|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  853 854 [855] 856 857   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009/2010
4.5.2010 10:39:59   
Anoniman
Seceru, ja sam misljenja da ce i meni i njemu biti lakse ako budemo zajedno... meni jer cu vidjeti sve sta to radi mom Nanetu, a njemu jer cu mu pricati i tjesiti ga, a naucno je dokazano da bebu u bilo kakvoj situaciji najbolje smiruje majcin glas i majcino prisustvo... tako da njemu olaksam zelim biti kraj njega... a dr. je inace nas kucni prijatelj, tako da nece biti problema s njim i cak mislim (nadam se) da ce i on sam reci da i ja ucestvujem u tom svecanom cinu...

marincii, hvala na podrsci i nadam se da cemo se sutra javiti sa olaksavajucim i divnim vijestima... ljubi nam tog malog velikog coju...

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 21351
4.5.2010 10:49:39   
Anoniman
pozzz od nas mi smo dobro spavali.Mada se lopov naucio da spava pred jutro kod mene oko 5.jutros viri iz kreveta ko misic maliuser posted image i gleda preesem ga pored sebe odma zaspo i spavali do 8.
Evo ga na nonama tj.u hodi jos nespavauser posted image
Ljubimo vas sve redom i hvala na cestitkamauser posted image
Koliko sam skontala sutra sunecenje jel bambiuser posted image ???
Sretno abd.da sve prodje u reduuser posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio felix -- 4.5.2010 10:53:14 >

(odgovor članu Schecherlemica)
  Neposredna veza do poruke: 21352
4.5.2010 11:10:06   
Anoniman
Sretni mali rodjendani Lani i Esmiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bambi...sretno capcarapuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 21353
4.5.2010 11:27:08   
rose 87
pozdrav...kako ste nam
da prvo zahvalimo na cestitkama za zubic svima i da cestitamo sve velike i male rodjendane i ostalo sto smo propustiliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
svim bolesnim bebama naravno brzo ozdravljenje mi smo puno hodali zadnja dva dana tako da nas nije bilo...pozelili smo vas
bambi puno srece i da sve prodje dobro aBd

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21354
4.5.2010 11:29:03   
Anoniman
aBd felix... dobro si skontala... hvala i tebi i dadada... user posted image
odosmo sada do grada, moramo izvaditi rodni list i uvjerenje o prebivalistu za Sabinu i aBd i nju da upisemo u skolu... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  usput malo da prosetamo i svratimo do deda i nane koji su vec ko na iglama zbog capcarap... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 21355
4.5.2010 11:29:53   
Anoniman
rose, hvala... nego kako je drugar, jeli njegova cundara zamladila???

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 21356
4.5.2010 11:32:41   
rose 87
jest bambi super je hB,brzo to prodje,nemoj samo da se brines osjeti to beba...ljubi ga i jedva cekamo da nam se javis sa dobrim vijestima

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21357
4.5.2010 11:40:17   
Lady26
Punih 5 mjeseci kako je mami i tati stigla princezica..... user posted image user posted image
Mama voli najvise user posted image user posted image user posted image

Bambi sretno i hairli sutra, nadam se da ce proci sto lakse za bebija...ja se i sad sjecam mog brata....isto smo u stanu kod nas to radili..ooo Boze.... ali bolje dok su sto manji, brze zarasta....ljubni ga jednom....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 21358
4.5.2010 12:36:00   
pocahontas
samo da vam mahnem iz kancelarije user posted image user posted image

nije lose kako sam mislila da ce bitiuser posted image ..

Cici slusa super tetu, bolje jede njoj nego meniuser posted image ..muz je kuci s njima jutros jer je druga smjena, tako da sam bas sretna i mirna kuc kuc..ja radim do 15h tako da jos malo i eto me kuci
ljubac svima user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 21359
4.5.2010 13:01:00   
amela2208
pozdrav od nas sa planinauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Svija sam vas se pozeljela puuuuuuuuuuno ali od ovog dokonog naroda ne mogu da vam se javimuser posted image user posted image , ni vama ni dragome miuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mislila sam da cu se ovdje malo odmorit naspavat i procistit pluca medjutim....ma nek smo zdravo pa mozda se i ja nekad odmorimuser posted image
Nadam se da ste mi dobro, citam vas po malo kad uhvatim slobodnog vremena (a malo ga jeuser posted image )cestitamo male i velike rodjendane, zubice i sve sto imamo cestitat.Vidjela sam da su nam se vratile secerka i ledy26 dobro nam dosleuser posted image
Bambino: ma djedovi i nene su se pravo obradovali Sari i dobro im je dosao nas dolazak ovamo jer su samiuser posted image . ljubac za vas trje a posebno za onog malog sarmerauser posted image user posted image user posted image

Sara&Mohammad

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 21360
4.5.2010 13:16:18   
amela2208
Bambino: Za malo zaboravismo cestitat sunet -koliko sam ja ukontala haj neka je sa srecom i sa hajirom i sto prije da nam ozdravi mali crv. Bolje dok je manji da to prebrine

Sara&Mohammad

(odgovor članu amela2208)
Neposredna veza do poruke: 21361
4.5.2010 13:26:07   
Sarajkica
Drage moje i ja se pridruzujem svim cestitkama user posted image user posted image user posted image

Pitanjce jedno (ne znam gdje drugo da ga postavim): Do kada ste vi dugo prale djeciju odjecu odvojeno od ostale (ako ste uopste)?

Ilhan- moja mala pčelica zujalica
14.06.2009. godine

Neposredna veza do poruke: 21362
4.5.2010 13:36:21   
Anoniman
marinci,vidim i tebe M.zezi noso bi se isti takvi je i A.kao da su braca po nosanjuuser posted image user posted image A punooo mi je drago da papa ostalu hranuuser posted image user posted image user posted image user posted image ....Jestel bili kod ped.sta ti on savjetuje da dojis i sad vidim urjedio je reko da ti nece dat nadohranuuser posted image onak bezz pitam ...
AMELA,neka te sa nama ljubi nam S.malu:))))))))))
Sarajkica,ja nikad nisam prala odjecu A.zajedno s nasom niti sam dala sveki da nosi(ona ima obicaj reci daj sta od bjeline ako pere joj masina da ubaci anelovo ja nedam)da pere medju ostalim vesom i peskirima sta vec ide u bjelinu znas pogotovo pelene bjele.
Ja sto je otkuhat,imam serpicu malu sve u nju stavim na  pec i otkuham njegovo posebno nemogu stavit u masinu nemam toliko basuser posted image ..da dzaba necandrka
Sareno posebno perem na ruke u mlakoj vodi...user posted image i To jos uvejk tako,radim od malena kako se rodio...

lady,koje pije sad mlijeko i koliko popije bas mi je dragouser posted image user posted image
pocahontas,pocela si radit ajd brzoo ce proci vriejem pa picis svom malenom vidim slusa novu tetu bravouser posted image
Da rodjendane cestitamo,LANI,I ESMI sretan rodjendanuser posted image user posted image user posted image user posted image
mya,kako nam je malena koliko vam je ostalo jos boci jel mi dobro ljubim guzu da je brzooo prodje bocike ....lutka lijepa.....)))
Anel skoro,zaspo bas je neumoran lopovuser posted image ....
Sutra abd.idemo vadit nalazeuser posted image vadit krv,,,kakav je umazenko ima da vristi ....
Samo da i to,vise rjesimo abd...

(odgovor članu Sarajkica)
  Neposredna veza do poruke: 21363
4.5.2010 13:42:08   
megi
user posted image user posted image  sretni mali rodjendani Esmi i Lani
i naravno deset mjeseci nasem drugu Anelkuuser posted image user posted image user posted image  jos malo i upisujemo se u klub velikih bebaca

mi smo hb dobro spavale, dva budjena i nije toliko lose, kasalj nam je prestao nosic jos malo curi ali kisemo pa nista ne ostaje unutra

nego moja cura pocela plakati dok se kupa, ne znam sta joj bi do sada je bas voljela da se kupa gugutala bi igrala se ali sinoc vriska nije stala dok je nismo okupali bas samuser posted image user posted image user posted image  ima li ko kakav prijedlog kako to da rijesimo

Hanady ti negdje napisa da u azelu ima frotirnih vreca za spavanje, u kojem azelu, trebala bi i meni jedna u ovoj nam je vruce a kad nije u vreci uglavnom spava otkrivena i to na mjestu gdje bi joj trebala biti glava, a noge izbacene kroz ogradicu

sto e tice odjece za bebe ja sam to davno davno prestala odvajati, samo kad perem njenu garderobu sa nasom ponavljam ispiranje i ne stavljam omeksivac

pusa svim bebarama

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

Neposredna veza do poruke: 21364
4.5.2010 13:49:07   
Anoniman
mozda je bila zdrijemala pa nije bila horna za tusiranjeuser posted image Ja A.kupam u dani  uvjek oko podne a navecer nikad to samo ljeti kad budu sparine ..
Marinci,dok mi naum pade da te pitam jesili ti ikada probala npr.izdojit svoje mlijeko i dat mu na flasu  probat hocel????
To te,uvjek zaboravim pitat bas me zanima volil flasu pijel,caj ili vodu???
Ja A.kako se rodio nisam dala vode same da pije sve caj,hipp komorac sta ja znam et nisamuser posted image
Pa bas,cu sutra pitat ped.smijemli mu davati umjesto caja ponekad sigurno smijem al et,mm.dosadni nevjeruje mi kaze opet pitajuser posted image

(odgovor članu megi)
  Neposredna veza do poruke: 21365
4.5.2010 13:50:46   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Sarajkica

Drage moje i ja se pridruzujem svim cestitkama user posted image user posted image user posted image

Pitanjce jedno (ne znam gdje drugo da ga postavim): Do kada ste vi dugo prale djeciju odjecu odvojeno od ostale (ako ste uopste)?

ja jos uvijek perem odvojeno...i bijelo i tamno...cak jos uvijek dvaput ispiremuser posted image

Neposredna veza do poruke: 21366
4.5.2010 14:03:39   
marinčii
voje mlijeko i dat mu na flasu probat hocel????
felix jsam probala sam al neće iz flašice nema šanse samo je odguruje i vodu i čaj mu dajem na kašikicu  ,sad sam počela pomalo iz čaše mu davati i pije pomalo još se zagrca al nije strašnouser posted image ,sad je pojeo cijelu tikvicu i dva krompirića sa malo junetine i sira,ja se baš zaprepastila jeli to mu previše kako je poečo jestida me nekad baš to i plašiuser posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21367
4.5.2010 14:06:00   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image marinci i bilo je vrijeme vise da te prestane zezati oko nejalauser posted image
Neka jede koliko mozeuser posted image

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 21368
4.5.2010 14:31:45   
amela2208
felix:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne mogu ja bez vas i RRuser posted image user posted image user posted image veliki ljubac za malog medenjaka
IZVORNA PORUKA: Sarajkica
Do kada ste vi dugo prale djeciju odjecu odvojeno od ostale (ako ste uopste)?

Sarajkica: ni ja ne perem zajedno ves nas i malene moje. Kad se tek rodila bila koristila sam onaj deterdzent za bebe sto je od sapuna ali mi je rejako mirisao i sadjoj perem ves sa normalnim perwol tecnim deterdzentom. Neka je nek se navikne na normalni deterdzent ,mada hvala Bogu ne smeta joj nista, nije imala problema nikekvih i takouser posted image

Sara&Mohammad

Neposredna veza do poruke: 21369
4.5.2010 15:19:37   
Anoniman
tratincice, ljubi nam drugaricu Saru i lijepo se vi provedite... sutra ako Bog da imsallah cemo sunetiti Ermina, pa sam malo nervozna, ali bicemo dobro...

Sarajkice, ja djeciju garderobu perem odvojeno do godine dana... poslije ide zajedno sa nasom garderobom...

megi, ja sam skontala da nas Ermin place kad je gladan... jer voda ga jos vise izgladni, tako da uvijek prije kupanja ga nahranim na nekih pola sata ranije, malo se izigramo dok pripremimo sta nam treba, eh tek onda ga kupamo, tako da poslije kupanja jos malo se poigramo onako mirisljavi i popije flasicu i na spavanjac...

Neposredna veza do poruke: 21370
4.5.2010 15:41:48   
*pcelica*
Pozdrav za drage mamice i njihove bebice. Ovako ja imam jedno pitanje, mojoj user posted image izgleda da hoce da nikne zub  trpa rucice u usta bali i vristi a kad joj malo trljam desni onda se usuti, pa me interesuje da li joj smijem stavljati api baby super propolis kapi. Meni su te kapi dali u apoteci kad sam bila trudna i rekli mi da se daju bebama kad im nicu zubi. Neznam smijem li joj dati jer sadrze 10% propolisa u nealkoholnoj otopini,ili imaju neke druge kapi koje ne sadrze propolis?

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21371
4.5.2010 15:44:48   
škorpija
pčelice tvoja beba je premala da joj stavljaš kapi koje sadrže alkohol i propolis, bolje ti je uzmi dentinox kapi ili calgel, ones u efikasne i sigurne za bebu

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 21372
4.5.2010 15:49:17   
*pcelica*
Hvala skorpija znam da je ona mala zato i pitam  jer sa starijom nisam imala problema sa zubicima pa nemam nekog iskustva. Kod nje su se samo pojavljivali, nikad je nisu bolili niti je imala temperature. a ova samo place otpale su mi ruke nosajuci je

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 21373
4.5.2010 15:53:41   
škorpija
ma proći će to, evo na ovoj temi imaš puno savjeta kako preživjeti taj period http://www.ringeraja.ba/forum/m_1673/mpage_7/key_/tm.htm#597286

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 21374
4.5.2010 16:59:13   
Lady26
Hvala na cestitkama user posted image user posted image

IZVORNA PORUKA: felix
lady,koje pije sad mlijeko i koliko popije bas mi je dragouser posted image user posted image

Sada smo na BEBIMILU, pojede od 90-150 kako koji obrok, pomjerili smo razmak izmedju obroka na 4h...samo neka jede hB

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 21375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  853 854 [855] 856 857   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  853 854 [855] 856 857   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *