|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  878 879 [880] 881 882   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009/2010
17.5.2010 11:50:19   
bebana27
IZVORNA PORUKA: felix

mi jos nemamo zubica a aBd za 3 dana ce imati 8 mjeseci
DA te utjesim nama je 10,5 jos malo pa 11.mjesec.a nijednog nemauser posted image
Cuj,na balkonu zaspouser posted image nebi ti ovaj moj zaspo da ga na krov iznesem

zatvoren balkon i tu su mi kolica i ja ga vozala i on zaspao i ja ga samo stavim u krevetic i spava a ujutru zna odspavati i do pola 11(na mamu)user posted image user posted image user posted image

20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata
06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic
13.09.2011 rodio se drugi sin Adem

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21976
17.5.2010 11:51:59   
Anoniman
A Riana jucer sve seta po sobi, pogleda na grijalicu i odmahuje glavom:ne, ne, ne.... pametnica materina...

_____
user posted image bas je pametnica.
Dok ovaj moj kad vidi radijator neki dan sobu grijala nije bilo nalozeno.Ma oce skocit na njega od dragosti i diro bi ga.Tj.vadi kablo iz utucnice.Ja iscupa mu iz ruku on glavom lupi o hodalicu naucio se svemu ruznom.Ocel tko,mislit da sam ja jer sam ja snjim non stopuser posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 21977
17.5.2010 11:52:53   
bebana27
IZVORNA PORUKA: tajra

Ja sam izvukla grijalicu jos jucer....
Kad dođe racun ima da se uhvatim za glavu....

A Riana jucer sve seta po sobi, pogleda na grijalicu i odmahuje glavom:ne, ne, ne.... pametnica materina...

da te utjesim ja sam ti renovirala stan i grijalica mi je bila upaljena 24h jer smo sve dizali i tako da mi je trebala i nije mi dosao veliki racun jer je sa ljetna tarifa i jeftinije ti je
ja lozim jer moram zbog malog ali i zbog nas jer je hladno

20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 21978
17.5.2010 11:52:54   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: bebana27

mi jos nemamo zubica a aBd za 3 dana ce imati 8 mjeseci
DA te utjesim nama je 10,5 jos malo pa 11.mjesec.a nijednog nemauser posted image
Cuj,na balkonu zaspouser posted image nebi ti ovaj moj zaspo da ga na krov iznesem

zatvoren balkon i tu su mi kolica i ja ga vozala i on zaspao i ja ga samo stavim u krevetic i spava a ujutru zna odspavati i do pola 11(na mamu)user posted image user posted image user posted image
uzivajte dok mozeteuser posted image bas vam zavidim.

(odgovor članu bebana27)
  Neposredna veza do poruke: 21979
17.5.2010 11:54:43   
bebana27
ima dana kad je nervozan ne znam sta cu od sebe same a mm dodje kuci i on ga malo nosa i zaspe a naucio mi kad rucamo hoce i on a ne da ga ja hranim nego tata kao da nesto zna
on kad dodje sa posla mene nema ni na mapi nisam mu vise interesantna

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21980
17.5.2010 11:55:09   
mala86
kod mene trenutno nema nestasluka samo kenjkanjauser posted image
bio svekar noso ga,ali on samo meni pruza ruke,sa mnom moze i sjedit,ali da je kod mene,nema veze sto ga on nosa

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21981
17.5.2010 11:59:15   
Anoniman
ja od A.nemogu na wc.user posted image nesmijem ga nigdje ostavit jer ode,na lezaju u krevetcu se dize uz ogradu.Vec ja fino hodu na hodnik i njega u nju i otvorim vrata od kupatila i na wc.gledam ga stacu nekad ga odnesem sveki nekad ne.
Evo ga usto

(odgovor članu mala86)
  Neposredna veza do poruke: 21982
17.5.2010 12:01:26   
Honey3
ivanak cestitamo mali rodjendanuser posted image user posted image jos malo i velika festauser posted image a da pa onda jos jedna velika festa,drago mi je da je sve ok user posted image user posted image user posted image felix mi nemamo bas nesto nestasluka,Esma je pravo mirna a valjda kad pocne hodati i puzati bit ce svega...sada samo sto moze iz hode dohvatiti,a zaboravila sam mama joj juce kupila tutu i jutros se prevrnula,malo je plakila jer je pala na mehko, mama je naredala jastuka okolouser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21983
17.5.2010 12:03:27   
mala86

ja od A.nemogu na wc.user posted image nesmijem ga nigdje ostavit jer ode,na lezaju u krevetcu se dize uz ogradu.Vec ja fino hodu na hodnik i njega u nju i otvorim vrata od kupatila i na wc.gledam ga

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vjeruj mi i ja!ili ga zovem,pa pricam s njim,mada on i sam dodje do vrata(ima mali prag pa ne moze uci)dok se upali svjetlo!

Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21984
17.5.2010 12:06:14   
Anoniman
kad nikog nema i nevidi ga kad ustane evo sta radiuser posted image (ulovila sam ga )
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Honey3)
  Neposredna veza do poruke: 21985
17.5.2010 12:09:02   
Honey3
i ti felix kazes da je nervozan a vidi ga mashallah kako je veseo i nasmijan,slatkis maliuser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21986
17.5.2010 12:12:32   
mala86
bas je slatkis...jel ovo pokusava ustat?jer moj se fata za ogradicu,pa krevetic i onda prvo na koljena,pa ustaje,a sve me strah da ne lupi glavom o krevetic,jer se sav ljulja kad stoji

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 21987
17.5.2010 12:13:04   
Anoniman

kad nikog nema i nevidi ga kad ustane evo sta radiuser posted image (ulovila sam ga )
user posted image user posted image user posted image

mis dragiuser posted image user posted image ...kako se samo lijepo smije

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 21988
17.5.2010 12:14:41   
Anoniman
usto zaha usto smesan mu foticuser posted image

(odgovor članu Honey3)
  Neposredna veza do poruke: 21989
17.5.2010 12:16:49   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mala8'

bas je slatkis...jel ovo pokusava ustat?jer moj se fata za ogradicu,pa krevetic i onda prvo na koljena,pa ustaje,a sve me strah da ne lupi glavom o krevetic,jer se sav ljulja kad stoji
da,da ustaje dok mignem na nonama sto kazes ljulja se ko pijanac pa me strah da nelupi glavomuser posted image
hvala dadadauser posted image
Sad me mm.zvao najavili nam se gosti ja odnijela A.sveki pa tako cu ona ce dice po kisi user posted image pa sta reko pa nemam nista slatko,a ni ti reko ima zato trgovina draga i slasticarnauser posted image
Ja neznam praviti kolace nijedan niti me zanima.

(odgovor članu mala86)
  Neposredna veza do poruke: 21990
17.5.2010 12:25:31   
Apotekarka
Antonio nije bolje od jutros je 3 put proljev imao,narucila sam ga u 5 pedijatrici nadam se samo da necemo u bolniciu,di sad popio 4 linexa nista bolje,humanu opet ne pije,nece caj od sipka,popio je sokic ORS 200 pojeo pola zdjelice supice u petit keks,sad spava,sav je iscrpljen,nwrovozanm,kad je budan samo je na rukama...Bad me sikra sto ne prestaje proljev kad ustane dat cu mu vocni caj kupila maloprrije i malo coklolade zas kuhanje i opetr rizu skuhati...Zubice ne da pipnuti vejeđaju a valjda...pa ne znam ima li sta....
Cestitami Imenaku rođendan
Anelko je presladak
Uni brzo ozdravljenje

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21991
17.5.2010 12:27:47   
Anoniman
sretno mila danasuser posted image user posted image ma nebrini nece on ostat u bolnici ,samo ce dobiti propisanu terapiju.ili mozda infuziju.Jedna zena isto tako dosal kad sam ja bila sa dva blizanca samo proliv imali,dobili inf.i lekove i kuci otisli
Ljubim ga

(odgovor članu Apotekarka)
  Neposredna veza do poruke: 21992
17.5.2010 12:39:17   
R&T@
IZVORNA PORUKA: ivanak

Jutro svim mamama i bebama. user posted image user posted image
Ja više i nemam vremena za ništa... puno ispita, puno obaveza. Jedva čekam da prođe rok u ' mjesecu i da odmaram cijelo ljeto...
Mi danas imamo 11 mjeseci i jedva čekamo godinu dana.... user posted image user posted image da bapravimo feštu. Lijepo napredujemo i tako.user posted image
Nadamo se da su i ostale bebice super, super. user posted image user posted image user posted image
Bila na pregledu kod ginekologa i tu je sve ok, bebica se već okrenula i lijepo raste...
Pozdrav svima i veliki zagrljaj od mene i antonia user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

UH, zeno, ja se tebi divim....
Sve stizes, jos te ceka,abd,burno ljeto...
Zelim ti svu srecu svijeta na svim ispitima ...
Sretan mali rođendan tvom medenjaku...
I odmori malo, draga...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 21993
17.5.2010 12:40:36   
mala86
apotekarko nemoj se brinut,znas da kazu da proljev moze bit povezan sa zubicima
javi se od dr
saljemo veliki user posted image za ozdravljenje

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21994
17.5.2010 13:32:48   
lila25
apotekarko punouser posted image user posted image user posted image  nemoj se sikirati budi nam hrabra,poljubac bebici da sto prije ozdravi.

mi bili na vakcini dobro je sad za sad,zaspao,stavljam mu obloge nadam se da mu se nece nogica upaliti kao prosli put bas me nesto strah,a mm na poslu pa sam sama...

sad nam bila druga dr.bas odvratna uhh nije ga kako treba ni pregledala,komentari ne na noge,ne hodalicu nikakva pomagala i zavrsila za minutu,samo pitala kao jeli po vama zdrava beba i gotovo.

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 21995
17.5.2010 13:35:06   
Atarka
Sto nam je hladnoooo! Noge mi se smrzavaju. Malog sam utoplila kao da je zima, a ne polovica maja. Grijalica radi i toliko mu je interesantna da ga dobro moram paziti da je ne dohvati rukicom. Uspravlja se uveliko uz namjestaj i u kreveticu. Iako imamo ogradice na sve 4 str.krevetica, sve i sam spusti pentrajuci se. Felix, mali ti je medo slatki user posted image
Inace, jos deveramo sa nosnim sekretom. Babyvac nam je svakodnevna rutina. Nesto mi dugo traje (7 dana), ako potraje idemo dr.jer se bojim da nije kakva alergija. A sve se ustrucavam ici jer bi vjerovatno spucali antibiotike.
Izgleda da ce mu brzo i druga jedinica niknuti.
Bebana, i moj se obraduje mm kad dodje s posla, cim cuje kljuceve u kvaki, sve cici od dragosti i poskakuje. Kako Ibrahim ruca? Pije li na flasicu tekucinu? Moj je poceo pomalo na Babylove flasicu obicnu. Uglavnom pije iz kasike.
Ivana, sretan mali rodjendanuser posted image user posted image
Mahanje svima!

30.09.2009

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 21996
17.5.2010 13:38:00   
bebana27
Apotekarka nemoj se sikirati u mene je ibrahim imao proliv 2 dana i nije zavrsio u bolnici niti je primao infuziju dobio je sirup koji mu je jako pomogao jednom ga popio i gotovo nema vise proliva

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 21997
17.5.2010 13:43:58   
bebana27
IZVORNA PORUKA: Atarka

Bebana, i moj se obraduje mm kad dodje s posla, cim cuje kljuceve u kvaki, sve cici od dragosti i poskakuje. Kako Ibrahim ruca? Pije li na flasicu tekucinu? Moj je poceo pomalo na Babylove flasicu obicnu. Uglavnom pije iz kasike.

Mahanje svima!

draga moja vidis kako ti momci znaju
moj pije iz flasice i to sam ga jedva naucila jer nije mi uzimao ni cucu a morala sam da ga naucim na cucu jer mora piti puno tecnosti
ja imam onu malu flasicu AVENT i jako mi je dobra a imam i veliku NUKOVU ponekad sam mislila da mi netrebaju ali polako se uci
jer ga jos dojim a dajem mu svu ostalu hranu uglavnom sve jede nista ne odbijauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Atarka)
Neposredna veza do poruke: 21998
17.5.2010 13:49:35   
Atarka
Fino, mashallah. Moj sada nece aventovu, a htio je kad je imao 2 mj.kad sam mu davala izdojeno mlijeko zbog ragada. Prihvatio je cuclu kaucuk, ali i to je gutljaj-dva i prestane. Pubi nam druga.

30.09.2009

(odgovor članu bebana27)
Neposredna veza do poruke: 21999
17.5.2010 13:54:45   
bebana27
ja sam se mucila da ga naucim na cucu ali dzaba kazu stavi malo meda mozda hoce on pojede med izbaci cucu i na kraju povraca
i sad polako se uci jer necu ja njega jos dugo dojiti samo navece a ovako mu davati flasicu
stavljas li ti svog momka u hodalicu
u mene ibrahim ide preko sobeuser posted image user posted image user posted image
ljubi nam druga od nas

(odgovor članu Atarka)
Neposredna veza do poruke: 22000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  878 879 [880] 881 882   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  878 879 [880] 881 882   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *