|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  794 795 [796] 797 798   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009/2010
11.4.2010 9:18:43   
reallove
pozz veeeeelikiii..user posted image ..mi smo sinoc zaspali u 10..budili se da rucamo 2 puta i spavali sve do maloprije,znaci do 10user posted image user posted image user posted image user posted image ..kako smo se samo odmorili,vjerovatno je tako dobro spavao jer smo jucer skoro cijeli dan bili vani...toliko od nas za prvo javljanjeuser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 19876
11.4.2010 9:23:41   
reallove
i jos nesto mama zaboravila,danas nam je mali rodjendan,punimo 8 mjeseciuser posted image user posted image user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 19877
11.4.2010 9:28:07   
anidla
IZVORNA PORUKA: reallove

i jos nesto mama zaboravila,danas nam je mali rodjendan,punimo 8 mjeseciuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

cestitamo moj sincek i ja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 19878
11.4.2010 9:42:27   
amela2208
dobro jutro i od nas
mi smo vec bolje spavali nocas, nismo imali tepaturu, nismo imali grceve... u 7 se probudila a u 11 zaspalauser posted image user posted image Mama se isto naspavalauser posted image
Vidim da ste se bile raspisale o nestaslucima djece bas vas je bilo fino "slusat"user posted image user posted image user posted image

Malom drugu Eminu zelimo cestitati rodjendan EİD MİLAD SAİDuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sara&Mohammad

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 19879
11.4.2010 9:48:03   
škorpija
skorpio mogla si na kafu navratiti ako nisi sta danas planirala iako znam da je nedjelja pa vise volis biti s muzem ali eto, ja sam se ponudila ako bude koji sahatak da ne znas sta bi

možda ti i naletimo, ko zna dug je danuser posted image , nama se najavila moja prijateljica na kafu, evo nema je još a rekla eto mene sabahom, a mm se sprema ode u grad,fol ima nekih obaveza, ma samo da se izvučeuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu amela2208)
Neposredna veza do poruke: 19880
11.4.2010 9:48:44   
škorpija
Sretan mali rođendan drugu Eminuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 19881
11.4.2010 10:21:00   
Srculence
Dobro jutro i od nas.Mi se sinoć vratili od moje mame bili deset dana.....ja sam povremeno dolazila da obiđem stan..MM je još na putu i vraća se tek iza 20-tog...Ja sa bebanom sama...poludi..Bilo je lakše kad sam bila kod mame...ali moram malo biti i u stanu...
Dino je opet imao upalu uha...čim smo došli prvi dan završili u hitnoj...upala uha i bronhitisuser posted image ...mene isto bilo uhvatilo nekoliko dana temperatura...kašalj...ma užas..Sad smo malo bolje...kako ćemo izdržati sami ni sama ne znamuser posted image
Čestitamo sve male rođendane i zubiće i prve korake...sve što smo poropustili...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!
Pusa za sve mame i bebe!!!

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 19882
11.4.2010 11:02:14   
Anoniman
jutro
Mi smo  fino spavali zaspo oko 22.Nahranila ga dok sam ga prenijela u krevetac usto za 15min.user posted image eh nisam mu popustala ko neku noc.
Stavim ga pored sebe navijem alarmuser posted image reko cim zaspis ides na svoje mjesto
Ja sam bila umorna zaspala prije njega on se vrtio cupo,igro i nekad zaspo
Oko 00.00.prenijela ga u krevetac i nije se budio do pola 5 jutros jestuser posted image bas sam se odmorila
Cestitamo E.mali rodjendanuser posted image user posted image user posted image user posted image
Ljubimo vas

(odgovor članu Srculence)
  Neposredna veza do poruke: 19883
11.4.2010 11:07:25   
Anoniman
hej žene drage,mi se nismo javljali jer smo bili na putu,mm je imao odmor ovaj tjedan pa  smo bili prvo u Dubrovniku pa u Splitu,bilo nam je preeedivno. Nikola bi putem spavao,a dani su bili prelijepi,setali smo rivom ma drama nam je bilo..eminu cestitamo mali rodjendanuser posted image

(odgovor članu Srculence)
  Neposredna veza do poruke: 19884
11.4.2010 11:14:10   
reallove
hvala svima na cestitkamauser posted image user posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19885
11.4.2010 11:19:49   
noaa
kako je ruzno vrijemeuser posted image user posted image jao reallove poraste nam Eminuser posted image user posted image cestitamo mu maji rodjendan i saljemouser posted image user posted image user posted image user posted image puuuno slatkisa iz BiH

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 19886
11.4.2010 11:22:31   
reallove
hehe,hvala noaa,ma vrijeme leti stvarno...

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 19887
11.4.2010 11:23:28   
Atarka
Eminu sretam mali rodjendan user posted image user posted image user posted image user posted image
Mi smo sami user posted image , babo nam je otputovao i nema ga do cetvrtkauser posted image user posted image . Mozda nam nana dodje u pomoc, ali ne prije utorka. Ne znam kako cu, skrsi me njegovo nosanje i to sto ga bukvalno ne mogu samog vise ostavljati ni minute, toliko je zivahan, propuzao je user posted image user posted image . Jos gmize polako, ali zna da bubne glavom. Sinoc je jeo jabuku pa ga je izgleda zatvorila, sad mu kuham suhe sljive da otcepi user posted image . Pusa bebarama.

30.09.2009

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 19888
11.4.2010 11:24:41   
lila25
i mi cestitamo mali rodjendanuser posted image user posted image user posted image ,
kad spominjete muzeve evo i moj se izvukao radi i danas,kaze nema puno posla pa valja brzo zavrsi da negdje izadjemo nervozna sam ako nedjeljom bilo gdje ne izadjemo a vrijeme katastrofa...bebi slusa valjda i na njega utice vrijeme spava evo citavo jutro samo jede i nastavi,a i mama samo sto ne zaspiuser posted image

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 19889
11.4.2010 11:34:39   
anidla
odosmo mi u skitnju....sad ce doci po nas stricek i strina i vode nas na kaficu u grand centar user posted image user posted image user posted image

atarka, doci cemo vam da nisi sama user posted image

meri ljubi Majduuu, Noa je pozelio user posted image user posted image user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

(odgovor članu lila25)
Neposredna veza do poruke: 19890
11.4.2010 11:38:33   
Atarka
Burum Anidla, dodjite.user posted image user posted image user posted image

30.09.2009

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 19891
11.4.2010 15:07:27   
Apotekarka
Dobar dan zene,a bas je grozan dan,snijeg a ja bi rado u setnju...Dijete mi spava umal 2 h masala valjda ga vrijeme osamutilo,cestitamo rođendane,korake i zubi9ce koje smo propustili jer mene tjedan dana glava rasturala uzas ni razmisljati nisam mogla,sreca Antonio bio dobar koliko-toliko...Sinoc smo bili na svadbi,malo sam se ispuhala,popila koju,glava me sinoc umjenilauser posted image ,ali evo jutros malo boli ali batr znam da je od vina nije strasno...malo sam se opustila i tako...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 19892
11.4.2010 15:08:07   
anidla
IZVORNA PORUKA: Atarka

nemoj dva put reci user posted image user posted image user posted image

mi se vratili...vrijeme danas tako sporo prolazi....user posted image

(odgovor članu Atarka)
Neposredna veza do poruke: 19893
11.4.2010 15:11:07   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Apotekarka

Dobar dan zene,a bas je grozan dan,snijeg a ja bi rado u setnju...Dijete mi spava umal 2 h masala valjda ga vrijeme osamutilo,cestitamo rođendane,korake i zubi9ce koje smo propustili jer mene tjedan dana glava rasturala uzas ni razmisljati nisam mogla,sreca Antonio bio dobar koliko-toliko...Sinoc smo bili na svadbi,malo sam se ispuhala,popila koju,glava me sinoc umjenilauser posted image ,ali evo jutros malo boli ali batr znam da je od vina nije strasno...malo sam se opustila i tako...

hehehe, jedva cekam kad prestanem dojiti da popijem koju user posted image a tada bice 2 godine od kad sam trijezna user posted image hahaha, ja ko neka alkoholicarka... ovo vrijeme fuj, za sutra opet najavljuju kisu i jos i magla, fuj. sve do petka-subote kisa user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 19894
11.4.2010 15:15:59   
myb@by

IZVORNA PORUKA: anidla

IZVORNA PORUKA: Atarka

nemoj dva put reci user posted image user posted image user posted image

mi se vratili...vrijeme danas tako sporo prolazi....user posted image

Primate li i nas dvije? Nas ovi zubici smoriseuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Nosic joj je zacepljen ali ipak je prava dobrica dusa moja.

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 19895
11.4.2010 15:18:39   
Apotekarka
mybaby cestitamo zubic,joj mom se tasko odjednom zacrveni jedan obraz sav gori nerovoza ga uhvati,po noci se budi u placu,a gornja jedinica nijwe izbila samo dobro nabubrila nama se ucinilo ali samo sto nije,ima ceste i stolice danas i jucer ali kakvih ima on je dobar,sinoc mi ze na govori maloj svaki zub antibiotik pije i bolesna

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 19896
11.4.2010 15:21:06   
dafri
dančić i od nas,
sretni mali rođendani Mateju i Eminuuser posted image user posted image user posted image
Mi smo malo išli na kaficu,a večeras odosmo vratiti neke babine,da iskoristimo ovo ružno vrijemeuser posted image user posted image
juče nismo išli nigdje,pa malo je reći da je cura bila nemoguća,užas,vrišti,baca se, ma katastrofa,kontam danas idemo vani pa kakvo god vrijeme bilo
pa neće valjda do subote kišauser posted image user posted image

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 19897
11.4.2010 15:22:02   
myb@by
hvala na cestitkama.I ja cu nju sutr odvesti dr.Strah me ovog slajma da se ne spusti na pluca,pupupu.

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 19898
11.4.2010 15:28:56   
Anoniman
Cestitam malom setacu Rafiuser posted image user posted image user posted image
Cestitam prvi zubuser posted image user posted image user posted image

Cestitam sve rodjendane, velike i maleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo bili na planini (samo da znate, gore je palo snijega vec jedno 10 cm...a do sad mozda i 20) Moja potraga je zavrsena...ne znam je li mi sad gore od kako znam...Zao mi je sto sam fulala baby bazar...ali se tjesim da ce ih biti josuser posted image user posted image user posted image ...pozelila sam vasuser posted image

sahara,nunichi, breKskva... javite se

(odgovor članu myb@by)
  Neposredna veza do poruke: 19899
11.4.2010 15:47:06   
Anoniman
pozz i od nas
Ja sam danas bila u setnji skoro doslauser posted image Isla sa svojim milim roditeljima A.sam ostavila sa mm sami kuciuser posted image
Nije bas mm bilo po volji al hajd nije svaki dan ovakouser posted image
Nahranila ga i ostavila rekoh eto,mene za sat a ja produzila na 3satauser posted image user posted image bilo mi je superrr pozelila sam gdje izac.
Shopingovala sam A.sam svasta kupila uzela mu patikice al male :( al mogu ih zamjeniti pa najvjerovatnije da cu sutra s A.i mm otic ponovo zamjenit i jos sta uzet nisam mogla bez A.da neprobam puno mi se stvarcica jos svidjelo
Sebi nisam nista nasla osim sitnica zenski,ruz,puder raif,2,3.lijepi i ostale sitnice zenskeuser posted image
Bili su mi pametni MM.i A.igrali se ja dosla oni gledaju crticuser posted image
Skoro jeo i zaspo.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 19900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  794 795 [796] 797 798   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  794 795 [796] 797 798   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *