|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vaš blam :-)
29.4.2010 17:41:23   
Husic10
Amidja mog muza, stariji covjek kojem Engleski ne ide bas najbolje...i sad je se on posvadjao sa nekom Amerikankom, Meksikankom ili ne znam sta je...i on se ono pravo naljutio, psuje na Bosanski ali ko nesto bi on njoj htjeo opsovati na Engleski pa mu odjednom ispade " you , you , dog woman" user posted image user posted image user posted image i sad se tome nasmijemo kad muz spomene..

"Kad trazis mahane upotrebi ogledalo, a ne dvogled" ♥

“Gdje je stida, tu je i poštenja.” ♥

(odgovor članu Mona Mohamed)
Neposredna veza do poruke: 501
6.5.2010 15:03:42   
azraj
Eh tako sam jednom davno dok sam jos bila djevojcurak trebala da izadjem s momkom u grad.I dogovor je bio taj da kada on dodje sa autom da ce da mi svirne ispred zgrade pa cu ja sici.Bila je zima tako da se rano smracilo i auto je dosao ja nisam cekala ni da svirne ja sam se samo obukla i izasla iz stana.Kada sam dosla do auta ja da otvorim ono zakljucano a uz to sam jos bila i ljuta zato sto je kasnio,momak meni otvori i ja sjednem u auto i taman zazinula da se pocnem svadjati sto kasni kada ono skroz drugi covjek.Ja ono sva izgubljena gledam u njega i kazem jos izvini ja pogrijesila mislila sam da mi je momak a i ti sto mi otvori vrata jos si me pustio da sjednem u auto kaze meni covjek pa sta znam vidim ti navalila da udjes i ja te pustim hajd da vidim sta si htjela.Ono tada sam se bas osramotila da to nikada necu zaboraviti i dan danas kada to pricam svom muzu suze nam krenu na ociuser posted image user posted image user posted image

Hamza,mamin lav,26.10.2006.

(odgovor članu Husic10)
Neposredna veza do poruke: 502
6.5.2010 15:22:52   
maja78 RR
IZVORNA PORUKA: azraj

Eh tako sam jednom davno dok sam jos bila djevojcurak trebala da izadjem s momkom u grad.I dogovor je bio taj da kada on dodje sa autom da ce da mi svirne ispred zgrade pa cu ja sici.Bila je zima tako da se rano smracilo i auto je dosao ja nisam cekala ni da svirne ja sam se samo obukla i izasla iz stana.Kada sam dosla do auta ja da otvorim ono zakljucano a uz to sam jos bila i ljuta zato sto je kasnio,momak meni otvori i ja sjednem u auto i taman zazinula da se pocnem svadjati sto kasni kada ono skroz drugi covjek.Ja ono sva izgubljena gledam u njega i kazem jos izvini ja pogrijesila mislila sam da mi je momak a i ti sto mi otvori vrata jos si me pustio da sjednem u auto kaze meni covjek pa sta znam vidim ti navalila da udjes i ja te pustim hajd da vidim sta si htjela.Ono tada sam se bas osramotila da to nikada necu zaboraviti i dan danas kada to pricam svom muzu suze nam krenu na ociuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu azraj)
Neposredna veza do poruke: 503
6.5.2010 15:25:29   
malena27 RR
eh ovako je moja tetka misleci  da je nase usla u neko drugo auto ispred nas na raskrsnici...a mm i ja od smijeha ne mozemo ni da je zovnemo da ne ulazi user posted image user posted image user posted image user posted image   covjek u autu zbunjen do bola a mi se upis...li od smijeha user posted image user posted image user posted image  

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 504
6.5.2010 17:09:09   
acudesa
Ja nešto ljuta na mm, i zvocam...u tom njegov jaran koji sjedi preko puta nas i koji ima dugogodišnju vezu sa jednom curom kaže: joj, vidi ove. (onako potiho)....hmm....ma, šta mi ti imaš reći, kao da je tvoja bolja??? (kažem mu jauser posted image )..aha, sve bi to bilo Ok, da je čovjek govorio meni,nego je  on vidio dobru "vektru" koja je upravo prošla pored nasuser posted image  (joj, vidi ove-vektre, a ne acudesa)...a, ja od huje mislila da meni govori...jojjj blama

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 505
6.5.2010 17:27:18   
kanita25

IZVORNA PORUKA: azraj

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  bas si me nasmijala,majkemi suze mi jedva pisem.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

23.05.2008.-mama poljubila svoju djevojčicu
21.07.2010.-i svog malenog bumbarka

(odgovor članu azraj)
Neposredna veza do poruke: 506
6.5.2010 17:54:05   
Emica_sa
acudesa ubijedljivo vodiuser posted image user posted image user posted image Legendauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kanita25)
Neposredna veza do poruke: 507
6.5.2010 18:04:42   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Emica_sa)
  Neposredna veza do poruke: 508
6.5.2010 18:21:44   
acudesa
Iznenadila bih se da sam se istaknula na nekoj drugoj temiuser posted image user posted image user posted image , ali šta je tu jeuser posted image user posted image user posted image ...al, fakat, ja kad se provalim to je žestoki blam i što to znam dostojanstveno podnijeti, ahh..to nigdje nemauser posted image

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 509
6.5.2010 18:26:14   
azraj

IZVORNA PORUKA: acudesa RR

Ja nešto ljuta na mm, i zvocam...u tom njegov jaran koji sjedi preko puta nas i koji ima dugogodišnju vezu sa jednom curom kaže: joj, vidi ove. (onako potiho)....hmm....ma, šta mi ti imaš reći, kao da je tvoja bolja??? (kažem mu jauser posted image )..aha, sve bi to bilo Ok, da je čovjek govorio meni,nego je  on vidio dobru "vektru" koja je upravo prošla pored nasuser posted image  (joj, vidi ove-vektre, a ne acudesa)...a, ja od huje mislila da meni govori...jojjj blama

user posted image user posted image user posted image user posted image
Haman smo ti i ja sklone brzom zakljucivanju a samim tim se i brze provalimouser posted image user posted image user posted image

Hamza,mamin lav,26.10.2006.

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 510
6.5.2010 21:38:13   
Anoniman
Nije moj, ali je blam: Moja prijateljica imala vanmateričnu trudnoću i sve se to riješilo, hvala Bogu, ona operisana ,dobro...kad ona dobijeuser posted image  prije nego što je trebala, ona sva u panici, nešto nije u redu, brzo traži broj od ginekologa:
Halo, doktore F ovdje, ja sam dobila danas, to mi je skroz rano, je li to sad u redu... a tamo se čuje muški glas:
F..., F...., halo X  ovdje!...kad ono šef od njenog muža i roditelj od njenog učenika!!!!!!!!!!!!!!
Kaže jadna da je plakala poslije toga, ali sad se smije kad o tome priča, a i mi vala.

(odgovor članu azraj)
  Neposredna veza do poruke: 511
6.5.2010 21:41:02   
maja78 RR
ziananina to je bas bas blam hahahahaha

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 512
6.5.2010 21:48:49   
tea lana

IZVORNA PORUKA: zinanina

Nije moj, ali je blam: Moja prijateljica imala vanmateričnu trudnoću i sve se to riješilo, hvala Bogu, ona operisana ,dobro...kad ona dobijeuser posted image  prije nego što je trebala, ona sva u panici, nešto nije u redu, brzo traži broj od ginekologa:
Halo, doktore F ovdje, ja sam dobila danas, to mi je skroz rano, je li to sad u redu... a tamo se čuje muški glas:
F..., F...., halo X  ovdje!...kad ono šef od njenog muža i roditelj od njenog učenika!!!!!!!!!!!!!!
Kaže jadna da je plakala poslije toga, ali sad se smije kad o tome priča, a i mi vala.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 513
6.5.2010 21:54:32   
Anoniman
joooj, žene, ismijah vam se do suza....user posted image user posted image user posted image
Ja u nedjelju u Makarskoj sa mužem... i trknem do obližnje pizzerije da nam naručim pizze... i umjesto klasičnih velikih pizza (bili smo praaavo gladni), ja zabunom naručim džambo...
Zijanila sam se kad je konobar iznio kutijetine, a MM mi se komio od smijeha kad sam došla sa njima... Jeli smo pizze i naredna dva dana...

< Poruku je uredio pingpong -- 6.5.2010 21:55:07 >

Neposredna veza do poruke: 514
7.5.2010 14:25:38   
tehna
user posted image user posted image user posted image user posted image stomak me je zabolio od smijeha stvarno ima extra blamova ljubim vas sve

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 515
7.5.2010 18:10:15   
Anoniman
Ne znam gdje bih ovo svrtala ali meni je baš smiješno.U našem kraju stariji ljudi imaju običaj za sve i svašta da govore- da izvineš:

Iskopo ja ,da izvineš, rupu da posadim voćku.- puno bi pristojnije bilo bez ovoga -da izvineš
Da izvineš, okupo se.
Kaže moja prijateljica kako je srela nekog komšiju, upitala ga za zdravlje, šta radi i tako, a on: Evo sad se, da izvineš okupo, pa malo izaš'o.
Kaže ona...joj, kud ga upita, odmah sam ga vidjela u svoj njegovoj ljepotiuser posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu tehna)
  Neposredna veza do poruke: 516
7.5.2010 19:07:21   
acudesa
Moja nana rahmetli je imala tu uzrečicu, pa recimo kaže: "Ovoliki (pokaže na prstu, a objašnjava npr. veličinu eksera)" i onda doda "da izvineš"user posted image user posted image user posted image user posted image ...a, ja tek onda dobijem asocijaciju kako ne treba...i, jedva bih se suzdržavala od smijehauser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 517
7.5.2010 19:13:51   
teacher75

Ne znam gdje bih ovo svrtala ali meni je baš smiješno.U našem kraju stariji ljudi imaju običaj za sve i svašta da govore- da izvineš:

Iskopo ja ,da izvineš, rupu da posadim voćku.- puno bi pristojnije bilo bez ovoga -da izvineš
Da izvineš, okupo se.
Kaže moja prijateljica kako je srela nekog komšiju, upitala ga za zdravlje, šta radi i tako, a on: Evo sad se, da izvineš okupo, pa malo izaš'o.
Kaže ona...joj, kud ga upita, odmah sam ga vidjela u svoj njegovoj ljepotiuser posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 518
8.5.2010 9:05:52   
Anoniman

Pa nemoj tako... vidiš da je ovaj stari plaho im'o svakakvih asocijacija u glavi, al' eto opet se izvini, da ti ne bi pomislila da je on neku drugu "voćku" posadio u "rupu" user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 519
9.5.2010 8:55:37   
maja78 RR
prije par dana ja sa A napolju, i sretnemo neku zenu sa bebom u kolicima i Andreju nesto interesantna, i ja kazem curica mala, kad zena i njena majka kazu braco, ja opet curica, one braco, i tako par puta dok ja nisam skontala da mene ispravljaju da nije curica vec braco, ja mislila one govore svojoj bebi za Andreja da je braco user posted image user posted image user posted image user posted image  a djecak premeden sa dugom kosicom pa se lako zamijeni

< Poruku je uredio maja78 RR -- 9.5.2010 8:56:56 >

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 520
9.5.2010 9:01:20   
acudesa
user posted image user posted image user posted image user posted image  ahahha majo....user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 521
9.5.2010 10:35:01   
Anoniman
Mi se slikali za web- stranicu škole- a ja extra nefotogenična, pa vazda kukam i nezadovoljna sa svojim fotografijama...pokaže meni fotograf sliku jednog uposlenog, retuširanu, rekoh, hoću ja tako, kaže ne može, ne da direktor, nema vremena, a neće ni ovaj biti takav...hajde dobro, gledamo mi poslije slike i svi konstatujemo da je jedna kolegica prelijepo ispala ( a bili je ljudi koji su prelijepi u stvarnosti a slika užasna)... i ja hoću njoj da dam kompliment:
"Najljepša si ispala! Sigurno su te retuširali!"user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu acudesa)
  Neposredna veza do poruke: 522
9.5.2010 10:54:59   
Anoniman

Da izvineš, okupo se.

Jest,i ja imam takvih u okolini!I onda stvore neugodnu situaciju od nečeg sasvim normalnog!Ne bi čovjek ništa ni pomislio bez ovog "da izvineš",a ovako te oni napomenu...user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 523
10.5.2010 9:16:48   
mala86
kod mene ima tona blamova-od pada pred cijelo skolom na dodjeli diploma(ovo je bio najveci)-ispruzila sam se pred svima koliko sam duga u siroka,i to u pozoristuuser posted image user posted image user posted image user posted image !sta cu,lezala sekund na podu,pretrpila smijeh,onda pljesak,i na kraju se digla i pred svima poklonila
zatim pad u podzemnoj,promasila stolicu(a jos bila trudna)!svi me gledaju,smiju se sebi u maicu,a ja kontam bas me briga za vas,vise vas nikad necu vidit..

pa na jednoj svadbi-trazila od pjevaca da otpjeva LUCE MOJE!bilo je bucno,i jedva smo pricali!on kaze "ne znam ja tu pjesmu",a ja ti njemu "ma nema veze,samo ti otpjevaj",kontajuci da mi je reko ma gdje cu ja pjevat to(zensku pjesmu)

ima vjerovatno jos,samo se treba sjetit

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 524
10.5.2010 9:39:32   
Mirkica

Mi se slikali za web- stranicu škole- a ja extra nefotogenična, pa vazda kukam i nezadovoljna sa svojim fotografijama...pokaže meni fotograf sliku jednog uposlenog, retuširanu, rekoh, hoću ja tako, kaže ne može, ne da direktor, nema vremena, a neće ni ovaj biti takav...hajde dobro, gledamo mi poslije slike i svi konstatujemo da je jedna kolegica prelijepo ispala ( a bili je ljudi koji su prelijepi u stvarnosti a slika užasna)... i ja hoću njoj da dam kompliment:
"Najljepša si ispala! Sigurno su te retuširali!"user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

hahahhahaha jojjj zinanaina hahahahhhahaa user posted image user posted image user posted image user posted image

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *