|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  906 907 [908] 909 910   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009/2010
1.6.2010 8:20:30   
aida.
Pa sta je ovo, samo ja uranila user posted image Ovaj lopovcic nije mi dao mira sinoc, 4 put se budio user posted image user posted image user posted image eno sad zaspo... uzela sam onaj gel za desne Calgel, pa mu masiram, iz usta ljeva voda user posted image user posted image desna natekla pravo... user posted image bas mi zao sto ga muci..al eto, mora, proci ce i to... ja nesto nikakva..smori me ova kisa... odvratno vrijeme...
Hanady user posted image za seku i da sve prodje aBd kako treba i sto prije user posted image
Bambi user posted image i za snahu user posted image
felix i ja cesto listam poruke kad sam bila u bolnici sto sam dobila... ehhh, srce ko kuca od radosti... bas vrijeme leti... ja kad sam otisla u bolnicu znao samo mm, nismo htjeli nikome govorit, e onda on da ne bi puko kaze mojoj seki... user posted image ona se probudila u 4 kad su mi trudovi krenuli iza sna je prenulo, sanjala kao da se ona poradja umjesto mene user posted image i nazvala mm u 8, a mi pola 8 otisli u bolnicu.. ustvari zvala mene ja se nisam javljala i nazvala njega da pita gdje sam i kaze sta je sanjala on se sjeuser posted image ....
Apotekarko da bude fina teta cuvalica user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio aida. -- 1.6.2010 8:22:24 >

14.03.2010. :-) Erol

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22676
1.6.2010 8:32:07   
R&T@
Dobro vam prvo junsko jutro......
A vrijeme kao u novembru, brrrrrrrrr

Hvala vam sto ste primjetile avatar....user posted image
bilo je bas jedva, sreca pa postoji digitalac, trebalo bi mi deset filmova....

Cuh da ima hurmasice, sto bih ja mogla jednu, onako malo suhu, jos sa kokosom....vidi se da imam user posted image

Hanady, drzim fige sestri da hairli prođe, i tebi da te srce ne uhvati kad vidis tu malu veknicu, abd...user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 22677
1.6.2010 8:42:46   
marinčii
jutrouser posted image  ,mi smo dobro spavali s jednim buđenjem kad ćemo uspjet prespavat noć ko znaaaa
apotekarka sretno s tetom čuvalicomuser posted image bit će to ok
dadada čestitamo malom zeki na dva nova zubićauser posted image user posted image user posted image
hanady ima li šta nova???
puse svim bebicama i pozdravi mojim dragim ženicamauser posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 22678
1.6.2010 8:54:41   
R&T@
Evo da nas sve podsjetim na derneke u ovom mjesecu...

user posted image Juni

01.06. Dino (malenaa)
01.06. Imran (doublemum)
05.06. Benjamin (enisa_sara)
09.06. Danijal (Ex Yu)
15.06. Una (dafri)
17.06. Antonio (ivanak)
19.06. Ajlin-Annam (cija)
21.06. Nora (sheri)
25.06. Minja (Mya_81)
30.06. Antonio (Apotekarka)
30.06. Nedim (nedimko)

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 22679
1.6.2010 9:00:41   
Mya_81 RR
Mi smo imali pravo čudnu noć...oko 2 je počela toliko plakati da je ni bočica nije smirila....morala sam je nosati i onda je nahranila dok mi je ležala na prsima....ovo nam se nikad nije desilo user posted image user posted image user posted image Nadam se da onaj zubić valjda sad počinje izbijati i da je to u pitanju...

Inače, ovo vrijeme me čini strašno depresivnom...baš sam tužna nešto danima user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 22680
1.6.2010 9:15:55   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: tajra

user posted image Juni

01.0'. Dino (malenaa)
01.0'. Imran (doublemum)
05.0'. Benjamin (enisa_sara)
09.0'. Danijal (Ex Yu)
15.0'. Una (dafri)
17.0'. Antonio (ivanak)
19.0'. Ajlin-Annam (cija)
21.0'. Nora (sheri)
25.0'. Minja (Mya_81)
30.0'. Antonio (Apotekarka)
30.0'. Nedim (nedimko)

Bravo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uh, koliko nas ima user posted image user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 22681
1.6.2010 9:21:39   
R&T@
Izvini, Mya, ali prepade me ovaj tvoj avatar....
user posted image user posted image user posted image
Divan je ovaj veliki, ali ovo nesto pod sesirom namrgođeno....

Moji ukucani navalili da nabavimo psa, ali ja sam kategoricna:
u moju kucu ulaze samo oni koji sebi znaju guser posted image  oprati...

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 22682
1.6.2010 9:33:33   
mojbebac
dobro jutro i do nas  .....
mi smo super spavali, bez sike, zaspala u pola devet sa flasicom, probudila se u ola sedam i dobila sokic ..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ali nam je jako hladno, sad cuh na radiju, ne bih da budem pesimista, ali navodno da ce cijeli juni biti ovakav ....fuj

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 22683
1.6.2010 9:40:34   
R&T@
IZVORNA PORUKA: mojbebac

ali nam je jako hladno, sad cuh na radiju, ne bih da budem pesimista, ali navodno da ce cijeli juni biti ovakav ....fuj

Bravo za princezu koja je naucila da prespava noc bez sisare...user posted image

Ali ova prognoza me raspameti...
Hooooooooooooooooccccccccuuuuuuuuu suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunceeeeeee 

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 22684
1.6.2010 9:55:15   
Meri29
Oooo Tajra ima novi avatar user posted image user posted image user posted image

Sinos smo prvi put imali problema sa spavanjem, nije mogla da mi zaspi do 12 navecer. ljuljala je, hranila, nosala... ma nista, samo je plakala. Malo je i nervozna, ja sam sve mislila da je do vremena, ali mozda ce konacno kakav zubic da nikneuser posted image
Jesu li vase bebice odmahivale glavicom, znate na sta mislim-ono lijevo desno, nemam pojma sta joj to sad znaci, mene sve strah da nisu neki tikovi od onog pada od prije par dana user posted image user posted image user posted image user posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 22685
1.6.2010 9:59:19   
Meri29

IZVORNA PORUKA: felix

Odoh praviti hurmasice sa kokosom dok Majda spava, tajo nam izrazio zelju za njima pa eto user posted image
jesul gotove imal bujrumauser posted image ja volim jedino ako nisu mokre heheh tj.puno zalivene
Neznam ja praviti nista od slatkauser posted image pa ni hurmasicu znam samo kokice od bjelancetauser posted image .....jel se tako zove......
Vidim viris javi se javi seuser posted image

Aaaa sto me izprozivauser posted image user posted image
Hurmasice gotove, pola pojedene user posted image , evo ostatak saljem ovamouser posted image
A ja bi tako voljela da znam praviti puslice, to je to od bjelanceta, ali nikad mi ne uspije, stalno kupujem gotove user posted image

Stigla sam 25.11.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22686
1.6.2010 10:10:05   
Nejrica
Jutroooo!
Evo malo kod nas sunce stidljivo poviruje,mada sumnjam da ce ga biti tokom dana!
Vidim svasta se izdesavalo,neka,neka...
Svi novi avatarcici su predivniii...i nama je vrijeme da ga mijenjamo,sad je on veeeliki momak!

Dadada
cestitamo zubice zeki malom...Kerimu u nekoliko dana pocela 4 zuba odjednom i to oba gornja ocnjaka,pa je praaaavo nervozan,ne jede dobro,ima proliv...ma izgleda dok svi ne izrastu,belaj.
Hanady,Babmi...ima li bebica?Nek im je hairli i sto laksi porod!A vasiim ljepoticama i ljepotanu puuuno poljubaca!!!

Ih vidim bice derneka ovog mjeseca...i lijepih tortica...molim sve za slikice...ja ih volim bar gledati,ak se ne mogu probati.

Cestitamo i noc bez sike ljepoticiuser posted image
Svim ostalim mamama puno pozzzz,a user posted image poljupci u bebele none i guze!

Veliki decko 24.02.2009.
Mala mrva 06.06.2014.

Sad je to, to!

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 22687
1.6.2010 10:17:05   
R&T@
Hvalim se, hvalim se (pssss-to je prva uspjela zajednicka slika)

To odmahivanje glavom ti je ne, ne, ne user posted image user posted image user posted image
mislim da se samo igra....

da su, ne daj boze, posljedice od pada, bila bi uspavana, a ona sinoc dernecila...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 22688
1.6.2010 10:18:45   
dafri
dadada čestitamo zubićeuser posted image user posted image i mi imamo četiri a počeli smo i ujedatiuser posted image
Hanady ,Bambi da što prije dočekate bebiceuser posted image
tajra curice su medenjaci ,ove crno-bijele fotkice su bašuser posted image
kod nas danas nema kiše i sunce se probijauser posted image ,od petka najavljuju ljepše vrijeme,
a i ja navlačimuser posted image user posted image odoh u petak na more,samo bi mi kiša falila,mm se vraća ima ekskurziju a ja ostajem dole

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu Nejrica)
Neposredna veza do poruke: 22689
1.6.2010 10:19:59   
R&T@
Daj recept za hurmasice...

da i mi budemo dobre zenice...
iako moj ne jede to, pa cu se ja zrtvovati....user posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 22690
1.6.2010 10:22:29   
R&T@
Dafri, ode ti osuncati bele none....
Neka, neka....
Bucni se u vodu i za nas u ovim planinskim krajevima...

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 22691
1.6.2010 10:28:33   
Mya_81 RR

Izvini, Mya, ali prepade me ovaj tvoj avatar....
Divan je ovaj veliki, ali ovo nesto pod sesirom namrgođeno....

Moji ukucani navalili da nabavimo psa, ali ja sam kategoricna:
u moju kucu ulaze samo oni koji sebi znaju guser posted image  oprati...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj, bila je pravo smiješna kakvu je facu složila kad smo je stavili da sjedne na travu po prvi put...sva se jadna izgubila user posted image user posted image user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 22692
1.6.2010 10:40:27   
Anoniman
Dobro jutrooooooooooooooooooooooooooooo svimaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...

mi smo happpyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy... rodio nam se Ahmed... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  dusa moja mala velika... jutros u 8 sati moj tetic dobio sina Ahmeda, a kako nemam rodjene brace, a Bocko mi je kao brat, ja sam tetkaaaaaaaaaa opeeeetttttttttttt...

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 22693
1.6.2010 10:48:24   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Bambi09

Dobro jutrooooooooooooooooooooooooooooo svimaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...

mi smo happpyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy... rodio nam se Ahmed... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  dusa moja mala velika... jutros u 8 sati moj tetic dobio sina Ahmeda, a kako nemam rodjene brace, a Bocko mi je kao brat, ja sam tetkaaaaaaaaaa opeeeetttttttttttt...

čestitam milauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja još čekamuser posted image user posted image user posted image
kod ove moje nešto plaho sporo ide...nije na seku ni sekunde

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22694
1.6.2010 10:51:24   
Anoniman
Meri, za to odmahivanje glavom, jeli otvorenih usta??? ako jeste prinesi joj svoju bradu pa ces vidjeti sege... to je svrbe desni pa bi tako da se pocese... oooooooooooo kako to Nane voli... cim ga zasvrbi odmah me pricapi za lice i od moju bradu cese desni... znas kako bude smijesan... hahahahahh

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 22695
1.6.2010 10:52:13   
Mya_81 RR
Bambi, čestitamooooooooo user posted image user posted image user posted image user posted image

Još da Hanady dočekamo i možemo početi slaviti user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 22696
1.6.2010 10:53:09   
Anoniman
hvala duso, da ako Bog da i vi danas zapjevate radosnicu pjesmicu... divan dan... zelim joj da se sto prije kutarise da rodi svoga bebaca... a i ti drzi se tetka, valja sestrica maziti, grliti i ljubiti... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 22697
1.6.2010 10:55:25   
R&T@
Cestitam, tetka!user posted image user posted image user posted image
Neka taj novi zivot unese srecu u vasa srca i domove, i neka bebac mamu i tatu nadmasi u svakom pogledu...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22698
1.6.2010 11:06:59   
marinčii

user posted image Juni

01.0'. Dino (malenaa)
01.0'. Imran (doublemum)
05.0'. Benjamin (enisa_sara)
09.0'. Danijal (Ex Yu)
15.0'. Una (dafri)
17.0'. Antonio (ivanak)
19.0'. Ajlin-Annam (cija)
21.0'. Nora (sheri)
25.0'. Minja (Mya_81)
30.0'. Antonio (Apotekarka)
30.0'. Nedim (nedimko)

hvala na podsjetniku ,e bas ih ima puno ovaj mjesecuser posted image user posted image mislim da još fali  i 14.06-og mala Laura od pretty mamme ,vjerovatno se nije prijavila pa je nema na spisku,al mi je nismo zaboravili...user posted image user posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 22699
1.6.2010 11:20:54   
Meri29
Bambiiiiii cestitam, da budes dobra tetka, da mazis i pazis svoju novu bebicu user posted image user posted image

Dobro ste mi rekle za to odmahivanje, sta bih ja bez vas user posted image user posted image user posted image user posted image Ja sam se vec bila uplasila, a tacno otvori usta i odmahuje, ja odmah frka panika user posted image

Tajra recept za hurmasice sam pokupila odavdje sa foruma, poslacu ti pp da ne idemo off topic, a ne da mi se sad traziti temu da pisem user posted image

Stigla sam 25.11.2009

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 22700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  906 907 [908] 909 910   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  906 907 [908] 909 910   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *