|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  796 797 [798] 799 800   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009/2010
12.4.2010 8:35:59   
Anoniman
Apotekarko mila sretnouser posted image user posted image user posted image sa nalazima

(odgovor članu iv@ncica)
  Neposredna veza do poruke: 19926
12.4.2010 9:39:13   
marinčii
IZVORNA PORUKA: felix

Apotekarko mila sretnouser posted image user posted image user posted image sa nalazima
i od meneuser posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19927
12.4.2010 9:43:50   
Mya_81 RR
Minja već neka tri jutra od 5 ujutro počne stalno nešto plakati, vrti se, kmeči i tako u krug, a sve ima zatvorene oči...ne znam je li i ovo zbog zubića, ali znam da nam se onaj prvi napokon opet vratio user posted image user posted image user posted image user posted image Škorpija, sve te se sjetim i zahvalim kako si me upozorila user posted image

Felix, drago mi je da je sve dobro kod doktora....i mi trebamo ovih dana na vakcinu, mislim da ćemo u četvrtak user posted image

Apotekarka
, sretno....ma, bit će sve 5...

Moji su neki dan bili u SA u BBI pa planiramo i mi svi skupa otići jer kažu da ima neka odlična radnja s dječijim cipelicama....i da su se razbolili kakav izbor ima...kod nas je izbor user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19928
12.4.2010 9:45:16   
marinčii
jutro i od nas,uf ovo vrijeme je grozno ja sam ko mamurna ,digli se u 7 sreća da se samo 2 puta budio i dojio i odma zaspo ,evo i sad je zaspo valjda ga ovo vrijeme uspavalo,mi smo za vikend bili na selu kod bake i dede mali rođak nam slavio 1 rođendan pa smo baš uživali M je bio dobar ,moram se pohvalit da je počeo bolje jesti napokon,nije ono baš da jede sad količinski puno al počeo je jesti i povrće i meso i sir mu pomalo dajem,dobili smo još jedan zubić nije ni čudo da je prošli tjedan onako slabo spavao i nije htio dojit,eto ja se raspisa ,hvala svima na čestitkama,i mi čestitamo sve male rođendane i zubiće koje smo propustili,puseeee

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 19929
12.4.2010 9:49:03   
Anoniman
Mya,mila hvala .I sretno vam u cetvrtak abd.Joj jets vani hladno brr bas je vrijeme fujj ko  u pola jeseniuser posted image kad ce sunce vise..
Mya,kod nas et vise izbora ima za djevojcice nego za djecake mos mislit user posted image ja se topim nad slattkim djecijim stvarcicama pogotovo za haljinice suknjice obucu aaaa...
Mi cemo danas ici s A.abd.da zamjenim patikice i jos sta da uzmem sta sam vidjela
Kaze meni mm.zar ti nije dosta te robice stalno,nesto kupujes odakle god dodjes nosis nestouser posted image
A stacu nemogu odolit a da neuzmem.
Joj,mogu mislit zubica Kod M.kod nas jos nista i dalje smo krezubiuser posted image al ujedamo i desnima ...
Nego jel proslo kod M .hroptanje evo kod A.stalno cujem mada mi ped.rece nista strasno nije al nije lijepo za slusat pati se nezna iskasljat

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 19930
12.4.2010 9:50:53   
Anoniman
Bravo za M.user posted image user posted image user posted image i papanje sad ce on polako da jede nebrini bas mi je dragouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 19931
12.4.2010 9:56:49   
marinčii
felix A fino napreduje ajde baš mi je drago user posted image user posted image user posted image ,
mi smo isto dok je manji bio stalno mi kao hroptio al to je stalo već odavno kako je nama pedijatar objasnio ta neka hrskavica im nije ojačala bila pa  je to bio razlog ,mi isto malo kišemo ovi dana izlazili vani a nije baš ni toplo al on počne tolkio plakat pa hga moram makar ispred kuće izvest inače kaos,valjda se naviko 

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19932
12.4.2010 10:01:32   
Anoniman
Moguceuser posted image znaju oni sve samo sto neznaju reci sta zele
Pa napreduje hb.dragom .Sinoc sam se cula s cimericom sto smo se zajedno porodile za isti dan ona rodila curicu prelijepu Hanicuuser posted image bas mi je bilo drago sto me se sjetila
Ona i dalje ju ,doji kaze ima 7.900gr ima dva zubica.
A.drugaricauser posted image ..
Joj  mene ovo vrijeme Marinci ubi,bas je bezz i meni vala dosadno kao i A.samo u kuci damije gdje ici samo bi hodalauser posted image
Al icemo posle vecere abd.kad mm dodje s posla malo u setnju!!

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 19933
12.4.2010 10:05:20   
marinčii
a je vrijeme baš bezveze i što je najgore cijeli tjedan javljaju ovakvu,ma izludit ću s njim unutra

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19934
12.4.2010 10:15:28   
anidla
jutro i od mene i mog pilica user posted image

sinoc smo svi rano zaspali, Noa se budio obicajno 3 puta i od pola 7 smo na nogama...

ja sam kao i ovo vrijeme, samo cekam priliku gdje da odem da nisam bar u istim zidovima user posted image

pusa svima user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 19935
12.4.2010 10:21:47   
reallove
dobro jutro i od nas..spavali smo super hb...vrijeme nam danas bezveze pa necemo vaniuser posted image ...pozz za sve mamice i bebice...

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 19936
12.4.2010 10:38:03   
pjenica mala
Dobro jutro i od nas, vrijeme nam je dosadnoooooo, hoćemo sunce!!!!
Beba prvi put nakon 7 mjeseci od kako je rođen da nije spavao dobro, cijelu noć se budio i plakao, pa sigurno 10 puta.
Mam je umorna, ali ipak mora ići raditi!
Pozdravčić svim mamam i bebaćama....user posted image

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 19937
12.4.2010 10:38:43   
pjenica mala
Eto, koliko sam umorna, gutam slova!

(odgovor članu pjenica mala)
Neposredna veza do poruke: 19938
12.4.2010 10:40:12   
Anoniman
user posted image user posted image
IZVORNA PORUKA: pjenica mala

Eto, koliko sam umorna, gutam slova!
bit ce bolje nebrini user posted image user posted image

(odgovor članu pjenica mala)
  Neposredna veza do poruke: 19939
12.4.2010 10:51:28   
gvendolina
jutro svima...jest da mene glava boli pa mi i nije bas sjajnouser posted image

Juce nam je bio grozan dan Ajdin je poceo plakati i prije nego je progledaouser posted image citav dan se kmezio,nije htio spavati sve do 3 huser posted image Tako da sam i ja bila nervozna a mm nazalost bio na putu pa nisam imala na koga da se iskalim.

skorpija zeno prepade me s ovom zmijom,reko naletila na nju u Vilsu,al kontam gdje je najde po ovoj hladnoci,pa ponovo procitamuser posted image
 mya i Ajdin isto tako zatvorenih ociju knjezi,ne znam sta mu jeuser posted image a kad spava tako se vrti isto kao da ne moze da se namjestiuser posted image ne znam da mu mozda nije ruzno bez jastuka spavati,stavljate li vi jastukuser posted image

Mi smo u subotu isli u setnju,ali sad je prehladno da se usudimo igdje mrdnuti.Nazalost moramo ostati u kuci,a bebe su vjerovatno navikle na svrljanje pa su sad nervozne jer nigdje ne iduuser posted image

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19940
12.4.2010 10:54:22   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: felix

Mya,mila hvala .I sretno vam u cetvrtak abd.Joj jets vani hladno brr bas je vrijeme fujj ko  u pola jeseniuser posted image kad ce sunce vise..
Mya,kod nas et vise izbora ima za djevojcice nego za djecake mos mislit user posted image ja se topim nad slattkim djecijim stvarcicama pogotovo za haljinice suknjice obucu aaaa...
Mi cemo danas ici s A.abd.da zamjenim patikice i jos sta da uzmem sta sam vidjela
Kaze meni mm.zar ti nije dosta te robice stalno,nesto kupujes odakle god dodjes nosis nestouser posted image
A stacu nemogu odolit a da neuzmem.
Joj,mogu mislit zubica Kod M.kod nas jos nista i dalje smo krezubiuser posted image al ujedamo i desnima ...
Nego jel proslo kod M .hroptanje evo kod A.stalno cujem mada mi ped.rece nista strasno nije al nije lijepo za slusat pati se nezna iskasljat

Ma, i kod nas ima izbor garderobe....može se naći, ali cipelice su baš bezveze...

Više ne hroptimo, ali je jutros nešto počela kihati user posted image

A zubić još nije izvirio kako treba user posted image Odužilo seeeeeeeeee user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19941
12.4.2010 10:56:42   
Anoniman
Ajde bitno da je tu u desniuser posted image kad god izviri dobrodosaouser posted image !!!
Samo,da ju nemuci:-)))

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 19942
12.4.2010 10:57:06   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: gvendolina
 mya i Ajdin isto tako zatvorenih ociju knjezi,ne znam sta mu jeuser posted image a kad spava tako se vrti isto kao da ne moze da se namjestiuser posted image ne znam da mu mozda nije ruzno bez jastuka spavati,stavljate li vi jastukuser posted image

Ne znam ni ja kad se počinje stavljati jastuk user posted image Znam da smo ga u bolnici koristili i tad je imala 6 mjeseci....stvarno nemam pojma...a baš to što kažeš vrti se toliko da i meni djeluje kao da joj ni jedna poza ne paše...

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu gvendolina)
Neposredna veza do poruke: 19943
12.4.2010 10:58:22   
Anoniman
mozda nije ruzno bez jastuka spavati,stavljate li vi jastukuser posted image
ja nestavljam jastuk,jednom sam probala i brzoo se probudio nije naucio valjdauser posted image
Jer inace ruzno spava uzasss,sve na tibi nikad na ledjima iskreno bojala bi se da se neugusi kako ruzno,glavicu namjesti.
Ovako sam mirnija i njemu ljepse.
mya,kad ste vi bili u boln.jesil s njom lezala na krevetu ili..
Kod nas bebe leze pored nas bas nam je bilo ruzno,a bome i tjesno jer ruzno spava.Pa sam ga stavila od zida da mi nedo Bog nesleti s kreveta.
A ja nisam A.stavljala na jastuk i u boln.Vec na njegovu dekicu ispod njega stavim.

< Poruku je uredio felix -- 12.4.2010 11:00:19 >

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 19944
12.4.2010 11:23:14   
myb@by
Dobro jutro i od nas.Mi bili kod dr.Moja princeza ima malo bronhitisa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Pravo sam tuza i samo bi ujedala.Ne mogu da vjerujem da je pored sve moguce paznje i brige dobila bronhitis.Jos nam se i zbi sastavili na to sve.Moja veselica se ipak smije i jede pa me to tjesi.

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19945
12.4.2010 11:25:46   
Anoniman
Ah,joj bas mi je zaouser posted image ma nemoj se kriviti i sama sam takva cuvam ga bas ono,i opet odnekle se nahlade.
Stas djeca su to malo im fali,ma koliko ih cuvali
Jos ovo vrijeme prijelazno nije ni ono zdravo,sad toplo sad zima.
Ajde neka nam bar papa user posted image ma ozdravit ce ona nama brzoouser posted image user posted image

(odgovor članu myb@by)
  Neposredna veza do poruke: 19946
12.4.2010 11:28:04   
myb@by
Felix user posted image user posted image user posted image ,ljubi Anelka od potencijalne cure.

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19947
12.4.2010 11:28:30   
gvendolina
Posto se toliko vrti mislila sam da mu nije mozda ruzno bez jastuka,ne znam uopste kad se pocinje koristitiuser posted image
mybaby bas mi je zao lutkice,bice to dobro aBduser posted image   super je da hoce jesti,Ajdin kad se malo prehladi odma slabije jede.Mora li na inhalacije?

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 19948
12.4.2010 11:29:32   
Nejrica
Dobro jutro i od nas svimauser posted image i mamama!

Vidim svi smo nervozni i ocajni zbog groznog vremenauser posted image user posted image user posted image ...meni je mrsko sve zivo...pa tako i pisati,ali citam,citam.Vidim bilo prelijepo na bazaru...joooooj kako bih voljela da sam dosla,pa da napokon nekoga upoznam,ali kad se nema auto na raspolaganjuuser posted image user posted image
Nadam se da ce ti zibici vise izrasti,pa da se bebice sto manje pate.
Mom Kerimu rastu unutrasnji djelovi zuba petice,pa isto kao da je novi zub,sav je nervozan,Boze sacuvaj.ALI fino spava,sto je naaaaajbitnije.

Veliki decko 24.02.2009.
Mala mrva 06.06.2014.

Sad je to, to!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19949
12.4.2010 11:31:10   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: myb@by

Felix user posted image user posted image user posted image ,ljubi Anelka od potencijalne cure.
user posted image user posted image user posted image i Anel njoj salje puno toPlii,pusica i zagrljaja da nam brzoo ozdravi.
Gvendolina,Iskreno neznam ni ja kad se jastuk koristiuser posted image Ja kad god,odem mami ona me galami sto djetetu nestavljam jastuk,ajd kaze ti spavaj bez jastuka pa ces vidjet kako je ruzno user posted image ,,,
To samo,kod nje koristimo kuci NE.

< Poruku je uredio felix -- 12.4.2010 11:33:36 >

(odgovor članu myb@by)
  Neposredna veza do poruke: 19950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  796 797 [798] 799 800   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  796 797 [798] 799 800   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *