|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  907 908 [909] 910 911   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009/2010
1.6.2010 11:42:23   
aida.
bambi cestitamm user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

14.03.2010. :-) Erol

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 22701
1.6.2010 11:44:57   
mala86
jutro svima
joj ovo vrijeme uzas,sve gledam nece li sunce da odem racune poplacat,ali nista izgleda da ce jos cekat!bijesna na svekija,mm ga juce zvao da dodje da pricuva malca da ja odem na pola sata-doce nema problema(i tako je besposlen)i sad ga nema,a ja polako skupljam u sebi,a necu da ga zovem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Leon pajki,imali smo burnu noc,opet je povraco sinoc,dusa me bolila,poslije i proljev!ja luda mu juce pravila juhicu sa piletinom i povrcem(Ledovim smrznutim-carska mjesavin) i sinoc nakon 2-3 sata od jela poce povracat,poslije to prestade krenu proljev,ma luda sam bilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !kontam da nije piletina-ali uzela sam je u perutnini,jeli je i ja i mm,ili povrce-ali sta cu mu dat ako necu to smrznuto!dosadilo i meni vise samo s mrkvicom?!a i prosle sedmice kad je bio bolestan,isto je to jeo,i ja ludaca user posted image user posted image user posted image user posted image juce reko da mu napravim nije mozda onda bilo od toga-bila viroza,kad opet sinoc jadan

sad mi je vazno da jede,ne odbija hranu hvala Bogu,cak je pio i caja od sipka,a dojio je milion puta,nije mi tesko samo nek nadoknadjuje tacnost...
ja sam danas isto zombiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bamby cestitke od srca user posted image user posted image user posted image ,nadam se da ce i hanady uskoro

joj mya nemoj mi zamjerit i ovaj avatar je super,ali onaj jezicak mi je bio vrh

user posted image za sve mame i njihove user posted image user posted image user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 22702
1.6.2010 11:56:33   
amela2208
pozdrav od nas dvoje
nıje nas bılo dugo vremena... evo juce doslı ız Crne Gore. Ovdje uzas toplo preko 30stepenıuser posted image user posted image user posted image Mı smo dobro, Sara samo spava od kako smo doslı valjda da je ıd ovog vremenauser posted image
Sve rodjendane ı slavlja koja smo preskocılı cestıtatmo
bambıuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ljubı malı pıonıre ı sa srecom tetkıç.
pusa od nas do sledjeceg javljanja za sve user posted image user posted image user posted image user posted image

Sara&Mohammad

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 22703
1.6.2010 12:08:32   
mojbebac
bambi cestitam od srca, da budes dobra tetka, i da je bebac ziv i zdrav ....!!!!!!!!!!

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu amela2208)
Neposredna veza do poruke: 22704
1.6.2010 12:14:27   
Nejrica
IZVORNA PORUKA: mojbebac

bambi cestitam od srca, da budes dobra tetka, i da je bebac ziv i zdrav ....!!!!!!!!!!

pridruzujem se cestitkama tetkice!!!user posted image user posted image user posted image

Veliki decko 24.02.2009.
Mala mrva 06.06.2014.

Sad je to, to!

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 22705
1.6.2010 12:15:15   
Anoniman
jutroooili danuser posted image
Mi smo spavali onak budi se nekoliko puta i jutros poranio u pola8.
Vidim ima svega,i novi avatar slatki su sviuser posted image user posted image user posted image
Bambi,cestitam tetko neka je ziv i zdravuser posted image user posted image user posted image puno god.
Hanady,haman se malenom nezuri vani josuser posted image fino mu u pupi :)))))))
Amela,milauser posted image ljubi nam S.ma da ti,kazem bolje i 30step.nego 10step.ovdje hladno kisurina,magla bas bezzz pojedosmo se u kuciuser posted image .....

mala,bas mi je zao L.user posted image opet povraco joj dusa mila nedaj te seuser posted image
Koliko,ima bebi u junuuser posted image kad kranu sad rodjendani jupiiiiiiiiii
Nama je s pocetka 7mog.mjes mi nismo na toj listiuser posted image
aida,kako maleni misic jesul prosli dosadni grcevi ?Pubimo ga

(odgovor članu mojbebac)
  Neposredna veza do poruke: 22706
1.6.2010 12:52:41   
megi
pozzz i od nas
mi smo se nocas nesto budili i budili, ali je nisam vadila iz kreveca malo je mazila po ledjima i ona zaspi
a valjda ce koji zubic vise, bali slini, ma prava beba,  a kad kihne samo se okrene prema meni i krene plakati ko veli obrisi mi nos

a vrijeme je stavrno fuj, ja uskoro pocinjem raditi i umjesto da smo svaki dan u setnji mi setamo do sobe do sobe bas bezzzzzz

tajra  zaboravila si nas staviti na spisak pa cemo se mi same prijaviti 26. juni adna

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za bambi tetkicu i malog bracu

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22707
1.6.2010 13:46:46   
Meri29
Prijavljujem da je uspjelooooo user posted image user posted image user posted image user posted image Pocela odmahivati glavicom, ja joj dala svoju bradu (jedva nekako user posted image ) i ona stvarno pocela da se igra i jos vristi od smijeha

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 22708
1.6.2010 14:05:14   
Pretty mamma
Drage moje koje me se sjećate,
evo ja počela raditi pa imam pristup netu, konačno.
Marincii, hvala sto si me se sjetila, bolje rečeno Laure. Točno, rođendan joj je 14.06. Ma ne znam odakle bi počela priču....

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 22709
1.6.2010 14:34:52   
marinčii
IZVORNA PORUKA: Pretty mamma

Marincii, hvala sto si me se sjetila, bolje rečeno Laure. Točno, rođendan joj je 14.0'. Ma ne znam odakle bi počela priču....
hejj baš mi je drago da si se javila,ma kako bi vas zaboravila,ljubi nam Lauru punoooo 

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Pretty mamma)
Neposredna veza do poruke: 22710
1.6.2010 14:47:22   
Aki Sa
Gdje ste rodjendanlije, nama je danas 9 mjeseci i imamo temperaturu 37,2user posted image
U ocekivanju smo pljuskavica, jer nam je tata dobio prije 6 dana ali mi je prerano da malci dobiju pa kontam od cega li je temperatura.
Da li je ijedna mala beba imala pljuskavice?

Mali princ Kian stigao 01.09.09
Veliki princ Nur 19.09.04

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 22711
1.6.2010 15:06:24   
Pretty mamma
Da vas obavijestimo da Laura ima 8 zubića, polako je počela hodati, ali se još drži jednom rukicom za mene i još doji što mi je jako bitno. Krenula je u jaslice, to mi je najteže palo, a mogu misliti njoj. U petak je bila beba mjeseca na OBN-u, hehe. Neka zarađuje kozmetiku dok je mala user posted image .

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22712
1.6.2010 15:27:54   
bebana27
Bambi hvala ti sto brines za nas a i ostalim forumasicama
ja sam danas jos gore sva sam slomljena nos zacepljen samo kisem nemam snage u tijelu nedaj boze da sam moram nesto raditi nebi mogla
ibrahim je sinoc lose spavao ne znam ni sama sta mu je cijelu noc se je vrtio i budio
muce ga zubici ne povraca ali ima proliv i to maslinasto zeleni ne znam od cega mu je takav sutra cu ici da ga najavim doktoru pa da vidim sta ce biti

Bambi sad tek vidjela da si postala tetka cestitam od srcauser posted image user posted image user posted image user posted image
i ja cu aBd ubrzo postati dajdzincauser posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio bebana27 -- 1.6.2010 15:31:19 >

20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata
06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic
13.09.2011 rodio se drugi sin Adem

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 22713
1.6.2010 15:39:55   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: Pretty mamma

Marincii, hvala sto si me se sjetila, bolje rečeno Laure. Točno, rođendan joj je 14.0'. Ma ne znam odakle bi počela priču....

Jooooooj, pa gdje ste nam vi user posted image user posted image user posted image user posted image

E, baš mi je drago da si se javila i nadam se da ćeš to sad češće raditi s posla user posted image Nadam se da sva ta promjena oko posla nije bila toliko teška, a Laurici će biti super u jaslicama....oni se bolje prilagode od nas user posted image Ljubimo vas punoooooooooooooo user posted image

A Marinčii naša ima super pamćenje...podsjeća čak i same mame kad je rodjendan njihovim malim bebama user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Pretty mamma)
Neposredna veza do poruke: 22714
1.6.2010 16:12:23   
Apotekarka
Dan...SRETNI VELIKI ROĐENDANIuser posted image user posted image user posted image
Ja evo sredila generalno kupatilo krecili,umorna ali sretnauser posted image
S tetom cuvalicom sve super Antonio je slusa bolje nego mene,bili su u kuci i u set_nji,onda ga odvela u krevet i zaspao odmah a meni muke pravi dok ne zaspe i sinoc je previo tulum do 11,eee Antonio li Antonio....Noc je bila mirna za razliku od zadnjih 10user posted image user posted image ,jutros kad je otvorio usta na gornjim jedinicama se bjele ko 2 ćoskica zubica,obje gornje jedinice,a pod kasikom se ne cuj ali se golim okom vidi,valjda su zubiuser posted image ...
Ja sam pomalo depresivna od tog sto jos dobila nisam,ali vise od toga sto sutra idem na razgovor u apoteku oko smanjenja placa jer je stanje u njoj krizno,ja odem odmah nista ne stima,salauser posted image
A dobra vijest je sto mm u cetvrtak ide na razgovor u M-tel pa vidjet cemo...
BAMBY cesstitam...
Hanady pa sta ceka taj bebac jod nisi tetka...
Prety mama pa stvarno gdje si ti,odmah na temuslike i postavljaj Lauru da vidimo kolika je
Ibrahima zaza to jos,doktoru ti njega odvedi ma da je vjerovatno od zubica

< Poruku je uredio Apotekarka -- 1.6.2010 16:13:25 >

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22715
1.6.2010 16:19:26   
koka i po
Ja se juče pohvalih da su moji momci ok a danas haos.

Veliki skoro upala pluća preko noći a mali upala grla.Skoro sam svisnula od brige.Plač i nervoza čitav dan a i ja  ću se čini mi se razboliti.A jest nas krenulo fuj.

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 22716
1.6.2010 16:41:50   
idacha
hej, drugarice nase, evo malko i nas..

ova kisa smori, nikako da stane, a kazu da ce do petka tako user posted image user posted image user posted image ja se taman naostrila u setnjice da krenem, jer smo presli 40-icu, kad ono, kao sto megi rece, setamo samo od sobe do sobe..
bambi, mila, cestitke i od nas na ''tetinstvu'' user posted image user posted image user posted image meni je sada bila moja bratisna, Lamijica..njoj je god i po i ko medic je.. jednom sam cula lijepu poslovicu, kaze ''tetke postoje da bi djeca imala ljepse djetinjstvo'' i jeste tako.. ja moju tetku obozavam :)
amela, lutko, velika pusa za tebe i Saricu... drago mi je sto vidim da se po nekada javim.. i, da, ljubomorna sam na vasih ''preko 30 stepeni''...
aida., sve hocu da ti kazem po pitanju zubica.. meni je izrstao prvi zub sa dva mjeseca user posted image user posted image user posted image tako da se nemoj cuditi za malog Erola, sve je moguce.. nadam se da je manje nervozan, velika pusica za vas

mi opet muku mucimo sa bradavicama, odnosno ja... pucaju mi iznosva i iznova, booooooli do neba.. izgleda da cu opet morati poceti da izmuzavam i da bebi dajem preko flasice..
inace, treba mi savjet.. Imran nema stolicu vec 3-ci dan... radila sam mu i vjezbice i masaze i toplomjerom pokusavala da mu olaksam, ali od kake nista.. jadnicak, muci se, stenje ko kakav starac... ima li nesto posebno sto bi mu moglo izazvati stolicu?! hvala unaprijed...

svima veliki pozz i kissic

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 22717
1.6.2010 17:30:05   
aida.
Ko se razumije iskusnije mame kazite mi... jednom mi je jedan medicinar reklao da kad se mjeri temp. u guzi da se nekoliko oduzme od toga koliko je pokazalo.. ja erolu sad izmjerila 37,4user posted image user posted image
jel bas to-to i jel zabrinjavajuce... sta da radim user posted image

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 22718
1.6.2010 17:30:49   
aida.
e da, obrazi, ruke i noge led ledeni... a celo vruce i glavica...

< Poruku je uredio aida. -- 1.6.2010 17:31:09 >

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 22719
1.6.2010 17:36:17   
myb@by

IZVORNA PORUKA: aida.

Ko se razumije iskusnije mame kazite mi... jednom mi je jedan medicinar reklao da kad se mjeri temp. u guzi da se nekoliko oduzme od toga koliko je pokazalo.. ja erolu sad izmjerila 37,4user posted image user posted image
jel bas to-to i jel zabrinjavajuce... sta da radim user posted image

kada mjeris rektalno odbij pola stepena. Znaci tvoja beba nema temperaturu user posted image

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 22720
1.6.2010 17:36:48   
Hannica
Moja dobrica je ovih dana pravi nestasko,neznam sta da radim s njom.Nije bolesna ali je skroz nervozna,stalno place i buni se za nesto.Nikako da joj ugodim,sta god da uradim ne valja.Pocinjem da se brinem polako.user posted image user posted image user posted image   Mozda joj vrijeme ne godi,bit ce da su nepovoljne biometerooloske prilike.user posted image user posted image user posted image user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 22721
1.6.2010 17:38:28   
aida.
zar nije sve isznad 37 visokouser posted image

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 22722
1.6.2010 17:41:26   
myb@by

Pa ako tvoja beba ima temperaturu 37.4 odbij pola stepena, to znaci da tvoja beba ima temperaturu 36.9 user posted image

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 22723
1.6.2010 17:43:36   
bebacha
ti njemu fino mjeri ispod pazuha,ja nisam nikad mjerila u guzi.temperatura do 38,5 se ne skida lijekovima jer tako djete stvara imunitet

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 22724
1.6.2010 17:52:22   
aida.

IZVORNA PORUKA: myb@by

Pa ako tvoja beba ima temperaturu 37.4 odbij pola stepena, to znaci da tvoja beba ima temperaturu 36.9 user posted image

hebes budaluuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 22725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  907 908 [909] 910 911   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  907 908 [909] 910 911   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *