Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ja se ravnam po kilaži vjerovato 3 i kod baby love ,imaju dupla pakovanja 3 ja sam sinu kupovala kada je bio manji sada samo za noć trebaju ,pa uzimam slipersice
nanika baby love 3 je od 4-9kg mislim da bi ti odgovarao taj broj.Baby love su i malo vece od pameprsa,ali najbolje ti je da za pocetak uzmes manje pakovanje i isprobas.
Mi u početku koristili pampers pa prešli na Baby love 4+ i jako smo zadovoljni, ali se iskreno nadam da ćemo vrlo brzo preći na gaćice i riješiti se zauvijek pelena.
mi imamo 7 kg i koristimo babylove od 7-18 tj broj 4, dugo smo korisitili broj 3 ali su nam se nogice praaavo udebljale i stezalo nas je pa smo presli na ove vece:) ne propustaju stvarno sam zadovoljna
ja uvijek kazem E SLIJEDECI PUT KUPUJEM DRUGE pelene i naravno opet uzmem Pampers Active Baby...sve je super, nikad se od njih nije osuo, ali...propustaju to je nevjerovatno...svaku 3 kaku prodje imam osjecaj da mu nisu dovoljno duboke...a da uzmem veci broj jos nam je rano...
ja uvijek kazem E SLIJEDECI PUT KUPUJEM DRUGE pelene i naravno opet uzmem Pampers Active Baby...sve je super, nikad se od njih nije osuo, ali...propustaju to je nevjerovatno...svaku 3 kaku prodje imam osjecaj da mu nisu dovoljno duboke...a da uzmem veci broj jos nam je rano...
Ne znam Anidla za Babylove sto ti preporucuju...Moj Faruk je imao osip na ledjima od njih. Kad god sam probala Babylove, isto se desilo, tako da sam sigurna da je od njih. Ako je Noica tako osjetljiv, ja ne bih da sam na tvom mjestu, ali kako hoces. Mozda ce mu i odgovarati. Mi smo probali sve ukljucujuci i Molfix, i ipak smo na Pampersu Active Baby. Preporuka da slobodno uzmes veci broj, nece ti propustati garant.
Ne bih se slozila, Babylove su meni dosta grublje u odnosu na pampers. Meni je Molfix bio najslicniji, ali je na kozi ostavljao neke kristalice poput soli kod presvlacenja, pa smo odustali.
Ne bih se slozila, Babylove su meni dosta grublje u odnosu na pampers. Meni je Molfix bio najslicniji, ali je na kozi ostavljao neke kristalice poput soli kod presvlacenja, pa smo odustali.
ja ovo nekad primjetim,ja sve mislila to od kreme kad se uvalja s mokračom a koristim pampers sleep &play
Anidla to se i meni zna desiti da propuste kad se ukaki,ali pratila sam to malo i upratila da kada se upiša dva tri puta,pa onda pokaki propuste,valjda ne mogu upiti,ali to nam se puno manje dešava otkada smo na 3. Izvinjavam se na ovakvom izražavanju ali ne znam kako da drugačije objasnim
ja sam koristila pampers jako dugo i cijelo vrijeme je propustao...i kad je beba imala 7 dana i kad je imala 2 mj...koristili smo u kombinaciji pampers i babylove jer sam na forumu procitala dosta pozitivnih komentara o pelenama i uzela ih...nekad su i one znale propustiti al sada vise ne...nedavno smo jednom opet kupili pampers malo pakovanje jer dm nije radio i opet su propustale? meni su najslicnije pampersu, ostale su mi se sve cinile pregrube...to je moje misljenje i iskustvo, najbolje je sve probati i vidjeti sta noi najbolje odgovara
Leona81, i nama je pampers propustao svaki put kad je beba bila tek rodjena. Ali kako se poceo debljati i rasti, prelaskom na veci br.i pravilnim postavljanjem to nam se sad jako rijetko desi. A slazem se da treba svako sam testirati pa vidjeti sta mu pase. Milenium, ja ponekad od P.Active baby na kozi nadjem gel, ali ne kristale kao od Molfixa. Ma sve je to hemija, ja bih najradije platnene, ali nikako da se odlucim.
eh zaboravila sam napisati da smo i mi presli na Lumpi pelene..vec smo potrosili jedno veliko pakovanje i super su nam...najvaznije je da se Adin budi potpuno suh
caooo...mene zanima kao buducu mamu sa prvom bebom...koji broj pelena ide za novorodjence jer sam negdje citala da se uzmu skroz male br.0 ili 1 (ne razumijem se bas) al beba to brzo preraste ili ako je beba veca onda br.1ili 2 pelena eh sad koje pelene i koji br. da uzmem za novorodjence???
Draga H, na vecini pelena stoji, pored broja, tezina bebe koja odgovara tom broju, tako da u ovisnosti od kilaze tvoje bebe zavisi broj pelena, ja sam u pocetku kupila najmanje, i to najmanji paket, kad sam se porodila moji su mi donijeli odgovarajuce. Sretno!
caooo...mene zanima kao buducu mamu sa prvom bebom...koji broj pelena ide za novorodjence jer sam negdje citala da se uzmu skroz male br.0 ili 1 (ne razumijem se bas) al beba to brzo preraste ili ako je beba veca onda br.1ili 2 pelena eh sad koje pelene i koji br. da uzmem za novorodjence???
ja sam za malenu prvi mjesec dana koristila nove pampers newborn premium bijelo pakovanje ( mislim da se tako zovu ) i bila sam prezadovoljna