|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  807 808 [809] 810 811   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009/2010
16.4.2010 9:52:40   
shejla
vidim sva djeca nesto meljaju hranu... i Lamija isto, pocesto. Jucer nam je izasao 7-mi zubic, pa kontam da je to bilo zbog toga... user posted image

Inace ono sto ne melja je meso - to smaze u sekundi, svako meso: pileci karabatak, telecu kremenadlu, fasirane snicle... na tatu user posted image

29.3.2009. rodila se ljubav najveca...mamina curica Lamija :)

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 20201
16.4.2010 9:57:01   
pocahontas
IZVORNA PORUKA: Hanady

Evo mene iz mog toplog doma...raspoleženj moje podigla je moja mlađa princeza koja se konačno pustila ugla i stola i hodala  hodala za svojom mamom. Pupala e i malo još ručkila jer se umorila i ona i seka sada pajaju. Eto konačno Farah prohodala.user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 20202
16.4.2010 10:01:17   
Anoniman
Meri, kod mene nema niti jedan drugi mjesec osim decembra i to tamo gdje sam ja otvorila temu, a decembarsku sam srecom ja otvorila...
gdje si nasla novembar???

(odgovor članu pocahontas)
  Neposredna veza do poruke: 20203
16.4.2010 10:21:31   
Anoniman
evo nasla sam i novembar...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 20204
16.4.2010 11:14:40   
Anoniman
ma moj ne jede meso...samo piletinu i to krilca...crveno nece ni da pomirise...ribu kako kad...isto ko da nije moje dijete, a muzevo da i ne govorimuser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 20205
16.4.2010 11:16:10   
malena_t
IZVORNA PORUKA: pocahontas

IZVORNA PORUKA: Hanady

Evo mene iz mog toplog doma...raspoleženj moje podigla je moja mlađa princeza koja se konačno pustila ugla i stola i hodala  hodala za svojom mamom. Pupala e i malo još ručkila jer se umorila i ona i seka sada pajaju. Eto konačno Farah prohodala.user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

21.03.2009. rodio se majkin sin

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 20206
16.4.2010 11:19:22   
reallove
dobro jutro i od nas...mi smo se probudili u 8user posted image ...Emin bi samo izlazio,kad udjemo u kucu,vristi i ide prema vratima,tako da vecinu vremena provedemo vani..naucili smo rucicom pokazati bye,dusa mamina,puzemo,podizemo se,ma svasta,sada smo veliki,masallah..pozz

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20207
16.4.2010 11:20:28   
reallove
Farah,cestitamo prve korakeuser posted image user posted image user posted image user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 20208
16.4.2010 11:24:28   
Anoniman
pozdrav
Mi smo prilicno fino spavali zaspo oko 21.dva puta se budio jest.Oko 6.usto jeo vrtio se do pola 7 i zaspo do 9.masallahuser posted image
Danas idemo u goste evo,cekamo da se medo mali probudi
bambi,mila hvalauser posted image vidim drug nam je dobio lijepa kolica bas mi je dragouser posted image user posted image ima da uziva dusa mala .....ljubimo ga.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 20209
16.4.2010 11:52:54   
Honey3
jutro i od nas user posted image Farah cestitamo prve korake i zelimo da bude brza od mameuser posted image bambi kola su super,neka nam Nane uziva u setnjemauser posted image felix Anel je meden na ovoj slicici,lubni ga jednom i lijepo se rpovedite u gostimauser posted image moja bebica evo i spava i ne spava opet joj se nesto ne da,sinoc je hvala Bogu dobro spavala....

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20210
16.4.2010 11:55:57   
Meri29
cestitamo i mi Farah prve korake, bravoooooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 20211
16.4.2010 12:32:41   
Nejrica
vozdrica svima!Cestitamo propustene male rodjendane i bravo za Farahuser posted image user posted image user posted image ,sada put pod noge i sa sto manje padova i modrica aBd.
Bambi-limuzina je bas dobrauser posted image ma cim sunce ugrije odmah na foliranje preko mosta!

Moj mali medic jos uvijek kaslje,nos manje curi,a zavrsili smo sa inhalacijama,kaze dok.da vidi poboljsanje i da samo pije sirup.Ja bas  i ne vidim,jer je jos sav nikakav,a sto je najgore on nakon skoro svakog obroka povrati,nekad bukvalno sve sto je pojeo.

Sinoc popio mlijeko i ja ga stavila u krevetac,a iz njega mlaz...joj Boze kako sam se prepala...odnijela ga u kupatilo,on i tamo nastavio povracati.A onaj mm otisao na glupi fudbal,sva sam se tresla.

Umirio se poslije i zaspao,a oko 2 jew opet popio mlijeko i fino prespavao noc.
Od jutros hB nije povracao...samo se nadam da nece opet,tako mi ga je zao.user posted image user posted image

Veliki decko 24.02.2009.
Mala mrva 06.06.2014.

Sad je to, to!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20212
16.4.2010 13:57:52   
megi
pozdravcic i od nas

farah user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za prve korake

mi smo nocas ok spavali, budili se da jedemo i nastavili jutros do pola 9, nije lose nije lose

vidim nema nesto puno mama jutros izmamilo ih lijepo vrijeme, i mi smo setale pokupovale sto nam je trebalo i kuci, cura spava a ja joj odoh sta praviti da ruca

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu Nejrica)
Neposredna veza do poruke: 20213
16.4.2010 14:21:07   
Apotekarka
Dan...Najprije malenoj Farah cestitamo korake...Evo moje dijete gotov 2 h spava,sta mu jeuser posted image ,jest da je jutros ranije ustao prije 8 al dobro je...Ja se danas povlacim ko kisna glista po kuci,imam peglati nista mi se ne da,nikakva sam...ljuta sam n mmuser posted image user posted image ,ljuta sam na sve.pms je prisutanuser posted image user posted image
Da se pohvalimo da smo dobili hippov poklon u casopisu bebeuser posted image
Antonio bi vani samo,nadam se da nece kisa da prosetamo malo...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20214
16.4.2010 14:57:27   
iv@ncica
cao mame,,,,
ja s posla...dana za poludit..oblacno i bljak vrijeme... andreas moj je zivcan i nervozan..ujeda sve..kaslje..i pospan je bio..pa dok sam mu pripremila jesti poludio i opet jedva zaspao... ja polupijana od nespavanja,,nocas opet oka sklopila nisam..nije kasljao nije mu nos curio niti bio zacepljen..a opet kenkao do 6 i zaspao a ja na nofge u 6,30...pa reci cu da su zubi ili sto mu mama ode na posao..ali fakat ako vako nastavi ja mogu samo da poludim...uhhh...evo ga spava...ja pravim rucak..i dizem po kuci.. i moram jos cuvat sestrinu djecu...ma definitivno mi je djece preko glave...u kuci na poslu..oko mene..samo da mi je nocu mira i barem malo sna..sve bi mi bilo lakse...tocno je 12 mjeseci i 10 dana od kad ne spavam..mozda 1-2 po noci i to rijetko u komadu..bilo je samo par noci kad je bolje spavao..ali su rijetkost..cak sam i datume zapisala..eto koliko je cesto..evo nocu ne doji, ne pije, ne jede..stvarno se trebas roditi da budes spavalica

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 20215
16.4.2010 15:01:57   
mube
pozdrav za sve mame i bebare...ja konacno uhvatih sekundu vremena da se malo javim i pitam vas vec iskusne mame nesto,naime jeli moguce da se beba od nepunih mjesec dana navikla na ruke tako da nece ni slucajno sama da bude u kreveticu...imam malu bebu a vec veliki problemuser posted image  zaspi mi na rukama dok doji i cim ga spustim on se budi i sve tako...ako je neka imala ovakvu situaciju neka mi kaze kako da ga odviknem...

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 20216
16.4.2010 16:25:18   
Anoniman
mube, ne znam sta da ti kazem...pusti ga...zaspace...mozda da probas s dudom

Eh a meni treba farmaceutuser posted image user posted image user posted image Nunichiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...em sam dobila pa me boli stomak, glava, osmica mi raste pa me boli sa te strane i zljezda u vratu i korijen jezikauser posted image user posted image + zub (koji navodno nije pokvaren vec ga ova osmica gura) Pitanje...sta da mrknem da sve prestaneuser posted image user posted image user posted image ...ali bas sve...da ne osjetim nista...na raspolaganju imam...
-panadol extra
-caffetin
- voltaren rapid (favorit)
- aspirin c

imam inace nizak pritisak, a znam da nesto od ovoga jos vise snizava a to mi ne treba

(odgovor članu mube)
  Neposredna veza do poruke: 20217
16.4.2010 16:49:16   
anidla
dan dobar user posted image

joj, mi danas isli u MUP da vadimo pasos za user posted image , ali pao sistem i mi se pokupimo i vratimo se kuci....bio je i drug Ajdin sa nama i mama skorpia user posted image jarani zajedno i vade cak pasose user posted image

pusa svim user posted image i mamushkama

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20218
16.4.2010 17:24:11   
marinčii
evo da se i ja javim jučer cijeli dan imala tmperaturu kontala viroza iako sam imala čvorić na dojci koji me baš bolio jutros otišla doktoru poslali me na ultrazvuk dojke ,baš sam se bila prepala i dijagnoza je mastitis,dobro je ja sam svašta pomišljala,dobila tablete pijem rekli su mi da smijem dojitvaljda M neće regirat na tablete ,pričala sam i s pedijatrom i ona mi je rekla da mogu nastaviti dojiti,on je nervozan samo bi na ruke izbio nam još jedan zubić ,
ljubimo sve bebice

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 20219
16.4.2010 18:33:36   
škorpija
ooo draga marinči otkud mastitis kad matej stalno dojiuser posted image , svašta, al dobro je da nije šta gore.

eh mi kao što reče anidla išli da predamo za pasoš i ništa ne završismo, gužva, zagušljivo užas i još pao sistemuser posted image

bebiju kupila garderobu za roćkas, pa mala mu, pa zamjenila, pa ni to ne valja, ona orchestra je sranje garderoba ako mene pitate, nije uopšte prilagođeno djetetu, samo fino ozgleda na vješalici user posted image user posted image user posted image
al eto dobili smo barem kišobran kolica od zaove, to me malo razveselilouser posted image user posted image user posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 20220
16.4.2010 18:41:39   
teacher75
joj skorpija, bas mi je zao zbog garderobice, a u orchestri lani treba sve za broj vece, male su im velicine... i mi moramo iduce sedmice vaditi pasos, muka mi kad pomislim user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 20221
16.4.2010 18:43:26   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: škorpija

ooo draga marinči otkud mastitis kad matej stalno dojiuser posted image , svašta, al dobro je da nije šta gore.

eh mi kao što reče anidla išli da predamo za pasoš i ništa ne završismo, gužva, zagušljivo užas i još pao sistemuser posted image

bebiju kupila garderobu za roćkas, pa mala mu, pa zamjenila, pa ni to ne valja, ona orchestra je sranje garderoba ako mene pitate, nije uopšte prilagođeno djetetu, samo fino ozgleda na vješalici user posted image user posted image user posted image
al eto dobili smo barem kišobran kolica od zaove, to me malo razveselilouser posted image user posted image user posted image
sta si ti zamislila da mu obuces? mozda je neko nesto slicno negde vidio

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 20222
16.4.2010 18:45:25   
škorpija
pa kupila mu majicu pamučnu sa kragnicom i hlače komplet, pa smo zamjenili za farmekre i majicu sa kragnicom komplet, uglavnom treba nam nešto casual ali ne previše sportskiuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20223
16.4.2010 18:47:53   
Anoniman
a sto se orkestre tice...ni ja nisam bas odusevljena...meni se rijetko sta tamo svidi,a i ako mi se svidi najcesce nemaju broja...bila je jedna famozna dzemper-jakna...kao pletena, ali postavljenna i naravno nisu imali broja...zapravo imali su samo jedan brojuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 20224
16.4.2010 18:48:07   
teacher75

IZVORNA PORUKA: škorpija

pa kupila mu majicu pamučnu sa kragnicom i hlače komplet, pa smo zamjenili za farmekre i majicu sa kragnicom komplet, uglavnom treba nam nešto casual ali ne previše sportskiuser posted image

a jesi li gledala u benettonu, kod njih obicno ima takvih varijanti

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 20225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  807 808 [809] 810 811   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  807 808 [809] 810 811   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *