Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ima li koja od vas romer king plus autosjedalicu?Imali koja iskustvo s ovom autosjedalicom?Po adac-u bolja je od maxi cosi tobi pa me zanima i vase misljenje
Ima li koja od vas romer king plus autosjedalicu?Imali koja iskustvo s ovom autosjedalicom?Po adac-u bolja je od maxi cosi tobi pa me zanima i vase misljenje
Mamica87 ja je licno nisam koristila , al moja kolegica je koristi svojoj djevojcici vec duze vrijeme i kaze da je prezadovoljna inace romer je njemacka sjedalica(mislim) al sve zavisi ko je pravi..Ali kao sto sam rekla ona je prezadovoljna njome, i kad je djevojcica prerasla malu autosjedalicu ona je kupila vecu i ponovo romer
Da li zna neko gdje se ima kupiti povoljnih autosjedilica?
I mene ovo zanima, i moze bilo koji grad u SBK ili u Sarajevu, i naravno da su poznate provjerene marke, možda na nekom snizenju ili sl... i da se mogu koristiti i za novorođenče
Malo sam aktivirala potragu za AS i u chiccu sam nasla model Neptun od 9-36 kg, medjutim skepticna sam oko sigurnosti, na jednoj stranici sam nasla da nije sigurna tj.ima ocjenu " -", na istoj stranici max cosi tobi ima ocjenu 0, a postoje jos + i ++ pa mi ni ta strinica nije bas vjerodostojna. Zna li neko bolju stranicu sa ocjenama na testovima, mene konkretno zanima chicco neptun 9-36 kg. Bebi mi ima 11.5 kg i strah me da bi max cosi tobi koja je od 9-18 kg brzo prerasla
Hvala triplemama, nazalost chicco neptun nije dobro prosla na testovima tako da je necu uzeti, moracu uzeti neku iz grupe I tj do 18 kg mada ce je bebi brzo prerasti jer mashala napredna . Pokusala bih jos sa AS marke Romer, one imaju solidne ocjene, da li se mogu kupiti u BIH?
Nazoveš Udruženje DjeCa na slijedeće brojeve telefona: +387 33 465-683 ili mob: 387 62 013-058 ili na mail \n djeca@djeca.org Tamo se raspitaš kad će ti neko moći pogledati sjedalicu.
Kad se tek rodila nasa bebica, koristili smo Maxi Cosi Citi. Imala je dobre ocjene na ADAC testovima i moze i u avionu da se koristi. Sad je nasa bebica prerasla ovu prvu autosjedalicu, masallah, pa smo kupili onu za djecu do ca. 3,5 god.: Römer Safe Fix Plus. Imamo u autu iso fix sistem i ova je sjedalica namjenjena za taj sistem. ADAC testovi su pouzdani. Prvo provjerite, pa kupite. Inace, vidjela sam da skoro niko ne upotrebljava pojas naprijed, a pozadi ga vecina i nema u autu. Vidjela sam da djeca sjede naprijed nevezana, o autosjedalici ni traga. U Visokom sam vidjela ponosnu mamu kako vozi sa djetetom od oko 3-5 godina u krilu. Zar je moguce da neko ipak korisiti autosjedalicu? Zakon u Bosni ne znaci nista. Ili je Visoko "mimo svijeta"?
Nazoveš Udruženje DjeCa na slijedeće brojeve telefona: +387 33 4''-'83 ili mob: 387 '2 013-0'8 ili na mail \n djeca@djeca.org Tamo se raspitaš kad će ti neko moći pogledati sjedalicu.
Hvalaaaaaaaa
:) Nema na ćemu, svi su savjesni roditelji uvijek dobro došli!
Mi svoju veliku sjedalicu osiguravamo kod osiguravajuće kuće kod koje plačamo osiguranje za auto. Raspitajte se postoji li neko dodatno osiguranje koje pokriva mogućnost krađe dječije sjedalice. I mi svoje ne vadimo jer su fixno montirane. A montirane su tako da bi lopovu trebalo vremena kao da demontira neki dio auta, pa se nadamo da im se to baš ne bi isplatilo
Mi smo konacno kupili novu AS, Maxi-Cosi PrioriFix i super nam pase na sjedistu automobila, a i Ajna se lijepo smjesti, nismo se jos provozali i nadam se da nece sad biti problem oko gledanja u smjeru voznje
I mi smo se konacno pocastili novom autosjedalicom Maxi-Cosi Tobi, sutra cemo je isprobati akoBogda, jedva cekam. Do sada smo imali Peg Perego do 13 kg i bas su je stezali kaisici, cak je i kenjkala u zadnje vrijeme prilikom voznje, valjda joj vise dosadilo, nista ne vidi, a vidim dize glavu i hoce da razgleda.
e mi smo u potrazi za AS vidjela sam u Amku sjedalice marke chipolino, valjda se ovako pise znam da imaju kolica i da je dosta mama s njima zadoovljno ali ne znam je li iko imao iskustva sa AS kakve su
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.