|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  806 807 [808] 809 810   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009/2010
15.4.2010 16:43:08   
Meri29
ma ja, svali sve na tatu user posted image user posted image

nema ni Majda tog snimka, ali nama se nisu davale tolike pare za to, a nismo razmisljali tako kao ti, sad kad skontam fakat ce imati svi taj snimak user posted image

< Poruku je uredio Meri29 -- 15.4.2010 16:44:11 >

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20176
15.4.2010 16:58:14   
Honey3
evo malo nas da se tuspasimo,nismo ima par dana,nekako svaki dan puno obaveza i aktivnosti jedino uvece malo povirimuser posted image beba evo spava treci put danas ali po malo nesto je ometa, nije nagodna za spavanje,navece hvala Bogu dobro spava to mi je bitno jer i ja kad sam naspavana bolje funkcionisem,mada sam ja navikla da ona i po danu dobro spava ali valjda je to faza,proci ce....svima vam veeeelikiuser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 20177
15.4.2010 17:17:14   
gvendolina
pozz i od meneuser posted image

Ajdin zaspao i ja malo odmaram.Danas je raspolozen za spavanje,vec je imao jednu turu spavanjca od 2huser posted image

dadada bas sam sinoc govorila ovoj jednoj svojoj trudnici da ode na 4D,meni bas zao sto ga nemamuser posted image
znas sta ces,prepisi ti s teme o trudnoci ono sto trenutno ima...sve je to tu negdjeuser posted image user posted image user posted image ionako ces s neta skidati 4Duser posted image user posted image user posted image

danas je mm uzeo neke nove pelene BABY STAR nisu lose,a pravo su povoljne 20 KM 64 komada.Stavila sam ih A    pa vam javnem kako ce se pokazatiuser posted image

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

(odgovor članu Sarajkica)
Neposredna veza do poruke: 20178
15.4.2010 18:11:00   
bebana27
pozdrav od nam
mi smo bolesni ibrahim ima temperaturu isli smo dr i ima upalu grla i uha
pa je jako nervozan
ali mi se druzimo i mama pazi na njega

20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata
06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic
13.09.2011 rodio se drugi sin Adem

(odgovor članu Nenci)
Neposredna veza do poruke: 20179
15.4.2010 18:11:50   
škorpija
bebena pa koko nam se krajišnik mali razbolio, ljubimo ga da što prije ozdravi

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu bebana27)
Neposredna veza do poruke: 20180
15.4.2010 19:48:35   
Nenci
Pozdrav svima!
Prvo hvala svima na cestitkama za mali rodjos user posted image

Dafri sretan vam mali rodjendan user posted image

Viktor sad spava, jedva je oci sklopio, bio nervozan pravo. Uspjeli smo danas ici u setnju, mama happyyyy pravo.
Sta kazu prognoze za vikend , hocel se moci setati?

Meri draga, kako si mi ti user posted image user posted image ?
Niosam te dugo vidila, a sjecam se kad si otisla da se porodis a mi dobijale izvjestaje od tvog brata o stanju na terenu user posted image
i naravno mi te bodrile sa ,,tribina` user posted image ....ahh...kao da je juce bilo...ja tad mislila ja se nikad necu porodit...a gle sad ..moje pile ima 2mj na zdravlje user posted image ljubi ga mama

Uh..evo cu se i rasplakat jos...

Nas bebac slatki je obradovao mamu i tatu na Dan zaljubljenih :))))
Viktor 14.02.2010.
(cekali smo 3,5 godine)

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 20181
15.4.2010 19:52:29   
Nenci
a moram vam ispricat maminu provalu user posted image
Isli da snimamo kukove i doktor pita kakav je bio porod?
Ja ko blesava se nasmijah...rekoh: pa...onako...haha..dobar.
Covjek gleda u mene cudno a sestra kaze: Ma jel prirodnim putem il na carski?

user posted image user posted image
Ajoj mene, kad u zemlju nisam propala.

Haha

Nas bebac slatki je obradovao mamu i tatu na Dan zaljubljenih :))))
Viktor 14.02.2010.
(cekali smo 3,5 godine)

(odgovor članu Nenci)
Neposredna veza do poruke: 20182
15.4.2010 19:58:05   
škorpija
a moram vam ispricat maminu provalu
Isli da snimamo kukove i doktor pita kakav je bio porod?
Ja ko blesava se nasmijah...rekoh: pa...onako...haha..dobar.
Covjek gleda u mene cudno a sestra kaze: Ma jel prirodnim putem il na carski?
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nenci)
Neposredna veza do poruke: 20183
15.4.2010 20:01:02   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image
e ovo je superuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 20184
15.4.2010 20:02:37   
Hanady RR
Evo mene iz mog toplog doma...raspoleženj moje podigla je moja mlađa princeza koja se konačno pustila ugla i stola i hodala  hodala za svojom mamom. Pupala e i malo još ručkila jer se umorila i ona i seka sada pajaju. Eto konačno Farah prohodala.user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 20185
15.4.2010 20:04:33   
Nellica
Bravo za Farahuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

5.12.2009.
28.04.2011. Mamina dva anđela!

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 20186
15.4.2010 20:05:58   
Anoniman
user posted image za malu setalicu...tako su medeni kada pocnu hodatiuser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 20187
15.4.2010 20:33:05   
Mya_81 RR
Nenci, baš sam se ismijala user posted image user posted image user posted image

Felix, avatar je user posted image user posted image

I bravo za malu hodalicu Farah user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20188
15.4.2010 20:40:39   
Anoniman
vece
A.je nesnosljiv opetuser posted image jojj,najmrze mi je vrijeme od 5 do 9 uzas dok nezaspi jedino tad sam rahetuser posted image omrzlo nam u kuci pa smo nervozni
Mene stomak,boli haman sam se nahladila dobro pa mi tesko A.nosat boliii
Kontala sam veceras stavit vaginalnu tab.al kontam kako kad,se A.budi stalno nece biti Bog hajra od njeuser posted image ....
Mya,hvala mila user posted image user posted image
Farah,bravo za hodanjeuser posted image user posted image

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 20189
15.4.2010 21:00:31   
Meri29

IZVORNA PORUKA: Nenci

Meri draga, kako si mi ti user posted image user posted image ?
Niosam te dugo vidila, a sjecam se kad si otisla da se porodis a mi dobijale izvjestaje od tvog brata o stanju na terenu user posted image
i naravno mi te bodrile sa ,,tribina` user posted image ....ahh...kao da je juce bilo...ja tad mislila ja se nikad necu porodit...a gle sad ..moje pile ima 2mj na zdravlje user posted image ljubi ga mama

Uh..evo cu se i rasplakat jos...

Nenciiiii user posted image user posted image user posted image user posted image Ljubi nam druga naseg malenog, vec dva mjeseca, bas kako vrijeme brzo prolazi user posted image Eeeeeeee kad se ja sjetim tog dana meni bas lijepo oko srca, taj dan mi je bio bas savrsen, porod pravi skolski, dobijala sam i ja izvjestaje sa terena ovdje, vi se raspisali kao veliki sa ovim mojim ukucanima, a ja gore puhcem li puhcem user posted image user posted image Hajde neka vam je bilo lijepo. I te vase razgovore sam kopirala i isprintala Majdi neka cita kada odraste user posted image

Stigla sam 25.11.2009

(odgovor članu Nenci)
Neposredna veza do poruke: 20190
15.4.2010 21:03:32   
leona81
pozz svim mamama i pusa bebama...

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 20191
15.4.2010 21:22:46   
R&T@
user posted image user posted image user posted image  za Ferah.
Sad ce biti trke za sestrom...
Moja Hanady, valjda ce sunce brzo, da ih ganjamo po avliji....

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 20192
15.4.2010 22:27:29   
iv@ncica
farah - bravoooooo..sad c e biti tranije po kuci i naganjanja user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 20193
15.4.2010 22:41:29   
škorpija
čestitamo i mi drugarici farahuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 20194
15.4.2010 22:49:35   
Hanady RR
hvala drage moje...mama je baš sretna...al tajra je u pravu samo da je sunca da se razlete po avliji...joj kad sad stane frka po kući...ona hoda a dobro radoznala...moram ključeve potražit inače njoj će ova starija sva vrata otvorit neću ih moć pofatat.user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 20195
15.4.2010 23:05:19   
Anoniman
Dobro vece drage moje...

felix avatar mi je med medeni... dusa moja slatka...

Nenci, jeli slucajno dr. Raib u pitanju? i ja sam imala skec kad smo isli na snimanje kukova, ali hajd nama se oprasta svasta nesta... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  kako je prosao pregled, jesu kukici dobro?

Meri, ja sam kopirala decembarske razgovore u iscekivanju, ali ne mogu da nadjem one ranije, mora da su ih izbrisali... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

evo mi smo imali goste veceras, bilo nam je divno... Ermin je bio masallah... isao je s ruke na ruku, a samo se smjeskao... ono po svojski sanerski... hehehehe... dobio je nova kolica, limuzina prava... i Sabina je dobila poklon, trenerku i majicu i pidzamu... hvala nasim gostima na vrijednim poklonima... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 20196
16.4.2010 8:27:12   
dafri
jutro,vidim da su se mame uspavale ili se pripremaju za vikenduser posted image
Farah user posted image user posted image za korake
mi smo odavno budni,tačnije od '',jedno jutro spava do 8 a drugo porani
primjetila sam kad zaspe oko 8 da duže spava

Una ima još šlajma pa sam u dilemi da li da je vodim dr.,kontam valjda treba vremena da se šlajm izbaci a  kod dr. čitavo vrijeme vrišti,i ja i mm se ispametimo,
a opet kažu da ne valja da šlajm hoda jer se može fasovati bronhitis

nešto mi je slabije jela,na kašiku nije htjela skoro ništa samo hapu,a i to je malo umanjilauser posted image

danas smo planirali roštilj kraj vode da otvorimo sezonu ,biće još bebčadi i nadam se da će Una biti snošljivauser posted image user posted image
samo pruža rukice i hoće da hoda,uz namještaj joj dobro ide ,pomalo se pušta i par koračića napravi

< Poruku je uredio dafri -- 16.4.2010 8:29:52 >

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20197
16.4.2010 9:20:02   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dafri

jutro,vidim da su se mame uspavale ili se pripremaju za vikenduser posted image
Farah user posted image user posted image za korake
mi smo odavno budni,tačnije od '',jedno jutro spava do 8 a drugo porani
primjetila sam kad zaspe oko 8 da duže spava

Una ima još šlajma pa sam u dilemi da li da je vodim dr.,kontam valjda treba vremena da se šlajm izbaci a  kod dr. čitavo vrijeme vrišti,i ja i mm se ispametimo,
a opet kažu da ne valja da šlajm hoda jer se može fasovati bronhitis

nešto mi je slabije jela,na kašiku nije htjela skoro ništa samo hapu,a i to je malo umanjilauser posted image

danas smo planirali roštilj kraj vode da otvorimo sezonu ,biće još bebčadi i nadam se da će Una biti snošljivauser posted image user posted image
samo pruža rukice i hoće da hoda,uz namještaj joj dobro ide ,pomalo se pušta i par koračića napravi

Ista situacija...zadnja 2 mjeseca...ja kontam da su zubi...samo mlijeko pije kao do saad, a cvrstu hranu melja

(odgovor članu dafri)
  Neposredna veza do poruke: 20198
16.4.2010 9:36:49   
Anoniman
user posted image

Dobro jutro i od nas...
evo malo da se pohvalimo, dobili smo "limuzinu" user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Erminu se svidja ocito jer kad ga uzmem iz kolica place i vristi da digne zgradu na noge... user posted image user posted image user posted image
hvala Bogu necujem vise hropinjanje, sto znaci da je dosta izbacio i da je ako Bog da prehlada iza nas... i ja sam puno bolje, pa cemo danas na selo da malo udahnemo cistog zraka...

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 20199
16.4.2010 9:48:33   
Meri29
Jutroooo user posted image

Eto kolica, taman na vrijeme, sad mama samo hodaj, nema vise kuce do zime user posted image
Sto se tice razgovora ja sam kopirala samo ona svoja razmisljanja da ona ima, sad mi zao sto nisam uzela sve pa da vam dajem kako se koja sjeti user posted image

Inace M. je super, smije se i bas je sretna nesto od jutros, ni ne sjeca se da je pala, hB

P.S. Bambi evo ja otvori novembar, sad te vise ne skontah, je li nisi jos stigla ili ne mozes da otvoris drugi mjesec sem decembra

< Poruku je uredio Meri29 -- 16.4.2010 9:51:13 >

Stigla sam 25.11.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  806 807 [808] 809 810   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  806 807 [808] 809 810   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *