|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vaš blam :-)
29.3.2010 22:15:30   
acudesa
Na ponudi kroasani:
marelica
čokolada
premium....(šta li je premium????) naručim ja marelicu, vraća se konobar i kaže: Nema marelice, ima samo čokolada i ovaj....
(a, ja kontam, taman da isporobam premium i htjedoh reći: Daj mi ovaj sa premiumomuser posted image user posted image user posted image ...joj,sama se sebi smijem, sreća konobar dovrši, kaže: I ovaj prazni (ni sa čim)user posted image user posted image ..
daj mi kroasan sa prmiumom ( ničim)user posted image user posted image ....

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu sara.at)
Neposredna veza do poruke: 476
29.3.2010 22:22:04   
neki
IZVORNA PORUKA: acudesa RR

Na ponudi kroasani:
marelica
čokolada
premium....(šta li je premium????) naručim ja marelicu, vraća se konobar i kaže: Nema marelice, ima samo čokolada i ovaj....
(a, ja kontam, taman da isporobam premium i htjedoh reći: Daj mi ovaj sa premiumomuser posted image user posted image user posted image ...joj,sama se sebi smijem, sreća konobar dovrši, kaže: I ovaj prazni (ni sa čim)user posted image user posted image ..

Jooooooooooj kraljice mojauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja rekoh da malo provirim na RR,i odmah ovde da uletim i evo padam od segeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 477
29.3.2010 22:26:27   
acudesa
jesam neinformisana, jel dauser posted image user posted image user posted image

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 478
29.3.2010 22:28:35   
neki

jesam neinformisana, jel dauser posted image user posted image user posted image

Svi smo u necemu neinformisani,no worry,ljubiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimuser posted image user posted image user posted image user posted image Al se ismijah slatko pravouser posted image

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 479
29.3.2010 22:30:57   
acudesa
briga me, nek se raja smijeuser posted image user posted image ...a, ti spešl, baš mi je drago da je ova moja blamaža tebe nasmijala

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 480
29.3.2010 22:32:24   
Hanady RR

briga me, nek se raja smijeuser posted image user posted image ...a, ti spešl, baš mi je drago da je ova moja blamaža tebe nasmijala

e vala i ja bi semijala da mi nije do moga porblema...
al što je još gore ja bih odmah taj premium naručila da vidim od čega je user posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 481
29.3.2010 22:35:32   
acudesa

IZVORNA PORUKA: Hanady

al što je još gore ja bih odmah taj premium naručila da vidim od čega je user posted image user posted image user posted image user posted image

ma ne bih ja rekla: premium, nego sa premiumom...draga hanady....

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 482
29.3.2010 22:36:34   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: Hanady

ma ne bih ja rekla: premium, nego sa premiumom...draga hanady....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 483
29.3.2010 23:01:26   
reallove

Na ponudi kroasani:
marelica
čokolada

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 484
29.3.2010 23:15:29   
acudesa
Dalje:
slučajno dijete znam, a roditelje mu ne znam i jednom ga sretnem sa gospođom, kažem malom: Kako imaš divnu nanu...keže nana: Ja sam mu majka...blam, blam, blam...

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 485
29.3.2010 23:37:36   
Lalana
Isla jedne prilike na jedan seminar i trebao MM doci po mene navecer, malo prije nego je dosao nazvao me i rekao da je ispred. A zakasnio mnoooggoo.
Ja zeMska sisla, ljuta sto je okasnio, ali bas okasnio, i udjem u auto, zatvorim vrata, krenem govoriti, pa gdje je on do sada, sta misli, zasto kasni, okrenem se lijevo, COVJEK blijedo u mene gleda, ja nista, valjda od ljutnje, ja nesto opet pogleda lijevo, kad nije moj muzuser posted image
I sad zamislite, brze bolje izlazim iz toga auta, koje je cini mi se bjese isto kao nase ama preslikano, zatvaram vrata od auta, pored toga nase auto i moj muz koji samo nijemo i blijedo gleda gdje sam ja to bila krenulauser posted image user posted image user posted image
Jos taj tip bjese neki stranac, Hajde ti poslije ubijedi nekoga da sam pogrijesilauser posted image
Kaze MM i dan danas sretne tog covjeka i nijemo i blijedo se pogledajuuser posted image

Moje tri srece...

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 486
29.3.2010 23:43:52   
reallove
IZVORNA PORUKA: Lalana

Isla jedne prilike na jedan seminar i trebao MM doci po mene navecer, malo prije nego je dosao nazvao me i rekao da je ispred. A zakasnio mnoooggoo.
Ja zeMska sisla, ljuta sto je okasnio, ali bas okasnio, i udjem u auto, zatvorim vrata, krenem govoriti, pa gdje je on do sada, sta misli, zasto kasni, okrenem se lijevo, COVJEK blijedo u mene gleda, ja nista, valjda od ljutnje, ja nesto opet pogleda lijevo, kad nije moj muzuser posted image
I sad zamislite, brze bolje izlazim iz toga auta, koje je cini mi se bjese isto kao nase ama preslikano, zatvaram vrata od auta, pored toga nase auto i moj muz koji samo nijemo i blijedo gleda gdje sam ja to bila krenulauser posted image user posted image user posted image
Jos taj tip bjese neki stranac, Hajde ti poslije ubijedi nekoga da sam pogrijesilauser posted image
Kaze MM i dan danas sretne tog covjeka i nijemo i blijedo se pogledajuuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image joj dobra si....

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Lalana)
Neposredna veza do poruke: 487
4.4.2010 0:22:00   
marny
danas opet moj uobičajeni blam, imam malu dioptrijicuuser posted image i po ko zna koji put javim se nekomu, kao ja sigurna da je to ta osobauser posted image .

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 488
4.4.2010 0:25:19   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: marny

danas opet moj uobičajeni blam, imam malu dioptrijicuuser posted image i po ko zna koji put javim se nekomu, kao ja sigurna da je to ta osobauser posted image .

ih ja to godinama radim svi navikli bez obzira na očitanje broja odmah da dreknu u slučalicu ''....je'' ( mama je, seka, dino je)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu marny)
Neposredna veza do poruke: 489
19.4.2010 16:06:10   
acudesa
Danas: idem kad gropa djece nešto čeprka oko cvijeća u parku...
JA: Šta to radite, ne čupajte cvijeće, ne smijete to raditiuser posted image
Djeca: Ali....mi sadimo cvijeće...
Ja: Ah, ok...sorryuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 490
19.4.2010 16:16:30   
Amelaa RR

Danas: idem kad gropa djece nešto čeprka oko cvijeća u parku...
JA: Šta to radite, ne čupajte cvijeće, ne smijete to raditiuser posted image
Djeca: Ali....mi sadimo cvijeće...
Ja: Ah, ok...sorryuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Kraljica sii

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
22.07.2013pocetak bockanja
04.11.2013 Beta 1:(
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
26.06.2015 - Beta 73-80 biohem
3. 17.11.2015 Beta 0,1
4. 30.09.2016 Beta pozitivna
10.11.2016 Spontan
5. 2018 FETBahceci Beta pozitivna

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 491
19.4.2010 16:22:40   
Amelaa RR
Lalana user posted image user posted image user posted image user posted image dobra si..i meni se slicno desilo... Samo to je bilo nek godine na Vlasicu, iznajmili mi vikendicu i hajd sve lijepo fino, bilo nas 3para, rasporedili se gdje ce ko spavati, i hajd mi cemo haman u podkrovlje. I hajd moj ti MM ode ranije da pripremi teren i kaze ti on meni kad krenes popni se uz ove drevene stepenice i desno soba, i tako i biva..posla ja i uz stepenice i desno soba..bracni  krevet,kontam MM zaspo i i ja posla lec kad cujem neko me zove:
Amela, Amela bona nije tu nego vamo.. kad ono dvoje drvene stepenice
Kad ono tu spava gazda od vikendice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
E jesmo se ismijali ujutro..sreca cojek tvrdog sna pa nista nije cuo..

< Poruku je uredio Amelaa RR -- 19.4.2010 16:30:58 >

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
3. 17.11.2015 Beta 0,1
10.11.2016 Spontan

(odgovor članu marny)
Neposredna veza do poruke: 492
19.4.2010 17:39:35   
milenium
user posted image user posted image user posted image

a moj današnji blam,pitam ja neku baku koliko ono ti imaš godina.kaže ona:90!
a ja htjela na to reć nešto lijepo da pokažem kako to i nije tako puno.i kažem:Taman!(misleći pa...solidno)
a ispalo je koda sam rekla Taman(za mrit)user posted image

(odgovor članu Amelaa RR)
Neposredna veza do poruke: 493
19.4.2010 17:43:46   
Amelaa RR
Kraljica si user posted image user posted image user posted image ce rec baba drago djete jos u meni snage imaaa

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
3. 17.11.2015 Beta 0,1
10.11.2016 Spontan

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 494
28.4.2010 22:03:25   
D_K
otisla ja u privatnu polikliniku na pregled. 
dodjem na recepciju i pitam za UZ i kaze sestra moze, sjedite u cekaonicu. ja joj kazem - imam zdravstvenu knjizicu!!
zena me samo cudno pogledala..

Onaj pogled :))))

(odgovor članu Amelaa RR)
Neposredna veza do poruke: 495
28.4.2010 22:31:06   
acudesa
Dešava se, mi smo iz komunističkog fazona, nije zamjeriti....user posted image

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 496
28.4.2010 22:55:28   
acudesa
Eh, ovo je dno dna: Kad sam se učlanila na RR, radoznala po prirodi-sve sam ispitivala, svaki kutak RR, sve nastojim što prije povezati, gledam sličicu na  portalu,  "Zajednica RR" i kontam ja: Bože, koje li su ovo forumašice?....(ona plava cure i neka ekipa), ko negdje na izletu sjede na deci, čak sam ih i na Vrelo Bosne smjestilauser posted image user posted image

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 497
29.4.2010 6:24:06   
maja78 RR

Eh, ovo je dno dna: Kad sam se učlanila na RR, radoznala po prirodi-sve sam ispitivala, svaki kutak RR, sve nastojim što prije povezati, gledam sličicu na  portalu,  "Zajednica RR" i kontam ja: Bože, koje li su ovo forumašice?....(ona plava cure i neka ekipa), ko negdje na izletu sjede na deci, čak sam ih i na Vrelo Bosne smjestilauser posted image user posted image

kraljica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 498
29.4.2010 16:42:35   
Husic10

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

moja prijateljica ima curicu i kad su joj bile negdje 2-3 godine odvede je malo kod nekih rodjaka u Butmir. Obzirom da dijete nikada nije bilo na periferiji, samim tim se nije susretalo s domaćim životinjama kad je ugledalo kravu kaže: UUU KOLKI CUKOO

user posted image user posted image user posted image Desilo se slicno ovamo kod nas.. od muzeve mi rodice mala vidjela kravu kaze mama vidi veliki medoo user posted image user posted image sad je uvjek zezamo za "medu".

"Kad trazis mahane upotrebi ogledalo, a ne dvogled" ♥

“Gdje je stida, tu je i poštenja.” ♥

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 499
29.4.2010 16:48:47   
Mona Mohamed
Kada sam se tek udala, svojski sam se trudila nauciti arapski jezik. Jednoga dana u posjetu kod svekrve su dosle neke hanume i svekrva se htjela pohvaliti snahom pametnicom i rece im kako cu ja njima kazati dijelove glave koje sam naucila. I snaha je krenula..Sve je islo dobro dok nisam dosla do uha i umjesto slova w kazala sam b..i simbolicno nasla hanume na podu kako se valjaju od smjeha. Jedina osoba koja je ostala ozbiljna sam ja. Kasnije saznadoh da sam umjesto uha kazala muski polni organ.user posted image Stvarno me je bilo sram. I dan danas je. Moji najveci blamovi su ustvari vezani za arapski jezik gdje sam jako vulgarna i prosta.

Čovjeka kojeg se naopako vodi, postaje duševno i duhovno sve bolesniji… Odstupi li previše od svojih osnovnih pretpostavki, od uslova za vlastiti razvoj, od plana po kojem je skiciran, naći ce se u nevolji i doživjeće slom.
Aisha..30.7.2010.

(odgovor članu Husic10)
Neposredna veza do poruke: 500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *