Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
mi smo u pocetku koristili jedno malo pakovanje pampers premium care, ove bijele... jaako sam zadovoljna bila, ali vec nakon 10 dana smo kupili 2.... koristila sam ih do mjesec i po.... onda sam presla na 3, ali active baby... radi ekonomicnosti jer su ove bijele bas skupe....
probali smo sleep and play - nisu mi se svidjele jer su ga stezale, pa smo se vratili na ove.... sam koristimo broj 4+ i prezadovoljna sam.... i nama se znalo desiti da propuste kad se pokaki, ali on je znao da ne kaki po 4-5 dana pa onda kad se ukehari nema te pelene koja bi tu kolicinu upilla.... od kad mu je stolica redovna svaki dan nikad mu jos nije propustila pelena....
"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke" 10.11.2009. 30.0
Milenium, ja ponekad od P.Active baby na kozi nadjem gel, ali ne kristale kao od Molfixa. Ma sve je to hemija, ja bih najradije platnene, ali nikako da se odlucim.
ja nisam nalazila kristaliće, već kao male grudvice i mislim da je to gel. Kod presvlačenja pelene ponekad nađem jednu, najviše dvije i mislim da to nije ništa strašno. Nama molfix odgovaraju, ne propuštaju a jako su mekane. I meni su one najsličnije Pampers Premium Care koji smo koristili do navršenih 3 mjeseca, a onda smo prestali jer su bezobrazno skupi u odnosu na sve ostale proizvođaće pelena. I Violeta pelena smo probali i nisu bile liše što se tiče propustljivosti, jedino su grublje u odnosu na Molfix pa smo ih zato izbacili iz upotrebe...
Sušenje nam dobro dodje na radijatorima, osvježi zrak u stanu.
mm je uzeo neke nove pelene BABY STAR pravo su fine i mekane,a jaaako povoljne.Pakovanje od 64 kom 20 KM Nisu nam propustile po noci tako da su prosle testiranje
evo mi smo dobili pampers active baby 4+ iz austrije i odgovorno tvrdim da je potpuno isti kao i ovaj što se prodaje u BiH, nema razlike iako sam je ja očekivala
meni su jos babylove najbolje i najpovoljnije...iako je pampers bio na akciji ali opet 72 komada dodje 29,90 km u dp-u a u dmu 84 kom babylove pelena 32 km...govorim o 4...od koliko kg je 4+?
Kada bi srce moglo da misli, na svijetu ne bi bilo ljubavi.
meni su jos babylove najbolje i najpovoljnije...iako je pampers bio na akciji ali opet 72 komada dodje 29,90 km u dp-u a u dmu 84 kom babylove pelena 32 km...govorim o 4...od koliko kg je 4+?
Koje pampers si koristila? ja sam isprobale sve i nekako su mi smrdile,sad sam definitvno ostala na sleep&play super su! ali nedavno uzeh molfix nesto pravo povoljno u inerexu,voljela bih opet probat NEKI pampers(mozda sam ja naletila na neko pakovanje smrdljivo) neznma koje su jos ok!
leona81 i mi smo koristili babylove, 4+dodje 76 komada i ide od 9-20kg isto 32 KM.sad smo uzeli ove nove da probamo i one su 20KM -64kom.Nisu lose malo su mekse od baby love,a nisu nam propustile po noci sto je najbitnije
leona81 i mi smo koristili babylove, 4+dodje 7' komada i ide od 9-20kg isto 32 KM.sad smo uzeli ove nove da probamo i one su 20KM -'4kom.Nisu lose malo su mekse od baby love,a nisu nam propustile po noci sto je najbitnije
a gdje to ima kupiti?
nama definitivno baby love i pampers activ baby ozazivaju osip...mi koristimo pampers premium care i pampers baby dry koje naručujemo iz njemačke...jako su dobre, ne smrde, imaju specijalni upijajuči sloj i što je najvažnije nema osipa...a i jako su povoljne, 120 kom 20 eura
nama definitivno baby love i pampers activ baby ozazivaju osip...mi koristimo pampers premium care i pampers baby dry koje naručujemo iz njemačke...jako su dobre, ne smrde, imaju specijalni upijajuči sloj i što je najvažnije nema osipa...a i jako su povoljne, 120 kom 20 eura
i mi smo koristili ove baby dry, stvarno su ekstra
Mi smo uglavnom na Pampersu baby active ili sleep & play, kako kad, cesto kupimo oboje pa kombinujemo. Sto se tice propustanja, zadovoljni smo, nekad propuste, sve to zavisi od toga koliko je beba aktivna, koliko je nakakila itd. Prije mjesec dana pronasli smo u Etni u Gracanici (cure s Tuzlanskog kantona znaju gdje je to) neke pelene uvezene iz Francuske, pakovane u kartonske kutije oko 70 kom 7-19 kg 19,99 KM. Neki dan smo opet otisli da ih kupimo i nije bilo tih nego pakovane u kese kao i ostale pelene, new bibou premium pise na kesi, po istoj cijeni, a pakovanje sadrzi 65 pelene od 7-20 kg, takodje uvoz iz Francuske..
Mi smo na Pampersu Sleep and Play mada cesto ne bude pa uzmemo Pampers Active Baby, probala sam x pelena drugih i samo bezveze davala pare, jednostavno ili mi se ospe beba ili ne moze ni jedno mokrenje a da nekuda ne prodje. Tako da sam ostala vjerna pampersu, nekako ne znam, nije do propagande, nego mi se stvarno svidjai moja beba je sretna u njima
Mya, ja koliko znam da samo Pampers ima broj 4+ a opet ne znam mozda u BiH imaju i druge firme isti broj, to ce ti neko drugi reci.
IZVORNA PORUKA: Lalana Mya, ja koliko znam da samo Pampers ima broj 4+ a opet ne znam mozda u BiH imaju i druge firme isti broj, to ce ti neko drugi reci.
Ja sam dosad našla samo BabyLove 4+...mislim da Pampers nisam vidjela...