AnzA
|
...nije mi sinoc raadio radio net da se zahvalim sanchez tovje me rijceci tako dignu,hvala ti mnogo,hvala naravno i ostalim djevojkama,i jako me dirnulo to sto si napisala,emotivno mnogo hvala,sto se tice mene danas sam bolje citav dan sam sa roditeljima setala po trznim centrima,lose vijreme ,pa me to bas oraspolozilo,veceras sam takodje bolje nego juce i prekjucer,odma sam happy samod a potraje sto duze.... jana to sto si savjetovala Taru,bilo mi je jako potrebno procitat ,jer se i ja pitam u vezi ssam 3 godine i pitam se dal je to to,takod a cu uzet u obzir te tvoje savjete rijeci,pozdrav zabica27,pa drage zene djevojke vi me svakim danom sve vise odusevljavate ,kako samo divno pisete,tako sam citala ,i razmisljala ,upijala sve sto kazete,tacno da samo trebamo glavu gore i sve je do nas....cmok tara kao sto vec rekoh i ja sma u duzoj vezi kao i ti .3 godine,sa momkom mi je divno ,voli me ,pazi ,al neznam nesto mi fali ,razmisljala sam sta,ja sam jako romanticna osoba,volim svaki znak paznje,pisem poeziju,dok on samo voli fudbal i toje njemu romanticno,valjda me razumijete,kad je momku il muzu samo bitno gledat fudbal ...sport,mislim meni bio da sve sto se kaze,al nekako me ne osjeti,neznam zbunjena sam jako sve sto vise starim,i sto smo vise zajedno pocela sam se pitat dal je to to,nadam se saznacu odgovor,nebi voljela da se udam,pa da se kajem......eto cure drage hvala sto ste me saslusale,vi ste moja velika podrska ,pored mojih roditelja jer anksioznost drzim u tajnosti....jer to naravno niko nebi drugi razumio,osim ko je ima nazalost kao mi,pozzzzzzzzzzzzzzz
|