Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ma znam koje su, ja imam te carsafe sa gumom, ali su oni za onaj standardni krevetic, ne znam da ima manje! Brate, zbunila si me sa onim "krevetic za novorodjencad" kad moja cura u njemu jos spava!
da li se za as imaju kupiti navlake...naravno pamucne ... ja ga vjerovatno opet pretjera ...ili ako nemaju...gdje onda ima za kupiti carsafa na gumu..bas malih..za pola krevetica ili ti krevetic za novorodjencad pa cu sama sklepati zamisljeno
Mislim da je Maidza* ljetos govorila da ima da se kupi negdje al nesjecam se... pitaj je, mislim da su kostali 5 KM....
ma imam i ja masinu al skuplja prasinu... ajmo jedan kurs sivenja svega za bebe... ja imam negdje tih krojeva al mi mrsko al je meni uvjek draze sama sasiti nego kupovati
ma imam i ja masinu al skuplja prasinu... ajmo jedan kurs sivenja svega za bebe... ja imam negdje tih krojeva al mi mrsko al je meni uvjek draze sama sasiti nego kupovati
ja se vec neko vrijeme bavim mislju da organizujemo RR snajderaj sa zenama koje ne rade a koje imaju free vrijeme za to...pa djelic njima a djelic za RR u humanitarne svhre
ja se vec neko vrijeme bavim mislju da organizujemo RR snajderaj sa zenama koje ne rade a koje imaju free vrijeme za to...pa djelic njima a djelic za RR u humanitarne svhre
znas li ti koliko pacvork kosta ? u cardei je najeftiniji bio 250 km... eeee vidis mogla bih ja biznis pokrenuti ...samo da kazem mami da mi pokaze ...a zajedno cemo slagati boje i prodavati
znas li ti koliko pacvork kosta ? u cardei je najeftiniji bio 250 km... eeee vidis mogla bih ja biznis pokrenuti ...samo da kazem mami da mi pokaze ...a zajedno cemo slagati boje i prodavati
jao vidi adminke sto je raspalila OT
znam...i neka je...jer je to fakat vrjedno...prenosi se s koljena na tate ja to moram napraviti ovom svom cedetu
Draga Visnja...hvala ti puno ...skoro pa ne znam sta da napisem... ja cu tvojoj mamitici platiti, jer znam da se radi o prilicno zahmetli nacinu sivanja....treba brate to cicati da se sve poslozi kako treba...ne moze se to za dan-dva...ja ti vazda idem od sebe
a i jos se nisam odlucila koji cu motiv...u opciji su dinosauri, brodovi, avioni ili slonovi, tigrovi i tako to ...cekam da vidim sta ce ga fascinirati....mozda budu leptirovi
Ne mogu da otvorim predhodnu stranicu pa ne znam o čemu konkretno razgovarate. Samo bih da upozorim da proizvođači sjedalica garantuju sigurnost i ispravan "rad" sjedalice samo ako je opremljena orginalnim dijelovima, koje ugrađuje i proizvodi sam proizvođač. Dodavanje ručno rađenih presvlaka više ne zadovoljava ono što garantuje proizvođač, npr. da navlaka neće uzrokovati da dijete isklizne iz sjedalice u slučaju, ne daj Bože, sudara, kao ni nezapaljivost tkanine. Zbog toga se ne preporučuje za sjedalicu dodavanje bilo čega što nije za nju orginalno predviđeno.
Ja stvarno ne znam kako moze biti udobna za spavanje! dobili smo Brevi sjedalicu(sa tri polozaja) nikako da ukapiram kako da spava! proslih dana smo se vozili i cesto je spavao! meni je tako zao jer se bukvalno previo uz naslon sjedlaice! mozda grijesim u postavljanju iste ali nikako mi se ne svidja kako sve skupa izgleda!
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.