Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Mya_81 A vidim da na" je ovo vrijeme "ve kompletno dotuklo...a čitam na FB vi naložili, i ja razmišljam da grijalicu izvadim iz '"kladišta' jer je fakat hladno I ne mogu vjerovati da je "redina maja... Mya, Boga mi kod nas je tako hladno da smo morali naloziti... ne vjerujem da ima vise od 5 stepeni... kisa pada evo 2-3 dana... bas je bljakica... a ne bih da razmisljam da li ce se nahladiti djeca ili nece, fino nalozimo... Bogme i meni ugodnije... felix bebana, ma sto se tice zubica, nemojte se sikirati... kad bude vrijeme izrast ce... a to sto se prica da sto kasnije izrastu zubici bice jaci i bolji nije tacno, mojoj Sabini su iznikli sa 3 mjeseca i 10 dana i ima predivne i jake zubice... tek prije par mjeseci su poceli ispadati mlijecni, a rastu joj oni pravi... isto tako fini i jaki... to je do gena... i ja i mm smo imali oduvijek jake i dobre zube, tako ce i djeca imati... a evo ovaj mali smrdo, goni 5-ti mjesec ali zubica ni na mapi.... a pojede rukave... interesantno nece glodalice, nece cuclu, nece nista drugo do rukava... zaha draga, fino Bogme i brcici se maste... samo naprijed... ma Sabina pretjerala sa sladoledima, pa sada ispasta... ali hvala Bogu zivahna je pa i ne osjetim, samo me strah temperature, ali ne damo se... ljubimo i mi Esmicu i ostale indijance... Riana prava pametnica... mogu je zamisliti kako vrti glavom i govori NE NE... dadada... hvala Bogu pa je drug ozdravio, ma veliki je momak... a kako nije od sladoleda, kad nije mogla pojesti samo jedan, nego mi se izmakla pa sam saznala da je pojela dva velika... ivanak cestitamo mali rodjendancic, a ako Bog da iduci mjesec i prvi veliki... za bebicu... kako se ti osjecas, kako podnosis??? hej ljubavi moja mala... vidi mi Anelka kako je meden... Apotekarka, pa sta nam je drugu??? aida dobrodosla medju mamice... ljubi malenog, a na noge se ne preporucuje oslanjati prije 6-7 mjeseci, mada ja ne pratim te propise nego pratim dijete... bebana, Atarka, a zasto ne planirate dojiti dijete vise od godine dana, necete vi ili??? ja molim Boga da bude mlijeka sto duze, voljela bih do 2 godine, ali bit cu presretna dok god budem imala mlijeka... megi i moj Ermin zaspi normala kako treba u krevecu, ali se probudi skroz poprijeko... strah me da od ogradicu ne povrijedi fontanelu jer nemam oko ogradice onu spuzvu... ali sam skontala, obzirom da mu stavljam mali jastucic, da u stvari on sklizne s jastucica i tako se okrene, pa cu probati da ga stavim bez jastucica da spava da vidim hoce li se opet okretati... Meri i drugaricu muce zubici... a misha mu mekinjasa... bice bolje... mazes li joj ti gelom desni??? ja mazem calgelom i hvala Bogu pravo mu pomaze u ublazavanju svrbeza i boli... evo tek sada je zaspao, a danas je samo jednom spavao... bili kod deda i nane na selu, isli da popijemo kaficu, djete se ispjevalo u autu... jao kako voli da se vozi... p.s. ja sto upali moja kritika od jutros, evo pola sata kako iscitavam, bas ste aktivne danas...
|