|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Abortus
24.4.2010 23:46:08   
frenkoza
IZVORNA PORUKA: enisa_sara

Hej, pa ništa na svijetu ne miriše tako lijepo kao user posted image , niko nema ljepši pogled, ničije ručice ne grle kao te male, niko te ne "gura" kroz život kao user posted image , nema ljepšeg perioda od user posted image  i niko ali baš niko te ne može više usrečiti od svog djeteta!!!!
Mislim da si itekako sretna, hej djevojko/ženo pa ti si trudna!!!! user posted image   user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image prelijepo receno enisa_sara

ovo me sve potaklo da ispricam pricu o mojoj prijateljici.... zabavljala se s momkom duze vrijeme.... nisu njeni bili protiv, ali ona studirala, a on bio bez posla.... i ostane ona trudna.... bila je vise za to da ostavi trudnocu...mi nju fino nagovorimo da razgovara s mamom jer sta god da odluci mora joj to saopstiti.... i ona se povjeri svojoj mami koja je lijepo nagovori da ABORTIRA!!!!! MAMA JE NAGOVORI user posted image user posted image user posted image uzas....
kao on nema posla.... ti zavrsi fax pa se zaposli.... u medjuvremenu nek i on sta nadje, pa se onda uzmite lijepo i onda djecaaa....

nakon godinu dana oni se vjencavaju - ona fax NIJE zavrsila.... on poso NIJE naso... znaci ista slika kao godina prije toga.... nista nisu uradili... nikakvog napretka nisu imali... ma nisu se makli s mrtve tacke.... samo su jos sebi na savjest svi skupa natovarili cinjenicu da su ubili jedno malo bice.... jedno Bozije stvorenje.... kasnije hvala Bogu ona je rodila zdravu i finu curicu.... al sve skupa im to nije trebalo.... da su bar nesto od planiranog uradili nego NISTA...

"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke"
10.11.2009.
30.0

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 826
25.4.2010 0:31:51   
Anoniman
Tužno user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu frenkoza)
  Neposredna veza do poruke: 827
25.4.2010 0:36:48   
frenkoza
ma katastrofalno.... user posted image ,,, neka se samo zahvali Bogu pa joj je pruzio drugu sansu.... pa joj je ipak podario to dijete... 

"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke"
10.11.2009.
30.0

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 828
25.4.2010 15:58:07   
jasmin

IZVORNA PORUKA: enisa_sara

IZVORNA PORUKA: teacher75

i ja se slazem sa Lalanom, nisam sigurna jel postoji il ne postoji, nekako mi cudno da pismena i obrazovana i pametna osoba na ovakav nacin zeli skrenuti paznju na sebe, zar nema pametnija posla, jer iz njenih postova mi izgleda kao pametna i obrazovana...

Slažem se.
Kakve su šanse da je došlo do neke greške prilikom otkrivanja IP adrese? (ne razumijem se u taj dio user posted image ) jer ona i dalje tvrdi da nije iz Sa....
Nejse....

Mislim da sad slaže kockice u glavi i da još malo odlaže suočavanje sa teškom situacijom (kako reći mami).
Rubi, s obzirom da ti je 17 god., nisi u prilici da sama odlučuješ šta učiniti dalje. Sa roditeljima se svakako, htjela ili ne, moraš/trebaš suočiti, sa momkom i možda sa njegovim roditeljima. Ipak su oni (tvoji roditelji) zreli i vjerujem da ćete skupa već pronaći ispravno rješenje. Ti, nažalost ili na sreću, nisi dovoljno zrela da sama doneseš odluku šta i kako dalje.... Samo jedno ću ti reći, po pitanju spremnosti odnosno nespremnosti - biće u životu 10000 stvari na koje nećeš biti spremna a desit će ti se! I šta onda..... bježat ćeš na svaki problem u mišiju rupu? Ništa se bez razloga ne dešava, ko zna zbog čega je sve to tako user posted image
Hej, pa ništa na svijetu ne miriše tako lijepo kao user posted image , niko nema ljepši pogled, ničije ručice ne grle kao te male, niko te ne "gura" kroz život kao user posted image , nema ljepšeg perioda od user posted image  i niko ali baš niko te ne može više usrečiti od svog djeteta!!!!
Mislim da si itekako sretna, hej djevojko/ženo pa ti si trudna!!!! user posted image   user posted image user posted image

Bravo ljepotice,post ti je prekrasan.

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 829
25.4.2010 19:45:20   
leona81
Hej, pa ništa na svijetu ne miriše tako lijepo kao user posted image , niko nema ljepši pogled, ničije ručice ne grle kao te male, niko te ne "gura" kroz život kao user posted image , nema ljepšeg perioda od user posted image i niko ali baš niko te ne može više usrečiti od svog djeteta!!!!

user posted image user posted image user posted image

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 830
25.4.2010 22:58:04   
taurus
I kako se završi naša sapunica zvana Rubiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 831
25.4.2010 23:28:00   
sporty mamaa
Meni samo nije jasno odakle tolika nagadanja, te laze li nas, te je li stvarno trudno, te glumi li neki lik iz neke serijeuser posted image user posted image Pa ako zena/ djevojka laze njoj na dusu, a ako stvarno ima problem nije zaista u redu da se na osnovu pretpostavki napada i naziva "lazljivicom"... A isto mi nije jasno zasto se pravopis dovodi u vezu s njenim problemom, istina kada smo uzrujani nekada drugacije reagiramo i ponasamo se, ali to nije razlog da bi postovi bili neumjesno i negramaticki napisani.... Jednostavno to je mislim njen stil pisanja i zasto bi se o tome raspravljalo, mislim da je 17.god dovoljno zrelo da se i pise na taj nacin....
Neke mi stvari zaista na forumu nisu jasne.... Ako mozes pomoc pomozi, ako ne produzi dalje.... Pozz svima i nadam se da ce rubi naci pametno rijesenje i za sebe i za bebu...

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 832
26.4.2010 0:03:46   
M kao Mama
Ma, ne sikiraj te se, javit će se ona nama sutra, bio vikenda, ko zna zna, što kažu pametnom je i jedna dosta, helem, sutra eto nama Rubi sa iscrpnim izvještajem. 

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 833
26.4.2010 10:34:43   
Nedi
Zaista ne mogu vjerovati da bi se neko igrao na ovakav načinuser posted image user posted image user posted image

Neka joj je Bog na pomoći, cijeli vikend mislim o njoj

24.12.2007.
24.o9.2013.

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 834
26.4.2010 12:58:50   
anidla
strasno! user posted image  user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 835
26.4.2010 15:21:15   
Anoniman
dabogda da ce se vise javitiuser posted image vidim nema njeni postova????

(odgovor članu anidla)
  Neposredna veza do poruke: 836
26.4.2010 15:24:18   
jasmin
S obzirom na ono sto se pisalo,Rubi je rekla da ce se javiti tek kad povuce neke poteze.
Iskreno,ja stalno povirujem na ovu temu da vidim je li se javila.

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 837
   [Obrisana poruka]
27.4.2010 13:26:08   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu jasmin)
  Neposredna veza do poruke: 838
27.4.2010 19:07:07   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: sporty mamaa

Meni samo nije jasno odakle tolika nagadanja, te laze li nas, te je li stvarno trudno, te glumi li neki lik iz neke serijeuser posted image user posted image Pa ako zena/ djevojka laze njoj na dusu, a ako stvarno ima problem nije zaista u redu da se na osnovu pretpostavki napada i naziva "lazljivicom"... A isto mi nije jasno zasto se pravopis dovodi u vezu s njenim problemom, istina kada smo uzrujani nekada drugacije reagiramo i ponasamo se, ali to nije razlog da bi postovi bili neumjesno i negramaticki napisani.... Jednostavno to je mislim njen stil pisanja i zasto bi se o tome raspravljalo, mislim da je 17.god dovoljno zrelo da se i pise na taj nacin....
Neke mi stvari zaista na forumu nisu jasne.... Ako mozes pomoc pomozi, ako ne produzi dalje.... Pozz svima i nadam se da ce rubi naci pametno rijesenje i za sebe i za bebu...

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 839
27.4.2010 21:31:47   
bebbe RR
Zenice drage, moje je mišljenje da nismo na dobrom putu kada odmah predpostavljamo da neko zeza. Možda uistinu. I samo sam to u jednom trenutku pomislila, čak i prije se je o tome počelo pisati. No, gledajte to ovako - ako Rubi laže, a vi ste sigurne da laže, onda joj jednostavno nemojte pomagati svojim savjetima.
A, ako je Rubi stvarni lik, onda joj trebamo, kao što bi svakome, a njoj, jer je dijete pogotovo, pružiti podršku. To što piše pismeno nije nikakav argument, pa valjda svi ljudi koji završe osnovnu školu znaju osnove gramatike?!
Čudno mi je koliko žena na onoj anketi želi da sazna njen identitet. Meni je logično da ga sazna Višnja, jer je naša administratorica, te, ako je neko ko se zeza, da je opone i procijeni da li ju banovati ili ne, ali da otkriva identitete i slično... Pa, šta je ono?! Hajka?!

26.02.1995. Anja, prva najveća ljubav!
25.11.2008. Ema, mamina šarmerka!

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 840
27.4.2010 23:47:25   
sporty mamaa
Slazem se bebe, ako je treba opemunuti neka to Visnja ucini, nije lijepo otkrivati neciju privatnost na javnom forumu... 

(odgovor članu bebbe RR)
Neposredna veza do poruke: 841
28.4.2010 0:28:21   
Visnja RR
naravno da necu otkriti niciju privatnost...to je pravilo foruma... sve probleme rjesavam putem PP ... ako ne uspostavim komunikaciju i ako se zezancije nastave zna se = BAN (ali ne Rey Ban) user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

Neposredna veza do poruke: 842
28.4.2010 0:29:54   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

naravno da necu otkriti niciju privatnost...to je pravilo foruma... sve probleme rjesavam putem PP ... ako ne uspostavim komunikaciju i ako se zezancije nastave zna se = BAN (ali ne Rey Ban) user posted image

pa visnja, mozes li nam bar reci jel 100% utvrdjeno da je Rubi laznjak?

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 843
28.4.2010 0:42:43   
Visnja RR
ja vise nemam vremena za sapunice user posted image
a ja znam IP svake clanice, grad stanovanja, e-mail, cak i ime, da li postoji dupli nick...
ali su to stvari koje ja NIKAD ne otkrivam... privatnost je svima zagarantovana... dupli nickovi se otkiravaju samo ako je u pitanju BAN

03.04.`08

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 844
28.4.2010 0:44:14   
teacher75
mene ne zanima ime nego jel lazna prica...

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Neposredna veza do poruke: 845
28.4.2010 0:45:01   
frenkoza
i mene zanima je li istina ili laz

10.11.2009.
30.0

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 846
28.4.2010 0:45:50   
Visnja RR
zar su sapunice istinite? user posted image

03.04.`08

(odgovor članu frenkoza)
Neposredna veza do poruke: 847
28.4.2010 0:54:20   
sporty mamaa
znaci laz je... ajd superr nema abortusa.....

Neposredna veza do poruke: 848
28.4.2010 0:55:48   
sporty mamaa
samo bilo bi dobro pobrisati onda te postove i posebno ako se zna da je laz nase postove kojima smo joj zeljeli pomoci mi onda ispadosmo budale.... al neka nije do nas, ako laze nek se ona stidi, ne mi...

Neposredna veza do poruke: 849
28.4.2010 0:58:22   
milenium
IZVORNA PORUKA: sporty mamaa

znaci laz je... ajd superr nema abortusa.....

user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio milenium -- 28.4.2010 0:59:09 >

Neposredna veza do poruke: 850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

povracanje

neznam dal ste citale temu,anel mi juce povraco,dnas je dobro nije povraco pomalo jede ne puno veseo je...Dal da pakujem danas stvari za put,ili ipak da odgodimo..molim vas za pomoc....Nisam pametna sta da radim:(

ODGODI PUTOVANJE (59%)

NEMOJ ODGODITI PUTOVANJE (41%)

Broj svih glasova: 68

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *