|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  832 833 [834] 835 836   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009/2010
25.4.2010 11:06:27   
Meri29
user posted image user posted image Svima cudno sto je spavalica mama budna u tri sata po po noci. Ma iznervirala se nesto i to je toliko uticalo na mene da ne mogu zaspati i gotovo, jutros je vec bolje, ali i dalje mi se ne spava. Zato cu veceras kao kokos u sedam krevet i gotovo, ako Majda dopusti user posted image

Danas slavimo 5 mjeseci, nevjerovatno kako vrijeme brzo prolazi user posted image user posted image user posted image user posted image Eno mi je lezi na krevetu, okruzena igrackama i vristi vec pola sata user posted image user posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu amela2208)
Neposredna veza do poruke: 20826
25.4.2010 11:11:41   
Meri29
Mya cestitamo 10 mjeseci, duplo vise nego nama user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A ja nocas iz dosade, ne znam vise sta da radim, otisla da pregledam aktivne korisnike, kad ono samo ja aktivna i nikog vise. Bilo je stotinjak gostiju, ali bas od nas samo ja vampir. Rekoh bjezi dok te nisu otjerali user posted image user posted image user posted image user posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 20827
25.4.2010 11:13:31   
škorpija
Sretna 10-mjesečnica našoj najslađoj curi Minji, ljubimo jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Frenkoza, drži se, ne daj da te porodica izbaci iz takta, to je tvoje diejte i niko nema prava da ti drži predavanja šta ćeš raditi.

mi ustvari više i nismo beba, ali na ovoj temi nam je svo društvouser posted image , u zadnje vrijeme moj bebi po danu može da zaspi samo uz televizor i to uz crtani elmov svijet, neko mora samo da ga drži u krilu i dok odgleda jednu epizodu on je gotov. milsim da ga mi nismo na to naučili, ali hajde barem će teti čuvalici biti lakše da ga uspava

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 20828
25.4.2010 11:18:58   
Anoniman
Sretan mali rodjendan Minjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 20829
25.4.2010 11:24:40   
R&T@
Principezama sretni mali rođendani!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vidim vi sinoc mahalali, mi se jos borimo s nocnim kasljanjem.

Skorpija, ma bebe su oni sve dok mame za njih disu, tj. dok su mame zive. Iako je ovo drustvo sad bas raznoliko od prvih grceva do pravih koraka, pa se malo pogubimo, ali nekako svi o svima sve znamo, kao velika femili.

Evo moja druga princeza naucila da puhne nos, a mi svi odusevljeni kao da je "otkrila Ameriku"....jer jos pamtim dobro onu vrisku i ciscenje pumpicom....  

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 20830
25.4.2010 11:30:02   
škorpija
Evo moja druga princeza naucila da puhne nos, a mi svi odusevljeni kao da je "otkrila Ameriku"....jer jos pamtim dobro onu vrisku i ciscenje pumpicom....

prretpostavljam da misliš na tajruuser posted image , jer ako ej riana naučila onda je fakat baby einstein, iako su doduše djevojčice naprednije u tom uzrastu od 1 godine. moj bebi nije još rekao ni prvu riječe, ni be ni muuser posted image , a kamoli da ispuše nosuser posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 20831
25.4.2010 11:35:57   
Nunichi
Samo da vam kazem da sam jaaaako ljubmorna jer vise nisam u toku. user posted image user posted image
Nista ne mogu da pohvatam, a tako mi falite.  user posted image
Ljubite mi Zarinu generaciju...
Pa valjda nekad opet uletim u stos. user posted image

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 20832
25.4.2010 11:38:34   
škorpija
nunichi kako je zari u vrtiću, jel sve ok, jeste lis e navikleuser posted image . i ja sam počela radit u petak, pa mi trebaju pozirivna iskustva user posted image

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 20833
25.4.2010 11:42:56   
Nunichi
Znaci i ti ponovo radna zhena...neka, neka lijepo bona i malo s narodom. user posted image
Ljubi mi slatkisa!
A Zara dobro u vrticu, to sto se tice ponasanja i navikavanja, ali sto se zdravlja tice, vec je 2 puta bila na antibiotiku i konjuktivitis je vec zaradila. user posted image
Ali hB, nije bilo strasno, nije bilo ture i onih jakih lijekova.
Voli svoju uciteljicu, kupi fazone od drugih beba, naucila se rugati u vrticu. user posted image user posted image
Ma vec je prava mala djevojcica, odusevljava me svaki dan kako se razvija mala licnost. user posted image

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 20834
25.4.2010 11:46:22   
škorpija
super, drago mi je da ste zadovoljne, a što se zdravlja tiče, vjerujm da to čeka svako dijete koje krene u vrtić pa imalo godinu ili 3 godine, ne gine im prva tri mjeseca bolestiuser posted image . ljubimo vas i držite seuser posted image

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 20835
25.4.2010 11:47:31   
R&T@
IZVORNA PORUKA: škorpija

prretpostavljam da misliš na tajruuser posted image , jer ako ej riana naučila onda je fakat baby einstein, iako su doduše djevojčice naprednije u tom uzrastu od 1 godine. moj bebi nije još rekao ni prvu riječe, ni be ni muuser posted image , a kamoli da ispuše nosuser posted image

user posted image user posted image user posted image
Mislim na ovu slinavicu koja ima godinu dana.
Zato se i hvalim, ali daleko je ona od Ajstajna, nego samo trcimo za njom sa maramicom, pa to ona od muke da je popustimo....

Sto se tice rijeci cijeli repertoar je: tata, deda i ma(ovo zadnje nije mama vec poljubac)... 
Nema ti to veze sa polom, kako Ivancica ima govornika....

Zara nam puuuuuuuno nedostaje....
Sta nam ona sve zna???????????

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 20836
25.4.2010 11:48:51   
Anoniman
Ja rekoh je li haluciniram ili ne ...pa Nunichiceeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image e da znas koliko sam te pozelila i nove slike male principese...ljubi nam jeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 20837
25.4.2010 11:55:14   
Nunichi
Ma i ja sam tebe dadada i ostale sevde. user posted image
Sad malo citam i bas sam shvatila da sam ljubomorna jer pojma nemam sta se desava. Nismo mi malo vremena provele na rr zajedno. user posted image
Nisam je skoro ni slikala iskreno da ti kazem, kad obnovim slike stavljam makasuz.
Ljubi nam druga puuunooo!
Bila sam vam u gradu u cetvrtak, ali nisam se nikom smjela javiti jer nisam znala koliko cu slobodnog vremena imati. Ali su mi zato oci ispale zagledajucu u mame i bebe. user posted image user posted image

Odoh se sad spremati, leliš mi dolazi u 13h. Pa javnem se valjda uskoro opet. user posted image

Ljubim vas!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20838
25.4.2010 16:47:42   
amela2208
jaooooj zene moram da se zalim na svoju malu curicu...user posted image user posted image user posted image
Ona citav dan nece da zaspi, samo hoce da mi je u naruçje, hoçe da se nosi, hoçe svasta po nestouser posted image user posted image a ja immam goste najavljene za veceras i moram veceru da spremam.
Kinçma mi je odkazala stavila sam je u krevetac eno je krişti (nije joj nistauser posted image )okrece me citav dan oko malog prstauser posted image user posted image user posted image joj kakva sam sva nikakva a ni mm nije tuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sara&Mohammad

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 20839
25.4.2010 17:12:54   
škorpija
e amela jesi luda, ja bih na tvom mjestu kupila večeru a dok ne dođu gosti mazila se s bebijemuser posted image

Neposredna veza do poruke: 20840
25.4.2010 17:13:13   
jasmin
Ma draga ne sikiraj se,sve je to klasika s bebama.Pokusaj samo 15 minuta odvojiti za bebaru.Najprije pusti nesto opustajuce .Zatim uzmi bebaru,iznesi je malo na balkon,terasu...pokazi nesto zanimljivo,smijesite se.Nek osjeti da je mama tu,da voli svoju bebaru.Valjda ce nakon 15 minuta biti bolje.Hoce akobogda.:)

< Poruku je uredio Hanady RR -- 26.4.2010 0:48:18 >

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

Revisions: 1 | Neposredna veza do poruke: 20841
25.4.2010 17:59:04   
Mya_81 RR
Moja kad je bila manja i kad je bila navučena na ruke (zbog grčeva) nikakvo opuštanje na nju nije djelovalo...možda bi joj jedino jedan apaurinčić pomogao user posted image user posted image user posted image

Amela, nadam se da je situacija sad bolja i da ćeš uspjeti zadovoljiti sve...

I hvala na čestitkama...još samo jedna mjesečnica, a onda slijedi pravi dernek user posted image

Ljubimo puno našeg milog dječaka...nadamo se da ste vikend iskoristili u druženju i maženju user posted image I da će teta znati iskoristiti onaj bebi kuhar...nemoj da nam dečko ofali  user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 20842
25.4.2010 18:00:16   
bebana27
evo i nas malo
bebama koje slave rodjendane zelimo im sve najbolje

20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata
06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic
13.09.2011 rodio se drugi sin Adem

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 20843
25.4.2010 18:20:41   
dafri
Mya,Meri sretni rođendančićiuser posted image user posted image user posted image
mama dobro došlauser posted image
user posted image user posted image za curicu i ispuhivanje malog nosića,vjerovatno je olakšanje kada to nauče a i ja sam nešto kontala da nauče tek sa par godina

amela moja mene tako vazda voza,nema šanse da se šta uradi pored nje,a meni krivouser posted image user posted image
evo kod nas malo sunce izvirilo pa je cura u šetnji sa mm,nadam se da će se vrijeme do maja ustabiliti

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu bebana27)
Neposredna veza do poruke: 20844
25.4.2010 18:21:00   
škorpija
Ljubimo puno našeg milog dječaka...nadamo se da ste vikend iskoristili u druženju i maženju I da će teta znati iskoristiti onaj bebi kuhar...nemoj da nam dečko ofali

joj mia ja ga ganjam da se mazimo, a on vrišti ko da ga koljemuser posted image , a kuhar je i kupljen s tom namjerom, ne smije pasti ispod 12 kguser posted image , kupila sma joj i malog princa da mu čita, ako bude htio da je sluša.

bebana ljubi krajišnika malog

(odgovor članu bebana27)
Neposredna veza do poruke: 20845
25.4.2010 18:29:26   
Mya_81 RR
Škorpija, ja nisam nikad mogla svariti Malog princa...meni je ta knjiga uvijek izazivala neki čudan i tužan osjećaj user posted image

Meri, čestitamo vam 5 mjeseci user posted image user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 20846
25.4.2010 18:38:00   
Nellica
Pozdrav za mame i bebe,

ne stižemo tipkati, čitamo Vas redovno...

Čestitamo sve što smo propustile....

5.12.2009.
28.04.2011. Mamina dva anđela!

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 20847
25.4.2010 18:51:51   
škorpija
Škorpija, ja nisam nikad mogla svariti Malog princa...meni je ta knjiga uvijek izazivala neki čudan i tužan osjećaj

da niko ne čuje, ššš, ja ga nikad nisma ni pročitalauser posted image , al vidim teta ima njegovu fotku na FB profilu pa vjerovatno ga voli, zato sma ga kupilauser posted image

(odgovor članu Nellica)
Neposredna veza do poruke: 20848
25.4.2010 19:02:01   
Anoniman
nista ne mogu pofatat koliko ste se raspisale a nije me duuugo bilo, bas bi voljela da vidim kolike su vam bebice, slusaju li, moj je sad veliki djecak, koji slusa svoju mamu i napokon mama se sad pravo naspava prespava cijelu noćuser posted image , dojenje je prestalo prije mjesec, i nakon toliko mjeseci bez flasice sad ju je prihvatio user posted image
evo sličica da me vide tete koliki sam sad, prije i poslije sisanja...mami je zao kosice ali mojali smo se šišati ...
user posted image

Danas smo bile na kafici Nunichi, Lelis i ja super nam je bilo, ispričale smo se dobra 3h...Lelis nas je pravo iznenadila i bas mi je drago što smo se zvanično upoznale...
eto pozz za sve vas pa eto ako koju put nanese u Tuzlu nemoj da prođe bez kafice...

(odgovor članu Nellica)
  Neposredna veza do poruke: 20849
25.4.2010 19:04:51   
noaa
Ma vidi nam Alima veliki decko,sjadak je sa novom frizuricom user posted image

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  832 833 [834] 835 836   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  832 833 [834] 835 836   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *