idacha
|
hej, drugarice nase, evo malko i nas.. ova kisa smori, nikako da stane, a kazu da ce do petka tako ja se taman naostrila u setnjice da krenem, jer smo presli 40-icu, kad ono, kao sto megi rece, setamo samo od sobe do sobe.. bambi, mila, cestitke i od nas na ''tetinstvu'' meni je sada bila moja bratisna, Lamijica..njoj je god i po i ko medic je.. jednom sam cula lijepu poslovicu, kaze ''tetke postoje da bi djeca imala ljepse djetinjstvo'' i jeste tako.. ja moju tetku obozavam :) amela, lutko, velika pusa za tebe i Saricu... drago mi je sto vidim da se po nekada javim.. i, da, ljubomorna sam na vasih ''preko 30 stepeni''... aida., sve hocu da ti kazem po pitanju zubica.. meni je izrstao prvi zub sa dva mjeseca tako da se nemoj cuditi za malog Erola, sve je moguce.. nadam se da je manje nervozan, velika pusica za vas mi opet muku mucimo sa bradavicama, odnosno ja... pucaju mi iznosva i iznova, booooooli do neba.. izgleda da cu opet morati poceti da izmuzavam i da bebi dajem preko flasice.. inace, treba mi savjet.. Imran nema stolicu vec 3-ci dan... radila sam mu i vjezbice i masaze i toplomjerom pokusavala da mu olaksam, ali od kake nista.. jadnicak, muci se, stenje ko kakav starac... ima li nesto posebno sto bi mu moglo izazvati stolicu?! hvala unaprijed... svima veliki pozz i kissic