|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  805 806 [807] 808 809   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009/2010
15.4.2010 9:51:59   
dafri
jutro,
spavanjac je ok prošao s obzirom na šlajm,temp.nema  a i šlajma je manjeuser posted image
Meri ,dušica se uplašila ,ma ne možeš oka sa njih sklonuti

nama je danas 10 mjeseci,još malo i godina,uskoro počinjemo sa pripremama za rođendanuser posted image a  još malo i posaouser posted image user posted image

divan je dan pa ćemo vidjeti kuda ćemo

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 20151
15.4.2010 10:01:07   
Mya_81 RR
Dadada, dobro si se sjetila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ali bolje ikad nego nikad....doduše, i ja sam dosta polja ostavila prazno sve u razmišljanju danas ću, sutra ću...

Dafri, čestitamo mali rođendan...još malo pa će godina user posted image

I čestitamo sa zakašnjenjem male rođendane od jučer....user posted image user posted image user posted image user posted image

Ova moja kao da se danas malo oslobodila u dizanju....baš primjetim da je sposobnija, a počela se puštati i po nekoliko sekundi, ali naravno  poslije 2, 3 sekunde tras na guzicu user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 20152
15.4.2010 10:19:02   
Anoniman
jutro svima... Nikola je bolje ne boli ga vise uho, samo na dodir.. nisam ga vodila doktoru jer mi jucer spavao do 7 a do tad radio dom zdravlja.. Bogu hvala pa je bolje ne bi ga vise mogla slusat kako place,maji moj djecak..

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 20153
15.4.2010 10:19:22   
dady
Jutro,evo i nas! Nismo baš nešto naj bolje spavali,pa je Dawud preko štele opet se uvali mami u krevet!user posted image (inače,več 4 noći spava u svom krevetcu) Mi smo jučer bez obzira na vrijeme šetali,bilo nam je super!user posted image

Svaki dan uočavam koliko namazao dijete imam,nikako ga ne možeš prevariti!user posted image Pravi mali namaz!
Dawud priča kao veliki,doziva mamama,tataaa,an-annnn to sam vam već rekla!user posted image Sada je počeo da govori i pa-pa,pjeva Bumbalu to onaj neki klovn...postao prava šiz beba!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Škorpi dolazimo čim ti bude odgovaralo,da se dječaci druže!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tajra nedamo ni mi nikome naše drage drugarice,ni veiku,ni maju!user posted image

Dafri čestitamo mali ročkas!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Imaa li danas kakve 3user posted image ????

DAWUD 20.06.2009.
Mrvica je postala mrvetina!!!
:)))))))))

ZEJD 07.11.2012.
Nova Mrvica :)))

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 20154
15.4.2010 10:52:06   
škorpija
dady hade dodjite kod nas poslijepodne, meni teta čuva sad bebija idem nešto da obavim, al kući sam od 2 sata

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu dady)
Neposredna veza do poruke: 20155
15.4.2010 11:02:13   
delly
pozdravvvuser posted image kako ste , nije nas dugo bilo ovdje kod nas svasta nesto novoga kako je kod vas sta rade bebice?? user posted image

25.07 -dosla je nasa princezica

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 20156
15.4.2010 11:09:39   
Nellica
Jutro i od nas,

Moja šljokica je za divno čudo jutros spavala do 9, uz budjenje u 4 i 6 da doji...

Dafri čestitamo mali rodjendan....
Meri29 Važno da je sve dobro završilo...

Ljudi hoće li nam više sunce izaći iza ovih oblaka????

5.12.2009.
28.04.2011. Mamina dva anđela!

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 20157
15.4.2010 11:18:45   
anidla
jutro i od nas user posted image

kod nas sve po starom...Noa vristi i vristi user posted image eno ga zaspao...malo je nahladjen, curi nosic, i malo kishe...danas ce ga cuvati od mm tetka a mi idemo na babine oko 6 da vidimo malog Isaka user posted image

ljubimo bebare i mamshke...

meri user posted image ne sekiraj se...bitno je da nije nista bilo....

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu Nellica)
Neposredna veza do poruke: 20158
15.4.2010 11:22:34   
Anoniman
Dobro jutro i od nas...

dafri sretan mali rockas nasoj maloj raji... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

amela, cura pravo odradila posao... user posted image user posted image user posted image user posted image  tako i Ermin zna cesto odraditi... bolje za njih, onda nema grcova i ne boli tibo...

meri, draga moja, ne smijemo ih vise ostavljati ni sekundu same ili nezasticene... ja vec ima 10 dana ne smijem Ermina ostaviti na kaucu samog jer se poceo dizati u sjedeci polozaj... samo ako ima bilo kakav jastuk ispod kao pomoc za odraz, odmah se dize... a samim tim hoplaaa i prevrne se na stranu... zato ako sam sama, a trebam nesto dohvatiti, u stolicu ga zatvorim i jedino tako mogu biti iole mirna da nece pasti... rastu djeca ko iz vode draga moja... user posted image user posted image user posted image user posted image

mi smo imali tako divnu noc, sto odavno nismo... zaspao je sinoc oko 21,30 h, budio se da doji oko 1, u 4, u 7 i zakomadali se oboje do 10,30 h... bas smo se naspavali... a koliko cujem nema ni hropinjanja tako da je sigurno to olaksanje razlog finog spavanja... evo ga sada igra se sa sekom... Boze mili koliko se njoj smije sta god da mu kaze ili uradi on se hakce ko veliki... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
eh veceras nam dolaze tete s posla na babine user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  koliko smo naculi dobicemo kolica, pa vidjecemo... a sada idemo da pospremamo i da skontamo sta cemo za veceru i da se pripremimo na prebacivanje iz ruke u ruku... hehehehehehe

(odgovor članu Nellica)
  Neposredna veza do poruke: 20159
15.4.2010 11:26:14   
Anoniman
jutro i  od nas
Mi smo dobro spavali zaspali oko 21.budi se u 3.jest i pola 7.Uspjeo je osdpavati do pola9user posted image a i ja snjim milina odavno nije tako spavao.
Juce je bio nesnosljiv a danas vidjet cemo...
Kod nas fino,suncano al je svjeze vani samo neka sunce sjauser posted image
Ljubimo vas

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 20160
15.4.2010 11:29:16   
Anoniman
felix se nije danas javljala,b
user posted image user posted image neda mi A.ziva mira jos sam sama snjim kuci mm ima posla preko glave tako da ga nikome utrpat nemogu da se javnem,a juce je bio nesnosljiv uhhh niti spavao niti sluso
Hvala sto,mislis na nasuser posted image user posted image

(odgovor članu amela2208)
  Neposredna veza do poruke: 20161
15.4.2010 11:40:28   
reallove
jutroooouser posted image ..mi smo danas nesto raspolozeni,naspavali se,lijepo vrijeme,idemo vani dok Emin jos malo odspavauser posted image user posted image

< Poruku je uredio reallove -- 15.4.2010 11:53:05 >

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20162
15.4.2010 11:43:34   
rose 87
pozdrav i od nas,mi smo se pravo naspavali,jucer je user posted image zaspo oko pola 6 i sve do pola 6 jutros,bas sam se odmorila,a i prosli put kad je primio vakcinu bilo je ovako,neznam desava li se to jos nekome,naravno budi se da doji i opet zaspi...
Dafri sretan mali rodjendan user posted image user posted image user posted image
meri nemoj da se brines,moze svakome da se desi,ali je ne ostavljaj samu ja svog edaha ostavim samo na velikom bracnom krevetu jer se i on poceo dizati i prevrtati na stranu i on je meni jednom mogao pasti,sreca da je mm bio tu pa me to opametilo

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20163
15.4.2010 12:12:58   
Meri29
Dosla sam sebi, uh brate jest ovo strasno... Dobro je pa ona nema ni ogrebotine od zida, ni crveno nista, bas je imala srece, a luda mama je naucila lekciju. Ma i glupi sto za presvlacenje, najbolji je bas bracni krevet, kao da mi je sto kriv, ali eto user posted image
Odspavala mi je nakon toga, jela, eno sad se smije i ljulja u ljulji i slusa Branka kockicu user posted image

Bambi valjda ce biti kolica, taman na vrijeme evo nam i sunca user posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 20164
15.4.2010 12:14:57   
Meri29
Naravno i mi cestitamo 10 mjeseci user posted image user posted image user posted image user posted image

Dadada trebala si kopirati sve sa foruma, ja sam tako i isprintala joj da ima, ako je bude kada zanimalo kako se razvijala i kako se mama osjecala user posted image Nema veze, jos ti je frisko, mogu se rupice popuniti user posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 20165
15.4.2010 13:49:16   
megi
evo i nas malo

dafri cestitamo deset mjeseci, jos malo i prvi rockasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mi smo nocas fino spavali 3 budjenja, jela i spavanjac jutros do pola 9, mogla je mama jos al i ovo je super
nadam se da danas nece biti nervoze posto smo same

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 20166
15.4.2010 13:50:48   
Anoniman
eeeee da sam bila pametna ko sto nisam kopirala bihuser posted image user posted image user posted image

Meni bi krivo sto nemam ovaj 4D snimak (za koji sam bajdvej saznala tek neki danuser posted image ) i ja onako ocajna mm... reko jadan nas sin...svi ce to garant imati od njegove raje a on nece...bice totalni autsajder...tek na to ce mm user posted image skinucu  ja s neta...haj kaze...ko da ce skontati da  to nije onuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Meri29)
  Neposredna veza do poruke: 20167
15.4.2010 14:15:53   
Apotekarka
dan,dan,dan...uspjeli smo prosetatiuser posted image ,sad maleni spava sat al se budio jednom u placu dala mu dudu i pava...
Tata nam stizeuser posted image user posted image user posted image
Ljudi ja nocas do pola 3 sjelila sa zaovom jutros a i danas ne mogu o sebi,evo oko rucka,vesa pa reko da se malo javim...
Pravo za curu sto pocastimamu,moj se tako ukakio jednom u gostima,haos i nikad vise,kud bar nije kod kuceuser posted image

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20168
15.4.2010 14:44:00   
iv@ncica

IZVORNA PORUKA: rose 87

pozdrav i od nas,mi smo se pravo naspavali,jucer je user posted image zaspo oko pola 6 i sve do pola 6 jutros,bas sam se odmorila,a i prosli put kad je primio vakcinu bilo je ovako,neznam desava li se to jos nekome,naravno budi se da doji i opet zaspi...
Dafri sretan mali rodjendan user posted image user posted image user posted image
meri nemoj da se brines,moze svakome da se desi,ali je ne ostavljaj samu ja svog edaha ostavim samo na velikom bracnom krevetu jer se i on poceo dizati i prevrtati na stranu i on je meni jednom mogao pasti,sreca da je mm bio tu pa me to opametilo

rose -hahha nikad ti nas nista nije zamantalo...vakcina mog nadreja jos vise uznemiri..pa se jos vise budi i neda mu se spavati...ooohh evo tako nam je nakon ove vakcine vec 7-dni dan, jos malo kaslje i poceo mu curiti nosic..taman sam mu skuhala hanadin caj od luka i jaba da pije poslije..pa cu sirup..blago tebi, pa ti spava, nocas od 3 je kenkao, da bi zaspao u 6,30 i spvao s mm do 9, a ja u 7 vec isla na posao..ma sve me nosa od nespavanja uhh

dadaa- jeste isli na vackinu..sta bi ..pricaj...

kod nas ruzno vrijeme fujjj..andrej..pravo mrzovoljan...i ja..i umorni smo

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 20169
15.4.2010 14:45:28   
iv@ncica

IZVORNA PORUKA: dadada

eeeee da sam bila pametna ko sto nisam kopirala bihuser posted image user posted image user posted image

Meni bi krivo sto nemam ovaj 4D snimak (za koji sam bajdvej saznala tek neki danuser posted image ) i ja onako ocajna mm... reko jadan nas sin...svi ce to garant imati od njegove raje a on nece...bice totalni autsajder...tek na to ce mm user posted image skinucu  ja s neta...haj kaze...ko da ce skontati da  to nije onuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

..
uh i ja cu tako..sta pisonja zna cija je pisa tamo user posted image user posted image user posted image a ja sam odvade sebi skinula dosta sadrzaja i s ostalih tema dok ne bude brisanija

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20170
15.4.2010 14:48:18   
Sarajkica
IZVORNA PORUKA: dadada

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ilhan- moja mala pčelica zujalica
14.06.2009. godine

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20171
15.4.2010 14:51:00   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: iv@ncica

IZVORNA PORUKA: rose 87

pozdrav i od nas,mi smo se pravo naspavali,jucer je user posted image zaspo oko pola ' i sve do pola ' jutros,bas sam se odmorila,a i prosli put kad je primio vakcinu bilo je ovako,neznam desava li se to jos nekome,naravno budi se da doji i opet zaspi...

rose -hahha nikad ti nas nista nije zamantalo...vakcina mog nadreja jos vise uznemiri..pa se jos vise budi i neda mu se spavati...ooohh evo tako nam je nakon ove vakcine vec 7-dni dan, jos malo kaslje i poceo mu curiti nosic..taman sam mu skuhala hanadin caj od luka i jaba da pije poslije..pa cu sirup..blago tebi, pa ti spava, nocas od 3 je kenkao, da bi zaspao u ',30 i spvao s mm do 9, a ja u 7 vec isla na posao..ma sve me nosa od nespavanja uhh

dadaa- jeste isli na vackinu..sta bi ..pricaj...

kod nas ruzno vrijeme fujjj..andrej..pravo mrzovoljan...i ja..i umorni smo

ma jok...kako skorpija rece da ce voditi Ajdina s 13 mjeseci reko i ja cu A....a to je sljedece sedmiceuser posted image ...nesto svi spominju taj 13 mjesec

(odgovor članu iv@ncica)
  Neposredna veza do poruke: 20172
15.4.2010 15:00:53   
škorpija
dadada fakat si grozina, gora čak i od mene, djetetu podvaliti tuđi 3D snimak, ccccccuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20173
15.4.2010 15:13:40   
iv@ncica
user posted image user posted image idi bleso pa sta fali, sta oni znaju..i ja cu mu ga podvalituser posted image user posted image
dadaa...ja sam to obavila..pa vise sto bi vise odgadala..mislim da bi vise istrazivala i tome i ne bih ni odvela..povako..sta bude bude...evo kaslje i poceo curit nosic..nervozan...samo d a ne dođre tura uhhh

marijana- hajde nek je nidža bolje, ali svejdeno ga odvedi na pregled, da se ne bi vratilo ili spustila upala negdje drugo..

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 20174
15.4.2010 16:18:09   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: škorpija

dadada fakat si grozina, gora čak i od mene, djetetu podvaliti tuđi 3D snimak, ccccccuser posted image
a to je tatina ideja...ja nemam nista s timuser posted image

pocela sam listati "BEBE" od samog pocetka...ja sta forumasica fali...masa zena...gdje suuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 20175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  805 806 [807] 808 809   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  805 806 [807] 808 809   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *