|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  835 836 [837] 838 839   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009/2010
26.4.2010 15:55:35   
Anoniman
eeee,zaboravili smo reci da se vec dizemo iz krevetca user posted image neki dan ga ostavila sjedeci ja otisla na wc.bili smo sami,kad ja moj Anel usto drzi se za ogradicuuser posted image user posted image i guzOM  se njiha malo nestabilan al dobro je jao sta bi,bilo da sam se jos koji min.zadrzala.
Kad sjedi na seciji,ili bilo gdje gleda zasto da se uhvati da se odigne i stoji
Poceo je pomalo puziti,vjezabA jos nije ono jos pravo al ide,polako...

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 20901
26.4.2010 16:02:51   
dafri
zaha sretna godišnjicauser posted image
lila,megi sretni mali rođendaniuser posted image user posted image user posted image i velikiuser posted image

dadada znači da ja nju upisujem u hodaliceuser posted image user posted image kao da zna da je mama trača danas je otišla iz jedne sobe u drugu,zato sam ja slomljena ,stalno sam tu negdje kao pokretni oslonac,ako zatrebauser posted image user posted image
felix neka nam ovakvog vremena da hoće i za maj biti ovako

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20902
26.4.2010 17:48:17   
R&T@
Atarka, sretan rođendan.....user posted image

Zaha sretna godisnjica, i moja je uskoro, ali duplo manje bracnog staza...
Anidla i Felix, ja primjetim i kad niste prisutneuser posted image

Breskva, bebac je presladak i sa kosom i osisan, ovako ce ti ipak cure manje oko kuce vozati se u kolicima....user posted image
Megi, mi smo izgleda imale isti tuzni vikend, glupe prehlade user posted image .
Sretan mali rođendan, jos malo i veliki.
Javi sta ti dr rece, ja svoju nisam vodila....

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Atarka)
Neposredna veza do poruke: 20903
26.4.2010 18:07:04   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: anidla

ja ocigledno nikom nisam ovdje falila user posted image

Ja baš jučer mislila na tebe user posted image Super da nema temperature, a nosić nije ništa stašno...ja to više ni ne računam kao neko bolesno stanje...i super za babyvac jer on zaista olakšava stvar user posted image A primjetila sam ja da meni nema ni moje Felix...ljubimo Anelka slatkog user posted image

Sretni mali rodjendani i želimo da Adnici što prije prođe prehladica user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 20904
26.4.2010 19:02:11   
Anoniman
darfy,i ja se nadam da ce ostat ovako vrijeme i jos toplijeuser posted image
mya,tajra,user posted image user posted image user posted image velikiiiiiiiiiiiiiiii
anidla,ljubi nam nonija puno:)))))))

Neposredna veza do poruke: 20905
26.4.2010 19:22:52   
anidla
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

za moje zenice, atarku, tajru, Mya, felix i sve koje ste primjetile da me nema user posted image user posted image user posted image user posted image

Mya, mi defintivno dolazimo u petak u Zenicu jer cemo 1. Maj slaviti na Bistricaku na vikendici pa ako mozes da se bar ja i ti nadjemo u petak ako ostale zenice ne mogu da ti napokon predam naljepnice....nadam se da ces moci malo izletiti jer znam da je u subotu festa user posted image

ja sad usla u kucu, crkla sam hodajuci...nakon duuugih 8 dana moj Nonce je ugledao sunce user posted image evo i nosic je odmah bolje...

ljubim sve bebare i mamushke, a jednoj mamushki Atarki zelim najljepsi do sada rodjendan jer ima svog user posted image ....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

skorpio jedna, ti ko fol danas meni poslovno preko telefona user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20906
26.4.2010 19:26:06   
Mya_81 RR
Anidla, sigurno ću moći...ove godine za mene nema slavlja jer mm u subotu radi drugu tako da ne možemo nigdje ni ići user posted image Uglavnom, javi seeeeeeeeeeeeee user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 20907
26.4.2010 19:31:57   
Hanady RR
joj kako ste super...ako nema mm ima eto teta andila...ovo mi je baš superuser posted image user posted image user posted image user posted image

jel može teta hanady da nešto pošalje drugarici.user posted image na nju je omislila kad je kupovala...nekako sam vas zavoljela kroz one male bolesti što smo ih stalno iš išuser posted image

Andila kad tačno ideš javi mi na FB porukom (PP mi ne radi) molim te da ti dobacim nešto.

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 20908
26.4.2010 19:50:51   
Anoniman
trhfchfnceujfdzzrencdfhuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hrtugvtzeruhtuezvter
rfuvhgeg7ehjc f
dhufdhzgfdhghdfhzgdhugft

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 20909
26.4.2010 19:52:27   
Anoniman
sabina  te  volikcur,xcuifmmnnxkkjcf,mxmnm,vkmjhckcjkkmdkkikjx,kmmjd

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 20910
26.4.2010 19:52:39   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Bambi09

trhfchfnceujfdzzrencdfhuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hrtugvtzeruhtuezvter
rfuvhgeg7ehjc f
dhufdhzgfdhghdfhzgdhugft

bambi dušo jel ovo post sa nekom porukom ili....

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20911
26.4.2010 19:54:24   
Meri29
Pa to nam Nane mase user posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Neposredna veza do poruke: 20912
26.4.2010 20:00:48   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

joj kako ste super...ako nema mm ima eto teta andila...ovo mi je baš superuser posted image user posted image user posted image user posted image

jel može teta hanady da nešto pošalje drugarici.user posted image na nju je omislila kad je kupovala...nekako sam vas zavoljela kroz one male bolesti što smo ih stalno iš išuser posted image

Andila kad tačno ideš javi mi na FB porukom (PP mi ne radi) molim te da ti dobacim nešto.

Ma, je li ovo upućeno nama user posted image Naravno, naravno, mi smo uvijek za poklone pogotovo kad su od srca user posted image user posted image user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

Neposredna veza do poruke: 20913
26.4.2010 20:02:04   
Hanady RR
da da za vas user posted image

samo teta andila da se javne i sve OK.
Ljubim

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 20914
26.4.2010 20:07:06   
Mya_81 RR
Hvala, teta Hanady user posted image user posted image user posted image user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

Neposredna veza do poruke: 20915
26.4.2010 20:12:12   
anidla
hej evo tete anidle, Noa me zeza, sad ga mm uspavljuje,ja sam odustala user posted image

hanady, u petak idemo, a ja i ti se mozemo naci ovih dana...kad god ti pase i meni pase,pa do tebe je...znaci od sutra do cetvrtka kad god....posalji ti meni PP na facebook kad da se nadjemo....pusa velika za tebe, ti predivna zeno user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

Neposredna veza do poruke: 20916
26.4.2010 20:20:09   
škorpija
aldina ženo bila sma u tramavaju ništa te nisam čulauser posted image ti znaš da ja sa svojom krajiškom ne mogu biti poslovna

megi sretan maji rođendanuser posted image user posted image user posted image

ja sma još na posluuser posted image user posted image , ne znam ni ja kad ću zavrpiti, valjd aod pola 11, mama ili mm će uspavati bebija, a utra opet na posao, neću ga ni vidjetiuser posted image user posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 20917
26.4.2010 20:23:23   
anidla
joj skorpia user posted image otici cu ja sutra po svog Jedinka-Ajdinka  i dovedem ti ga na posao malo da ti sve razbaca user posted image dusha moja, mogu misliti koliko ti fali kad vi meni ovoliko falite user posted image

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 20918
26.4.2010 20:30:28   
škorpija
ma grozno je,ja još stavila njegovu sliku na desktop i stalno me gleda pa mi još gore, moram ga skinuti barem da ga ne vidimuser posted image

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 20919
26.4.2010 20:32:03   
Anoniman
joj skorpija bas su te zatrpali poslomuser posted image ljubi nam medeka lijepoguser posted image user posted image

(odgovor članu anidla)
  Neposredna veza do poruke: 20920
26.4.2010 20:34:48   
anidla
nije mi jasno, zasto moras biti na poslu do kasno? jel pod moranje? bas mi je zao....hajd samo misli na to da nece uvijek biti tako....i misli na mene i odmah ce ti biti lakse user posted image (salim se)

ljubim ja tebe od Hrasnog do visokog tornja user posted image

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 20921
26.4.2010 20:41:08   
škorpija
evo odmah mi je lakše čim pomislim na tebeuser posted image user posted image ,poželila sma i tebe i nonija, kad ideš u petak, ja ne radim pa možda jedn ašetnja da padne, ja sam danas dežurni novinar pa zato moram biti do kasno na poslu, moram čekati dok se ne odštampa prvo izdanje novineuser posted image

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 20922
26.4.2010 20:54:24   
anidla
e tako treba user posted image

hej vjerovatno cemo mi ujutro za Zenicu (petak), ali ako hoces sutra,npr, poslije posla na opustajucu kaficu sa teta anidlom i Nonijem, taman da ti dam kacket user posted image uglavnom, cucemo se, i ubuduce kad budes u tramvaju, NE JAVLJAJ SE ziva bila...ja koliko sam se derala pored prodavaca Binga, jadnik bio se zbunio i dao mi 3 binga umjesto 2, ali ja sam naravno vratila user posted image joj sta mi radis user posted image

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 20923
26.4.2010 21:04:34   
Mya_81 RR
Joooooooj, Škorpija, ne mogu vjerovati da si još na poslu user posted image I nadam se da te ovakve dežure ne kače često user posted image user posted image user posted image Ljubi nam dječaka user posted image user posted image user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 20924
26.4.2010 21:07:15   
škorpija
mia ljubi i ti medenu curicu, divna je na onoj fotki sa fišek šeširom na glaviuser posted image a dežuram opet u nedjelju, pa eto ne znam jel to često ili rijetkouser posted image

anidla sutra poslije posla ću vjerovatno trčeći žuriti kući jer će biti haman 24 sata da nisam vidjela bebija (ako sutra ujutro bude spavao dok ja ne krenem na posao) ali čujemo se vskako, ljubim vasuser posted image

Neposredna veza do poruke: 20925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  835 836 [837] 838 839   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  835 836 [837] 838 839   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *