|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  877 878 [879] 880 881   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009/2010
17.5.2010 10:25:58   
Anoniman
Ahoj drage moje zene,

puno sam toga propustila pa sada cestitam rodjendane, zubice, prve rijeci, korake i sve velike i male dogodovstineuser posted image user posted image user posted image user posted image

mi smo, hvala bogu, ozdravili...ali nas je eto poklopilo sa druge strane

Andrej mi je naucio sam sjesti na "bicikl" i gurati se nogicama...doduse unazad ali nema vezeuser posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 21951
17.5.2010 10:27:38   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dafri

jutro,
Una mi je malo bolesna,ima šlajma i kašljeuser posted image user posted image slabije ručka,ne znam bih li je vodila ped.i to mi je muka živa koliko se ona rasplače
sinoć se budila češće a i ovo vrijeme je fuujj

napravi joj odmah onaj caj od luka...nama je pomogao

user posted image za Unu

(odgovor članu dafri)
  Neposredna veza do poruke: 21952
17.5.2010 10:41:39   
Anoniman
A.je zaspo jedva neznam sta mu je place samo nece da se nina na nogama oce uz mene da zaspi nosajuci.Tako sta radi samo kad,ga muci sta!
Neznam nisam pametna strah me da ga sta nemuci ili su zubici opet u pitanju vratila nam se nervoza opet ili je ovo vrijeme dosadno
Da nam Una brzo ozdraviuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 21953
17.5.2010 10:43:27   
Anoniman
Dobro jutro drage moje,
grozno vrijeme se nastavlja i danas... ali hvala Bogu previse ne utice na Nane... al zato imam Sabinu koja kaslje... sladoled... user posted image user posted image

mojbebac, to rece nakon godinu dana da si dobila prvu user posted image , pretpostavljam da si dojila cijelo vrijeme??? meni neobicno, ja jos nisam dobila, pa me sve nesto trema, ali eto tjese me da je to normala kad se doji... user posted image

Apotekarko kako je pilence malo???

dadada, kako si ti, kako je tvoje medeno?

felix, ljubi nam druga "metalca" user posted image user posted image user posted image user posted image  ma sve ce to biti ok, ako insistira da ponovsi nalaz za mjesec dana, ponovi, ali ja mislim da ce sada biti sve oki doki...

Mya kako je princezica???

aman jeste urjedjale s javljanjem... sta ste se to raspilavile ko ovo vrijeme... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 21954
17.5.2010 10:51:16   
Anoniman
ej bambi mila sanjala sam te sinocuser posted image user posted image user posted image jesam Bogami...bolje da neznas kakouser posted image nista cudno,inace sam jela kasno i citala rr.i otisla lec cudo,nesanjala citav rr.zeneuser posted image
Kaze mm.neka neka,oces kasno jest i odma lec.
Vidim S.nahladjena ....ljubimo je punouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 21955
17.5.2010 10:58:35   
Anoniman
hahahahaha... cuj sanjala me... ma to ti je odmah danas nafakali dan... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da nisam bila u kakvu zijanu... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 21956
17.5.2010 11:00:26   
bebana27
jutro drage moje
evo ja se borim sa malim hoce i on da pise kaze da vas pozdravi user posted image user posted image user posted image
mi smo super samo ovo vrijeme ruzno pa se nigdje ne moze iz kuci uzas hladno kao da je negdje snijeg pao
bambi drugarice kako si mi ti sta je to sabina bolesna dusa draga,kako nam je drug slusa li?
pozdrav ostalim mamama i njihovoj djeci

20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata
06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic
13.09.2011 rodio se drugi sin Adem

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21957
17.5.2010 11:03:32   
Anoniman
ej draga... evo nahladila se kozica, jela puno sladoleda... evo je kraj mene i diktira mi sta da pisem... kaze napisi joj puno te Sabina voli i sad stavi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  i beba te voli... eto

sta ima kod tebe, kako je drug Ibrahim??? kako ti je braco?

(odgovor članu bebana27)
  Neposredna veza do poruke: 21958
17.5.2010 11:05:44   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Sabinu

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 21959
17.5.2010 11:06:57   
bebana27
dusa moja draga reci ti njoj da i mi nju puno volimo a da joj drug ibrahim salje veliku pusu
ma kod nas nista novo kisa pada pa nigdje ne izlazimo pa nervozan

20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21960
17.5.2010 11:11:35   
Anoniman
bebana,kako spava I.mali.kod mene nespava pa mislim kod svakog je takouser posted image
Nema jos zubica jel ???
I kod nas vrijeme fujj

(odgovor članu bebana27)
  Neposredna veza do poruke: 21961
17.5.2010 11:33:30   
R&T@
Felix, ti ces stvarno morati praviti RR dernek kad zubic proviri....
Pa vec i mladji zubice peru...
user posted image user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21962
17.5.2010 11:37:46   
mala86
IZVORNA PORUKA: tajra

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
nije sama i kod mene je tako!a svi pitaju-koliko zubica ima????user posted image user posted image user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 21963
17.5.2010 11:40:24   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mala8'

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
nije sama i kod mene je tako!a svi pitaju-koliko zubica ima????user posted image user posted image user posted image
a sveki kad god je A.nervozan kmeci,ona ce ma njemu ce zubici sigurnouser posted image user posted image user posted image tako da po njenom dosad su svi nikli

(odgovor članu mala86)
  Neposredna veza do poruke: 21964
17.5.2010 11:41:22   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: Bambi09
Mya kako je princezica???

Curka je super hb user posted image

A vidim da nas je ovo vrijeme sve kompletno dotuklo...a čitam na FB vi naložili, i ja razmišljam da grijalicu izvadim iz 'skladišta' jer je fakat hladno user posted image I ne mogu vjerovati da je sredina maja...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21965
17.5.2010 11:42:02   
bebana27
felix on ti je naucio da svaki dan izadje na zrak a medjutim kako je ovo vrijeme ruzno mi nigdje ne idemo pa je nervozan sad sam ga na balkonu u kolicima uspavala
mi jos nemamo zubica a aBd za 3 dana ce imati 8 mjeseci

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 21966
17.5.2010 11:43:50   
Anoniman

neka,neka peru.Nasi ce zubici biti dugotrajniji  user posted image user posted image ......Dok njihovi pocnu ispadat nasi ce nicati user posted image i bit ce jaci heheheh(salim se tako sam cula )
Ili me tjese samouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 21967
17.5.2010 11:44:41   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: felix

IZVORNA PORUKA: mala8'

nije sama i kod mene je tako!a svi pitaju-koliko zubica ima????user posted image  user posted image  user posted image
a sveki kad god je A.nervozan kmeci,ona ce ma njemu ce zubici sigurnouser posted image  user posted image  user posted image tako da po njenom dosad su svi nikli

Ma, bit će zubića....i mi smo još uvijek na ovom jednom, a nema naznaka da bi mogli drugi....uh, Felix kad kod Anela i Minje izredaju svi jedan za drugim ima da nas nema user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21968
17.5.2010 11:45:22   
Anoniman
mi jos nemamo zubica a aBd za 3 dana ce imati 8 mjeseci
DA te utjesim nama je 10,5 jos malo pa 11.mjesec.a nijednog nemauser posted image
Cuj,na balkonu zaspouser posted image nebi ti ovaj moj zaspo da ga na krov iznesem

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 21969
17.5.2010 11:45:33   
Honey3
jutro od nas....evo nas malo, nije nas bilo preko vikenda bili smo kod nane i bilo nam je super,djeca se izigrala dobro,Esma sa ruke na ruku uzivala...dajdja klao tele pa smo i brcice umastiliuser posted image sinoc dosli kupanja,spremanja za skolu,ves...helem pune ruke posla....bambi sta nam je to Sabinica bolesnica,saljemo joj puno pusica i user posted image da nam ozdravi sto prije.....svim bebama i mamama puse veeelike...sad da vas malo citamo

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 21970
17.5.2010 11:46:10   
R&T@
Ja sam izvukla grijalicu jos jucer....
Kad dođe racun ima da se uhvatim za glavu....

A Riana jucer sve seta po sobi, pogleda na grijalicu i odmahuje glavom:ne, ne, ne.... pametnica materina...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu bebana27)
Neposredna veza do poruke: 21971
17.5.2010 11:46:13   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Bambi09
dadada, kako si ti, kako je tvoje medeno?

Bambi moja...sta da ti kazem...drzimo se
a medenouser posted image je hvala bogu ozdraviouser posted image user posted image cim je on zdrav ja samuser posted image ...sta da ti kazem...radi sta hoce, pocne tersati ako mu nesto ne dam...i tako touser posted image user posted image

pusa Sabini...da sto prije ozdravi...ma mama bona, nije to od sladoledauser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 21972
17.5.2010 11:46:47   
ivanak
Jutro svim mamama i bebama. user posted image user posted image
Ja više i nemam vremena za ništa... puno ispita, puno obaveza. Jedva čekam da prođe rok u 6 mjesecu i da odmaram cijelo ljeto...
Mi danas imamo 11 mjeseci i jedva čekamo godinu dana.... user posted image user posted image da bapravimo feštu. Lijepo napredujemo i tako.user posted image
Nadamo se da su i ostale bebice super, super. user posted image user posted image user posted image
Bila na pregledu kod ginekologa i tu je sve ok, bebica se već okrenula i lijepo raste...
Pozdrav svima i veliki zagrljaj od mene i antonia user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

-> 17.06.2009. je došao mamin i tatin frajer - mali Antonio

-> 21.07.2010. je mali Antonio dobio sestru Paulu :-)

(odgovor članu bebana27)
Neposredna veza do poruke: 21973
17.5.2010 11:47:26   
Anoniman
uh, Felix kad kod Anela i Minje izredaju svi jedan za drugim ima da nas nema user posted image user posted image user posted image
da basuser posted image user posted image user posted image upravu si.
Sinoc se od huje sav iscupo  izgrebo.user posted image djete huja ziva ......
Nego vidim vaseuser posted image mirna .Koliko sam upratila samo ja pisem nestasluke a viuser posted image
Sta ste se usutile pisite bas me zanima i da se nasmijem malouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 21974
17.5.2010 11:49:04   
Anoniman
Sretan rodjendan mali Antoniuuser posted image user posted image user posted image
i bravo za seku,malu u tibi neka nam je dobrouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 21975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  877 878 [879] 880 881   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  877 878 [879] 880 881   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *