana u ovim pelenama i nama odgovaraju...

Ovo je stvarno dokaz kako svima paše nešto drugo...zato treba isprobati sve i naći ono što je najbolje za naše male pišaline.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22994
7.6.2010 10:55:48   
Mya_81 RR
Hanady, nemoj nas ružiti što ovdje pričamo o pelenama user posted image ma, tamo je ionako sve već rečeno user posted image user posted image user posted image user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

Neposredna veza do poruke: 22995
7.6.2010 12:58:09   
aida.
Evo nas, dosli... Moj momcina za svoja 2 mjeseca, tri sedmice i tri dana ima 6800g a rodjen je sa 3850 user posted image user posted image ja se shebala, pitam dr.jel to puno za njegovo doba kaze on nije, s obzirom da ga dojim i da je krupan rodjen...kaze ovakvi obrazi mogu bit samo od majcinog mlijeka user posted image user posted image
uglavnom, presluso ga je sve je super, radili smo UZV kukova i to je super ali ja sam od pocetka primjetila kako on nekad "ukrsti" oci, doduse kad nesto gleda izbliza (a valjda svi mi tako) ali ja sam to ipak rekla dr. i kazem da u zadnje vrijeme puuuuno rijedje to radi nego ranije ali kaze to ne bi smjelo da se desava te nam je dao uputnicu za tuzlu, neuropedijatru... pa sam se ja malo nasekirala... mada mi je rekao da to ne mora nista da znaci ali je bolje da se na vrijeme to pregleda... Uzeo dr. (da vidi hocel napravit tako sasioke oci) nekog sarenog cukicu i mase Erolu pred ocima a ovaj se kocene od smijeha... user posted image
malo sam se prepala, ali rece mi jos jedna zena u cekaoni i da je njena curica tako radila i reko dr. da ide za Tz, medjutim sve je bilo dobro i ovi se pukli smijat za sta sve kao salju djecu... nadam se da je sve ok jer on to bas rijetko sad radi, ni dr. nije uspio da vidi iako mu je do nosa igracku priblizio user posted image user posted image
izvinjavam se na dugackom postu...user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 22996
7.6.2010 13:02:22   
bebacha
znala sam da ima nesto dobro u tim obrazimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image buco mali slatki
i Ajla je isto tako gledala dok je bila beba i vjerujem da ce se i tebi smijat kad vide zasto je poslao djete neuropedijatru.sta mislis ipak da odes i dr.Nihadi,po njeno misljenje.ipak nije bas lahko mucit se s njim sad po Tzuzli

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 22997
7.6.2010 13:07:42   
aida.
ma ne znam ni ja sta cu... ne znam no sto sam spomeula... jer ne znam kad je zadnji put to uradio a citala sam u novinama i po netu da ne znam do kojeg mjeseca je to normalno da djeca rade jer nije j formiran u cijelosti ocni misic...al on kaze, ne to nije normalno.. a ja ga pitala do koje dobi smije se touser posted image ma necu da se brinem, ipak ono nek se provjeri, al mi bas bezze sto u nas za svaku sitnicu hajd u Tuzlu, a meni kad kazes Tz ko da me ko sakom udari, bas se bojim bolnica... a to oni samo da sa sebe odgovornost skinu... a ja koliko znam vecina beba to tako... al eto...

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 22998
7.6.2010 14:13:21   
rose 87
aida ja koliko se sjecam i moj mali je tako radio kad je bio manjiuser posted image ...user posted image za malog bucu ako ga samo dojis super ti je da tako napreduje

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 22999
7.6.2010 14:17:48   
aida.
sad sam zvala tz kaze mi da ne narucuju telefonom user posted image da moram doci da me naruci user posted image ili ako bude potrebno da nas otavi u bolnici user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kad vide da djetetu nije nista mislim da ce mi se puknut smijat... ja ne znam drage moje ni dal da ga vodim... user posted image

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 23000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  918 919 [920] 921 922   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  918 919 [920] 921 922   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *