AnzA
|
...eh sanchez evo nekako guram sa ovim mislima ,eto kako sam ,hvala sto pitas,,upravu si za muskarce steta sto je sve na nama zenama,al eto tako je kako je.....citajuci ovo sto si napisala,neki rezime donosim da jako imas lijep skladan zivot i ormalna ,tako da nemas razloga razmislat o ludari,mislim znam razumiem i ja o tome razmisljam,al ja se jos nisam ni udala,nit imam djecu ,ni pola od tvog zivota,uzivaj i ne msili na ruzne misli,pobijedi anksioznsot,,,sto se tice dal sam veselog duga,ja moram priznat bas da ne spadam u vesele,a nisam ni mrzovoljna ,nesto srednje ,,,al sam onako jako osjetljiva i mogla sm se uvijek rasplakat za sitnicu,i dan danas,mozda i moja razmazenost me dovela u ovo stanje,i ta velika presojetljivost,inace prije anksioznsoti sam jako bila samouvjerena,nisam se bojala nicega,osim Boga,i onako bez dlake na jeziku uvijek,jednostavno zadovoljna sa sobom,i neznma sta se desi da padnem u depresiju i anksioz,to mi je velika zagonetka,nadam se rijesicu je jednom,uh sto sam se ja raspisala cmok dinaa hvala na utjehi,i rijecima,od svih vas na forumu je bitna svaka rijec,i jako puno znaci ,nije bitno koliko puta isto ponavljale ,pozdrav taraG ja mislim da smo ja i ti ovdje najmladje ,al otom potom,ako vejrujes u Boga zzaboravi na smak svijeta ne brini su smo da dijelimo i dobro i zlo,,,,sva sreca da sam nasla ovaj sajt i vas ,ljubim vas sve redom
|