|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  818 819 [820] 821 822   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009/2010
20.4.2010 22:13:58   
R&T@
Drago mi je da je sve dobro....

To ti je terapija: Mama odmori mozak, a beba se super osjeca...
Ipak ste vas dvoje neraskidivo povezani....

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 20476
20.4.2010 22:16:08   
anidla
IZVORNA PORUKA: tajra

Drago mi je da je sve dobro....

To ti je terapija: Mama odmori mozak, a beba se super osjeca...
Ipak ste vas dvoje neraskidivo povezani....

lijepo receno user posted image i da, slazem seuser posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 20477
20.4.2010 22:41:57   
dafri
Ibrahimu sretan mali rođendanuser posted image user posted image ,a Ammaru koraciuser posted image user posted image
nadam se da večeras neće biti temp.,plača i nespavanja ,da nam generacija bar do 9 odspavauser posted image user posted image

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 20478
20.4.2010 22:42:09   
Anoniman
dobro vece drage moje...
evo samo da se nakratko javnemo...
bili na rodjendanu kod moje seke, proveli se predivno...
Ermin hvala Bogu kao pravi mali cojo... sijelio cijelo vrijeme... evo ga sada zaspao i idem i ja s njim u besu...

nerkice, draga... ljubi ti nama nasu drugaricu a dr-ca neka laprda sta hoce... i mi imamo preko 7 kg a jos nemamo puna 4 mjeseca... sta nas briga... zato rastemo i napredujemo... bice vremena kada ce dobivati manje na kilazi... ja ne bih ukidala djetetu obrok a ti kako hoces...

meri, ljubi nam tu malu ljuticu...

sretan mali rockas Ibrahimu a Ammaru sretne prve korake... pa kad prije... user posted image user posted image user posted image user posted image

ljubimo vas sve redom, zelimo vam lahku i ugodnu i mirnu noc...

(odgovor članu anidla)
  Neposredna veza do poruke: 20479
20.4.2010 22:52:16   
iv@ncica

IZVORNA PORUKA: Meri29

nije, primila je onu HIB, ali samo u rukicu, za nogicu je nestalo. Jucer je bila super poslije vakcine, prespavala vecinu dana, samo je danas predvece pocela kenjkati i sada je cirkus

samo polako..tvoja nervoza utice i na njega..treba ga malo nekome dati da ga bar pronosa..samo da se smirite oboje...vjeruj mi d a znam kako ti je..i kod nas ti je tako im 10-12 dana od vakcine uz sve glupe nus pojave i bolestine neke....proci ce..drzimo vam fige..user posted image ..joj da vidis kod nas rat dok ukapimo sve kapi. u oci po 2, da je bar po jedna i nekako bi, ko ce mu otvorit oko dok place, pa onda mast na oko opet..pa onda u nosuser posted image user posted image .a ja sama s njim i sve to 4 puta oooo...ali prođe..samo nek nije nista gore i nek nema ture user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 20480
20.4.2010 22:57:07   
R&T@
Andrej, sunce drago.....user posted image
A zasto kapi?
(Izvini nisam upratila...)

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 20481
20.4.2010 23:00:31   
Nejrica
pozdravcic!!!
Prvo da cestitamo rodjendan Ibrahimu,,a bravooouser posted image user posted image user posted image za Amara,bas je momak pozurio da hoda!

Ljubimo rukice i nogice Minji i Majdi i da sto prije prodje bol od boca.Bas mi je naumpalo da je i Kerim od te vristao nekoliko sati,ja se bila istraumirala,al procice.
Bas sam citala Ivancice na kakvim ste vi jadima,takooo mi je zao Andreja,pa sve ga napalo u isto vrijeme,pile malo.Mogu misliti borbe oko kapi,ja ovog mog ganjam da mu sline ocistim po sat.Nadamo se da ce oke i sve ostalo brzo ozdraviti.

Mi cemo sutra opet na kontrolu,bolje je,mada valjda nije jos iskasljao onaj glupi slajm,a i slini....e bas je ovo potrajalo,vec 9 dana,joooooojjjjj!
Ode i mama zzzzz,pa vas sve pozdravljam i zelim lahku noc!!!user posted image user posted image user posted image

Veliki decko 24.02.2009.
Mala mrva 06.06.2014.

Sad je to, to!

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 20482
20.4.2010 23:01:37   
Honey3
dobro vece i od nas,evo beba zaspala a ja malo da povirim sta ima ovdjeuser posted image Ibrahimu cestitamo mali rodjendanuser posted image a Ammaru prve korakeuser posted image iv@ncice mogu misliti kako ti je nezgodno to raditi ali izdrzi samo neka mu bude bolje,koliko vremena moras mu kapati te kapi??anidla e neka si se bas malo odmorila i opustila,bravo za tvog dragog i zutu kakuuser posted image bambi lubi nam malo Nane sto slusa ko mali cojikuser posted image i evo jedan veeeliki user posted image za sve bebe da fino bube veceras i da im se mame naspavajuuser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20483
20.4.2010 23:20:06   
Anoniman
'Vecer!
Cestitamo male rodjendane i prve korakeuser posted image , onda se i mi ubrajamo u hodace jer mozemo da predjemo sobicu sami ali mama ceka da curica hoda po cijelom stanu bez pauze da kaze da je prohodalauser posted image
Djugu Ajdinu sretno sutra, ako ne stignem sutra cestitati da zna da mislimo na njega i saljemo mu prve poklone user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Honey3)
  Neposredna veza do poruke: 20484
21.4.2010 7:57:01   
Meri29
Jutro user posted image

Evo mi smo onda drugi da cestitamo prvi rodendanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Nadamo se da ce biti koja slikica da vidimo sta je to fino mama kupila da pile malo obuce user posted image

Sahara cestitamo i prve koracice, mogu misliti kakav je osjecaj, jucer je prohodao tako i sin od moje rodice, ona plakala od srece user posted image
Ivancice kapi ti je lako ukapati, koliko god da se vrti uvijek nesto mora uci u oko, a sto se kreme tice ja sam stavljala na stapic za usi pa onda u oko, naravno polako i pazljivo, ali bolje se stavi i vise kremice ude, probaj ako ti je problem onako iz tubice direktno. Kakva je sada situacija, je li se sta povuklo

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20485
21.4.2010 7:58:44   
Meri29
Uh ja potpuno zaboravi podnijeti referat user posted image Majda od jutros super (kuc, kuc), probudila se u 7, smije se, jede svoje prstice kao po obicaju, fino jela nocas i evo upravo se ljulja. Mislim da je katastrofa prosla user posted image user posted image

Stigla sam 25.11.2009

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 20486
21.4.2010 9:01:46   
tinchita
Jutro svima...Puno, puno najljepših želja Ibrahimu i velika čestitka Amaru na koračićima!!

Ovaj moj frajer se odlučio opet buditi svaka 2h noću..pa ne znam šta mu je...do sada je spavao u kompletu cijelu noć..od 8 navečer do 7h ujutro-s buđenjem oko 4h za klopu! I evo već 10-ak dana svakao 2h kmek!
Imate li vi kakvu ideju šta mu je? Inače noću doji..po danu smo uveli dohranu...dvije bočice i jedna pšred spavanje!

Meri, i Vanja je preplakao skoro cijeli dan poslije one prve vakcine- još sam se ja trudila stavljati mu obloge svako 20-ak min. to je bilo user posted image user posted image , al je vrijedilo-sutra ko nov!

Ljubimo sve bebice..mamama veliki pozdrav!

V 31.12.2009.
A 19.9.2013.

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 20487
21.4.2010 9:28:59   
dady
jutro!!!user posted image
DAWUD JE PROHODAO!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Toliko sam sretna,ali on duša draga ne zna šta ga snašlo i konta i ne konta!user posted image
sinoć smo super spavali,i eno ga i sada spava,a mama koristi gužvu da malo promahala!user posted image

Anidla kako nam je Noni???Jeli mu bolje!?
ljubanimo ga puno!

DAWUD 20.06.2009.
Mrvica je postala mrvetina!!!
:)))))))))

ZEJD 07.11.2012.
Nova Mrvica :)))

(odgovor članu tinchita)
Neposredna veza do poruke: 20488
21.4.2010 9:51:15   
milomoje
IZVORNA PORUKA: tinchita

Jutro svima...Puno, puno najljepših želja Ibrahimu i velika čestitka Amaru na koračićima!!

Ovaj moj frajer se odlučio opet buditi svaka 2h noću..pa ne znam šta mu je...do sada je spavao u kompletu cijelu noć..od 8 navečer do 7h ujutro-s buđenjem oko 4h za klopu! I evo već 10-ak dana svakao 2h kmek!
Imate li vi kakvu ideju šta mu je? Inače noću doji..po danu smo uveli dohranu...dvije bočice i jedna pšred spavanje!

Meri, i Vanja je preplakao skoro cijeli dan poslije one prve vakcine- još sam se ja trudila stavljati mu obloge svako 20-ak min. to je bilo user posted image user posted image , al je vrijedilo-sutra ko nov!

Ljubimo sve bebice..mamama veliki pozdrav!

Mojoj curici ce 24.aprila biti 3 mjeseca i zadnju sedmicu dana jako je promijenila ponasanje... budi se isto nocu i place u toku dana, vise kmezi a cak i odbija da doji...i ja ne znam sto bi moglo biti osim da je to neka prolazna faza u razvoju.. a sutra ice dobiti prvu vakcinu...Tinchita kakve obloge si stavljala? pusa svim bebicama
cestitke na prvim koracima za te velike bebe ..

< Poruku je uredio milomoje -- 21.4.2010 9:52:19 >

-Sada nas troje slavi rodjendan u januaru !!! :)

(odgovor članu tinchita)
Neposredna veza do poruke: 20489
21.4.2010 9:55:20   
Sarajkica
IZVORNA PORUKA: dady

jutro!!!user posted image
DAWUD JE PROHODAO!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Toliko sam sretna,ali on duša draga ne zna šta ga snašlo i konta i ne konta!user posted image
sinoć smo super spavali,i eno ga i sada spava,a mama koristi gužvu da malo promahala!user posted image

Anidla kako nam je Noni???Jeli mu bolje!?
ljubanimo ga puno!

ceeestitaaaaaam user posted image user posted image user posted image user posted image

moj Ilhan je 6 dana stariji od Dawuda, ali jos se ne pusta sam... Ali polahko :)

Ilhan- moja mala pčelica zujalica
14.06.2009. godine

(odgovor članu dady)
Neposredna veza do poruke: 20490
21.4.2010 9:55:50   
Meri29
Dady divna vijest, cestitamo prve korake user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Da ih napravi puno, punouser posted image

Milomoje obloge su standard, vata i malko hladnija voda, mijenja se kada se vatica zagrije, otprilike svakih pola sata, ja nisam malu dirala dok je spavala jedino. Nadam se da je kod vas neka faza u prolazu, bas je tesko kada je beba neraspolozena

Stigla sam 25.11.2009

(odgovor članu milomoje)
Neposredna veza do poruke: 20491
21.4.2010 9:58:57   
milomoje
Meri hvala na odgovoruu, nadam se samo da nece biti nekih nuspojava poslije vakcina, a nista bicu malo observantna ovih par dana...

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 20492
21.4.2010 10:02:35   
Sarajkica
sto se tice vakcine, obavezno oblogice cesto mijenjati, i pokusati (ako dijete bude dalo) malo njezno masirati da se fino resorbuje.

Ja to nisam znala za masiranje, pa mi ilhanu ostala gutica na mjestu vakcine, jer se nije fino resorbovalo :( rekle su dr. da ce to proci, ali opet :( ne volimo gutice :(

Ilhan- moja mala pčelica zujalica
14.06.2009. godine

(odgovor članu milomoje)
Neposredna veza do poruke: 20493
21.4.2010 10:11:46   
milomoje
da mora da ce je boliti, jer sutra ce dobiti BSZ vakcinu, a prekosutra jos 2 protiv nekih masu oboljenja... cudno da tako brzo jedna za drugom, ali sto se moze... probat cu masirati svakako...

(odgovor članu Sarajkica)
Neposredna veza do poruke: 20494
21.4.2010 10:16:28   
Anoniman
jutro
Mi smo spavali super zaspo oko 22.jedva bas je bio nervozan .I to pored mene spavao ,al nije svaku noc tako stacu u neka doba se slucajno probudim kad ja moj A.bez gacauser posted image oledenile none joj boze lopova.Budio se jest tek u pola 6.Tako da smo u cugu spavali 8.sati.
I drinjo do 8.dobro je zadovoljna samuser posted image
CESTITAMO dAWUDU PRVE KORAKEuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu milomoje)
  Neposredna veza do poruke: 20495
21.4.2010 10:29:05   
Atarka
Cao mame,
Cestitke malom hodalici user posted image user posted image user posted image .
Moj mali vec nekoliko dana ima rijetku stolicu, a jucer je imao i proljev 3 puta. Mislim da je od zuba, jer intenzivno bali i nervozan je. Slabije spava po noci, preksinoc se budio, cini mi se, svaki sat vremena!
Lijepo vrijeme, mozda odemo u setnju kasnije.

30.09.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20496
21.4.2010 10:32:04   
tinchita
Milomoje, meri ti je već sve rekla...močiti vatu u stajaćoj vodi i mjenjati otpr. svako pola sata. "Malo" bude nezgodno, jer bebicu boli mjesto uboda, onda samo nježno!

Inače meni su te vakcine strah i trepet..pogotovo nakon što me je teta u čekaonici u Domu.zdr. isprepadala kako je njena beba imala fraz nakon vakcine!
Nama uskoro slijedi druga tura...već me trnci prolaze!

V 31.12.2009.
A 19.9.2013.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20497
21.4.2010 10:32:21   
Mya_81 RR
Eh, mi imamo malu temperaturicu od vakcine...37,4 nije strašno, samo da ne raste...inače smo dobro user posted image

Čestitamo malim hodačima....i slatkoj Ajnici bez obzira šta njena mama priča user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20498
21.4.2010 10:39:30   
leona81
mi smo poceli sjediti ali nakratko jer padnemo nakon par min haha...user posted image

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 20499
21.4.2010 10:43:25   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: leona81

mi smo poceli sjediti ali nakratko jer padnemo nakon par min haha...user posted image
user posted image user posted image user posted image superr neka pomalo sjedi da jaca misice a bit ce tog prevrtanja josuser posted image i mi se znamo zanjihat i izvrniti ko pijanacuser posted image

(odgovor članu leona81)
  Neposredna veza do poruke: 20500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  818 819 [820] 821 822   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  818 819 [820] 821 822   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *