|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  876 877 [878] 879 880   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009/2010
16.5.2010 14:21:03   
koka i po
Imaš u apotekama Humanu 9.Ona se daje kod proljeva a i ukusna je .Probaj sa time.Možda upali.

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 21926
16.5.2010 14:22:43   
Apotekarka
ma znam humana mlijeko ali reko da danas pricekam nece li stati s linexom i sokicem...ovako nam je bilo kad smo prvi zub dobili plus i povracanje morat cu mu i temp.izmjeriti kad ustane...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 21927
16.5.2010 14:32:04   
Aldyy
Joj em je ovo vrijeme katastrofa, em privatni problemi....još i bebac nije čitavu noć spavao kako treba ne znam ni sama šta mu je ...samo kenjka...em sam slomljena....i još se slomi po internetu tražeći kakvu normalnu autostolicu za bebca ali se ništa ne da...PIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIuser posted image user posted image

:) Mahir :)
Mamino sunce zasijalo 05.08.2009. u 6:45

Volimo se, mazimo se, pazimo se....

Kako je brzo godina prošla od najsretnijeg dana...a mama ga svakim danom sve više voli :):)

Neposredna veza do poruke: 21928
16.5.2010 15:24:07   
Anoniman
evo malo i mene da se jadam s vama... evo me ko razvlaka sam... a Nane mi je spavao haman 2 sata sto nije ne pamtim... valjda i njega ovo vrijeme osamutilo... evo ga sada sjedi kraj mene i isto medo brundo samo zijeva i gledam sav je i on trom kao i ja... a guza tutnji li tutnji... user posted image user posted image user posted image user posted image  valja ga sad presvlaciti...
mi smo nalozili, danas bas hladno... jednu vatricu jutros potpalili i bas je ugodno u kuci... a vani kisa pada... user posted image user posted image user posted image user posted image  samo kad se povaljamo...

(odgovor članu Aldyy)
  Neposredna veza do poruke: 21929
16.5.2010 16:46:14   
R&T@
"Jesen u meni caruje....ni sunce ne moze kroz oblake...."
Ja sam vam bas kao ova pjesma...user posted image

Nas tri jucer dan provele u igri i spavanju, nismo nos provirile vani...
Zdrave smo, hvala Allahu...
Samo nas kisa i ljenost usporili...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21930
16.5.2010 16:50:23   
Meri29
Svi spavaju... neka vas, zato cete vi pricati kada ja budem u krevetu... user posted image I majda spava, danas vec treci put, bas ovo vrijeme utice na sve, o setnji ni ne razmisljamo, meni muzic pere akvarijum, a ja se zavalila i gledam, jest mi lijepo gledati kako drugi rade, a ja za promjenu sjedim, cak i dijete spava, odoh i kaficu napravitiuser posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 21931
16.5.2010 16:57:26   
R&T@
Vidi se Meri da si sinoc bila fina prema muzu, pa covjek se danas razletio....
user posted image user posted image user posted image

Ja sam jutros spavala do 8.15
To mi se posljednji put desilo prije rininog rođenja...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 21932
16.5.2010 17:24:55   
Meri29
Ih kad bi to rjesavalo sveuser posted image Treba znati granicu da im ne dosadi... jos dok to skontamuser posted image user posted image

Stigla sam 25.11.2009

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 21933
16.5.2010 17:35:11   
R&T@
Kakva granica?
Da postoji mm nikad ne bi imao raspolozenu zenu
user posted image user posted image

Moji se probudili...
Odoh mm ubijediti da negdje idemo, pa makar obecala sve user posted image user posted image

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 21934
16.5.2010 18:20:16   
rose 87
hocemo sunceeee
moj djecak je bas nervozan,neznam vise cime da ga zabavim,a i nemam vise snage samo mi se spavauser posted image ,koliko je lakse kad je lijepo vrijeme pa ga iznesem napolje,prodje nam dan sad pa sad...izgleda da ga opet zubi muce,ova cuda za zubice nama nista ne pomazu...
meri ljubav nema granica hahauser posted image user posted image user posted image user posted image
drugu Antoniu zelimo da nam sto prije ozdravi user posted image user posted image user posted image

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 21935
16.5.2010 18:25:45   
Anoniman
pozdrav
Mi smo nagovorili mm.da me mami sibne malouser posted image ...A.odusevljen bio,kod djetu dosadilo u kuci jedno te isto.Izigro se sa sekama ,sluso kuc,kucuser posted image oko pola6.vidim gotovo nemoze vise ajd reko dajo vratime kuci.Dovuko nas skoro A.zaspo u autu .
I sad spava sreca nije se probudio.
apotekarko,bas mi je zao A.maloguser posted image neznam nisam pametna sta da ti kazem mozda je do zubica mila.Bitno da neporvaca probaj sa humanom,i dosta tekucine samo da unosi u organizam mali.
Ljubimo ga da nam brzooo ozdravi da se mama nesekirauser posted image user posted image
meri,sta si se usutila iii bil sta sinocuser posted image ???
Joj,mogu mislit M.u skafanderu ko medouser posted image
Kod nas grijanje radi svekar nalozi pa milina u kuci toplo,radijatori vruciuser posted image u kratki rukava smo.
Joj,kao da je u po zime lozi seuser posted image da Bog sacuva
tajra,user posted image user posted image user posted image dobra si .....nadam se da si ga nagovorila a nesumnjam u to.

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 21936
16.5.2010 18:28:51   
Hanady RR
Pozdrav ženice....
ja sam baš utanjila sa javljanjem al ipak pročitam...onako brzinski koliko mi vijrme dozvoljava...a sve manje vreman imam za bilo što...ma umorna sam i neispavana i sve me nervira.

djeca su mi evo već zaspala a ja uzela jednu nesicu da odmorim pa onda da šta uradim...em kuham em kroz kuću pormenada...sad mm u noćnu ode i zaovinog malog odvede kući i njoj da njoap svega što sam skuhala...aja se osjećam bogami ko dam sam ja juče rodila...sve me boli.

uglavnom zdravi smo...
sve ostalo polako na svoje će doći.user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 21937
16.5.2010 18:42:40   
Apotekarka
Imali smo 5 put proljevuser posted image user posted image user posted image ,ruke non-stop u ustima,razdrazljivi,necemi i dalje elektrolite da pijemo,pijemo obicni caj i Ors 200 sokic smo jedan popili,sve pojede sto mu dam  uglavnom ali izgleda i sve prolazi,temp.37,7 tolika nam je bila i kad smo prije 2 mj imali virus i kroz par dana dobili zubicuser posted image user posted image user posted image ,razdrazljiv je,desni natecene,a ja 19 dana proslo kako sam dobila a krvarimuser posted image user posted image user posted image ,moze li od sikiracije jer sam se posteno nasikirala nesto u vezoi svog posla neki dan i jos mm nema posla a sad i s Antoniom ovo...nocima
Hanady draga ti ces mi se slomiti radeci za druge svaka cast sve je to lijepo ali i tebi treba odmora...

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 21938
16.5.2010 18:47:02   
Hanady RR
apotekarko ja bih njemu humanu uvela večeras još...

i mislim da bi ova dva posta trebalo prebaciti na temu

http://www.ringeraja.ba/forum/m_46913/mpage_3/key_/tm.htm

što ću i da uradim i tamo sa tobom o dječaku dragom da razgovaram...

a ja ko ja, hvala ti što brineš...ma sve će se ovo zvati juče...radujem se samo što znam da ljeto stiže i kad na odmor odem to će biti raj...user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 21939
16.5.2010 18:48:14   
Anoniman
moguce apotekarkouser posted image oce i od sikirancije ici malo duze menga.Nemoj nam se sekirati mila bit ce sve dobro abd.znam nije lako sta si mi puta na um pala kad A.nespava.Jer si pisala da A.po dani samo jednom odspava po 1.sat.Tako je trenutno i kod nas nazalost.Al neka je samo zdrav sta cu ja nisam jedina nedaj se.

Neposredna veza do poruke: 21940
16.5.2010 20:55:22   
Meri29
Apotekarko kako je sada,a joj bas mi je zao... dotice njih nasa nervoza, sjecas se da sam ja neku noc kukala da sam nikakva i nervozna, odmah mi je Majda dva dana samo plakala i imala je i ona proljev. Ali nama je prestalo samo od sebe, ja nisam pridavala znacaja tome jer sada smo joj poceli davati svasta da proba da jede, a eto vidis sad i ja povezujem. Ne daj se, znam da je lako to reci, ali radi djeteta, ja sam na kraju kamilicu pocela piti jer nisam znala kako da sebi pomognem, trazila u apoteci makar apaurin da mi daju i nisu mi dali, kao ne moze bez recepta

Stigla sam 25.11.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21941
16.5.2010 22:45:50   
Apotekarka
moguce apotekarko oce i od sikirancije ici malo duze menga.
Nije poroduzena 27.04.imala zadnji put nace mi ciklus svakih 35 dana,boli me stomak ppo dnu iu po koji ugrusakuser posted image user posted image user posted image
Antonio je slabo bolje sto pojede to i izađe,sreca pa i ne povraca....
A moja Meri ne znam sto bi ti rekla,nekako nas u zadnje vrijeme lose krenilo imas na biljnoj bazi valeral i persen mada ja u to toliko i ne vjerijem(jest da sam apotekar)ali mislim da covjek to u  svojoj glavi rjesiti

Neposredna veza do poruke: 21942
17.5.2010 8:33:44   
Anoniman
jutrooo
Mi smo sinoc imali dva budjenja za jelo.Primjetila sam da mi slabo flasu pije samo 120,130 140ml dalje neceuser posted image user posted image da ga grlo neboli ili je faza neznam ni ja...ostalu hranu papa dobro.
Apotekrako,kako nam je od jutros A.nadam se da je dobrouser posted image

Neposredna veza do poruke: 21943
17.5.2010 8:45:01   
mala86
jutro svima...
kod mene juce tezak dan,jos teza noc user posted image !bili u gostima,morali otic ranije jer je muz trebo nesto snimat,dosli tamo u 9 ujutro,vratili se kuci sinoc u 11!od cijelog tog dana malac spavo sat i pol,jedva 3 puta po pola sata-poludila sam,na kraju ne zna jel bi sjedio,puzo,nosio se,spavo!zaspe na rukama,ja ga spustim on u dreku,sav se jadan poremetio,ne zamjeram mu,ali me iscrpilo i fizicki i psihicki!i nocas par puta se budio,jede i kad ga stavim on se okrece na stomak,pa pocne se derat,a inace samo legne na bok i zaspeuser posted image
nadam se da se ovo skoro nece ponovit

apotekarko nadam se da je maleni bolje,a i ti...

< Poruku je uredio mala86 -- 17.5.2010 8:53:53 >

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21944
17.5.2010 8:50:03   
Mya_81 RR
I nama je jučer baš bio naporan dan...ova kiša i oblaci ubiše....nadam se da će danas biti malo bez kiše da prošetamo makat do TC, jer ćemo se uskoro početi gristi od muke i nervoze...a mene još uvijek glava boli user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 21945
17.5.2010 9:00:56   
Anoniman
skoro sam zvala ped.da procitam nalaz.A ona ce na to malo mi je sve to cudno i previse prije mjes.dana imao je 5.zeljezo  a sada 20.
Kaze napravi pauzu sada nemoj davat nista 15.dana pa opet ponovit nalaz.Opet ga bostuser posted image
Ama reko,jesam mu svasta davala i od hrane sto sadrzi zeljezo,sta je popio sokica od borovnice,i grozdja pa blitve,spinata ....
Eto,nejasno joj,malo joj je previse mjes.dana da bude toliko zeljezo da se popravi

Neposredna veza do poruke: 21946
17.5.2010 9:29:33   
R&T@
mala86, divan avatar,a maleni "ruzan"...
Nadam se da ce se danas vratiti na staro...

I nasi mali veliki osjete promjene, kad smo bolesni, kad smo nervozni, kad smo uzbuđeni...
I onda to pokazuju, za mame na najtezi nacin, nervozom i nespavanjem i plakanjem i odbijanjem hrane...

Felix, sjetila sam se da postoji fb user posted image
Apotekarko, je li zubic provirio? 

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 21947
17.5.2010 10:07:14   
mojbebac
evo i mene konacno ......
proslavili smo rodjendan, bilo je ekstra ludo i nezaboravno, u petak smo slavili rodjendan sa malom rajom, a u subotu smo pravili rucak za rodbinu i prijatelje i bilo je ekstra, jeste da se mama jako umorila, ali bitno je da je sve proteklo dobro, i da je festa bila ekstra .....
ja sam jutros dobila user posted image , poslije godinu dana.....
cestitamo sve sto smo propustili .... male i velike rodjendane, zubice, korake ..... mi jos nismo prohodale, ali cini mi se da hocemo ubrzo ..... pusa svima ....                      

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 21948
17.5.2010 10:21:46   
leona81
cestitam i ja svima rodjendane, velike i male i zubice i prve korake...

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 21949
17.5.2010 10:22:43   
dafri
jutro,
Una mi je malo bolesna,ima šlajma i kašljeuser posted image user posted image slabije ručka,ne znam bih li je vodila ped.i to mi je muka živa koliko se ona rasplače
sinoć se budila češće a i ovo vrijeme je fuujj

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 21950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  876 877 [878] 879 880   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  876 877 [878] 879 880   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *