|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  880 881 [882] 883 884   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009/2010
17.5.2010 20:52:47   
marinčii
evo da se i mi javimo malo na našu najdražu temuuser posted image ,ova dva dana sam bila baš bezveze pa nisam imala volje a bome ni snage za pisati,opet sam dobila mastitis više neznam ni kako i zašto eto samo tako odjednom mi se desi ,opet pijem antibotike,masiram stavljam obloge ,raštiku uh sve mi je dosadilo al eto neću više kukati da mi ne pređe u navikuuser posted image ..
vidim opet imamo bolesni bebica,Antoniju i Uni želimo da što prije ozdrave da se mame ne sekiraju višeuser posted image user posted image user posted image ;čestitamo sve rođendane koje smo propustili  i zubiće
puse svima

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 22026
17.5.2010 20:53:15   
mala86
pozdrav cure
ja i moj malac smo danas zajedno odspavali jedno sat i nesto,pa onda mu se opet spavalo oko pola 6,6 jedva sam ga ostavila do pola 7,nahranila ga i otada spava user posted image user posted image user posted image ,nadam se da ujutro u 3 nece biti veselo!
ja sam danas kupila calgel 5.30 u apoteci kod mene!ne vidim neku naznaku nicanja zubica,ali eto nekako svaku njegovu nervozu pripisem tomeuser posted image

sutra imamo kaficu sa forumasicama,bas se veselim,ali jos ne znam hocu li ga vodituser posted image ?sve ovisi o vremenu!

apotekarka se nije javljala popodne?

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 22027
17.5.2010 20:57:40   
Hanady RR
sve vas ljubim i pozdravljam.
Ženice jel se apotekarka kome javila poslijepodne...ja nikako ne naletih na njen post.user posted image
kako je bebač, dali je proljev stao.
Apotekarko javi se mila...brinemo se.user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 22028
17.5.2010 21:19:01   
Apotekarka
Evo nas kuci...Ne znam sto bi rekla stanje se popravilo nije...Kad smo bili kod pedijatra 4 putimao proljev do sads 7 putauser posted image user posted image user posted image ,rekla je pedijatrica da nastavimo kao i do sad uz linex,ors sokic,juhice,rizu(koju danas nece) kupili i mlijeko bez laktoze i jos nam enterofuril propisala...Kupila sam mu i neke sokice bez secera dm te smije jer nece vocni caj,sipak a ni humanu elektrolite...Pedijatrica misli da je virus a gornji zubi su jaze strasno nabubrili,malo nam i nosko zacepljen ostalo ok...Imamo 10770 kg,vjerovatno smo malo izgubili...Kaze pedijatrica da bi sutra se stanje trebalo popraviti nabolje a ako je u pitanju virus da moze muciti ido 15 dana ali naravno uz to poboljsanje...Nadm se da ce ujutro biti bolje...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu bebana27)
Neposredna veza do poruke: 22029
17.5.2010 21:32:09   
Meri29
Ajoj nadam se da ce biti bolje, vise i ti virusi... evo malo podrske za brze ozdravljenje user posted image user posted image user posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 22030
17.5.2010 21:39:03   
Hanady RR
Apotekarko biće to Ok...ljubim, baš sam se bila zabrinula miša mu...
neka ste otišli doktoru...sve će to porći...čuvaj malena i sebe nemoj se puno sikirat.user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 22031
17.5.2010 22:10:37   
Mya_81 RR
Želimo našem dragom Antoniu da nam ozdravi što prije user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 22032
17.5.2010 22:22:09   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Meri29

E Bambi i Majda tako bas vrisne odjednom, uvescu joj malo redovnije ovaj gel pa cemo da vidimo, koliko kosta taj Calgel, ja jos uvijek imam ovaj neki sto smo dobili i nisam kupovala ove nase, cini mi se da ovaj ne djeluje previse

ma u apoteci kosta oko 3 - 4 marke... a extra je... i sto je najbitnije nije nimalo stetan, cak ga mozes nanositi na desni vise puta dnevno... moja Sabina ga je drzala u rukama i nosala sa sobom cijeli dan jer je skontala da joj godi, pa kad bi je zaboljelo ona bi sama tutnula tubicu u usta i jezikom nanosila na desni... pametnica mamina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Meri29)
  Neposredna veza do poruke: 22033
17.5.2010 22:25:44   
Anoniman
Apotekarko... zelimo i mi drugu brzo ozdravljenje, a ti ga samo cuvaj da ne izgubi tecnost... nadam se da ce sutra vec biti bolje... cmokara svima

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 22034
17.5.2010 22:31:52   
salmy
IZVORNA PORUKA: Bambi09

IZVORNA PORUKA: Meri29

E Bambi i Majda tako bas vrisne odjednom, uvescu joj malo redovnije ovaj gel pa cemo da vidimo, koliko kosta taj Calgel, ja jos uvijek imam ovaj neki sto smo dobili i nisam kupovala ove nase, cini mi se da ovaj ne djeluje previse

ma u apoteci kosta oko 3 - 4 marke... a extra je... i sto je najbitnije nije nimalo stetan, cak ga mozes nanositi na desni vise puta dnevno... moja Sabina ga je drzala u rukama i nosala sa sobom cijeli dan jer je skontala da joj godi, pa kad bi je zaboljelo ona bi sama tutnula tubicu u usta i jezikom nanosila na desni... pametnica mamina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Nista nama ne  pomaze Calgel imamo ga i nista! zadnjih par dana je toliko nervozan da place bezveze, vristi ma uzas! a desni bjele kao da ce svaki tren izbiti zubiciuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22035
17.5.2010 22:35:51   
iv@ncica
user posted image user posted image user posted image  od   nas

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 22036
17.5.2010 22:44:12   
rose 87
pozdrav drugari i drugarice user posted image
da prvo pozelimo brzo brzo ozdravljenje malim bolesnicima user posted image user posted image
calgel bezveze user posted image ,nama pomagao samo na 10 min.,doduse nama nista nije pomagalo ni glodalice imamo ih 3,cucu nece,zato je bila mama tu da doji po 100 puta,ali prodje sve
mi se super zabavljamo na podu,provede sat vremena valjajuci se bas mi je dobro,nalozimo vatricu fino mu toplo i igra se,da mu hoce samo potrajati ova zabava
cestitamo rodjendane male i ako smo jos sta propustili user posted image user posted image user posted image

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 22037
17.5.2010 23:13:47   
Anoniman
Samo da pozdravim staru rajuuser posted image user posted image user posted image , svima cestitamo sve 'male' novosti, mi smo hB super, rastemo i zezamo mamu, ostale slusamouser posted image
Mya, pojela bih ovaj avataruser posted image
dadada, pita A tvog A kad ce je provozati na bicikluuser posted image

Ljubac svima!

(odgovor članu rose 87)
  Neposredna veza do poruke: 22038
17.5.2010 23:18:31   
Anoniman
Joj od kad se nismo ovdje javili user posted image user posted image  sram i stid da nas bude!!
Ne zamjerite, ali kad vidim koliko je ispisano.... nemam toliko vremena da sve detaljno pročitam...
Uglavnom, čestitamo sve rođendane, zubiće, puzanje, dizanje, hodanje user posted image  a malim bolesnim drugarima - brzo ozdravljenje user posted image .

Moj konačno puže u 16 user posted image , diže se uz namještaj, dobili smo, toliko čekani, i 7-mi zub user posted image , slabo noću spava itd. itd. Uglavnom, spremamo se za veliki dan user posted image  lagano ali sigurno. Sobica nam je gotova user posted image , nadam se da ću uspjeti za vikend da postavim slike ako nađem vremena jer u dijelovima krečimo i generalno čistimo kuću. Jedan vikend dječija, jedan vikend dnevni boravak idući vikend kuhinja..... nadam se da ćemo sve stići do rođendana, ustvari moramo! user posted image

Ljubim vas sve redom, ne dajte se user posted image

(odgovor članu rose 87)
  Neposredna veza do poruke: 22039
17.5.2010 23:25:33   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara

Sa"o da pozdravi" staru raju , svi"a cestita"o sve '"ale' novosti, "i s"o hB super, raste"o i zeza"o "a"u, ostale slusa"o
Mya, pojela bih ovaj avatar
dadada, pita A tvog A kad ce je provozati na biciklu

Ljubac svi"a!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kaze dace joj krug oko zgradeuser posted image user posted image ....samo mora nogama gurati...ovaj nema pedalauser posted image

pustaroooooooo...pozelila sam vasuser posted image user posted image user posted image ...da hoce vise sunce opet zagrijati pa da setamo

odoh vam sada u krpe
svima kisi...kisiuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 22040
17.5.2010 23:33:10   
megi
Apotekarko nadam se da ce Antonio biti bolje, samo se ti nemoj sekirati

Marincii pa misu mu otkud opet taj masitits, i mene su nedavno boljele dojke i ko jedna se bila zacepila ali nije puno masazom i oblogama se sve rijesilo

adna se eno opet uporpijecila, znaci da ce pokusati da se okrene nece imati gdje i slijedi budjenje
moracu i ja podebljati ogradicu, staviti ispod kakve deke ili nesto slicno da ublazim udarce

a vrijeme je fuj fuj fuj, uh da mi je malo prosetatiiiiiii

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22041
18.5.2010 8:08:57   
mala86
jutro cure...
noc prosla super,mali zaspo oko pola 7,oko 10 se probudio,hoce se igrat,ja kontam nema sad spavanja do ponoci,muz ga izvadi,valjali se njih dvojica nekih 15-tak min u krevetu,tek ga pogleda malac trlja okice!nahranim ga i zaspe,i uz budjenje za papanje spavo jutros do pola 7 user posted image user posted image user posted image user posted image ,evo ga sad nesto gundja,svadja se sa mnom,sta ce bit kad bude imo 20 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ovo vrijeme nikakvo,najgore mi je pogledat ujutro kroz prozor...

za cure kod kojih djeca nece da piju-moj isto nije htio,ali bas nikako sem na kasikicu!i jedan dan mu dadnem 5-6 kasikica soka i onda isto to stavim u bocu i dadnem mu-pospio cijeli sokic!s nedavno sam mu u dm-u uzela onu bocu,sto se ne moze proliti iz nje,i stavim ga u hodalicu i dadnem mu nju,sam naginje i sam pije...

apotekarko bas mi je zao sto je tako,ali nemoj se brinut,da je nesto strasnije poslala bi ga u bolnicu,ovako ga tjeraj da pije i bit ce to ok user posted image user posted image user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 22042
18.5.2010 8:14:17   
rose 87
jutro i od nas,i mi smo dobro spavali,samo se redovno svaku noc budi oko 2,nije gladan ali place u snu,moram ga probuditi,malo mu pjevam i on se smiri i zaspiuser posted image ,cini mi se da je jos neko imao slicnu sit.,pa ako moze neka me prosvijetliuser posted image

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 22043
18.5.2010 8:51:02   
R&T@
IZVORNA PORUKA: sahara

Sa"o da pozdravi" staru raju , svi"a cestita"o sve '"ale' novosti, "i s"o hB super, rastemo i zezamo mamu, ostale slusamo
Mya, pojela bih ovaj avatar
dadada, pita A tvog A kad ce je provozati na biciklu

Ljubac svi"a!

Javila se stara raja sinoc, neka, neka....user posted image
Lome mame njihovi jednogodisnjaci...
Ovo sam morala podebljati i podvuci....
I Riana divna, krasna drugima, a ja joj dođem kao vjesalica... zakaci se za mene i "kmeci"...user posted image user posted image

Mya, slicica je preslatka, a bebara na njoj bas ruzna...cuj, plazi jezik, sram je bilo... kakav je to kucni odgoj...user posted image user posted image

Velike puse za sve male hodace, puzace, slinavce, zubice i bolesnike...user posted image

Mi malo kasljucamouser posted image , ali se ne damouser posted image ...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22044
18.5.2010 8:53:01   
mojbebac
dobro jutro zelim, iako je jako sumorno .....
moram da prijavim da je moje pile pocelo da place jutros kad sam krenula na posao, a to se do sad nikiad nije desilo ..... uh kako mi je bilo tesko ali kaze mama nije dugo plakala, srecom samo minut dva ..... i sinoc smo dobile novi zubic ..... gornja dvijka .... peti po redu ....user posted image user posted image user posted image user posted image

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 22045
18.5.2010 9:43:51   
Mya_81 RR
Tajra, ma mala je nekulturna totalno....samo plazi jezik user posted image user posted image user posted image user posted image A fakat otkako je izašao ovaj zubić onako fino stalno plazi jezik i nešto radi s donjom usnicom....smiješna je skroz user posted image

Sahara, pa  gdje ste nam vi....poželili vas mi puno, puno, punooooooo user posted image Nadam se da će te skoknuti do Zenice kad se ovo vrijeme malo sredi pa da šetamo user posted image

Enisa, i vi nam vala falite user posted image user posted image user posted image Ali radnim ženama je sve oprošteno...jedino Dadadi nije user posted image Ona ne ide na posao pa je skoro nikad i nema ovdje user posted image user posted image

Jooooj, žene šta je s ovom kišom....oooooooooooovvvvvvvvvvvvvvooooooooooooooo nijeeeeeeeeeeeeeeeeeeee noooooooormaaaaaaaaaaalllllllnnnnnooooooooooo....ja poludilaaaaaaaaaaaaaaaa višeeeeeeeeeeeeeee u kućiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 22046
18.5.2010 9:47:13   
salmy
Jutrica od nas dvojeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image joj vremena uzas pa dokle ce biti ovakvo?mi smo poludili u kuci! bebi jadnicak stalno spava ma uzas!
Vala i ja bih samo spavala da mi nema RR poludila bih!
Pusa za sve user posted image user posted image i njihove mamiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 22047
18.5.2010 9:48:17   
marinčii
jutro i od nas,joj ovog vremena mi je više dosta..stvarno me izluđuje..ja sam jutros bolje još malo me sisa boli al valjda će brzo proći samo sam sad stalno u strahu da mi se ne ponovi opet,a i želila bi polagano prestavati s dojenjem al teško ide M samo izvadi cucu i zine user posted image ko vuk i traži i šta ću ja ga ne mogu odbiti neznam kako ću prestati molim boga da on sam to uradi,noćas je dobro spavo s jednim buđenjem al evo već treću noć uspjeli smo da ne dojimo do 5 ujutro nikako ..
apotekarka nadam se da će nam prijatelj što prije biti bolje,tako i maleni od moje jetrve isto ima proljev već 3 dana dobio terapiju i na dijetu ga stavili i evo već je bolje ,drži se user posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 22048
18.5.2010 9:55:36   
dafri
jutro,
Unić mi je bolje ,dobro je spavala i ručkila,hoda, igra se,raspoložena jeuser posted image još kašlje ali manje
marinčii drago mi je da ti je bolje
mi ćemo danas svakako negdje ići bez obzira na vrijeme,mm radi do jedanaest pa ćemo nešto smisliti
planirali smo krajem maja malo na more ali ovo vrijeme je user posted image user posted image

< Poruku je uredio dafri -- 18.5.2010 10:00:33 >

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 22049
18.5.2010 10:36:40   
bebana27
jutro drage moje
ja evo pijem kafu mali se igra
nesto je nervozan a i on ima proliv ja ne znam sta je ovo sa nasom djecom izgleda da ce i njemu zubici vrijeme je ali uglavnom sve je super jedino ovo vrijeme nas ubija ne mozemo nigdje iz kuce a mi nismo naucili biti zatvoreni hocemo da hodamo jedva cekamo lijepo vrijeme
vidim vi se lijepo ispricate kad mene nemauser posted image user posted image user posted image
Apotekarko drago mi je da je nas drug bolje to je neki virus proci ce i to brzo no sikiriki ljubi ga puno
pa gdje mi je kolegica Bambi kako mi je ona i njeni piliciuser posted image user posted image user posted image user posted image ?ljubac od nas

20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata
06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic
13.09.2011 rodio se drugi sin Adem

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 22050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  880 881 [882] 883 884   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  880 881 [882] 883 884   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *