|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  854 855 [856] 857 858   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009/2010
4.5.2010 17:06:37   
Honey3
drage moje hvala vam na cestitkama,ja evo tek stigla da se malo javim i pohvalim za mali rodjendan kad ono tamo vec puuuno cestitki i bas ste nas obradovali svima vam velika pusa i user posted image od Esme i mene....Lani cestitamo mali rodjendanuser posted image a Nanetu puno srece sutra ako Bog da, da sve prodje hairli i da nam se Bambica ne sikira puno,a ako Nane bude bolilo mi cemo puhatiuser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 21376
4.5.2010 17:15:49   
Lady26
Zaha i vama cestitke user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 21377
4.5.2010 17:32:48   
Meri29
Cestitamo i mi po redu, mali rodendan Lanici i Bahinoj ljepotici, a Nanetu sretno sutra, saljemo mu puno, punouser posted image user posted image da mu bude lakse, a i mami user posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 21378
4.5.2010 17:38:56   
Sonja
haj drage mame i bebe
cestitamo zubice i rodjendancice sto sto fulaliuser posted image

mi smo danas dosli kod moje mame pa cemo nocit..A se izmorio i sad pajki..
samo nesto izvodi neke vragolije a da ga samo vidite kako hodauser posted image sto moja mama kaze ko zombiuser posted image stalno nesto sa rukicama izvodi dok hoda sav se izvrneuser posted image user posted image user posted image i face majmunske su glavne...

a juce mi se rasplako jer je bio zedan a ja nisam znalauser posted image jedva sam skontala..i sad ga ucim da kaze vodauser posted image i ne ide mi bas najboljeuser posted image
kad je gladan zna pokazat otkara usta kao da jede i to mu je znak a kad je zedan ne zna nikako

kako vasa djeca pokazuju da su zedna???

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 21379
4.5.2010 18:34:12   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: felix
mya,kako nam je malena koliko vam je ostalo jos boci jel mi dobro ljubim guzu da je brzooo prodje bocike ....lutka lijepa.....)))

Sinoć nam je bila zadnja, a jutros smo nosili urin koji će biti gotov sutra pa će dr. vidjeti hoće li produžiti još terapiju boca user posted image A jutros procedure u poliklinici u laboratoriju..ne primaju one posudice ni vrećice već sam morala presuti u običnu plastičnu čašu...daj bože da nalaz bude OK...

I vama draga sretno sutra s nalazima user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21380
4.5.2010 18:36:51   
Mya_81 RR
Bambi, sretno sutra...da sve bude super, super, superrrrrrrrrrrr user posted image user posted image user posted image

Pocy, drago mi je da je na poslu sve OK...eh, polako nam je generacija počela raditi user posted image Kad vidim Škorpijin avatar sunce me obasja user posted image Baš falite, žene user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 21381
4.5.2010 19:06:09   
dafri
Lani i Esmi sretni mali rođendaniuser posted image user posted image user posted image
Bambi sretno,da što prije prođe
Mi sad ušli u kuću,čitav dan smo vani,
najavljuju kišu od sutrauser posted image

< Poruku je uredio dafri -- 4.5.2010 19:08:22 >

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 21382
4.5.2010 19:23:04   
Anoniman
Mi se vratili ...kaze dr. da nam ne treba antibiotikuser posted image user posted image user posted image dala mu je neke kapi za nosic i vitamin c...rekla da nastavim sve kao i dosad, u slucaju da mu do petka ne bude bolje da onda opet dodjemo

a meni se stanje opet pogorsalo.. grlo me opet boli i groznica me hvata...ja fakat ne znam sta je ovo...ja cu poluditi koliko je dosadna ova viroza ili vec sta je...imam osjecaj ko da mi je neko grlo letlampom spaliouser posted image user posted image

(odgovor članu dafri)
  Neposredna veza do poruke: 21383
4.5.2010 19:58:00   
Anoniman
mya,ma hoce mila biti dobar nalaz abd.zasto ne niste dzaba tolike boce primili moralo su je ubiti te baje sigurno sretno drzim fige bit ce dobro abduser posted image ...
Hvala mila i ja se sutra nadam dobrom nalazu.
Dadada,bas vas safatalo taj virususer posted image i mene je bio al sad je ko malo bolje.
Bitno da je drug dobro ti ces vec preziviti sa lijekovimauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 21384
4.5.2010 20:40:32   
škorpija
I mi bili napolju od 7-8, brzinska šetnja, nažalost nikog nikog poznatog na cesti, anidla imala goste, vidim pocy radi pa garant uživa s cicijem, dadada i andrej bolesni, nije ni čudo da nikog nismo sreliuser posted image . ali skontala sma šetaćemos vako veče kad ne pada kišwa, dobro i meni i njemuuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21385
4.5.2010 21:43:13   
Anoniman
hvala svima na podrsci puno mi znaci...
pcelice ti se bas ne znas javiti... sta ima kako si, kako je pile malo??? znaci i vas muce zubici... nama najbolje pomaze calgel... cmokni nam drustvo...

dadada user posted image user posted image user posted image user posted image  drago nam je da je sve ok sa djecakom, a ti bi mogla ako imas pekmeza da prokuhas jednu soljicu i da popijes... to bi ti moglo pomoci za grlo... imas li penturu??? ako imas drijenjak je za skidanje penture dobar... ili sok ili dzem ili sta bilo samo da je od drijenjka...

Mya ako Bog da bice sutra nalazi dobri... a i te gluposti tako da vas maltletiraju, da presipas, pa zna se da je od djeteta skoro pa nemoguce uzeti urin... bas su nekakvi naki... bljak... ali bice to sve ok...

evo mi smo pripremili ako Bog da za sutra sve, napravila sam kolac, raspremili kucu, jos samo da ujutro usisamo i to je to... pomalo me nervoza hvata, ali oduprijet cu se obzirom da ce to sve biti ovdje u kuci, pa moram biti jaka... a ako Bog da sve ce biti kako treba... ljubim vas sve i javim se sutra ako Bog da sa finim i lijepim iskustvom... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 21386
4.5.2010 21:44:46   
Anoniman
Cao!
Samo da se brzinski tuspasim, i moram prije svega da cestitam prvi rodjendan nasem drugu Adinu i Aleksandru, budite nam dugoooooooooooo zdravi, lijepi i veseli, i sretniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tajra, vidim bili ste kod frizera, ali ruzit cu te sto si je sisala, smrcccc, mi svoju kosicu ne damouser posted image
Sretne i sve male mjesecnice,da nekoga ne izostavimo,ljubimo vas sveuser posted image
pocy,drago mi je da je sve super, ma ide to bolje nego sto mi ocekujemouser posted image
Mya, sretno mila, da nam drugarica bude super zdrava kad dodjemo, ljubimo vas do nebauser posted image
I naravno secer na kraju, nasoj dadici saljemo veliki zagrljaj uz pjesmicu
http://www.youtube.com/watch?v=bI8Jf_yscfw

i ljubi nam slatkisa puno, nemoj zapravo da ga ne prehladis ponovo,uhhhhuser posted image

(odgovor članu mnn)
  Neposredna veza do poruke: 21387
4.5.2010 21:48:01   
Anoniman
A.je davnoo zaspo ko danas samo jednom spavo usto u 3.i nije vise.Bili vani do pola7.Izdrzali smo budni do pola 9.jedva i zaspo.
Idem i ja laganini spremat se da legnem sutra nam je raniti.user posted image
Bambi,mila bravo za tebe hrabru jaku user posted image user posted image user posted image bit ce to,sve dobro abd.vidjetces user posted image
Ljubim ga punooooooooooooo,da sa hairli se i vi rjesiteuser posted image
Saharaaaaaaaaaaaaaaa,,pa gdje si ti jedan velikiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tebe a posebno za moju milu Ajnicu :)))))ljubim je....

< Poruku je uredio felix -- 4.5.2010 21:49:37 >

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 21388
4.5.2010 21:54:52   
Anoniman
felix, ma ne stignem nekad ni sjesti za racunar, ali mislimo mi na vas, ljubimo i mi tebe i Anelka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 21389
4.5.2010 22:16:36   
Nejrica
Da se brzinski javimo!
Mm je danas poceo raditi,mislim dobio je novi posao,pa sam ja spremala torticu...Kerim zahtjevan,tako da se nismo javljali!
Cestitamo sve male rodjendane!
Bambiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image drzimo fige ljepotanu,pa da to aBd sve brzo i sto bezbolnije prodje.Slazem se da trebas biti sa njim,ja sam bila sa mojim Kerimom.
Dadada,super za momka,a tiuser posted image user posted image user posted image user posted image ne daj se!
Puno poljubaca saljemo i idemo spavati!!!

Veliki decko 24.02.2009.
Mala mrva 06.06.2014.

Sad je to, to!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21390
4.5.2010 22:39:13   
anidla
samo brzinsko javljanje....

imla sam goste do maloprije,  Nou smo kupale ja i moje prijateljice, ja ga nahranila i zaspao je...odoh i ja leci jer me sve boli od jutarnje setnje...isli smo pjeske od Hrasnog do BBI i nazad....crkla sam....

bambi sretno sutra...da sve prodje uredu....user posted image

lady, cestitamo curi 5 velikih mjeseci user posted image user posted image user posted image

skorpia, ljubi mi Jedinka user posted image

dadada, nadam se da je sincic bolje, nisam citala sta se desavalo...

mya, i za tvoju curicu se nadam da je sve uredu s nalazima, ssutra cu sve citati...

pusa svima i laku noc user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu Nejrica)
Neposredna veza do poruke: 21391
5.5.2010 7:57:29   
R&T@
Dobro jutro!!!!!!!!!!!
Gdje ste jutros?????????????

Kakvi su nalazi? Je li bilo cap-cap?

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 21392
5.5.2010 8:30:03   
mojbebac
dobro jutro ..... javljam vam se sa radnog mjesta, da juce sam pocela raditi ..... i prvi dan mi je dobro prosao .... srecom .... anjci je bila dobra, slusala baku .... bogu hvala sve ok ..... ja srecom juce saznah da mogu koristiti stari GO tako da cu cijeli juni biti  na sa svojom curom.....user posted image user posted image user posted image
na moru nam je bilo predivno zaista ,,,,, A je uzivala, setnje, plaza ..... ma milina ..... sad i kod nas teku pripreme za rodjendan, sa malom rajom cemo slaviti u petak, a za veliku pravimo rucak u subotu, tako da i to obavimo ..... jedva cekam da prodje .....
cestitamo sve male i prve rodjendane nasoj raji koje smo propustile jer smo opravdano bile odsutne, ali brzo cemo mi uci u fazon ..... ljubimo vas i pozdravljamo puno .....

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 21393
5.5.2010 8:37:49   
Sarajkica
Hvala vam puno svima na odgovorima u vezi sa pranjem djecije odjece. Ilhanu je 10 (skoro jedanaest) mjeseci i ja jos uvijek perem odvojeno. I  tako  cu onda i ja do godine dana, pa poslije zajedno prati. Nadam se da je to ok.

Bambi09 proci ce to sve super. Dan dva malo pripaziti, a poslije toga vidjeces, sve normalno...

A ostalim malim princezama i princevima koji slave rodjendane zeliimoo puuuuno srece i radosti u zivotu user posted image user posted image user posted image user posted image

Ilhan- moja mala pčelica zujalica
14.06.2009. godine

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 21394
5.5.2010 8:47:41   
R&T@
Morali smo je osisati, patili smo se i sa snalama(svaka u sekundi zavrsi u ustima) i sa znojenjem.
Ne smijem ni misliti kako bi ljetos bilo.
I meni je neobicno ali sam rahat.
Evo za saharu i ostale:
user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Sarajkica)
Neposredna veza do poruke: 21395
5.5.2010 9:46:42   
Schecherlemica
Jutrica i od nas...
Beba opet prespavala cijelu noc,dusa mamina user posted image
Inace smo ok dok nam ne naleti faza kad nas desni jakooooo svrbe,ali izdrzimo user posted image
Izgleda da ce nam kisa danas user posted image
Bambi mislimo na vas i jedva cekamo da nam se javis sa lijepim vijestima,pa da cestitamo ... user posted image
Amela 2208 ljubi nam drugaricu i uzivajte u odmoru! user posted image
Pozdravic svima i ljubimo vas user posted image user posted image user posted image

Aman, Sunce naseg Neba 21.12.2009.

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 21396
5.5.2010 9:48:57   
Anoniman
jutro
Mi smo pravo poranili jutros Anel usto u 6.user posted image lopov mali...
Bili smo kod ped.nismo nalaz vadili treba proci 7.dana od sirupa znaci da nedajem pa onda ponovit nalaz tako da idemo sledece srijede abd.
A.je sluso prilicno mada cim ga pocnem presvlacit place,a o vaganju da nepricam
Moj A.ima 9kguser posted image ....
Pita me koliko ima mjeseci reko 10mjes.ima kaze kao au pa vidi masallah on skoro ima 9.500kg a 10mjes bas dobrouser posted image eh tu me zbuni i neupita je kako sad 9.500 a rekla 9 kad je bio na vagi ajd nema veze pitat cu drugi .putuser posted image ....
Zaspo je skoro
Ja sam fujj,kasljem sinoc nisam mogla spavat isla u drugu sobu da ga neprobudim bas me smori.
Kud od jutros dobila proliv user posted image meni negode antibiotici jer sam pila za grlo na svoju ruku cim uzmem bilo koji antb.ja dobijem proliv odma....
Al bit ce bolje stacu
Bambi,sjeti vas se danas je vama veliki dan sretno jos jednom i ljubim gauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 21397
5.5.2010 9:49:39   
Anoniman
tajra,,malena je medenauser posted image user posted image user posted image user posted image prava mamina curica friz superrr

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 21398
5.5.2010 9:51:45   
marinčii
jutro generaciji,mi smo imali mirnu noć s jednim buđenjem i spavali do 8 h,mene i sad bole leđa grozno ne mogu se saginjati nikako neznam šta da radim ni šta smijem popiti kako dojimuser posted image
mya i felix nadam se da će nalazi biti dobri,mislimo na vasuser posted image user posted image
tajra curica je medena i sa novom frizuricom,ljubac od  Mateja
svim ostalim bebicama puse
bambi čekamo lijepe vijesti,ljubi nam Nanu

< Poruku je uredio marinčii -- 5.5.2010 9:53:17 >

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 21399
5.5.2010 9:53:49   
Anoniman
marinci,mila ma ni ja nisam dobro user posted image strah me da A.nezarazim bas mu gledala grlo kaze malo je crveno al nije toliko upaljeno da nedajem jos antibiotik
Neznam imal sta da dajem da crvenilo grlo prodje da neode na gore mrzimmmmmmm antibiotikeuser posted image ......
Ljubimo druga
MYA,mislimo na vas nadam se da je nalaz o.k abduser posted image user posted image

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 21400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  854 855 [856] 857 858   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  854 855 [856] 857 858   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Jastuk
lost

Kada beba treba spavati na jastuku? Mislim od kojeg uzrasta?

Prije 1. godine (44%)

Poslije 1.godine (22%)

Poslije 2 godine (20%)

Kada? (14%)

Broj svih glasova: 64

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *