|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  795 796 [797] 798 799   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009/2010
11.4.2010 15:49:08   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: myb@by

hvala na cestitkama.I ja cu nju sutr odvesti dr.Strah me ovog slajma da se ne spusti na pluca,pupupu.
nece mila i sretnouser posted image user posted image
Mi sutra abd.idemo ponovo na kont.pa moram joj napomenuti da A.vec 3.dana hropce i to bas se osjeti i cuje a nosic suh a hroptiuser posted image ...
I mene je strah toga a nadam se dobrom

(odgovor članu myb@by)
  Neposredna veza do poruke: 19901
11.4.2010 16:01:29   
Ella_H
Poz drage mamice i bebane kako se mi?
Ljubimo sve bebice Ammaru je puno bolje pa smo setali
fino jucer dugo s velikim bracom ljuljali se i svasta, bas
smo bili veseli nadam se da ce tako i ostati zato sto smo cesto
posjecivali doktore u zadnje vrijeme hehe
Felix fino sto je A dobio patikice i ja sam kupila male
ali zamjenit cemo
Ammar je neumoriv samo sto nije prohodao pa stalo trcim za njim
opasan momcic postao...
KISSS KISSSuser posted image a i mamicama zelimo vam
sto vise setanja uzivanja i finog vremena

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19902
11.4.2010 16:06:27   
škorpija
mene danas zmija da ujede otrovala bi se, čitav dan se svađam sa mm, sve me nervira, a to je zato što se nisam naspavala, nije adjin kriv nego ja nisma mogla spavati, valjda me uhvatila nervoza jer znam da za neki 10 dana krećem na posaouser posted image user posted image user posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 19903
11.4.2010 16:24:03   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: škorpija

mene danas zmija da ujede otrovala bi se, čitav dan se svađam sa mm, sve me nervira, a to je zato što se nisam naspavala, nije adjin kriv nego ja nisma mogla spavati, valjda me uhvatila nervoza jer znam da za neki 10 dana krećem na posaouser posted image user posted image user posted image

e ovo sam ti ja procitala...i vaka mi faca biuser posted image user posted image ...pa sam jos jednom procitala...pa mi onda faca bi user posted image user posted image ...a onda sam te opsovala jer si me prepala...eto tako da znas...a bice to sve, pa ces i ti ko sahara

user posted image

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 19904
11.4.2010 16:38:50   
škorpija

IZVORNA PORUKA: dadada

e ovo sam ti ja procitala...i vaka mi faca biuser posted image user posted image ...pa sam jos jednom procitala...pa mi onda faca bi user posted image user posted image ...a onda sam te opsovala jer si me prepala...eto tako da znas...a bice to sve, pa ces i ti ko sahara

user posted image

user posted image user posted image user posted image , pa gdje bih našla zmiju po ovoj zehmeriji, jedino kod onog tipa na grbavici u zoo shopu. i ja mislim da će na poslu biti zzzzzzz......

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19905
11.4.2010 17:20:57   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: dadada

user posted image

user posted image user posted image user posted image , pa gdje bih našla zmiju po ovoj zehmeriji, jedino kod onog tipa na grbavici u zoo shopu. i ja mislim da će na poslu biti zzzzzzz......
ma sta ja znam...proljece...zmije...fazoniuser posted image

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 19906
11.4.2010 17:21:57   
Anoniman
Ovu sam vam sliku morala pokazati...sta da vam kazem...moje dijete citauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 19907
11.4.2010 17:31:24   
reallove
kako je sladak,dusa mala...

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19908
11.4.2010 17:46:05   
Anoniman
jao ja lutke lijepe vidi ti njega jest se udubio u citanjeuser posted image mora da su neke slikice upitanjuuser posted image
Ljubimo ga bas  je meden

(odgovor članu reallove)
  Neposredna veza do poruke: 19909
11.4.2010 17:46:42   
Mya_81 RR
Dadada, pa on izgleda kao pravi veliki dječak...do jučer je bio jedna mala štruca, a vidi ga sad...ljubimo ga puno user posted image user posted image user posted image user posted image

Vidim danas smo svi u divnom raspoloženju...mi smo išle malo do centra, iskoristile dedu da nas odveze, ali smo se vraćali s kolicima i sva sreća nije puno padala kiša....ja sam jednostavno morala promjeniti ambijent inače mislim da bih zadavila mm ili bih sama skočila kroz prozor od muke....

Škorpija, ne daj....mada znam da imaš ogroman grč u želucu kad se sjetiš šta ti dolazi....ali proći će i to...naviknut ćeš se ti nama brzo na novu kolotečinu....jedino što nećeš više biti toliko aktivna na RR, a ja sam jako tužna zbog toga user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 19910
11.4.2010 17:56:11   
Mya_81 RR
Zaboravih napisati...čestitamo mali rodjendan našem drugu Eminu user posted image user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 19911
11.4.2010 18:00:43   
anidla
hej jesam li vam rekla da mislim na vas i po ruznom vremenu? user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

Neposredna veza do poruke: 19912
11.4.2010 18:12:08   
Honey3
evo i od nas jedan pozdravuser posted image Eminu sretan mali rodjendanuser posted image dadada bebac je presladak,gledaj ti njeg ko veliki citauser posted image moja beba evo spava vec treci put danas,nekako po malo je spavala mozda svega po pola sata a bas ovo vrijeme za spavanje pravo ali eto njoj se nesto ne dauser posted image ja sam malo bila vrijedna spremanje po kuci jer nigdje danas nismo isli i jos sam sa starijom kcerkom neki izmisljeni kolacic pravila mislim da ce biti super hajte bujrumuser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 19913
11.4.2010 19:18:45   
škorpija
vauu kako andrej izgleda inteligentnouser posted image user posted image

ja sam svog nakon dugotrajnog ponavljanja uspjela da naučim da ubaci onu kocku u žirafu, al to samo kad on hoćeuser posted image

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 19914
11.4.2010 20:31:16   
Atarka
Dobro vece,
Reko da se javim prije uspavljivanja user posted image . Druzila sam se sa jednom rr mamom (Mamanom) i njenom kcerkicom Lanom i bas mi je bilo super. Bile su nam u gostima i bas nam je brzo proslo vrijeme. Uskoro aBd krecemo na aerobik zajedno user posted image .
Andrej je ko pravi knjiski moljac user posted image . Slatkica je.

30.09.2009

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 19915
11.4.2010 21:11:13   
mojbebac
za razliku od juce mi smo danas imali divan dan.... bebac je bio super, tajo nas je vodio na rucak, pa smo isli u soping ( naravno sve smo kupili nasoj curi ) .... dosle kuci, i ona evo sad zaspala ..... divan dan i super se osjecam, iako je ruzno vrijeme ....

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu Atarka)
Neposredna veza do poruke: 19916
11.4.2010 21:40:36   
Anoniman
moj Nikola nigdje nece da ostane bez mene, par puta sam ga pokusala ostavit kod svekrve,njih stvarno voli al ako ostane s njima bez mene i mm odmah krene plakat i ne prestaje dok se ne vratimo.. bas je naucio na nas ne mogu nigdje maknut od njega.. u neku ruku mi je drago sto je tako vezan a mene al opet plasi me sad kad krenu ispiti sta cuuser posted image ?

(odgovor članu mojbebac)
  Neposredna veza do poruke: 19917
11.4.2010 21:50:47   
Anoniman
vecer
A.je zaspo al prije spavanja je dobro bljucno.Dala mu caja oko pola9.Bio zedan pio caj ma tusi se pijuci kad mu skrenu ,,zakaslja se i to dobro cak mu suze na oci krenuse koliko mu je skrenuo cajuser posted image
Ja ustala drmam ga tapsam po ledjima,vucem za nosic on neprestaje
Kad je bljucno uhh,smidi posle bljucanje uglavnom od kaslja je povratio to ga nadrazilo ujedno je slajm iskasljo sto ga mucio odkad mi hropti
U jednu  ruku mu je drago sto,je povratio u drugu me bas prepo ..
Laka vam i mirna noc

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 19918
11.4.2010 21:52:36   
Mya_81 RR
Marijana, to stvarno jest problem....mislim, normalno je da budu vezani uz nas i ovih prvih godinu dana to i nije ništa strašno jer budu stalno s nama, ali većina nakon toga ide na posao i odvaja se od bebe i sigurno im nije lako ako imaju takvu situaciju kao i ti user posted image Ja nemam s tim problema, na svu sreću...nadam se da se sad neću ureći kao i sa spavanjem....Minja bi mogla ostati i sa ljudima koje baš i nepoznaje bez problema...

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19919
11.4.2010 22:14:10   
Anoniman
on može bit s bilo kim i smije se svima al dok sam ja tu u blizini,cim odem nakon par minuta krene plakat. a premali je da mu  mogu bilo sta objasniti, ajoj bit ce mi ¨veselo¨ kad krenem na ispit i ostavim ga  nekim user posted image

Neposredna veza do poruke: 19920
11.4.2010 22:20:45   
iv@ncica
cao mame user posted image
grozan i sporrrr dan kad nema setnje uhhhh..bauser posted image nam bilo fono ovih dana..s posla ga pokupim pa u setnju pa kuci..pa sve tako..bas smo uzivali...uh osim poslaaaauser posted image .

Andrej je pravo smijesan..puno prica i zna sto hoce...poceo je jos od svih onih rijeci i loptu zvat bopa i bebu- babaaa..hahaha trci, pada lupa..jojjj sto je ziv...i
Imenjak Andreje nam je pravo pametan hehhehe i moj Andrej cita 2 slikovnice odjednom hahha ja padam od smijeha, reko bi covjek zna on nesto...joj snimili ga moram staviti negdje video..kako se smije ma ko iz crtica bebe na sav glas preko 10 minuta..pa kad gledamo video opet se isto sam sebi smije ..ma sou zivi...
ja se spremam za posao, opetuser posted image , sutra je novi radni dan..prođe ovaj vikend fuj brzo....
sutra mi ga cuva mama, svi smo prvauser posted image , uh, a ona ga nikad nije cuvala..hajde nadam se da ce dobro proci..samo da se on ne dere..a jos smo svi u nervozi zbog cekanja nalaza, pa mi zao da joj bude pogan ohhhh
skorpijo- sta da ti kazem i sama sam ti takva..ujedam ko pirana od nervoze..uh i taj poso, a ne mozes bez njega user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

Neposredna veza do poruke: 19921
11.4.2010 22:22:57   
iv@ncica

IZVORNA PORUKA: marijanna

on može bit s bilo kim i smije se svima al dok sam ja tu u blizini,cim odem nakon par minuta krene plakat. a premali je da mu  mogu bilo sta objasniti, ajoj bit ce mi ¨veselo¨ kad krenem na ispit i ostavim ga  nekim user posted image

o tako ti je i kod nas ...sto je veci to je gore..oooo evo napisah gore za sutra..daj boze da bude dobaruser posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19922
11.4.2010 22:30:13   
Apotekarka
Ovaj moj nece evo da spava kmezi,igra se...a zaboravih objaviti od jucer govori ta ta ne gasi se,ljudi danas mi 6 put kakio,jake eksplozivne stolice,opet zubic,guza mu crvena a mazemo i to dobro i odmah se presvlacimo,isto je bilo i s proslim zubom,ja jos s glavoboljom a ujutro idem na hematologiju na pregled i bas me prpa hvatauser posted image user posted image user posted image

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 19923
11.4.2010 22:32:19   
Anoniman
ma ne sekiraj se draga, Andrej je veci ,bit ce odbar..držim fige da prodje uredu .a nikako ti se javiti,bili smo na putu malo do mora isli,al kad uhvatis vremena voljela bih vas vidjeti..

(odgovor članu iv@ncica)
  Neposredna veza do poruke: 19924
12.4.2010 8:35:14   
Anoniman
jutro
Mi  smo poranili obavili sve sto trebamo i dosli.Ima 8.800gr masallah zdrav je sto je najbitnije
Mjesec dana davat cu sirup pa idemo,ponovo vadit krv da vidimo jel se nalaz popravio.
Fino je i spavao
Ljubimo vas

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 19925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  795 796 [797] 798 799   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  795 796 [797] 798 799   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *