|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  811 812 [813] 814 815   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009/2010
18.4.2010 10:05:36   
Anoniman
Dobro jutro i od nas...
evo mi pijemo kaficu, Ermin se svadja sa zveckom, a Sabina nam jos uvijek spava... uspavana ljepotica... user posted image user posted image user posted image user posted image
kako ste vi jutros, kako su bebaci?
Meri, ti vec obavila sav posao... blago se tebi... i ja cu cim se Sabina probudi spremiti djecu i sebe i odosmo u setnju... sunce granulo treba pokazati novu limuzinu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  joj kad se prosepurimo po carsiji... hihihihihhihi

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 20301
18.4.2010 10:06:53   
škorpija
Ma, kakav šporet...ja sam se s njim posvadjala

ja nisam s njim nikad ni bila u dobrim odnosimauser posted image user posted image user posted image , mi odosmo tražiti neki šator za bebija, a slatke bodije smo kupilui u TL imaju sniženje, 5 bodija za 16 km

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

Neposredna veza do poruke: 20302
18.4.2010 10:08:18   
Mya_81 RR
Škorpija, hvala na info...baš sam planirala do TL, nadam se da i kod nas ima to sniženje i naravno odgovarajuće veličine user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 20303
18.4.2010 11:20:19   
dafri
dančić,
felix baš  mi je žaouser posted image
nejrice nadam se da će dečkić brzo ozdraviti,dušica ,mogu zamisliti kako se prepadne povraćanja
nemam ni ja neki plaho dobar odnos sa šparetom,ali sam specijalista u pravljenju kašica od povrća,pa ako  se mm složi prebacujemo se na zdravu ishranuuser posted image user posted image

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

Neposredna veza do poruke: 20304
18.4.2010 11:56:08   
Nejrica
Pozzic svima!Sve hocu da napisem dobro jutro,pa pogledam koliko je sati,jest da smo uranili oko 7,al mama lijena da se javi.
Momak je bolje hB,manje kaslje,nije od juce povracao(i nadam se da nece),opet bolje jede,samo jos uzasno hropinja kad dise,pa me bas toga strah.Uglavnom idemo sutra na kontrolu,pa cemo vidjeti sta dalje.
Hvala dafriuser posted image user posted image ,ljubi bebce!
Pa mani ponekad i nije mrsko kuhati,ali mi je zato muka kad treba da cistim sporet...eh zbog toga ne bih ni jela.

Veliki decko 24.02.2009.
Mala mrva 06.06.2014.

Sad je to, to!

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 20305
18.4.2010 11:57:42   
Nejrica
IZVORNA PORUKA: škorpija

ja nisam s njim nikad ni bila u dobrim odnosimauser posted image user posted image user posted image , mi odosmo tražiti neki šator za bebija, a slatke bodije smo kupilui u TL imaju sniženje, 5 bodija za 1' km

ej skorpija javi nam jeste li nasli neki fin sator,posto i mi namjeravamo uzeti,a ne znam iskreno gdje da trazim.

Veliki decko 24.02.2009.
Mala mrva 06.06.2014.

Sad je to, to!

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 20306
18.4.2010 12:27:16   
Anoniman
pozdrav
Mi smo dobro spavali hb.samo ja nisam mogla nece san na oci jedva sam zaspala
Jutros sam bila kod njene sveki uh,boze nedo Bog nikome zeni zao plakali smo al stas nedo Bog da je njoj sta bilo bit ce djece abd
Pupcana vrpca se bebi omotala oko vrta 3.dana bila mrtva u njoj oj dragi Allahu
nedo bog nikome izazvali joj porod prirodno rodila vidila je bebu user posted image jadnica
Sta ce pomirila se stim,,tako je i boze moj
Sutra ce kuci abd.ona je dobro smirene
Kod nas je lijep dan pa cemo malo setat

Neposredna veza do poruke: 20307
18.4.2010 12:30:30   
Nenci
Jutro i od nas :) , jest da je proslo podne...
Cekam bebija da se probudi ap da idemo kod bake, :) danas joj rodjendan user posted image
Inace smo se naspavali , ustali u 8 i 20, ruckili, malo se igrali i opet zaspao user posted image
Pusa svim bebicama!
Ura za lijepo vrijemeeeeuser posted image user posted image

Nas bebac slatki je obradovao mamu i tatu na Dan zaljubljenih :))))
Viktor 14.02.2010.
(cekali smo 3,5 godine)

(odgovor članu Nejrica)
Neposredna veza do poruke: 20308
18.4.2010 12:32:05   
škorpija
pa pobogu kako niko nije skontao da nešto nije u redu s bebom, pa jel išla na CTGuser posted image . stvarno žalosnouser posted image

nejrice mi nismo ništa našli, šatora ima u Fisu po 20 km, ali nisu za naše male bebije, nego baš za veću djecu, u bingu imaju samo 2 po 45 Km i za djevojčice su, ali iskreno ništa nisu bolji od ovih iz fisa iako je cijena dupla. u TL ima onaj 136 Km, al sma rekla definitivno taj ne dolazi u obziruser posted image .
ja sma bebiju fino presavila onu spužvu iz putnog kreveta, napravila tunel, prekrila dekicom , ih znaš kako vrišti i igra seuser posted image , bolje nego ikakakv šatoruser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20309
18.4.2010 12:41:34   
Anoniman
isla u cetv.na uzv.beba bila u redu al nije bila okrenuta prema izlazu vec poprecno .Kod nas je ovdje alasalamet nema nista nema ctg.nema uzv.vec privatno salju
Nije jadna ni ona znala da je beba u petak bila mrtva u njoj ,,omotala se vrpca kako se okretala beba
Nista nije osjecala zato me pitala jel o.k mali pokreti bebe ono se jadno vrtilo u pl.vodi mrtvo nije srce malo kucalo nista
Slucajno ode u subotu ujutro na kont.i da joj kazu da je beba vec mrtva 2.dana user posted image
Kaze da se sokirala zena .....
Odma za ZE.poslali gore (nista drugo i neznaju)
Da su joj bogdo odma radili cr.posle cetvr.kad su vidili da beba se neokrece neznam sta su cekali,al eto tako se valjda htjelo takva sudbina bila
Kako li je jadnoj bebi samo bilo samo Bog zna omotanoj o vrpcu
Kaze da slucajno nije otisla u subotu dokt.da je cekala jos 2.dana otisla bi ona preko glave jer,se beba mogla raspast u njojuser posted image dragi Allahu...
Ona kaze jadna kad su isli za ZE taj,dan iako su joj dokt.rekli da je mrtva ona vice vidi mama,ba mice se baba osjetim jeuser posted image ono se ona ninala u pl.vodi mrtva a ona mislila da je jos ziva
Uh,nedo Bog nikom te sudbine i soka
Zao,mi je punoooo....
Al da joj da Allah sabura bit ce dobro abd.u svem losem ima nesto i dobro..

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 20310
18.4.2010 12:53:34   
škorpija
jooj feliks evo suze mi krenuše, jadna žena, stvarno ne znam kako to preživjeti, mislim da bi mi srce prepuklouser posted image user posted image user posted image user posted image . neka su nam djeca živa i zdrava, ni same ne znamo koliko smo sretne

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20311
18.4.2010 13:23:01   
mojbebac
dobar dan i od nas ..... mi smo prehladjene, slipave, smrcamo .... katastrofa .....
prvo se je prehladila, pa preslo na bebija ..... nadam se da ce ostati na tome .... samo joj je nosic zacepljen .... nisam je vodila kod dr - a, ako ne bude bolje ici cemo ujtro .... ona sada spava ja malo ovde, nisam stigla ovih dana .... i odmah naletim na ruzne vijesti .....
jao felix uzas, sada sam ovo procitala user posted image user posted image user posted image , ovo se desilo i mojoj poznanici prije par mjeseci, boze ne daj nikome .....

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 20312
18.4.2010 13:25:20   
Apotekarka
dobar dan...Joj felix bas mi je zao zene...
Moj Antonio izgleda promjenio ritam spvanjea vec 2 juitra u 7 ustaje a u pola 11 legne,a mama fino u pola 2 člegne pa sad nikakva...joj da hoce bar do 8 produziti ili da ranije legne...Bili smo u setnji i s mojom tetkom kavicu u kaficu popili Antonio zaspao u kolicima pa ga samo prenijela u krevetic dala flasicu i eto spava jedan satic...Dan je lijep...Srela sam zenu sto mali ima leukemiju,izgleda mi fino,sutra opet idu u bolnicu da dobiva terapije,zasad je sve dobro podnio,valjda ce i nadalje dusa mala...Mene evo opet glava malo boli,kasnije cu s jednom prijateljicom na kavicu...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 20313
18.4.2010 15:34:29   
anidla
felix user posted image user posted image user posted image user posted image pretuzno....bas sam sad user posted image ,....

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 20314
18.4.2010 15:48:50   
Ella_H
Poz drage mame i bebe ja se nejavljam par dana smo u behutu
Ammar za svaki zubic sunce malo upala uha slijedi prehlada itd
pa nina buba po cjelu noc hehe ali sve ce ubrzo proci...
Felix znam za slican slucaj ovdje jedna zena isto, nebrini se
daj joj podrsku sad joj je najpotrebnije njena beba ce je InshAllah cekati
ima jedna predaja gdje se kaze da ce djeca biti okupljena na jednom brdu
i prije ulaska u Dzenet vuci svoje roditelje i moliti im za oprost InshAllah
sve dok ne udju u Dzenet...
Tuzno je sve to i covjeka prate razne nedace kroz zivot ali i radosti
kad je moja sestra poginula prije par mjeseci ako se sjecate ja sam mislila
mama ce umrijeti i zavrsila je par puta u bolnici itd ali srce je jace nego sto mislimo
prezivjet cemo sve..
Ljubim sve bebarice a i mame naravno veliki zagrljaj imate od mene user posted image user posted image

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 20315
18.4.2010 16:43:02   
delly
pozdrav mame kako ste mi ?? ja ovdje dodem rijetko u zadnje vrijeme obaveza preko glave izvinite na tome sto upadam ,
kako su bebice vidim porasle bebe masanlah user posted image user posted image

25.07 -dosla je nasa princezica

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20316
18.4.2010 16:44:14   
Atarka
Nema me neko vrijeme na ovoj temi, i reko' da vidim sta ima kod hanumica kad ono ti me, Felix, dotuces sa ovom potresnom pricom...user posted image . Ne daj Boze... Ja sam prezivjela jedan rani spontani i nema nista gore nego znati da je u tebi dijete koje vise nije zivo. Ali mogu zamisliti kako je zenama koje su osjetile pokrete svog ceda, svoje najvece ljubavi, svoje duse, da bi je nakon toga izgubile user posted image ...
Mi smo danas bili malo u setnji na Vrelu Bosne, ai je mali bio nemiran. Inace je ovih dana jako nervozan jer mu jos nisu zubici nikli, ali samo sto nisu. Znam to i po stolici koja je jako rijetke i cesta. Da hoce vise niknuti.

30.09.2009

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 20317
18.4.2010 16:45:40   
delly
ajme felix grozno stvarno boze dragi nedaj nikome user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to me podsjetilo kako ja svoje nisam mogla da osjetim zadnja dva dana da nisam eto otisla nedaj boze sta bi bilo boze moj dragi kako bog onima koji zele oduzima tako lako user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 20318
18.4.2010 16:47:43   
delly
atarka jesu prvi zubici ili ???
mi isto se mucimo imamo 8 zubica sad nicu i 9. al jako muce jer su ocnjaci u pitanju user posted image al prezivjecemo i to . u utorak na inekciju user posted image vec mi muka .

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 20319
18.4.2010 16:51:30   
Atarka
Delilah, jesu prvi su zubici. Jos nista, ali vide se da su ispod mesa kad spustim donju usnu. Dentinox, calgel, gengigel nista. Cak pomisljam i na onu cilibarnu ogrlicu da probamo. Ne znam je li kome pomogla?

30.09.2009

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 20320
18.4.2010 16:52:56   
Anoniman
hvala svima na suosjecanju nisam vas,imala namjeru rastuzit samo sam htjela podjelit svama tu tuznu pricu.Zivot ide dalje zvala sam ju,danas dobro je pribrana prica normalno,sta ce i ona keze pomirila se stim bit ce djece.Da joj je kuci samo nije lako biti u sobi sa majkama i bebama znate eto,i sami koja je to zalost..Znam po sebi,sve bebe pored majki samo moje pile bilo u inkub.tesko je to al nemogu se ja poredit snjom normalno,nedo Bog nikome bar sam znala da je moje pile tu negdje i ocekivala sam ga i molila Boga svaki dan da mi ga brzo donesu
Bog,zna valjda sto je to tako bilo nemozemo protiv toga.Sutra ce kuci abd.pa cemo se vidjeti
Mi,smo danas bili na vikendici ma milina nije bilo puno vjetra bili sat,ipo kad se stuhcilo vrijeme pobjegli smouser posted image
Zaspo je ko pile..
Ljubimo vas

(odgovor članu delly)
  Neposredna veza do poruke: 20321
18.4.2010 16:55:02   
delly
e felix draga tuzno je to zaista user posted image user posted image
atarka mojoj kolegici je pomoglo , moja mala nece to da nosi trga sa sebe user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20322
18.4.2010 17:03:47   
Meri29
Evo nas iz setnje, Majda mi se tako umorila da je zaspala cim smo dosliuser posted image Malo slobode za mamu i tatu user posted image
A glupih radnji za djecu kod nas, nigdje ne mogu naci postenu trakicu za glavu za bebu da joj lijepo prekrije usi, muku mucim vec danima user posted image Ima koliko hocete, ali za djecu od godinu dana pa nadalje, a ove manje nikako. Ni cipelica nema nekih lijepih, ustvrai nema nikakvih. Nasla danas jedne, prerasce ih za mjesec i kostaju 20km. Kontam sto dzabe bacat pare, ove sto ima moze jos toliko nositi onda ce ljeto. Mislim stvrano da se malo organizuju ovi trgovci bilo bi im sigurno vise posla...

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 20323
18.4.2010 17:35:28   
Nellica
Draga felix tako me rastuzila tvoja prica.user posted image user posted image user posted image user posted image
ostala sam bez rijeci......................

5.12.2009.
28.04.2011. Mamina dva anđela!

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 20324
18.4.2010 21:15:31   
R&T@
UH, felix, neka Bog dragi da snage tvojoj prijateljici, samo ona zna kako joj je......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kad covjek procita ovako nesto, onda shvati sta je zivot i koliko smo sretne sto su nase bebane uz nas....

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Nellica)
Neposredna veza do poruke: 20325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  811 812 [813] 814 815   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  811 812 [813] 814 815   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *