|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  810 811 [812] 813 814   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009/2010
17.4.2010 10:50:03   
Kviki

IZVORNA PORUKA: reallove

drage mame kada ste vi pocele davati jaje?

U kalendaru dohrane koji mi je dala pedijatrica piše da se u 9. mjesecu uvodi tvrdo kuhano žumance, postepeno, po jednu četvrtinu više svake sedmice, izmiješano sa mlijekom ili varivom.
Reallove, moj sin je stariji od tvog jedan dan, tako da bi po ovom kalendaru user posted image već danas-sutra trebalo da probaju žumance.

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 20276
17.4.2010 12:50:05   
Nejrica
Pozz svim bebama i mamama!
Mi smo i dalje user posted image
Jest da je nocas Kerim fino spavao,samo smo ustajali oko 5 da popije sirup i jutros do 8,masallah.
Ali se povracanje opet nastavlja,ja sam sada bas zabrinuta...felix mila,sve me podsjeca na tvog Anelka i molim Boga da vise prodje.I puuuuno ti hvala na podrsci!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Njega ovaj odvratni kasalj iritira,pa mu se smuci i povrati,ali veseo je,kasnije opet jede...eh nista gore od bolesti,voljela bih da se budi svaki sat po noci nego ovo.Tako mi ga je zao...kad povrati bas se prepadne i skupi mi se u narucju i tako smrdljivi se prvo moramo izmaziti,pa na pranje i presvlacenje.

Veliki decko 24.02.2009.
Mala mrva 06.06.2014.

Sad je to, to!

(odgovor članu Kviki)
Neposredna veza do poruke: 20277
17.4.2010 12:54:22   
Nejrica
Dafri blago vama za taj rostilj,vala i ja jedva cekam sunce,pa da odmaramo pored rijeke.
Marinicii ne daj se,evo imas savjeta dosta od mama,pa se nadam da ce to brzo proci.

Veliki decko 24.02.2009.
Mala mrva 06.06.2014.

Sad je to, to!

(odgovor članu nerkica)
Neposredna veza do poruke: 20278
17.4.2010 17:49:36   
Anoniman
pozdrav
mi smo skoro dosli od mame al sam toliko tuzna da me dusa moja boliuser posted image user posted image
Jutros se otisla porodit od mm.rodjaka zena i djete se roodilo mrtvo ja sam sokirana
ma iznjela ga do vakta,sto se kaze 9ti mjes.puni al sinoc bila jadnica kod mene pita me jesil ti osjetilauser posted image pred kraj trudnoce reko jesam uvijek bas tu noc kad,sam htjela rodit vrtio se ko nikad ujutro sam prokrvarila i odma sam otisla za ZE.reko sto pitas kaze,ja slabo bebi osjetimuser posted image od sinoc je nije cula da bi jutros u 7.otisla u boln.i da joj kazu da bebei neotkucaje srce joj Allahu dusa me boli bas sam se isplakala zao mi ih svihu
I poslali je za ZE hitnom rekli joj 80posto da nece prezivit
Kad je stigla do gore beba umrla .....user posted image user posted image user posted image
Radili joj carski hitnooo
Ja sam u soku,zao mi zene prva joj beba jedva ju cekala tako da im se desi nikad nije imala problema u trud.nikakvi
Kad je zadnji put bila na uzv.rekli joj da je beba poprecno okrenuto:(((
I da se to desi dal je kriv dokt.neznam znat  cu pricu kad dodje kuci
Ja nemam hrabrosti da ju nazovem,,,user posted image nemoguuu....
A toliko  su ona i njen muz volili A.kako ce im tek sada biti kad dodju kuci sve namjesteno za bebi neznam bas sam tuznauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nerkica)
  Neposredna veza do poruke: 20279
17.4.2010 17:55:20   
marinčii
a joj felix draga baš mi je žao ,stvarno se dešavaju grozne stvari da čovjek poludi,nek je dragi Bog uz nju i nek joj da snage da to sve izdrži

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20280
17.4.2010 18:00:45   
škorpija
felix. ne daj Bože nikome da to dočeka, teško je normalan ostati kad ti se tako nešto desiuser posted image user posted image user posted image , doduše moram priznati da nin ja pred kraj trudnoće nisam osjećala pokrete bebija ali sam mislila da je to normalnouser posted image , ali  eto ne znam jel to greška dr. ili ejdnostavno sudbina da s etako desi, nek joj dragi bog da snage da izdrži

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 20281
17.4.2010 18:16:19   
myb@by
Felix draga ma to je stvarno uzasno.Ne daj boze nikome.user posted image user posted image user posted image user posted image

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 20282
17.4.2010 18:23:02   
Nejrica
Joj zaista su ovo potresne stvari...ne daj Boze nikome,nikome!

Veliki decko 24.02.2009.
Mala mrva 06.06.2014.

Sad je to, to!

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 20283
17.4.2010 18:24:43   
Anoniman
joj felix bas mi žao žene..a evo ja sam danas postala tetka po 4.put,moja sestra rodila curicu,teska 4700 i 59 duga, bas velika beba a sve prirodnim putem,bas sam sretna,volim  njenu djecu kao da su moja,bas sam vezana za njihuser posted image

(odgovor članu myb@by)
  Neposredna veza do poruke: 20284
17.4.2010 18:52:24   
Anoniman
uzas

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 20285
17.4.2010 18:55:32   
Anoniman
i ja sam potresena stvarno mi je zao,a toliko me strah boze neda Bog nikome ni najgorem dusamanu
Bas je fina,mila draga zenica druzile smo se skoro stalno kako je bila na odmoru nije radila
Sve islo svojim tokom tako da se im desi ......
Al samo Bog,zna sto je tako htjeo nemozemo protiv Bozije sudbine

neka joj bog,podari punoo sabura
A malom i neduznom bicu dzenet.....

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 20286
17.4.2010 19:35:11   
Anoniman
dobra vam noc drage moje...
evo mi malo bili na selu, pa dosli danas... bas smo napunili baterije... predivan zrak, predivna voda... Ermin i Sabina su bas uzivali...
kako ste vi sve drage moje, kako su vam bebice???

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 20287
17.4.2010 19:46:12   
rose 87
pozdrav.kako ste nam...mi smo super,danas se momak prevrnuo prvi put na stomak sam mama je basuser posted image user posted image .inace je nervozan,svrbe ga desni i bas se smiri kad mu namazem gelom...
cini mi se da je meri kupovala onu ogrlicu,ima li kakvog efekta????
felix to je strasno,ne do Bog nikome da se desi,a nezna covjek ni kako bi utjesio nekoga sa takvom sudbinom...da joj Bog da sabura i snage...

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20288
17.4.2010 19:48:24   
koka i po
Ja sam jaje počela davati od petog mjeseca i nisam se držala onoga odvoji bjelance od žumanca jer mi je moja pedica rekla ako je dijete alergično na bjelance biti će alerghično i od šest mjeseci ko i od osam.

(odgovor članu nerkica)
Neposredna veza do poruke: 20289
17.4.2010 20:02:44   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: nerkica

Bambi,kolica su ti super ja imam ista takva samo sto su narandaste boje
mana im je sto su teska ja ih nemogu iznjeti na 3sprat pa ih drzim u podrumu
i pokrijem najlonomuser posted image

ne znam draga ova nasa su bas lagana... ljubi nam drugaricu Nedzlu

(odgovor članu nerkica)
  Neposredna veza do poruke: 20290
17.4.2010 20:13:59   
Anoniman
a joj felix draga.... ne znam sta da ti kazem... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  zao mi je te zenice, zao mi je tebe sto si se nasikirala jer znam kako ti je... prosli mjesec sam imala priliku da dozivim jedan takav sok, u kolegice s posla user posted image  od 15 dana umrla... niko ne zna sta mu je bilo... i dan danas sam u soku i tuzna... ne znam samo kad se vratim na posao i ja i ona, kako cemo jedna drugu gledati... jer smo skoro u isto vrijeme zatrudnile, cijelo vrijeme trudnoce se zezale koja je veca koja je ljepsa... kad sam ja rodila, sve se zezale neka jos malo pa cemo zajedno momke u setnju voditi... a eto sudbine i Bozijeg davanja... ni omilovala ga nije sto bi rekli stari... user posted image user posted image user posted image user posted image  nemoj se ti sikirati zbog Anelka, jer ce i on osjetiti tvoju tugu... ljubi nam druga puno....

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 20291
17.4.2010 20:45:07   
Anoniman
bambi,moja mila tuzna je ta sudbina al stas gledacu da nemislim na to al zao mi komsinica mi je prijateljica i od mm rodjaka zena ......
Al takva je sudbina valjda,sto kazes zezale smo se kad se njen bebac rodi kako,ce se njen i moj sin igrati,kako cemo setati zajedno jer nemam ja ovdje nikog od drustva jos da ima user posted image malog.
Volili su A.sad neznam kako cu ja snjim otici njima bit ce im jos teze
Pa sta sam joj stvari dala od A.jer joj je beba bila sitna 2.600gr,tako joj rekli
Ma svasta nesto,al boze moj zivot ide dalje bit ce joj tesko jos neki dan bila sam s A.krevetic smjestili ma sve samo cekala i tako da se desi
Ljubi nam pile medeno punooooo

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 20292
17.4.2010 20:49:32   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Nejrica

Pozz svim bebama i mamama!
Mi smo i dalje user posted image
Jest da je nocas Kerim fino spavao,samo smo ustajali oko 5 da popije sirup i jutros do 8,masallah.
Ali se povracanje opet nastavlja,ja sam sada bas zabrinuta...felix mila,sve me podsjeca na tvog Anelka i molim Boga da vise prodje.I puuuuno ti hvala na podrsci!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Njega ovaj odvratni kasalj iritira,pa mu se smuci i povrati,ali veseo je,kasnije opet jede...eh nista gore od bolesti,voljela bih da se budi svaki sat po noci nego ovo.Tako mi ga je zao...kad povrati bas se prepadne i skupi mi se u narucju i tako smrdljivi se prvo moramo izmaziti,pa na pranje i presvlacenje.

ej,moja mila bas sam neki dan kontala pa se mislim boze reko,kad je bebi bolestan rekne covjek svast ma nemora nikad spavat uvecer samo nek je zdrav,a kad su zdravi mislim samo kad ce jednom noc doci bez budjenjauser posted image
Tako,je valjda...
Ma bit ce on dobro,abd.kad lijekove ispije user posted image user posted image hrabrica mala,a mogu mislit kako si se prepalauser posted image nije ni tebi bilo lako.
A meni kazete kukamuser posted image stvarno niceg se nebojim,sem tog povracanja mesecini nije me,strah ni ture visoke al,povracanje se jezimm
Ljubimo ga
A..je kod majke,ja sama mm.izaso malo ....

(odgovor članu Nejrica)
  Neposredna veza do poruke: 20293
17.4.2010 20:50:50   
Anoniman
ako sam dobro shvatila to je prva bebica... Bog je dao Bog je uzeo... ali dace ako Bog da drugu bebicu u kojoj ce da uziva i da bude sretna... znam da ce biti nezgodno jedno vrijeme da vidi Anelka, ali kad se pomiri sa sobom i kada shvati da mora nastaviti dalje, a ako Bog da kad ponovo zanese i slijedeci put rodi zdravu i zivu bebaru, bice sve lakse... a jedini lijek joj je da ponovo zanese... znam po sestri svojoj... i ona je izgubila curicu, od 4 godine... ali je sve lakse podnijela kada je rodila jos jednu curu... hvala Bogu danas zdrava i ziva i velika klipaca...

odosmo sada okupati ovo malo smrde, pa smrdinu seku, pa ako stignem i ja da se malo "izmijem" hihihih...

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 20294
17.4.2010 21:05:28   
Mya_81 RR
E, baš sam se nasekirala čim sam došla na RR user posted image

Jedna zaista tužna ljudska sudbina...joooj, Felix, kako li je samo toj djevojci user posted image user posted image user posted image user posted image A Bambi nije ni tebi lako...baš kao što kažeš valja ti se vratiti na posao i pogledati je, a ona kad tebe vidi nažalost znat ćeš na šta će prvo pomisliti user posted image Tužno....ma, pretužno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nije u redu da sad kukam o svojim boljkama...

Želim vam mirnu noć user posted image i bolesnim bebicama da nam ozdrave što prije user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20295
17.4.2010 21:38:34   
Anoniman
bambi,ljubi nam miruhljivka maloguser posted image i laka vam noc
Mya,kako nam je ljepotica lijepa vidim pravi mami nestaslukauser posted image ljubimo je puno

(odgovor članu reallove)
  Neposredna veza do poruke: 20296
17.4.2010 22:07:44   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: felix
Mya,kako nam je ljepotica lijepa vidim pravi mami nestaslukauser posted image ljubimo je puno

One slike su sve od jučer popodne....baš nas je bilo krenulo user posted image Inače je sve 5...

Ljubi nam dječaka nasmijanog user posted image i mirnu noć vam želim da se fino naspavate user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20297
18.4.2010 0:31:45   
Apotekarka
J vazdan goste neke imam nikako da se javim,sad me rastuzi ova vijest od felix...Ne dao Bog nikome,tuznouser posted image user posted image ,ljudi samo zdravlja nemamo mi ni pojma koliko trebamo biti sretni kad smo zdravi sve ostalo je manjw bitno,zdravlje se ne moze kupiti...
Macic mi spava,poceo mi raniti ujutro,setali smo,prvi put sam ga vodila na grob moje majke,bili malo kod bake ostalo kuca,cxiscenje i troji gosti,evo cekam da se mm istusira pa na spavanje...ljubim vas sve...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 20298
18.4.2010 9:51:49   
Meri29
Sve su mi mame izgleda vrijedne u setnji ili za sporetom user posted image Ja sa sporetom zavrsila upravo za predstojecu sedmicu, cekam Majda da se probudi pa da idemo skitati. Eto ja sama sa sobom, ali nema veze, ovo mi dode kao online dnevnik user posted image user posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 20299
18.4.2010 9:59:50   
Mya_81 RR
Ma, kakav šporet...ja sam se s njim posvadjala user posted image

Mi danas imamo kasni ručak jer je mm bio noćna tako da ćemo tek kasnije ići u u skitnju da kupimo špeceraj (sad trebamo ići malo spavati)...možda se ponovimo i s kojim bodijem i igračkicom user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 20300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  810 811 [812] 813 814   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  810 811 [812] 813 814   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *