|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  919 920 [921] 922 923   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009/2010
7.6.2010 14:36:14   
mala86
ja sam mozda malo panicar,ali ja bi ga odvela za svaki slucaj!jer bi se uvijek mislila sto nisi?!ne znam koliko ti je tuzla daleko,jel imas nekog tamo da te naruci?

kod mene se Leon treso kad jede par puta-citala na netu da je to zbog toga sto mu malo mlijeka prodje u disajne puteve,ali mm spomenuo dr i ona nas poslala neuropedijatru!iako je to prestalo,ne znam kad se zadnji put desilo,ja cu njega sad 18 odvest,radi svoje psihe,da ja budem mirna,ali znam da je djete super,vidi se po njemu!
ma bas te briga hoce li ti se ko smijat-to je tvoje djete i najbitnije ti je njegovo zdravlje

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 23001
7.6.2010 14:53:24   
aida.
mala upravu si... i mm kaze odvest cemo ga bolje da se reaguje, koliko god bilo normalno... ma ja sam iz gracanice, nije mi tz 45 min.autom...nije mi tesko ni otic... nego me bas nerviraju ta narucivanja...cuj ne moze telefoonom nego ajde dodji..i ja pitam hocel ga odmah pregledat kaze ona meni sad ti govorim doci ces da ga narucis al ga nece pregledat....Boze sacuvaj... ko da to isto ne moze telefonom... narucuju tek za avgust valjda.... al neka...

14.03.2010. :-) Erol

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 23002
7.6.2010 22:51:13   
Apotekarka
Vecer...Ja umorno proslu noc Antonio u 4 ujutro ustao skace,smije se,igra ako i ova noc takva bude....Nece sam da spava,odmah ustane evo jedva sam ga sad prevarila,mazila ga i pjevala i zaspao i tako stalno,spav u danu samo jedanput oko 2 h,koliko vase bebe spavaju,mislim na Antoniove vrsnjake....Kako se dize,sam ustaje,prevrce haos e,po noci 100 put se a stomak u snu okrene i digne se u snu i sam sebe probudi i mene...Ja sam se bas naradila,peglala,cistila,skuhala sam rucak za sutra mm i teti,sve pripremljeno sutra je moj prvi dan na posluuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sva sam napeta,nerovozna,vec danima me zeludac boli i radi gastritisa mog a i vjerovatno nerovoze....
Netko je pitao za to da mu se dijete ujutro mokro buddi,i moj je gotov svako jutro mokar a bome i popije 4-5 boca tecnosti dnevno,cak mu zna i opo danu proci...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 23003
7.6.2010 22:54:07   
Hanady RR
Apotekarkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
to je on tebe noćas zezao jer osjeti tvoju nervozu radi posla...ali nemoj se sikirati...sve mame to prođu i ti ćeš mila.

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 23004
8.6.2010 0:17:01   
Honey3
evo mene ovako kasno da vas samo pozdravimuser posted image moji svi spavaju a ja malo da povirim ovdje,pocela sam kreciti kucu pa nemam bas vremena za internet,ali evo bar malo da vidim sta ima ovdje....

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 23005
8.6.2010 8:00:11   
rose 87
jutro jesmo to mi prvi poranili,dobro smo spavali,ali je sad mali nervozan a gornje dvije jedinice samo sto nisu izbile,valjda nas nece dugo muciti
i danas sunce mozemo da hodamouser posted image izgleda da nam je ljeto konacno doslo pa meni more ne izlazi iz glave a neznam kako bi mali podnijeo put i klimu tako da se jos nismo odlucili hocemo li iciuser posted image

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 23006
8.6.2010 8:00:33   
mala86
jutro svima
kod mene mirna noc sto se tice Leona,budio se da papa i nastavljo,ali zato sam ja jos uvijek bolesna,danas popodne cu otic dr,ne mogu vise cekat,ne znam ni sama kako cu izdrzat dok mama ne dodje s posla da ga pricuva...

apotekarko sretan prvi radni dan

Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 23007
8.6.2010 8:03:06   
mala86
cao rose
sto se tice putovanja kod mene je Leon sa 2 mjeseca putovo iz Splita za Zenicu i sve bilo super,on meni vecinom u autu zaspe,mislim da ti nebi trebalo bit problema ni kod tebe

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 23008
8.6.2010 8:08:06   
rose 87
nadam se ma ne bi ni mi negdje daleko,mozda u Gradac ali vidjecemo opet,hvala

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 23009
8.6.2010 8:38:40   
mnn
jutro, da vas ja pozdravim nakratko..radim, učim..čitam vaše postove ali budem umorna toliko da ništa ne uspijem napisati.mi i dalje zezamo po noči..nama se ne spava...prvo se jednom budio pa sad opet sva puta..i tri puta..vrti se stalno u krevetu...neznam više što mu je da zeza..apotekarka takav je i alex..ima faza da se igra po noči..ma ja luda više...jedva gledam...probaj da manje budeš nervozna jer to zna da djeluje na djete pogotovo navečer..ja sam se smirila jedva jer sam luda...moram položiti barem jedan ispit jer mi je to uvijet da posao zadržim a alex me zeza...user posted image  drži mi se, biče bolje.mi čekamo nalaze da vidimo da li alex može jesti sir i ostalo..sad čekamo..nadam se da može jer jede čokoladu...ufff..puse vam svima šaljemo.user posted image user posted image

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 23010
8.6.2010 8:45:04   
Mya_81 RR
Samo da pohvalim svoju curicu koja je noć provela bez mlijeka ili čaja...kad se probudila dala joj cucu i sve 5 user posted image user posted image user posted image user posted image

Glava me boli užasno, povraća mi se od boli i sva sam bljak user posted image user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 23011
8.6.2010 8:52:46   
Anoniman
Dobro jutro drage moje,
evo ja na sabahu nasikirana, u stvari moja me mama nasikirala... da ne pisem ponovo jer sam pisala na temi beba nece potrbuske... uglavnom zabrinula me je jer Nane nikada nije htio potrbuske a od prije par dana malo glavicu zabacuje unazad, pa me to izbacilo iz takta... evo razmisljam da li da ga danas odvedem do pedijatra ili da sacekam u nedjelju nam je kontrola kukova pa da tada pitam dr.-a...
inace kako ste nam vi svi redom???
nadam se da nam je Ibrahimu bolje i da ce brzo ozdraviti...
felix kako je Anelko???
svi nahladjenim zelim da brzo ozdrave...

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 23012
8.6.2010 8:56:57   
Mya_81 RR
Jooooooj, žene mojeeeeee user posted image

Minja danima škripi zubima i ja sve kontam kako ona to može samo sa jednim zubom user posted image I sad provjerim i skužim da i gore imamo jedan user posted image user posted image user posted image E, ko zna koliko dugo ga ima, a nismo ni skužili user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

Neposredna veza do poruke: 23013
8.6.2010 9:01:37   
aida.
dobro jutrooo! Mi smo tako fino spavali... probudio se oko pola 3 (inace se budi oko 4) i ja mu dam cucu i nastavi spavat do 4 kad sam ga nahranila... i za sve veeeliki user posted image za savjete jer uz activebaby evo spavo suh a i sad je (jos spava)...
Apotekarko sretan prvi dan, nemoj da se sikiras user posted image user posted image
Bambi no sikiriki sigurno je sve oke.. user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23014
8.6.2010 9:05:47   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: aida.
i za sve veeeliki user posted image za savjete jer uz activebaby evo spavo suh a i sad je (jos spava)...

user posted image user posted image user posted image user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 23015
8.6.2010 9:08:18   
mala86
bambi nemoj se sikirat,sve je ok,ti si 24 sata s njim,primjetila bi nesto

o minjice cestitamo zubicuser posted image user posted image user posted image ,mama mama cesce gledaj user posted image user posted image user posted image

aida bravo za suhu noc user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 23016
8.6.2010 9:13:57   
Anoniman
Apotekarko, pa ti pocela raditi... aaaaaa... sretan ti rad i sto manje nervoze... a nesto kontam za ta budjenja i igru u noci, kakav ti je u toku dana, da li se igra i da li je na zraku??? mozda ti se ne izmori u toku dana pa dijete veselo zeli da se igra... probaj ga dobro izmoriti u toku dana, mislim kad dodjes s posla, zaboravi na sve, nego malo odmori i dijete pod ruku i u parkic... do kasno se vidi i uzivaj s djetetom...

aida, mi od rodjenja koristimo ili activ baby ili Molfix zavisi koje nadjemo i nikada nismo imali problema... bebac je uvijek suh, ali zato pelena ujutro tezi oko 1 kg... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mya kako nam je drugarica "skripalica" user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za zubice...

Neposredna veza do poruke: 23017
8.6.2010 9:20:42   
aida.
ma nemate pojma kako mi je drago user posted image user posted image user posted image svako jutro oko 5 pipnem ga mokar, jutros se probudi, on suh, a ja n emogu da vjerujem user posted image nikad vise necu kupit sleep and play, ovo sto imam potrosit preko dana i to je to user posted image
mia cestitamo zubice user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23018
8.6.2010 11:49:24   
Anoniman
poz svima
Konacno da se javim A.neprestaje zezat.Zene,moje imala sam uzas nocuser posted image A.se budio oko 3 da jede nahranim ja njega i to snjim isla flasu pravit place nece sam da ceka.Nahranim ga u krevet on se pocne buniti,ja nista kako lezim lezim...Vrtio,se vrtio poce plakat ja ga uzmem pored sebe ,on opet nece da spava ja luda umorna nervozna ma fujj on jos gori,samo gledam na sat a sati ko ludi pice...Ja,4,pa 5 pa pola 6 A.nespava ja opet njega u krevet on place place
i nekako zaspo jedvaaa tako da sam zakasnila snjim dok.opet naz.ped.i narucimo se za sutra.Pitam bili smjela davati krav.mlijeko s keksom kaze smijes posepeno kao da jedan obrok dan kravlj.ml.danas a ostalo ad.i sve tako dok neizbacim ad.a jbg.mene strah tog mesanja mlijeka ja odma mislila pres na krav.ml.
Kad je pitam koliko posto masnoce,kaze neznam ni jauser posted image a da ti iskreno kazem da ja nisam,pristalica krav.ml.prije godine a ti kako hos.
Ma,kontam nesmijem mjesat mlijeka tako da cemo abd.do godine na ad.
A,ja ba mislila nauciti ga pomalo na krav.ml.al nema veze
Odo sad raditi imam posla
pusa

(odgovor članu aida.)
  Neposredna veza do poruke: 23019
8.6.2010 12:11:05   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mya_81

Jooooooj, žene mojeeeeee user posted image

Minja danima škripi zubima i ja sve kontam kako ona to može samo sa jednim zubom user posted image I sad provjerim i skužim da i gore imamo jedan user posted image user posted image user posted image E, ko zna koliko dugo ga ima, a nismo ni skužili user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

cestitamo bravouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 23020
8.6.2010 12:51:50   
delly
cestitamo zubicccccccuser posted image user posted image
ah felix draga  i moja je imala  predstavu neku noc tako , ali ja je uzmem uz sebe  ustanem i malo prohodam ona me zagrli i zaspi , pa sad ili je nesto sanjao ili su ti zubi , ili jednostavno lopovluk user posted image

25.07 -dosla je nasa princezica

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23021
8.6.2010 18:09:44   
nerkica
pozdrav za mamice i bebice mi se malo slabije i javljamo
pa cestitke za propustene rodendane i zubice...
mi smo u subotu dobili prvi zubic
ima nervoze nespavanja i slabog jela
al eto tjesim se zubicima...velika pusica za sveuser posted image

rodila se mala Nedzolina 19.12.2009
prvi zubic dobili 5.6.2010 sa 5 mjeseci i 17 dana

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 23022
8.6.2010 21:02:09   
Anoniman
pozzz drage moje A.je danas nikakvi kao i ja Citav bozij dan kmeci nervozan poce kihat nos curi voda ide iz none ...Jedva zaspo oko 5 i to morala do apote.uzet kapi za desni nestalo mi
Da se probudi za pola sata jakooooo plakajuci uzas nece da usuti sat vremena samo kmeci drpa nos  desni ma sav se zabalio
Prepadnem se pravo obucemo se i na hitno tamo,ga pregleda grlo nije toliko upaljeno al nosic curi dobili kapi za nos
Kaze da je sve ovo od desni jer su jakooo natecene i nabubrile ocekujte zubic ovi danauser posted image nadam se bas je nervozan samo se nosa nosa....
Umorna sam,kupala sam ga skoro i jeo sad se nosauser posted image
Ljubimo vas

(odgovor članu delly)
  Neposredna veza do poruke: 23023
8.6.2010 22:13:54   
Meri29
Jooooj Majda jedva zaspala, kako su nam majka i djed dosli skroz nam poremetili raspored user posted image user posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23024
8.6.2010 22:31:11   
Apotekarka
Vecer...Ja sam vam umrna pomalo,na poslu prvi dan radno,i nisam zaboravila lijekove,cijene i tako to pa mi drago...Cjeli dan me zeludac muci uzas sam,ne znam sta cu od sebe sve mi ovo lici na strunu...
Ljudi ne znam sta da radim s djeteta nece da zaspi sam a kad ga uspavamo poslije haos...Sinoc u 23 h zaspao prije 2 se dize,sjedi,a napola zmiri...vracala sam ga 100 put i na kraju ga u 5 prenijela sebi i u 7 ustala na posao on ostao spavati s mm on se jutrs probudio dijete mu gotov sjedi na glavi on cuo nije,e svasta mogao pasti...
Veceras smo isli u setnju i hoce izaci is kolica da ga nosimo,toliko je na na ruke naucio samo bi se nosao i vodao da hoda,a puze naveliko i dize se uz sve sto vidi da moze....pa mogu vam reci da me nije toliko ni pozelio smijao mi se i opet hoce mm...
Ja njega jesam sve mu popustam danas...
Neszo mi slabije jede...
A bambi on se smori ziv samo je u pokretu po cio dan,puze,ustaje,skace,ta nito sjedi niti lezi kad je budan,ma sve je to ok ali ovakve noci ce me izluditi jer sad idem na posao,danas sam s njim odspavala jedan sat kad sam s posla dosla...
Enisaaaaaaaaaa upomoc ovaj moj isti Benjo je li se Benjo popravio ako jest daj recept...
Felix red je da i Anelku niknu zubi to je to...
Minji cestitamo zubic

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu nerkica)
Neposredna veza do poruke: 23025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  919 920 [921] 922 923   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  919 920 [921] 922 923   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *