Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
moja mama je imala 4 godine kad su joj se roditelji razveli... ustvari njena mama je otisla s drugim covjekom i ostavila nju i dedu.... moja mama je odrastala s ocem koji joj je bio sve.... ona je spucala sa svojim muzem (koji je takodjer ostavio svoja dva sina ) i otisla u Kanadu... slala je mami poklone cestitke za rodjendan, ovo i ono... ali sto kaze moja mama: Dzaba ti farmerke i razglednice kad meni nije imo ko pokazati kako se stavlja ulozak kad sam prvu mens. dobila.... ja to nisam mogla pitati tatu... ili kad je prvi put spavala s mojim tatom, naravno prokrvarila, ona kontala da je dobila jer nije imala pojma... e to je odrastanje bez majke.... naravno danas je ta zena tu... visi joj nad glavom.... i ona je postuje i pomaze joj jer ju je tata tako cijeli zivot ucio - to je tvoja mama i MORAS je postovati, a daBogdo nije... sad bi bila rahat.... a ta zena i pored svega to ne zna cijeniti... stalno od moje mame zahtjeva ovo i ono, a nije se udostojila ni meni ni bratu doci na svadbu... ja i brat smo je izbacili iz svog zivota, ali mama opet ne moze.... kad je prokleto dobra i ne zna reci otkaci iz mog zivota.... gdje si bila kad si mi najvise trebala...
to je jedan od razloga sto je moja mama tako dobra prema djeci od mog ocuha, jer je i sama bila zrtva loseg braka.... ne zeli da oni odrastaju u bolu i patnji i da im nedostaje roditelj, jer oni nisu krivi za greske svojih roditelja... moj je otac poginuo u ratu, ali moj ocuh cuva uspomenu na njega... vozi nas na mezar, aktivno ucestvuje u odrzavanju, popravljanju i svemu sto je vezano za mog oca rahmetli.... i sve to radi nas, jer nas voli..... ja sam imala nesrecu da sam ostala bez oca.... ali s druge strane sam dobila jos jednog i jos dva brata i sestru.... moj otac ce uvijek ostati u mom srcu - njegovo mjesto nikada niko ne moze dobiti... ali je i moj ocuh dobio svoje mjesto jer ga je zasluzio.... bio mi je otac u svakom smislu te rijeci i sto je najvaznije veeelikiii prijatelj... hvala Bogu sto je bio tako milostiv prema nama i poslao nam takvu osobu da nam bude podrska
"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke" 10.11.2009. 30.0
Znas, ja i dan danas pamtim kako meni strina nije dala cokolade, a jeste mojoj rodici koja je bila sa mnom. To joj pamtim ima 20 i nesto godina i jos uvijek je gledam posebno zbog toga.
I ja sam htjela navesti jedan sličan primjer...isto toliko pamtim kad me je tetak jednom izružio zbog nečega..i sjetim se često toga.
skorpija7 fujjj ti je post i svaka cast muzu koji te trpi a zna kako osjecas njegovo dijete ja bi te nabila nogom u guzicu zauvjek
'' '' ovo stvarno nije fino,a pogotovo ne od moderatora. slažem se s mamine oči,i ja sam namjeravala pisati nešto slično.
tko sam ja da sudim,i odakle pravo meni a i svima vama dvadesetak ,da ne nabrajam sad imena,vas koji su ženu osudili a ne poznajete je.i lako je nama pričati kad nismo u takvoj situaciji(hvala Bogu). žena je se ovdje javila da podjeli s nama iskustvo pa možda i da dobije koji savjet,ili da joj mi možda kažemo kako da poboljša odnos.a mi odma jel ona nama MORALA ispričati ovu priču-nije! nije je nitko prisilio da priča i ona uopće to nije morala ni reć.ali je se ipak javila,da je očekivala napade vjerovatno se nebi ni pisala.
a za anoniman-samo tvoja majka najblje zna šta je bilo tada i kakva je situacija bila.(i to se ne može više promjenit)niti se prošlost može vratit,i kad je već to tako,barem se ta tvoja polusestra mogla malo ljudskije ponašati,kao što i sama kažeš niste joj ti ni brat ništa krivi ako majka i je.mogla je ta sestra ti dignuti glavu i biti ponosna što ju je baka odgojila i što je stasala u jednu mladu ženu,ima fakultet,a sad i svoju obitelj.svak svoj križ nosi,možda je njen takav i nek se ponosi njime.ljudski je i opraštati
znas sta milenium,ispricala nam je pricu,ali nije je niko natjerao...i sta mi tsada rebamo orden za iskrenost dati-i skorpiji 7 i anonimnoj?meni nema opravdanja situacija bez obzira kakva je situacija...odvartno mi je mrziti jadnu djecicu koja nisu nista kriva...i smatram da obje granice sa patologijom i imam pravo iznijeti svoje misljenje,bas kao sto su one "iskreno" podijelile svoje "probleme"...mislim da im mozda moze pomoci ako im neko iskreno u lice kaze sve,pa se zapitaju kakve su uopce kao osobe... ljudi zele djecu,pa nemaju,ljudi imaju bolesnu djecu,ljudi gube djecu svakodnevno-sram ih bilo obje....evo ja kazem otvoreno fuj
Tri najneobicnije rijeci Kada izgovaram rijec Buducnost, prvi slog već odlazi u proslost. Kada izgovaram rijec Tišina, narusavam je. Kada izgovaram rijec Nista, stvaram nesto sto se ne smjesta u bilo kakvo nepostojanje.
pahuljice farah divan post milenium hvala na razumijevanju a vas ostale ne kontam ja sam više razočarana u odnos moje polusestre prema meni, nego prema majci.... neko navodi primjere majke koja se razglednicama javljala moja mama ju je vidjala svakih 15 dana, školovala je, bila kod nas 4 mjeseca u toku godine (dok su školski raspusti) i stoga to nije isto Kako ne vidite da mentalno moja sestra nije zrela žena???? da jeste ne bi mrzila mene i brata i stalno nas tjerala od sebe???? kakve mi veze imamo što je ona 8 mjeseci bila godišnje odvojena od majke????? koja ju je svo to vrijeme zvala, obilazila itd Nisam ja kriva što je njen otac loš i pijanac pa se naša majka od njega morala razvesti? nisam ja kriva ni za šta I ja se sjećam jednog njenog odurnog postupka prema meni... imala sam 14-15 godina, Boga mi mi sirotinja, ona dobrostojeća, dolazi jedan dan i bundica onako mladalačka na njoj, ja joj kažem da je lijepa i tako to Veli dala bi ti je ali muževljena sestra mi je poklonila pa da ne zamjere Ma rekoh nema govora onako govorim, nije prošlo mjesec dana ja tu istu bundu vidim kod naše daljne rodice, ona je njoj poklonila..... Znači svak joj je preči od mene bio i ostao Stalno sam se nametala i imala razumijevanja za nju i njene ispade prema meni, bratu i mami al više neću da imam Ja razumijem da ne želiš s nekim biti blizak, da ga ne žili često zvati i posjećivati al ne kontam čemu stalno iznova započinjati svadje jer je ona kao odrasla kod nane?????????
ma ne trebamo mi nikakav orden odavat ali mislim da ne mrze nikog košto ti govoriš.možda su se krivo izrazile u nekom postu ali ja to tako nisam shvatila. to je njihova stvar,kad nisam tu bila ne smijem sudim.
Prvo kad si razmisljala o braku sa ovim covjekom, znala si za situaciju ...zasto niste odma to rjesili ??? Ja kad bi se ne do Bog razvela i po drugi put udavala taj muskarac trebao bi da prihvati i zavoli moje djete isto kao i mene, ono je dio mene i vaznije mi je ono nego ikakav muskarac ovog svjeta!!! To bi mu dobro objasnila, a ne da neko gleda moje djete kao smetnju i objekt citav zivot...to sebi ne bi nikada dozvolila...tek kako ce mu biti kad to sad VASE djete uzme i tepa mu a njega mrzi toliko...pa ono jadno nije nista krivo...
Izvini ali to si ti kriva jer si dozvolila tako nesto...kao zena i majka pokusaj da ljepo docekas to njegovo djete i da ti ne smeta svaka sitnica , ono je ipak djete njegovo kao i tvoje sto je tvoje...pa mozda i on promjeni odnos prema tvom djetetu.
Nek se ljuti ko hoce ali ovako nesto me zgrozi fujj fujj. Zasto ostati u takvom braku i radjati djecu , kad ne mozete ni oko ovih da se dogovorite?!! Nigdje veze... ovo je ozbiljna situacija i treba da malo bolje lupite glavom od zid i razmislite kako zelite zivjeti, jer ta djeca ne mogu odrastati normalno u takvoj sredini...srce me boli za tim tvojim djetetom za muzevimti manje jer ono ima svoju majku sa kojom zivi, i oca koji ga ocito voli ...a tvoje majku koja ne moze da odluci koga voli vise izmedju "muskarca" i svog djeteta...i ocuha kretena koji ga mrzi i kojem smeta..
Izvinite ja sam pravo oduljila ali stvarno me nasekira ovo...
djeca su neduzna bica koja za nista nisu kriva i nemogu svatit osobe koje mogu mrzeti djecu a ako volis svog muza treba voljeti i to djete koje nije krivo (ovaj post je za skorpiju 7)ali pitanje je dali tu uopste ima ljubavi ali opet kazem necu ja nikom donosit sud,ali da neko moze mrzeti djete bilo cije nopravdavam takoav stav postupak ili sta vec...
neko navodi primjere majke koja se razglednicama javljala moja mama ju je vidjala svakih 15 dana, školovala je, bila kod nas 4 mjeseca u toku godine (dok su školski raspusti) i stoga to nije isto
ja sam navela primjer svoje majke i ne vidim da to ima ikakve veze s tobom i sa tvojim postom.... moja baka je prevarila mog dedu s najboljim prijateljem.... i pobjegla s njim ostavivsi svoju 4-godisnju kcerkicu.... s tvojom mamo to apsolutno nije bio slucaj...
ja ne sudim ni tebi ni tvojoj sestri ni majci.... cak sta vise.... ja sam dala primjer zene koju je majka ostavila sa 4 godine, a ona je danas pazi, obilazi pomaze joj kao da je cijeli zivot bila uz nju.... nisam dala taj primjer da bih sudila ni tebi ni tvojoj mami ni tvojoj sestri... ja ne mogu izvoditi zakljucak iz 5 postova niti kako je tvoja mama losa niti tvoja sestra niti bilo ko.... iz svega sto si napisala mogu zakljuciti da mi je zao tvoje mame jer je prosla kroz pakao u zivotu s prvim muzom.... i zao mi je tvoje sestre ( kao i moje mame) jer su bile zrtve katastrofalnog braka.... i zbog posljedica istih odrastala je bez roditelja.... iskreno od srca volila bih da obje mogu baciti proslost i uzivati u ostatku zivota zajedno i sretno, ali svi smo mi razliciti i svi razlicito ispoljavamo svoja osjecanja.... neko lahko prasta neko teze....
svakako da ti na kraju krajeva nisi kriva ni za sto... i da ti nemas nista s tim sto se dogodilo na relaciji tvoja mama- njen muz - tvoja sestra.... i slazem se s tobom da ona ne bi trebala imati los odnos sa tvojim bratom i s tobom... ali ona to ocito tako ne misli i kao i tvoju mamu ona krivi i vas za to sto se njoj dogodilo u zivotu... ti si ispravno postupila, bila si fina, fer i korektna prema njoj uvijek i vazno je da ona tebi nema sta reci i zamjeriti....
ja ne mogu reci trebala je tvoja mama ovo ili tvoja sestra ono... ja nisam bila u toj situaciji i nisam uopste kompetentna donositi osudu ni jedne ni druge... nadam se da ce tvoja sestra shvatiti da ima sestru i brata i da ce moci baciti gorcinu koju nosi u sebi i tako poboljsati vas odnos i otvoriti vam vrata svog zivota...
"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke" 10.11.2009. 30.0
Ni jedan se ne moze porediti sa mojim djetetom, ona je smisao mog zivota i sve moje na ovom svjetu sto imam!!! Volim i svog muza hvala Bogu i on mene ali kad bi bilo izmedju muskarca i mog djeteta , vala nek ide sutra , SAD eto ja sam takva ...kad bi primjetila da mi neko iz komsiluka otvoreno ne voli djete i da mu smeta ne bi mu vise nikad ama nikad otisla a kamoli zivjela sa njim..
Smeta ti moje djete, smetam ti i ja, i tacka , gotovo , nema rasprave... bilo bi mu cim bi to primjetila kupi prnje i gubi mi se s ociju da te ne gledam vise...ma koilko se mi voljeli, koliko ti ljijep i bogat bio, ma kako dobro se mi slagali,tu nema zivota sa mnom cim ti moje djete smeta .
Cuujjj posjeca ga na tvog bivseg...koji kreten pa nece biti na njega...FUJJJ.
djeca su neduzna bica koja za nista nisu kriva i nemogu svatit osobe koje mogu mrzeti djecu a ako volis svog muza treba voljeti i to djete koje nije krivo (ovaj post je za skorpiju 7)ali pitanje je dali tu uopste ima ljubavi ali opet kazem necu ja nikom donosit sud,ali da neko moze mrzeti djete bilo cije nopravdavam takoav stav postupak ili sta vec...
mamine oci slazem se stobom osim... ne trebaju da pisu ovakave stvari ako nisu spremne da ih narod osuduje...ovakve treba narod osudjivati na ovom svjetu a Bog nek ih osudjiva no onom... mozda se malo posrame i pokusaju da promjene..
Sram ih bilo.
najnovijoj anonimnoj izvinjavam se,jer moj post se nije odnosio na nju,vec na skorpiju7 i na prvu anonimnu...e pa ja bas hocu da im sudim...ignorisu djecu,ne razgovaraju sa njima,skorpija 7 pise kako je to djetesce voli a ona sakriva osjecanja pred njim...sta je to ako nije mrznja...ja osudjujem i tacka...i mislim da su odvratne obje i da trebaju traziti pomoc psihologa...daj boze da kod nas socijalne sluzbe rade kako treba i oduzimaju takvima djecu...ljubav prema djetetu je bezuvjetna...kako kaze husic 10 svoje dijete volim najvise na svijetu i nema tog muskarca kojeg bi stavila ispred svog djeteta...tako da ne razumijem te zene kojima je vaznija "ljubav" muskarca i to jednog takvog muskarca nego dijete...a ljubav sam stavila pod navodnike jer to nije ljubav i opet ponavljam da nema te situacije koja opravdava ovo iz prve dvije price... eh sada da se osvrnem i na drugu anonimnu...zao mi je sto vasa sestra nema sa vama dobar odnos i njen odnos sa majkom ne opravdava to za vas,jer ti i brat niste nista krivi,ali sto se tice majke to mi je potpuno jasno...nema te sile koja bi me mogla odvojiti od mog djeteta...tako da tvoju mamu ne opravdavam ni malo...prvo,kada je imala dijete trebala je prvo razmisljati gdje ce zivjeti i hoce li svekrva prihvatiti njeno dijete...to da su je tvoji nana i dedo vrsili pritisak da je ostavi kod njih su samo izgovori,kao i razvod 72...samo izgovori,kao u ostalom i dozvoliti djetetu da tada odluci hoce li zivjeti sa nanom i dedom...kazes da je tvoj otac postovao,to je jako lijepo,ali nije ljubav i to se ne moze sakriti...znaci,opet ne razumijem da covjek moze kao voljeti mene ali ne i moje dijete...pokloni draga moja ne mogu zamijeniti ljubav...tako da sto se tice tvoje majke sestru ti razumijem i vjerujem da joj je jako tesko zivjeti sa bjesom prema vlastitoj majci,tesko je oprostiti tako nesto,jako tesko...ovo sto je tvoja mama rekla kad umre da se ova u osmrtnicu ne stavi je dno-dna...koliko das u zivotu-toliko i dobijes... i sorry,ali nisi ni malo bila objektivna u pisanju,bas kao sto neko rece ucinila si sve da ocrnis sestru,a mamu prikazes kao zrtvu...razumljivo da ti svoju mamu volis,ali ona tu definitivno nije zrtva...i mislim da ste mnogo nepravde ucinili jadnoj djevojci
Tri najneobicnije rijeci Kada izgovaram rijec Buducnost, prvi slog već odlazi u proslost. Kada izgovaram rijec Tišina, narusavam je. Kada izgovaram rijec Nista, stvaram nesto sto se ne smjesta u bilo kakvo nepostojanje.
...i mislim da ste mnogo nepravde ucinili jadnoj djevojci
svašta mnoga djeca ne odrastaju s roditeljima pa nisu kad porastu drska i bezobrazna prema istim..... a ponajmanje ljubomorna na djecu iz drugog braka.... ostavila je pa ostavila, i da nije ona bi našla izgovor da joj je bilo loše, onda bi priča garant išla u smjeru da je očuh nije volio i bla bla bla Znam i djecu koje su majke "povele" u drugi brak pa su strašni smradovi postali, nikad zadovoljni hvala Bogu pa mama ima nas, mene i brata inače bi svega bilo... Moja mama je izgubila jednog sina u ratu iz saosjećanja prema istoj i ne dodavanja nove boli ja nikad ne bi mogla biti kao moja polusestra Usput ona nikada nije ni cijenila ni poštovala ni nanu i dedu, eto oni su je odgojili pa nikom ništa, i na njih je nešto ljuta, samo još razlog nezna djeca razvedenih roditelja jednostavno nikada nisu realna ni poštena, stalno zamjeru i stalno su nezadovoljna i ocem i majkom i nanom i dedom i izgleda (u većini) ne podnose polubraću i polusestre
bez uvrede-mislim da si ti emocionalno nezrela i to prestrasno...osim toga,buduci da ovdje cujemo samo tvoju pricu,sa onim sto si napisala i izmedju redova osjeti se tvoja ljubomora na nju... a ovo sto generaliziras djecu razvedenih roditelja je grozno...kao sto rece acudesa djeca nisu nista kriva... ovo sto si napisala "ostavila je pa ostavila" je...ma u stvari nemam rijeci...ti i mama zrtvice najvece... kao sto rekoh,jadna djevojka ta tvoja sestra...
< Poruku je uredio lilith -- 16.4.2010 20:09:53 >
bez uvrede-mislim da si ti emocionalno nezrela i to prestrasno...osim toga,buduci da ovdje cujemo samo tvoju pricu,sa onim sto si napisala i izmedju redova osjeti se tvoja ljubomora na nju... a ovo sto generaliziras djecu razvedenih roditelja je grozno...kao sto rece acudesa djeca nisu nista kriva... ovo sto si napisala "ostavila je pa ostavila" je...ma u stvari nemam rijeci...ti i mama zrtvice najvece... kao sto rekoh,jadna djevojka ta tvoja sestra...
za djecu razvedenih roditelja rekla sam uglavnom a ne sva djeca... ja ove što znam sva su ljuta na roditelje i stalno im nešto prigovaraju a ovo ja ljubomorna na nju, svašta cijela familija je svjesna situacije da je ona na nas ljubomorna jer smo živjeli uz majku, valjda
za djecu razvedenih roditelja rekla sam uglavnom a ne sva djeca... ja ove što znam sva su ljuta na roditelje i stalno im nešto prigovaraju a ovo ja ljubomorna na nju, svašta cijela familija je svjesna situacije da je ona na nas ljubomorna jer smo živjeli uz majku, valjda
Koliko malo ljudstva u nekim ljudima ima ,nek im se Bog smiluje , kako te nije stidi dosla si tu pljujes po zeni ni krivoj ni duznoj , zeni koju je majka sa 7 godina ostavila i udala se i ako je imala svoj posao svoj zivot opet je je ostavila i otisla , pises tvoja mama je financirala davala joj novac pa pises onda vi sirotinja ona bogata , ma ti nemas poima sta pises , mozda si ti na nju ljubomorna jer ona i ako nema ni oca ni majke sada ima sve Bogu hvala muza djecu fakultetski obrazovani oboje Elhamdulilah BOg je milostiv prema sirocetu a tesko onom ko se o siroce ogresi a sto mi je najgadnije je to da tvoja majka kao nju nesto klete , Egoizam da visi ne moze biti. Mislim kada bih tvoja seka pocela pricati da bih kamen zaplako.
Boze kakvog naroda sve ima...cccccc
ma da, znam......svejedno koja strana, meni je to bas malo bez veze.....pa vala da je moja rodjena mama.....ali svako zna svoje i ne bih se mijesala ipak su ovakve teme suvise osjetljive i intimne, da se tek tako sudi i komentarise....jer svi smo mi subjektivni ipak...... Kad bih ja sad iz srca pocela pisati, nakon svog bolnog iskustva i gubitka djeteta, mogla bih samo reci da bih golim rukama iscupala grkljan majci koja ostavi svoje dijete, kao u Glembajevim ali...to je samo moje misljenje....i molim da ga niko ne uzima srcu
fatimice moja ista sam ti , i zato ovako i reagujem an ovoj temi jer me Bogami dusa moja zaboli, ja nemogu da precutim.
hahahhh jos uvijek je rasprava o Anonimoj ugledah i nemogu da vjerujem,pa drage zene glavu bih dala da Vas i mene takodje zahebava ova Anonimna!!! zeno draga nemoj biti vise Anonimna budi pilottttttttttt popusti vise ove jadne zene,hoce da ti pomognu a ti zahebvas! idi zeno radi sta ostavi se racunara!!! mislim nema smisla!!! evo i meni dizes ponovo pritisak! TI se fakat nafurala u ulogu!!!! ohladi malo
hahahhh jos uvijek je rasprava o Anonimoj ugledah i nemogu da vjerujem,pa drage zene glavu bih dala da Vas i mene takodje zahebava ova Anonimna!!! zeno draga nemoj biti vise Anonimna budi pilottttttttttt popusti vise ove jadne zene,hoce da ti pomognu a ti zahebvas! idi zeno radi sta ostavi se racunara!!! mislim nema smisla!!! evo i meni dizes ponovo pritisak! TI se fakat nafurala u ulogu!!!! ohladi malo
ma selmy ako ej tako onda ova Anoniman treba stavrno psihijatrisku pomoc hahahhahha cuj gdje ce nas zezati ovoliko alis tas ima svakakvih ljudi .
ma da, znam......svejedno koja strana, meni je to bas malo bez veze.....pa vala da je moja rodjena mama.....ali svako zna svoje i ne bih se mijesala ipak su ovakve teme suvise osjetljive i intimne, da se tek tako sudi i komentarise....jer svi smo mi subjektivni ipak...... Kad bih ja sad iz srca pocela pisati, nakon svog bolnog iskustva i gubitka djeteta, mogla bih samo reci da bih golim rukama iscupala grkljan majci koja ostavi svoje dijete, kao u Glembajevim ali...to je samo moje misljenje....i molim da ga niko ne uzima srcu
fatimice moja ista sam ti , i zato ovako i reagujem an ovoj temi jer me Bogami dusa moja zaboli, ja nemogu da precutim.
I ja.
Ovo si lupila bez razmisljanja i ovo apsolutno nije tacno.Vidi ja imam polusestru ali nikad bas nikad je nisam dozivjela kao polusestru a pogotovo negdje oslovila tako,ona je moja SESTRA a i ja njena i mi ginemo jedna za drugu,mi nemamo majku umrla je davno ali imamo jedna drugu i naseg brata i ne dao Bog da nismo imali jedni druge u ovom zlu sto nas je snaslo.Ona je tu uvijek za nas a i mi za nju.
Ja samo mogu reci da je meni zao tvoje sestre,nikakav novac ni pokloni ne mogu nadomjestit majcin poljubac i zagrljaj.Kako se ona sirotica samo osjecala kad joj majka dodje u posjetu i krene kuci,a ona ostaje,majka ide vama a odlazi od nje,zalosno.
djeca razvedenih roditelja jednostavno nikada nisu realna ni poštena, stalno zamjeru i stalno su nezadovoljna i ocem i majkom i nanom i dedom i izgleda (u većini) ne podnose polubraću i polusestre
Ovo si lupila bez razmisljanja i ovo apsolutno nije tacno.Vidi ja imam polusestru ali nikad bas nikad je nisam dozivjela kao polusestru a pogotovo negdje oslovila tako,ona je moja SESTRA a i ja njena i mi ginemo jedna za drugu,mi nemamo majku umrla je davno ali imamo jedna drugu i naseg brata i ne dao Bog da nismo imali jedni druge u ovom zlu sto nas je snaslo.Ona je tu uvijek za nas a i mi za nju.
Ja samo mogu reci da je meni zao tvoje sestre,nikakav novac ni pokloni ne mogu nadomjestit majcin poljubac i zagrljaj.Kako se ona sirotica samo osjecala kad joj majka dodje u posjetu i krene kuci,a ona ostaje,majka ide vama a odlazi od nje,zalosno.
Dino svaka cast.