|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  834 835 [836] 837 838   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009/2010
26.4.2010 9:16:18   
Honey3
jutro i od nas....mi smo poranili,bebi ustala u 8h,evo je sada ganja hodu i doziva se sa bratomuser posted image mama je danas happy 13-sta godisnjica braka i napravila sam kolac bijeli brijeg pa hajte drage moje bujrumuser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 20876
26.4.2010 9:24:56   
Mya_81 RR
Jutrooooo user posted image

Dafri, moraju s nečim krenuti...prvo par koraka ali zato kad zalaufa nema više zaustavljanja, a ne mora značiti da će prvi put kad padne prestati s tim...mislim da oni ne znaju za odustajanje user posted image

Zaha, sretna godišnjica...i da vama broj 13 bude sretan user posted image user posted image user posted image

Hanady, super da mala mrvica papa po malo...to je dobar znak user posted image user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 20877
26.4.2010 9:34:23   
Anoniman
Dobro jutro zelim svima....
zaha draga, sretna ti godisnjica braka, da ih dozivite jos puno puno puno u sreci zdravlju zadovoljstvu sa svojim krasuljcima... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Meri, ma drugarica nam pravi vrtiprah... ljubimo je 100 puta tako veselu i zivahnu...

Hanady, bas mi je drago da je Lea bolje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

evo i ja pijem kaficu, Ermin pored mene cini mi se obavlja "posao" user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  joj da hoce danas biti makar malo suncano da idemo malo setati pozeljela sam...

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 20878
26.4.2010 9:45:55   
Honey3
Mya, Bambi hvala vam, ljubite svoje slatkiseuser posted image evo i ja cekam da ugrije pa da malo setamo.....

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20879
26.4.2010 9:52:30   
rose 87
jutro...da vam se i mi malo javimo,moj momak je super hB,vec je na stomaku,igra se,guguce,smije
kako ste nam vi,da vam cestitamo sve sto smo propustili,rodjendane,korake,zubice i vidim godisnjica,sve najbolje user posted image user posted image user posted image
pozdrav veliki

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 20880
26.4.2010 10:05:53   
marinčii
jutro i od nas
mi smo dobro spavali mada i dalje spava s nama od prvog buđenja ,puno se vrti tako da ja i mm završimo na krejevima kreveta a on se raširi,neznam kako da ga odviknem od toga jer baš ne ide,
zaha sretna godišnjica user posted image user posted image user posted image
svim bebicama puse od mene i Mateja

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 20881
26.4.2010 10:27:56   
Meri29
Zaha sretna vam godisnjica, ostavi malo kolaca i za online drugarice user posted image i naravno iznenadite jedno drugo necim lijepim danas user posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 20882
26.4.2010 10:36:51   
tinchita
Zaha sretna godišnjica braka i puno sreće!!user posted image

Mi se standardno budimo u 6h...alergija se bila ponovila u subotu, pa smo ipak išli pedijatru...dobili kapi, ali ih nismo pili(čekali hoće li se javiti još koji put) jer se više nije pojavila user posted image user posted image user posted image ! Jedino je uzrok ostao nepoznat pa je mama ko na iglama!Uglavnom neka nije ništa opasnouser posted image user posted image !
Sretne  male rođendane želimo koje smo propustili!!!
Neka što prije ozdrave i bebe i mame!!!

Pozdrav svima!

V 31.12.2009.
A 19.9.2013.

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 20883
26.4.2010 11:44:54   
Honey3
hvala vam drage moje a kolac jedino da vam uslikam ili na jedno druzenje da donesemuser posted image a mm je upravo dolazio samo da mi cestita , donio mi parfem i idemo na rucak kad ova starija dodje iz skole da bebija cuva a ja sada odo ganjati frizerkuuser posted image pusa vam svimauser posted image

(odgovor članu tinchita)
Neposredna veza do poruke: 20884
26.4.2010 11:48:38   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image za Leuuser posted image user posted image

Dafri tvoje pile hodauser posted image user posted image user posted image user posted image ...to ti je to zeno, za koji dan ce ti bas picitiuser posted image user posted image

zaha...sretna godisnjicauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Honey3)
  Neposredna veza do poruke: 20885
26.4.2010 11:55:36   
lilix
drage mamice, javljam se po prvi put na ovoj temi u novopečenoj ulozi mame ( po drugi put user posted image ), trenutno nemam baš puno vremena za čitanje i traženje a imam jedno pitanje-bebi su se pojavile dvije aknice, one velike bobuljice, premazala sam ih par puta rastvorom hipermangana, sad ne znam trba li još šta, da naprašim bivacinom ili nakom kremom da namažem, ako neka mama ima iskustva s tim voljela bih da mi da savjet pošto nam patronažna sestra još ne dolazi user posted image

08.02.2007.
23.04.2010.
mama rodila svoje kolačiće

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20886
26.4.2010 12:04:47   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: lilix

drage mamice, javljam se po prvi put na ovoj temi u novopečenoj ulozi mame ( po drugi put user posted image ), trenutno nemam baš puno vremena za čitanje i traženje a imam jedno pitanje-bebi su se pojavile dvije aknice, one velike bobuljice, premazala sam ih par puta rastvorom hipermangana, sad ne znam trba li još šta, da naprašim bivacinom ili nakom kremom da namažem, ako neka mama ima iskustva s tim voljela bih da mi da savjet pošto nam patronažna sestra još ne dolazi user posted image

ja te bubuljice u opste nisam mazala..to prodje samo od sebe

(odgovor članu lilix)
  Neposredna veza do poruke: 20887
26.4.2010 12:14:11   
Meri29
Eto Lilix dobro ti je Dadada rekla, nista ne diraj, to dode i prode, ne ostanu cak ni rupice ni flekice kao sto sam ja bila cula, Majda je imala 3 do sada i prosle su same, samo je redovno kupaj i umivaj ako je na licu i no sikiriki user posted image

Stigla sam 25.11.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20888
26.4.2010 12:21:50   
anidla
ja ocigledno nikom nisam ovdje falila user posted image

vi meni jeste user posted image

imala sam problema sa RR, nisam se mogla log in, nesto sa accountom, ma uglavno sve sam bila zeznula, ali sam sama i rijesila problem pa sam ponosna samu na sebe user posted image

Noa nema turu vec 4 dana, ali nosic nas jos uvijek zeza ali imamo sad i babyvac pa je ok...dermatitis nas slomi, jako je nervozan....

pusa svim user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 20889
26.4.2010 12:24:00   
Meri29
Anidla user posted image user posted image user posted image Konacno ti popravili profiluser posted image

Stigla sam 25.11.2009

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 20890
26.4.2010 12:31:48   
anidla
IZVORNA PORUKA: Meri29

Anidla user posted image user posted image user posted image Konacno ti popravili profiluser posted image

user posted image user posted image user posted image

bona, JA SAM POPRAVILA user posted image samo sam trebala potvrditi neki link jer sam mjenjala adresu, a digla frku svim moderatorima user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 20891
26.4.2010 12:48:59   
Meri29
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
joj sega si majke mi moje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Stigla sam 25.11.2009

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 20892
26.4.2010 12:53:32   
lila25
evo nam konacno suncaaaaa,mislim da ce danas sve bebice u setnju jupiiii,nama danas 5 mj.cekam da se bebi probudi pa cemo se srediti i u setnju a mama na kaficu da proslavimo mali rodjendanuser posted image user posted image

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 20893
26.4.2010 12:55:40   
anidla
sretan mali rodjendan user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lila25)
Neposredna veza do poruke: 20894
26.4.2010 13:26:10   
Meri29
Lila cestitamo 5 mjeseciuser posted image user posted image user posted image user posted image , nama bilo jucer Znaci imamo pravog vrsnjaka

Stigla sam 25.11.2009

(odgovor članu lila25)
Neposredna veza do poruke: 20895
26.4.2010 13:36:46   
anidla
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Noa place jer je zaboravio svojoj Majdici jucer cestitati mali rodjendan...a joj....

evo puuunooo poklona da se princeza odljuti user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 20896
26.4.2010 13:37:54   
Nejrica
Cao svima!
Sretni svi mali rodjendani i prvi koraci i naravno godisnjica braka!
Kod nas ovih dana kao na autobuskoj stanici,stalno neki gosti,pa ja padnem od umora na kraju dana i nemam snage ni za sta.Posto je takav slucaj i danasuser posted image user posted image user posted image i mama mora praviti hrpu hrane...iako je sunce...nista od setanjauser posted image user posted image .Zato svi vi koji mozete prosetajte i za nas.
Puuuuno poljubaca svim user posted image

Veliki decko 24.02.2009.
Mala mrva 06.06.2014.

Sad je to, to!

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 20897
26.4.2010 13:56:13   
Atarka
Anidla, nama ste falili user posted image . Nema ni nas na ovoj temi dugo, ne stizem od njega na miru napisati post. Toliko je postao zahtjevan da jedva u toku dana napravim rucak. Propuzao je i prevrce se, svu sobu "prejase" i moram paziti da se ne udari. Trazi konstantnu paznju i smori me. Ali nek je ziv i zdrav, i to je faza. Zuba jos nema, ali je nervozan kao da ce sutra. Nocnih budjenja ima mali milion, pa cak razmisljam da pokusam navecer da mu dam flasicu sa hranom, mozda se ne najede dovoljno mog mijeka da prespava u komadu malo duze.
Cestitamo male rodjendaneuser posted image user posted image . Meni je danas veliki rodjendan, ali sumnjam da cu uspjeti napraviti ista slatko da se pocastimo. PUSA

30.09.2009

(odgovor članu Nejrica)
Neposredna veza do poruke: 20898
26.4.2010 13:57:18   
megi
pozzz svima
cestitke za sve male rodjendane, hodancije, godisnjice brakauser posted image user posted image user posted image

adni je danas deset mjeseciuser posted image user posted image user posted image
al je jos uvijek prehladjena tako da popodne ponovo idemo dr
kaslje, nos curi a preko vikenda smo imali i temp, bila nam je ovo prva temp al nije bila visoka, samo mi nje bilo zao
ona koja je uvijek vesala uvijek nesto cici, skici, vristi sad ni rijeci, a da nije zdrava vidlo se po tome i sto je znala zaspati u krilu sama, samo se nasloni i zaspi sto se nama nikad nije do sada desilo

nadamo se da nece biti nista strasno,

pozdrav svim bebacima i mamicama naravno

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu Nejrica)
Neposredna veza do poruke: 20899
26.4.2010 15:13:30   
Anoniman
pozdrav svima nije nas bilo,dva dana vidim niste ni primjetiliuser posted image malo ste odahnuli od nasuser posted image
Nismo imali  struje  jedan dan i net se pokvraio isto 2.dana ga nisam imala uh konacno proradio
Mi smo,dobro zivo zdravo .Danas smo bili u setnji 2.puna sata posle na kafici ma superr
Skoro zaspo,reko da vidim sta ima kod vas
Cestitamo sve propustene rodjendaneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (ljubimo ih,puno sa malim zakasnjenjem)
I zelimo svim bolesnim bebicama  da nam ozdrave a nadam se da nema bolesni da neidem unazad citat
Ljubimo vasuser posted image user posted image

(odgovor članu megi)
  Neposredna veza do poruke: 20900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  834 835 [836] 837 838   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  834 835 [836] 837 838   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *