|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  909 910 [911] 912 913   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009/2010
1.6.2010 21:21:47   
Anoniman
Hanady user posted image vala sam se i ja vise pitala kad ce a mogu misliti kako je tebi bilo i tvojima...neka vam je ziv, zdrav i sretanuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 22751
1.6.2010 21:25:34   
rose 87
hanady cestitamo i tebi i seki tvojoj da se volite jos puno godina,a maloj bebici sve najboljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22752
1.6.2010 21:32:37   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: dadada

Hanady  vuser posted image ala sam se i ja vise pitala kad ce a mogu misliti kako je tebi bilo i tvojima...neka vam je ziv, zdrav i sretanuser posted image user posted image user posted image user posted image

e dobro si vala dadada...kaže moj muž oko 16,30....ženo jbg ja se porodio kad će onauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22753
1.6.2010 21:55:53   
Srculence
Hanady čestitam od srca i tebi i sekiuser posted image user posted image user posted image .Neka je momak živ i zdrav.
Evo ovaj moj nikako da zaspe ja pobudali višeuser posted image .

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

Neposredna veza do poruke: 22754
1.6.2010 21:56:19   
lillyy85
Hanady RR  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
Sve najbolje,sretno djetinstvo,dug i uspješan život malom paši a sretnim roditeljima i tetki -da im mali beg bude ponos i dika još puuuno godina!

Neposredna veza do poruke: 22755
1.6.2010 22:14:13   
iv@ncica
Hanady-  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image cestitamo  novu bebu  u obitelji...nek  vam je  sretno   i  veselo-..i  nek  se  ona  oporavi  i  bebac..a   tek  onda  ide  festa...hvala  na  dobrom  cascenju...siroke  si  ruke
nemam  vremena, bas  sam u  poslu  ovih  dana..ali  sve  sam  virkala  da  se  javis  s  vjestima  o  bebi...
pozzz..svim  ostalima

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu lillyy85)
Neposredna veza do poruke: 22756
1.6.2010 23:08:51   
Sonja
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
cestitke za ponosnu tetkuuser posted image user posted image user posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 22757
2.6.2010 8:02:01   
mala86
jutro svima
kod nas noc prosla super,hvala Bogu!cini mi se da je ozdravio,nema povracanja,proljeva,spavo je 12 satiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sa budjenjem da ciki
super je raspolozen...
joj ovo vrijeme me ubi,hocu setat...

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 22758
2.6.2010 8:09:27   
Pretty mamma
Drage moje,
dobro jutro!
Za početak čestitam Hanady za novog bebača u obitelji!!!user posted image user posted image user posted image
Evo ja sam Lauru ostavila u jaslicama, plače ona, plačem ja. Grozno mi je, ali nema nam druge. Jučer dan kao godina, nikako završiti. Kad sam došla kući, ona je spavala. Tata je došao po nju u 2, teta kaže da nije baš jela. Jadno moje, smršavit će mi u vrtiću user posted image . Budila mi se 2 puta noćas, doji i dalje zaspe. Ja sam još i dobra, rano smo legle. Pusa svima pa se javim kasnije.

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 22759
2.6.2010 8:24:27   
mojbebac
hanady neka je sa srecom bebac i nek je ziv i zdrav ......
pretty mama nemoj da se brines bebi ce se brzo navici, i mi smo imali problema kad sam pocela raditi, ali brzo ce to proci i bebi ce se navici ..... sto moja mama kaze, sve bude i prodje ......

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu Pretty mamma)
Neposredna veza do poruke: 22760
2.6.2010 8:37:06   
Anoniman
jutrooouser posted image user posted image ja se nisam nista naspavala nista.A.je sinoc bio nikakvi neznam stouser posted image inace kad zadrijeme sam zaspi,ili ga uninam a sinoc podje spavati zanosi ga za 5min.zaplace jakouser posted image bila sam se prepala da ga sta neboli neracunam desni u to nikako neznam al eto samo sam mislila da ga pupa nemuci jer uzdanje vrijeme samo jede,jede,jede,neznam sta cu snjim.Ja od njega nemogu jest nista moram se kritiuser posted image inace vriska i histericni plac sa krokodilskim suzama dam da jede pretrpa se pa bljucka ostvlja tragove iza sebe
I jos morao spavat pored mene ma slomljena samuser posted image ......I poranio u pola 8 .placemi se...
Jos se rasplako sveki ide odozdo,sta mu je ???
Ma samo,mislim pusti me zeno nisam hornauser posted image presvalcim ga ona sjedi gleda ceka da ga ponese dole pa ce ajjj,jest mi omrsaviouser posted image user posted image cuj,omrsavio kako pa vidi noni kao pa vidis reko da se izduzio raste grrrrrrrrrr....mrzim tu rijeci jest omrsavio a nije sta me diras samo mislim boze boze.....
Pa mene strah kad on place da ga sta neboli bla bla,,,inace je panicarka velika kakava jauser posted image a mrzim da sve to,prenosi na meneuser posted image
ljubim vas

(odgovor članu mojbebac)
  Neposredna veza do poruke: 22761
2.6.2010 8:57:03   
mala86
joj felix bas mi je zao sto si imala takvu noc,ali danas kad god on krene spavat i ti s njim,i ja sam juce!mozda ga nije nista bolilo,mozda je trazio samo paznju,mozda je nesto sanjo,pa se osjeti da je sam i pocne plakat!
a to za svekrvu-ma bas te briga,ja samo kazem "dobro,dobro",na pocetku govorila da je taman,pravdala se ko budala,a sad na jedno udje na drugo vec izaslo user posted image user posted image user posted image user posted image
veliki user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22762
2.6.2010 9:04:55   
Anoniman
hvala malauser posted image
pa jeste sinoc samo trazio da bude uz meneuser posted image tj.na meni zaspo na rukama ili nosajuci se ko kengur....
Nadam se da ce veceras biti bolje abd.
Neponovilo se vise,kud sam imala goste sinoc on nesnosljiv bio i prije spavanja uhhh...

ljubim druga  malog

(odgovor članu mala86)
  Neposredna veza do poruke: 22763
2.6.2010 9:31:44   
rose 87
jutro i od nas,mi vec dugo slabo spavamo tako dasmo uvijek user posted image user posted image user posted image
mali spava ja idem da vidim kakvu tortu cu napraviti danas mm-u rodjendan
mala drago mi je da je Leon dobrouser posted image user posted image
felix znam da nije lako kad si tako ustala jos neko ti dodje pristajat na muku al pokusaj to ignorisati,ma ljudi pricaju svasta ali ti ko mama najbolje znas

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22764
2.6.2010 9:41:06   
Nejrica
Dobro vam jutro drage moje!!!

Hanady,cestitam od srca tetkice!Sve najbolje u zivotu melenom momku!user posted image user posted image user posted image Odavno se nisam najela ove divote koje si nam servirala!user posted image

Kako ste mi vi?Vidim bebe i ne slusaju bas...nadam se da ce sve brige sto prije proci,kao i kisauser posted image user posted image user posted image ,pa da opet setamo.
Anel zeza,jel felix...lopuza mala,pa hoce li vise ti zubi?Samo sekira mamu!Ne daj se draga!

Veliki decko 24.02.2009.
Mala mrva 06.06.2014.

Sad je to, to!

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 22765
2.6.2010 9:52:59   
R&T@

Evo dopisah jos neke derneke u ovom mjesecu...

user posted image Juni

01.06. Dino (malenaa)
01.06. Imran (doublemum)
05.06. Benjamin (enisa_sara)
09.06. Danijal (Ex Yu)
14.06. Laura (Pretty mamma) 
15.06. Una (dafri)
17.06. Antonio (ivanak)
19.06. Ajlin-Annam (cija)
21.06. Nora (sheri)
25.06. Minja (Mya_81)
26.06. Adna (Megi) 
30.06. Antonio (Apotekarka)
30.06. Nedim (nedimko)

Haaaaanady, cestitam od srca i tebi i seki....user posted image user posted image user posted image user posted image
Neka vam donese svaki hair i nafaku....
Nego zene sinoc sve pojele i popile, ima li sta za nas????

Ima li pasa vec ime, da ga ne zovemo Tetkin?????????????????
user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 22766
2.6.2010 9:59:25   
Anoniman
Nejrice,neznam ni sama kad ce zubici davno im je bilo vrijemeuser posted image Kako,nam je drug.
Rose,user posted image user posted image
A.zaspo,nadam se da ce makar sat odspavati mada cisto sumnjamuser posted image damije malo po kuci razletiti i poraditi da nemoram misliti kad ustane kako cu..
Odnesem ga sveki samo 15min.cuva bas sam gledala na satuser posted image i vicee ajde ko fol place sta ja znam a neplace
Tako,da  sam joj rekla ako nemozes ga pola sata pricuvati nemoj ga nositi sta ja mogu za 15min.nista...
Ubiiii me ovo vrijeme ,,dosadilo i djetu u kuci kao i meni.
Mama mi,jutros rece da od subote javlja opet toplije hb.
jedva cekamuser posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 22767
2.6.2010 10:17:23   
dafri
jutro,
felix i moja je sinoć nešto zezala a inače baš dobro spava,zaspala oko pola 9 probudila se u 12 i jedva nekako zaspala oko 2,u zadnjih desetak dana to je već treći put a prije se tako nešto nikada nije dešavalo
taman mi treba da poremeti spavanje pred posao

rose i mom mm je danas rođendanuser posted image
junski derneci su počeliuser posted image user posted image

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22768
2.6.2010 10:18:24   
marinčii
jutro i od nas uh baš je ovo vrijeme grozno,mi smo dobro spavali s 2 buđenja
felix kod nas je svaku noć tako on odavno spava s nama i ja uvik s bolovima u leđima al šta se može,a to za plač je sigurno zbog zubića tako je bar kod nas bilo,za sveki neznam šta reći čuj omršavio,šta bi rekla da vidi M user posted image ,bilo bi ženo pa jel ti njemu šta daješ jestiuser posted image user posted image
pretty mama nemoj se sekirati priviknut će se L aurica brzo pa neće htjet kući ni ići kad dođeš po njuuser posted image
svim bebicama puseee   

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22769
2.6.2010 10:26:20   
Anoniman
ojjj,marinci bas me nasmijauser posted image user posted image user posted image mah,neobracam ja paznju vise na kg.Bogami jer znam da jede a i raste kontam da je bebleli da nemoze guzove nositi govorila bi da ti njega na djetu staviuser posted image tako da me boli uho
Joj,vama svaku noc eto mi nismo naucili pa mi bi cudno i neobicno kod nas budu mirne noci pretezno.Sinoc,bas mm kaze suti zeno to je do zubica ja ba reko ajd vise molim te pustime dosta mi sveki i njenog nagadjanja neka je do cekga hoce meni se spavauser posted image i brine da nije sta dr.u pitanju ne zubici da su bogdo zubici nebi brinula
Darfy,,Mozda ovojuser posted image vrijeme nepase mozda su metereopatiuser posted image tko ce znat.

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 22770
2.6.2010 10:43:00   
Srculence
Dobro jutro i od nas.mi smo dobro spavali hvala Bogu.Budio se jednom da jede i spavao do pola 10user posted image user posted image user posted image user posted image ...a i mama s njim naravnouser posted image .Sad ga evo u hodalici razbija sve po kući,ruši šta stigne a ja za njim idem i kupimuser posted image .
Felix baš te briga za sveki nek priča šta hoće...I moja kad je bila ovdje kaže rukice  mu nešto hladneuser posted image ...ma samo da nešto kažu,pa onda kaže ne trebate ga tako hranit flašicom morate mu podići glavu(a D naučio da jede iz flašice u skoro ležećem položaju)MM joj rekao a gdje si bila kad se tek rodio da nam ti pokažeš kako ćemo ga hranit..hahahahh

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22771
2.6.2010 10:47:02   
Anoniman
dobro joj je rekaouser posted image user posted image user posted image kao sto,je mm jednom rekao ona bila nahladjena i uze A.u ruke kad on ojj pusti ga pa nahladjena si sta ti,je pa nece mu nista biti kaze on njoj bolje da si ti bolesna nahladjena nego A.nije joj bilo drago cak se bila naljutila na njegauser posted image
Mi smo izbacili hocu jer ju prirasto namjerno se izvrce izlazi iz nje ko fol sta me put trzno i sklonem u hodnik.Samo za wc sluziuser posted image tj.kad idem u kupatilo stavim ga da ga vidim i to je touser posted image

(odgovor članu Srculence)
  Neposredna veza do poruke: 22772
2.6.2010 10:53:16   
Srculence
user posted image user posted image user posted image user posted image za TM a za hodu si dobro.Vjeruj da i meni dođe da je sklonim...crkoh više kupeći za njimuser posted image .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22773
2.6.2010 11:01:00   
Anoniman
e moja draga cekaj da propuze samo vise belajauser posted image A.vise nezanima igracek vec dala tanjire kasike plasticne plasticno sve sto je al brzoo i to ocefi
Uzme tanjir i voza ga puzeci user posted image
Hoda mu sad neobicna suvisna,igracke nekupim stalno sto cu kad rasipa samo

(odgovor članu Srculence)
  Neposredna veza do poruke: 22774
2.6.2010 11:27:01   
Srculence
Ma Dino puže odavno ali mu je u hodi zanimljivije..user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  909 910 [911] 912 913   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  909 910 [911] 912 913   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *